Διαφήμιση στο ιντερνετ

Διαφήμιση στο internet

Δημιουργήσατε την ιστοσελίδα σας ή κατασκευάσατε το eshop σας. Σύντομα ανακαλύψατε ότι αυτό δεν αρκεί. Γιατί αν δεν είστε ορατοί στις λεωφόρους του διαδικτύου (βλ.google,fb,insta κ.α) απλά δεν υπάρχετε σε αυτό.

Διαφήμιση στο internet.Δεν μπορεί να αγνοηθεί

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, η διαφήμιση στο internet είναι όχι μόνο επιθυμητή, αλλά και απαραίτητη. Ειδικά για ένα νέο website ή eshop, η ορατότητα στο διαδίκτυο μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία.

Γιατί να διαφημίσετε το site σας στο internet;

Ορατότητα: Ένα νέο site χρειάζεται να γίνει γνωστό. Η διαφήμιση στο ιντερνετ εξασφαλίζει ότι θα φτάσετε στο ευρύτερο κοινό.
Στοχευμένη Προβολή: Με τη διαφήμιση σε πλατφόρμες όπως το Google, Facebook, Instagram και TikTok, μπορείτε να φτάσετε ακριβώς στο κοινό που σας ενδιαφέρει.
Αύξηση Πωλήσεων: Η διαφήμιση στο internet όχι μόνο μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας, φέρνοντας περισσότερους πελάτες στο eshop σας αλλά κυρίως να σας καταστήσει από ανώνυμους σε επώνυμους κάτι που θα επηρεάσει ακόμα και την θέση του ιστοτόπου /eshop στα οργανικά αποτελέσματα της google κυνηγώντας τον πολυπόθητο στόχο της πρώτης σελίδας στο google.

Διαφήμιση στο ιντερνετ. Μια πελατοκεντρική προσέγγιση

Διαφήμιση στο ιντερνετ και εκπαίδευση χρηστών

Αν η διαφήμιση στο ιντερνετ είναι να χειρίζεσαι ένα περιβάλλον διαφήμισης όπως τα google ads, facebook ads κλπ τότε χρειάζεστε κάποιον να σας εκπαιδεύσει το πως να χειρίζεστε τις εφαρμογές αυτές.

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι και μπορούμε να σας μάθουμε και να σας υποστηρίζουμε αν χρειαστεί. Σε κάποιες άλλες όχι. Μαζί θα ανακαλύψουμε τις ανάγκες σας.

Διαφήμιση στο internet και στόχευση

Καλύτερη κατανόηση του κοινού σας αξιοποιώντας τη στόχευση και τα αναλυτικά στοιχεία των διαδικτυακών πλατφορμών διαφημίσεων.

Στην διαφήμιση στο ιντερνετ δεν κινείσαι διαισθαντικά. Κινείσαι βάσει δεδομένων από τα social media , τα λεγόμενα big data , ή απλά κινείσαι στα τυφλά. Ένα γραμμάριο δεδομένων αξίζει περισσότερο από ένα τόνο ευφυίας.

Διαφήμιση internet και απόσβεση ( ROI )

Ο στόχος οποιασδήποτε στρατηγικής διαφημίσεων πρέπει να είναι η θετική απόδοση της επένδυσής σας, η οποία εξαρτάται από το αν λαμβάνετε περισσότερα έσοδα από τη διαφημιστική καμπάνια από το κόστος που επιβαρύνετε. To ROI (RETURN OF INVESTEMENT) είναι ζωτικής σημασίας για να ξοδέψετε σοφά το όποιο budget σας. Και πάλι τα big data μας καθοδηγούν.

Η ομάδα μας είναι η δύναμη μας στην διαφήμιση στο internet

Στην dreamweaver.gr διατηρούμε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στην διαφήμιση στο internet από τον ανταγωνισμό μας.
Θεωρούμε ότι από το να αλιεύουμε εμείς πελάτες στο διαδίκτυο για εσάς πρέπει να σας βοηθήσουμε αρχικά να μάθετε το πως εκπαιδεύοντας σας και ακολούθως να παραμένουμε στο πλευρό σας για όσο καιρό χρειαστεί.

Επικεφαλής της ομάδας μας είναι ο ακαδημαικά υπεύθυνος και διδάσκων του προγράμματος social media marketing του Παν.Αιγαίου και επιστημονικός συνεργάτης της ΓΣΕΕ στο αντικείμενο των social media Θανάσης Δαβαλάς.

Έχουμε εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει πολλούς σημερινούς συναδέλφους μας στο αντικείμενο όπως και πολλούς πελάτες μας μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουμε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας ΗΡΩΝ και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 

Διαφήμιση στο internet τιμές

Η τιμολόγηση μας ακολουθεί την προαναφερθείσα λογική μας. Δεν χρεώνουμε με κάποιο ποσό επι του διαφημστικού σας budget. Είναι παράλογο και σας στερεί πόρους.

Σε συνεργασία με εσάς στήνουμε μια διαφημιστική καμπάνια στα δικά σας επαγγελματικά στοιχεία και σας προκειμένου να έχετε τον πλήρη έλεγχο και σας χρεώνουμε εφάπαξ για αυτό. Το κόστος είναι 150 ευρώ + ΦΠΑ για κάθε κανάλι επικοινωνίας.

Ακολούθως σας εκπαιδεύουμε στο/στα περιβάλλοντα διαφήμισης μέσω των αντίστοιχων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που συνδιοργανώνουμε με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και το Παν.Αιγαίου με ένα εφάπαξ κόστος για κάθε πρόγραμμα στα 230 ευρώ.

Αν και εφόσον χρειαστείτε την βοήθεια μας τότε σας χρεώνουμε 30 ευρώ ανα εργατοώρα.

Δεν γίνεται πιο αποτελεσματικά. Δεν γίνεται πιο οικονομικά. Δεν γίνεται πιο εξατομικευμένα.

 

5/5 - (4 votes)
Close Popup