Διαφήμιση Google

Διαφήμιση Google τιμές

Η διαφήμιση στην Google όσο αφορά την χώρα μας και τις τιμές της έχει καταλήξει να αμείβεται με ποσοστό επί του ποσού που επενδύεται στo google ads μηνιαίως. Η χρέωση πρέπει να γίνεται βασιζόμενη σε εργατοώρες και όχι σε ποσοστά.  Η διαφήμιση στο google είναι υπηρεσία και όχι μεσιτεία.  

Διαφήμιση στη Google

Η πρώτη μας διαφήμιση στο google έγινε το 2003, 2 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας μας. Πλέον μετά από τόσα χρόνια έχουμε διαχειριστεί ποσό μεγαλύτερο του 1 εκ  ευρώ για τους πελάτες μας και κάθε ευρώ αποτελεί και ένα γραμμάριο εμπειρίας.

Διαφήμιση Google Ads

Έχουμε εκπαιδεύσει σειρά πελατών μας αλλά όχι μόνο. Ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι ο ακαδημαϊκά υπεύθυνος του προγράμματος Digital Marketing του Παν. Αιγαίου και με χαρά βλέπουμε σπουδαστές μας ως συναγωνιστές στον χώρο και όχι ως ανταγωνιστές.

Ο στόχος μας

Βοηθούμε εταιρείες  να κλιμακωθούν και να γίνουν ηγέτες κατηγορίας. Μας αρέσουν οι ψηφιακές προκλήσεις των πελατών και πιστεύουμε ότι η δημιουργική σκέψη, η προηγμένη τεχνολογία και τα δεδομένα είναι οι κύριοι μοχλοί επιτυχίας σε κλίμακα, που αυξάνει προς τα πάνω.

Διαφήμιση Google - Οι υπηρεσίες μας

01.
Νέες και υπάρχουσες καμπάνιες

   Εργαζόμαστε με πελάτες είτε στα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της διαφήμισης στη google ή αναλαμβάνουμε υπάρχουσες καμπάνιες για να βελτιώσουμε την απόδοση και να δημιουργήσουμε μια υγιή απόδοση της διαφημιστικής σας επένδυσης κάτι που μεταφράζεται σε πωλήσεις που υπερκαλύπτουν το κόστος διαφήμισης (ROI). Αν δεν αφήνει κέρδος τότε ποιο το νόημα της διαφήμισης; 

02.
Φθηνότερο κόστος ανα κλικ

   Η επίτευξη και η διατήρηση υψηλών βαθμολογιών ποιότητας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επίτευξης του φθηνότερου κόστους ανά κλικ. Ουσιαστικά, κάθε λέξη κλειδί έχει μία βαθμολογία ποιότητας μέχρι το 10. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία ποιότητας, τόσο φθηνότερα θα πρέπει να πληρώσετε για κάθε κλικ σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας, δίνοντάς σας ένα πραγματικό πλεονέκτημα.

03.
Google Big Data

Έχουμε πρόσβαση στα τελευταία εργαλεία και έχουμε αναπτύξει μία μεθοδολογία για να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές βαθμολογίες ποιότητας. Ο ακρογωνιαίος λίθος των υψηλών βαθμολογιών ποιότητας είναι η δομή του λογαριασμού, η σχετικότητα των αντιγράφων των διαφημίσεων, η επίτευξη σχετικότητας της σελίδας και τα υψηλά ποσοστά σε κλικ.

04.
Αποκλειστικός διαχειριστής

   Θα σας προταθεί ένας αφοσιωμένος μάνατζερ (διαχειριστής) του λογαριασμού σας Google Ads για να αναπτύξει την στρατηγική σας και να την εκτελέσει. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με αυτόν καθημερινά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να προγραμματίζετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού ή zoom σε μια ώρα που θα σας βολεύει εκατέρωθεν.

   Η διαχείριση των Google Ads απαιτεί χρόνο, γνώσεις και εμπειρία (αλλιώς μπορεί να είναι ακριβό και αναποτελεσματικό) και δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις αυτή την εξειδίκευση ή χρόνο. Με κόστος δημιουργίας καμπάνιας 100 ευρώ εφάπαξ και υποστήριξης 20 ευρώ ανά εργατοώρα αν χρειαστείτε την βοήθεια μας.

05.
Συνεργαζόμενα με google sites

   Στόχευση βάσει προφίλ υποψηφίου πελάτη και όχι βάσει λέξεων κλειδιών. Εκτός από τις λέξεις κλειδιά υπάρχει και η στόχευση βάσει δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων των υποψηφίων πελατών σας.

   Αν ανακαλύψουμε μαζί σε ποια δημογραφικά προφίλ εντάσσονται οι πιθανοί πελάτες σας, τότε αρχίζουμε εμείς να ξέρουμε τι είδους ιστοσελίδες αυτοί θα έψαχναν στο διαδίκτυο.

   Ξέροντας αυτό μπορούμε να στοχεύσουμε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που ταιριάζουν σε αυτά τα ενδιαφέροντα και να τραβήξουμε την προσοχή τους μέσω αποτελεσματικών banner, δημιουργικών και δελεαστικών προσφορών και εκπτώσεων. Γιατί υπάρχουν και τα συνεργαζόμενα sites.

06.
Μείωση κόστους google ads

   Με εναλλακτικές προσεγγίσεις  το κόστος μειώνεται. Παράλληλα ελέγχουμε τον ανταγωνισμό μέσα από ειδικά εργαλεία δεδομένων της Google ( big data). 

   Οι υπηρεσίες μας διαφήμισης στο google περιλαμβάνουν την διαχείριση και βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σας όποτε μας χρειάζεστε και όχι με μηνιαία αμοιβή ή με προμήθεια επί του ποσού που ξοδεύετε στην διαφήμιση στο google.

   Παρακολουθούμε όλες τις ενέργειες μέσω του Google Ads όπως αριθμό εμφανίσεων , κόστος ανα κλικ ,  αφαίρεση / προσθήκη νέων λέξεων κλειδιών κ.α. ενώ παράλληλα αναπροσαρμόζουμε τις τακτικές ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς. 

Ειδικά διαμορφωμένες διαφημίσεις για προώθηση eshop όπου η σχέση κόστους – κέρδους είναι οριακή.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Μπορείτε και μόνοι σας να διαφημιστείτε στη Google.
Όταν σας εκπαιδεύσουμε μπορείτε να το κάνετε και εσείς εξίσου ενδεχομένως αποτελεσματικά με εμάς. Απλά θα πρέπει να αφήσετε τη δουλειά σας και να αρχίσετε να κάνετε την δική μας.

Θα προχωρήσουμε στον έλεγχο της αγοράς βάσει των λέξεων κλειδιών που σας ενδιαφέρουν καθώς και του κοινού που απευθύνεστε και θα δημιουργήσουμε την πρώτη σας καμπάνια και τις πρώτες σας διαφημίσεις με στόχο την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της στο καλύτερο δυνατό κόστος ανα κλικ.

Το εφάπαξ κόστος των ενεργειών αυτών ανέρχεται σε 100 ευρώ και λαμβάνετε αναφορά έργου μαζί με την αιτιολόγηση των στοχεύσεων μας.

Οι ενέργειες μας περιλαμβάνουν την αναθεώρηση μετά από 15 ημέρες λειτουργίας έτσι ώστε αυτή η περίοδος να λειτουργήσει ως πιλότος των οριστικών μας ενεργειών.

Διαχείριση καμπάνιας και διαφημίσεων

Αναλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση τον έλεγχο των διαφημίσεων σας για τυχόν δυσλειτουργίες και βάσει των μηνιαίων αποτελεσμάτων προτείνουμε τακτικές – προσεγγίσεις για τον επόμενο μήνα. Επανασχεδιάζουμε τις καμπάνιες, διαφημίσεις και χρησιμοποιούμενες λέξεις κλειδιά βάσει των προηγουμένων αποτελεσμάτων εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή στόχευση στο καλύτερο δυνατό κόστος αλλά και εξέρευση εναλλακτικών – συνδυαστικών επιλογών όπως στόχευση σε σνεργαζόμενα sites και βάσει δημογραφικού προφίλ και ενδιαφερόντων χρήστη.  Κόστος διαχείρισης είναι 20 ευρώ ανα εργατοώρα

Φροντίζουμε για κάθε κρίσιμο βήμα στην διαδικασία του Adwords. Πριν καν στήσουμε τον Adwords λογαριασμό σας, η ομάδα μας αναλύει λέξεις κλειδιά για την επιχείρησή σας, και μετά σας συμβουλεύει για αυτές που θα σας αποφέρουν την μεγαλύτερη απόδοση του διαφημιστικού προϋπολογισμού σας.

Αφού ολοκληρωθεί αυτό, δημιουργούμε μία διαφορετική διαφήμιση για κάθε λέξη κλειδί. Αυτό θα βοηθήσει στην μεγιστοποίηση του ποσοστού των κλικ, ή του ποσοστού σε κάθε μία, δίνοντας σε κάθε διαφήμιση την ώθηση που χρειάζεται ώστε να προσελκύει πιθανούς πελάτες.

Αφού ολοκληρωθούν οι διαφημίσεις, κοιτάζουμε κάθε καμπάνια για να δούμε που μπορεί να βελτιωθεί η αποδοτικότητά τους ακόμα περισσότερο. Αυτό περιλαμβάνει τις συνεχές δοκιμές στις καμπάνιες, καθώς και τις δοκιμές των λέξεων κλειδιών και το κόστος των λέξεων κλειδιών. Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ έκπληκτοι, καθώς ενημερώνουμε όλους τους πελάτες μας αν υπάρξουν νέα κόστη για τις καμπάνιες τους.

Κάποια δεδομένα μας

Γιατί οι αριθμοί δίνουν καθαρή εικόνα.

1
πελάτες
100
Καμπάνιες
1
Καμπάνιες ενεργές
1 K+
Ευρώ σε διαφήμιση στο google το 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ GOOGLE ADS

Γιατί η διαφήμιση google ads δεν είναι πυρηνική φυσική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ GOOGLE ΤΙΜΕΣ

Γιαυτό η διαφήμιση στο google δεν χρειάζεται να είναι ακριβή

διαφήμιση στο google

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ GOOGLE ΚΟΣΤΟΣ

Δεν είναι λογικό το κόστος διαχείρισης να είναι απαγορευτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ GOOGLE

Που θα κάνετε εσείς αποκτώντας επαφή με το κοινό σας.

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Αν ναι καλέστε μας για μια τηλεφωνική πρώτη ενημέρωση ή μια συνεδρία μέσω zoom όπου, απολύτως δωρεάν, θα μελετήσουμε τα big data της google για την ιστοσελίδα σας και τις λέξεις – φράσεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

4.9/5 - (30 votes)