ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προώθηση ιστοσελίδων

Μια ιστοσελίδα χωρίς προώθηση δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Προώθηση ιστοσελίδας

Τι να κάνετε την ομορφότερη ιστοσελίδα, αν δεν έχει επισκέπτες;

Ένα αντικείμενο που προσεγγίζουμε τόσο σαν επαγγελματίες όσο και σαν ερευνητές.

Η ομάδα παραγωγής μας αποτελείται από τους συυγραφείς του πρώτου και μοναδικού στο είδος του βιβλίο ” Πώς να είστε στην πρώτη σελίδα του Google” που αναδείχθηκε από το Public ως best seller .

Ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι καθηγητής στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο αντικείμενο της προώθησης ιστοσελίδων.

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός πολυετούς επαγγελματικής και ακαδημαϊκής ενασχόλησης – έρευνας με το αντικείμενο μας παρέχει μια πολυδιάσταση προσέγγιση επί του ζητήματος.

Μετά από την προώθηση εκατοντάδων ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα της Google νομίζουμε δικαιούμαστε να πούμε χωρίς ίχνος αλαζονείας ότι είναι κάτι που το κατέχουμε ως αντικείμενο .

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Προώθηση ιστοσελίδας - Μεθοδολογία

Νομίζετε ότι η προώθηση ιστοσελίδων είναι κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες στον κώδικα; Δεν είναι δικό σας το σφάλμα. Θα έπρεπε να σας έχει ενημερώσει όποιος ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

1) Όλα τα sites είναι search friendly

Σας είπαν ότι η ιστοσελίδα και το eshop σας είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης; ΌΛΑ τα sites σήμερα είναι αφού όλες οι πλατφόρμες δημιουργίας πάνω στις οποίες χτίστηκαν δημιουργούν search engine friendly sites. Πόσα είναι αυτά. Πηγαίντε στο google κάντε μια αναζήτηση όποιον όρο θέλετε και δείτε αυτό που μέχρι τώρα σας διέφευγε. Πριν τα αποτελέσματα την ένδειξη της google που αναφέρει Περίπου Χ.ΧΧΧ.ΧΧΧ αποτελέσματα (0,82 δευτερόλεπτα)

2) Άρα αυτό δεν αρκεί

Ας υποθέσουμε ότι μέσα σε αυτά 1 εκατομμύριο αποτελέσματα βγείτε 50ος. Αν τρέχατε σε ένα μαραθώνιο και αφήνατε πίσω σας 999.950 αντιπάλους σίγουρα θα ήταν κάτι που θα άξιζε να έχετε ένα αναμνηστικό να το θυμάστε. Στο google όμως 50ος σημαίνει στο τέλος της 5ης σελίδας (10 αποτελέσματα ανά σελίδα). Υπάρχει περίπτωση να φτάσει κάποιος εκεί ; Με την πρώτη σελίδα να έχει 10 προτάσεις συν αυτές που εμφανίζονται από τις διαφημίσεις της google...

3) Πως κατατάσσει

Η Google προτιμά να δείχνει στην πρώτη της σελίδα αποτελέσματα από τις ΗΔΗ πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες που υπάρχουν. Που τις γνωρίζει; Από τις επισκέψεις των χρηστών που κατέχει με την μορφή big data (μεγάλα δεδομένα) που συλλέγει από πολλές εφαρμογές όπως μια που ενδεχομένως έχετε εγκαταστήσει και εσείς στην ιστοσελίδα σας , το google analytics. Πως γίνεται η πρόσφατη ιστοσελίδα σας να ανταγωνιστεί τους με ήδη υψηλή επισκεψιμότητα ιστοτόπους;

Με αξιοπιστία

Στεκόμαστε μακριά από τεχνικές blackhat & grey seo. Εφήμερες νίκες (αμφίβολες και αυτές λόγω των συνεχών ανανεώσεων των αλγορίθμων της Google) που οδηγούν σε σίγουρες ήττες (Google Penalties)  και εξαφάνιση – “κάψιμο” του domain name σας. 

Έχουμε επιλέξει τον δρόμο της δημιουργίας πρωτότυπου και ενδιαφέροντος περιεχομένου και της διάχυσης αυτής της πληροφορίας στο διαδίκτυο με την μορφή backlinks και όχι μόνο.

προωθούμε

Μέσω της προώθησης ιστοσελίδων που κάναμε για τον εαυτό μας βρίσκεστε αυτή την στιγμή εδώ και ευχόμαστε να σας κάνουμε πελάτη μας.

 

Πετύχαμε τον στόχο της πρώτης σελίδας στην Google για εμάς συναγωνιζόμενοι πολλούς αξιόλογους συναδέλφους. Η πρώτη σελίδα στο google έχει όμως μόνο 10 θέσεις. Το κάναμε για εμάς. Μπορούμε να το κάνουμε και για εσάς.

Έρευνα

Υπεύθυνος παραγωγής μας ο Θανάσης Δαβαλάς ακαδημαϊκά υπεύθυνος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου του επαγγ. προγράμματος SEO Expert και συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου από το κοινό του Public Πρώτη Σελίδα στην Google.

Εκπαίδευση

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων εκπαιδεύουμε δεκάδες σπουδαστές στο αντικείμενο του digital marketing προώθηση ιστοσελίδων οι οποίοι κάνουν πρακτική στα εργαστήρια μας. Τους μαθαίνουμε και μαθαίνουμε και εμείς από αυτούς.

Έχοντας μια ευρεία ομάδα παραγωγής με ειδίκευση στη συγγραφή περιεχομένου, στο technical seo, στο local seo, στην δημιουργία backlinks και υλικού για τα social media διατηρούμε μια ολιστική προσέγγιση σε αυτό που αποκαλείτε προώθηση ιστοσελίδων.

Συνεργασίες

Διατηρούμε μια ομάδα influencers που μας βοηθούν στο να διαδώσουμε το μήνυμα σας και να το χρωματίσουμε με τρόπο ελκυστικό τόσο για την google όσο και το ευρύ κοινό. Παράλληλα συντηρούμε ένα δίκτυο ιστοσελίδων έτοιμο να μας μεταβιβάσει “seo πόντους” και κύρος.

SEO Ελλάδα

Οι επιδιώξεις σας. Η αποστολή μας.

Ποτέ μην κάνετε το λάθος να κοιτάξετε το τι θέλετε εσείς από την Google αλλά το τι θέλει αυτή από εσάς. Όταν της το παρέχετε, σε συστηματική βάση θα σας ανταμείψει με κάποιες πρωτιές στην σελίδα αποτελεσμάτων της.

Αυτό που θέλει είναι να παρέχετε πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ενημέρωση στους επισκέπτες της για κάθε λέξη – φράση κλειδί.

Το αν είναι πρωτότυπη έχει αλγορίθμους που θα ανακαλύψουν πολύ γρήγορα ότι είστε αντιγραφέας. Θα προτιμήσει λοιπόν να ευρετηριάσει πρώτα τον παραγωγό του περιεχομένου και όχι τον αντιγραφέα του.

Μπορεί να καταλάβει και πόσο ενδιαφέρον είναι το κείμενο σας από μια σειρά παραγόντων όπως π.χ. πόσα λεπτά παραμένει ο επισκέπτης διαβάζοντας το άρθρο – σελίδα σας σε σχέση φυσικά πάντα με τα αντίστοιχα άρθρα από άλλες ιστοσελίδες.

Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού και ο σπιτονοικοκύρης (βλ. Google ) δεν τους διαπραγματεύεται.

Ένα κανόνα που πολλοί αγνοούν στο SEO Ελλάδα και πληρώνουν , δυστυχώς , τις συνέπειες όσοι τους εμπιστεύτηκαν.

Πακέτα προώθησης ιστοσελίδων

Δείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην προώθηση της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Ανάλυση SEO

Ανάλυση ιστοσελίδας & eshop
€ 100 Εφάπαξ
 • Τεχνική ανάλυση ιστοσελίδας- Site Audit
 • Έρευνα σε λέξεις κλειδιά - Rank Tracking
 • Keywords - Content Ideas - Μελέτη ανταγωνισμού

Βελτιστοποίηση on site & off site

Ότι το προηγούμενο μαζί με δημιουργία backlinks
€ 300 Monthly
 • Συγγραφή περιεχομένου
 • Site SEO Optimization
 • Monitoring
 • Δημιουργία backlinks
Popular

Βελτιστοποίηση on site

Εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων για SEO
€ 200 Μηνιαία
 • Συγγραφή περιεχομένου
 • Site SEO Optimization
 • Monitoring
Popular

Θέτοντας τις βάσεις για SEO

Κάνοντας μια σελίδα ορατή στις μηχανές αναζήτησης
€ 600 Εφάπαξ
 • Τεχνική ανάλυση ιστοσελίδας & ανταγωνισμού
 • Έρευνα αγοράς keywords
 • Onsite SEO optimization
 • Off site SEO optimization

Θέλετε να αλιεύσετε πελάτες στο διαδίκτυο;

Μπορούμε να το κάνουμε για εσάς

Τι είναι το White Hat SEO, τι το Black Hat SEO και τι το Grey Hat SEO;

Το White Hat SEO είναι το σύνολο των πρακτικών που αυξάνουν την κατάταξη αναζήτησης ενός ιστότοπου σε μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανής αναζήτησης (SERP) χωρίς να ξεφεύγουν από τις οδηγίες της Google.
Από την άλλη πλευρά, το Black Hat SEO σχετίζεται με την αναζήτηση και την εκμετάλλευση κενών στον αλγόριθμο Google προκειμένου να επιτύχει κανείς τα ίδια αποτελέσματα.

Το Grey Hat SEO, από την άλλη πλευρά, είναι μια πρακτική SEO πο δεν συμφωνεί με τις δημοσιευμένες οδηγίες της μηχανής αναζήτησης αλλά είναι μια Black Hat SEO τεχνική που μεταμφιέζεται σε White Hat SEO προσπαθώντας να ξεγελάσει τους αλγόριθμους της Google και να αποφύγει τις συνέπειες

Τι είναι το backlink; Χρειάζομαι backlinks προς τη σελίδα μου;

Είναι ένας σύνδεσμος από μια τρίτη ιστοσελίδα προς την δική σας συνήθως επάνω σε μια φράση κλειδί παραπέμποντας προς εσάς για να αντλήσει ο αναγνώστης της περισσότερες πληροφορίες. Εκτός από πηγή επισκεψιμότητας είναι και ένα είδος δημόσιου ψήφου εμπιστοσύνης προς την σελίδα σας.

Πόσο κοστίζει το SEO;

Το κόστος του SEO όπως και κάθε υπηρεσία εξαρτάται από τις εργατοώρες που απαιτούνται και από τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν. Το on site SEO απαιτεί συνήθως κάποιους standard μηχανισμούς και εργατοώρες εξειδικευμένης εργασίας. Το off site SEO μπορεί να περιλαμβάνει και το κόστος ενός τρίτου site για την δημοσίευση seo friendly δικού μας περιεχομένου όπως π.χ. ένα advertorial. Οι τιμές των ειδικών στον χώρο για μηνιαίες εργασίες ξεκινούν από τα 250 ευρώ τον μήνα

Πόσο καιρό θα είναι η ιστοσελίδα μου στην πρώτη σελίδα;

Το πόσο θα παραμείνει η ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της google εξαρτάται πρωτίστως από τον ανταγωνισμό αφού η google επικαιροποιεί συνεχώς τις ευρετηριάσεις της. Το πόσο είναι συνάρτηση του ανταγωνισμού και της δημοφιλίας της εκάστοτε φράσης - λέξης κλειδιού.

Πόσο μόνιμα είναι τα αποτελέσματα του SEO;

Δεν υπάρχουν μόνιμα αποτελέσματα στο SEO. Άπαξ και δημιουργηθεί ένας πραγματικά ενδιαφέρον ιστοτόπος / eshop που ενημερώνει τακτικά το περιεχόμενο του και αυτό οι επισκέπτες το βρίσκουν χρήσιμο αυτό θα οδηγήσει την Google να δείχνει μια εκλεκτική προτίμηση προς την σελίδα σας. Δεδομένου όμως του ανταγωνισμού να θυμάστε ότι η προώθηση μιας ιστοσελίδας δεν είναι αγώνας 100 μέτρων αλλά μαραθώνιος.

Πόσο κοστίζει η προώθηση ιστοσελίδας;

Το κόστος ποικίλει αναλόγως της πλατφόρμας που χρησιμοποιήσατε , το μέγεθος του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας αλλά και το κατά πόσο είναι αυτό seo friendly και άλλους παράγοντες. Συνήθως ένα πλήρες SEO Opimization μιας νέας ιστοσελίδας ξεκινά από τα 600 ευρώ εφάπαξ και το κόστος μηνιαίων ενεργειών ξεκινά από τα 250 ευρώ τον μήνα

5/5 - (40 votes)