Διαφήμιση instagram

Διαφήμιση στο instagram

Αν με την διαφήμιση στο facebook ήρθατε σε επαφή με ένα κοινό μεγαλύτερης ηλικίας τότε με την διαφήμιση στο instagram θα έρθετε σε επαφή με ένα νεότερο κοινό που ενδιαφέρεται για τις “trend” αγοραστικές τάσεις.

Διαφήμιση instagram. Ένας πολλαπλασιαστής ισχύος

H διαφήμιση στο instagram μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με την διαφήμιση στο facebook και να δημιουργήσει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα διαφημιστικής ισχύος.

Γιατί το καθένα κυριαρχεί σε ένα συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό. Οι 25–34 ετών αποτελούν την ηλικιακή ομάδα με τους περισσότερους χρήστες του Instagram με 31,2%.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι 18-24 ετών είναι η δεύτερη πιο πολυπληθής ομάδα στον κόσμο χρήσης του Instagram.

Οι 65+ ετών αποτελούν τον λιγότερο αριθμό χρηστών Instagram με μόλις 2,2%.(πηγή:Statista 2022)

Ένας κόσμος επιχειρηματικών ευκαιριών αρκεί να ξέρεις να  δουλέψεις πάνω στα δεδομένα και όχι βασιζόμενος στην διαίσθηση όσο ευφυής και αν αυτή μπορεί να είναι.

Χορηγούμενη διαφήμιση instagram

Διαφήμιση instagram.Μαθαίνοντας το πως

Η στρατηγική σας στο Instagram δεν πρέπει να είναι αόριστη. Σχεδιάζουμε για εσάς διαφημιστικές καμπάνιες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επιχειρηματικού σας μοντέλου, πάντα υπό τα δικά σας στοιχεία, δίνοντας σας πλήρη έλεγχο σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Επενδύστε ένα εφάπαξ ποσό και δείτε την επένδυσή σας να ανθίζει .Η χρήση του ρήματος επενδύω δεν είναι τυχαία.

Χορηγούμενη διαφήμιση instagram

Είναι πολύ εύκολο να κάνεις μια χορηγούμενη διαφήμιση στο instagram. Το δύσκολο όμως είναι να ξέρεις ποιο είναι το κοινό που πρέπει να απευθυνθείς και πώς να το ενεργοποιήσεις ώστε να δεις πραγματικά αποτελέσματα. Το Instagram είναι μια πλατφόρμα που ξεχωρίζει για το εικονικό της περιεχόμενο, και η κάθε διαφήμιση πρέπει να είναι ένας καλά σχεδιασμένος συνδυασμός εικόνας, κειμένου και στρατηγικής targeting.

Διαφήμιση στο instagram με τεχνολογίες AI

Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιτυχία των διαφημιστικών σας εκστρατειών. Χρησιμοποιώντας τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες AI και BIG DATA, σας παρέχουμε πολύτιμα εργαλεία για στοχευμένες και αποτελεσματικές διαφημίσεις.
Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη – μαζί, απευθυνόμαστε στο σωστό κοινό για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά εργαλεία.

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο instagram;

Αρχικά, συνεργαζόμαστε για τη δημιουργία του διαφημιστικού σας λογαριασμού στο Instagram με τα δικά σας στοιχεία, ώστε να διασφαλίζετε τον πλήρη έλεγχο των διαφημιστικών σας δράσεων εκεί. Η χρέωση για αυτό είναι 150 ευρώ + ΦΠΑ.

Κατόπιν, προσφέρουμε εκπαίδευση, ώστε να μπορείτε να υλοποιείτε τις δικές σας διαφημιστικές εκστρατείες με την υποστήριξη του προγράμματος digital marketing του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μας. Η τιμή για την εκπαίδευση ορίζεται στα 150 ευρώ + ΦΠΑ.

Στην περίπτωση όμως που χρειαστείτε πρόσθετη υποστήριξη ή διευκρινίσεις, είμαστε εδώ για εσάς, με κόστος 30 ευρώ + ΦΠΑ την ώρα.

 Το πλαίσιο όμως της συνεργασίας μας (εφάπαξ ποσό για διαμόρφωση διαφημιστικού λογαριασμού και δημιουργία πρώτης διαφήμισης ) αφαιρεί πλήρως από τα κίνητρα μας να σας εξυφάνουμε μια ωραιοποιημένη εικόνα

Διαφήμιση στο instagram. Γιατί να μας προτιμήσετε.

  Ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι ο ακαδημαϊκά υπεύθυνος του προγράμματος Digital Marketing Expert του Πανεπιστημίου Αιγαίου και εκπαιδεύει επί σειρά ετών συναδέλφους στην χώρα. 

   Αυτό λοιπόν που έχουμε κάνει ,επί σειρά ετών, για εκατοντάδες σπουδαστές  μας θα το κάνουμε και για εσάς. Δεν θέλετε να έχετε τον έλεγχο και να ξέρετε τι πληρώνεται επακριβώς  και τα χρήματα που εξοικονομείτε από μεσάζοντες να τα επενδύετε σε διαφήμιση στο instagram ;


   Εκτός αν πιστεύετε ότι υπάρχουν θαυματοποιοί που θα μπορέσουν με μικρότερο  κόστος (σε σχέση με εσάς)  να πετύχουν μεγάλα πωλησιακά αποτελέσματα (από τα δικά σας) .

Μαγικά ραβδιά υπάρχουν όμως μόνο στα παραμύθια και όχι στο διαδίκτυο όπως και στον φυσικό κόσμο. Βελτιώσεις μπορούν να γίνουν. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Πάντα όμως υπάρχουν και όρια.

5/5 - (1 vote)
Close Popup