Κατασκευή eshop

Η κατασκευή eshop είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο

Ναι η κατασκευή eshop είναι πάνω από όλα ένα επιχειρηματικό σχέδιο με ολιστική προσέγγιση στην δημιουργία του eshop με όλα τα τμήματα να καταλήγουν στο πως θα κάνει πωλήσεις. Όχι το πόσο “ωραίο” θα είναι.

Κατασκευή eshop με στόχο τις πωλήσεις

Αν αυτό ισχύει για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας τότε ισχύει επί 10 για την δημιουργία eshop. 

Για να έρθει κάποιος στο eshop σας πρέπει πρώτα να σας ανακαλύψει. Αν γίνει από το skroutz, το bestprice και άλλα market place είστε ο φθηνότερος. Σας ευχόμαστε να αντέξετε το οικονομικό βάρος. 

Αν πληρώσετε πολλά χρήματα για διαφήμιση στο google ή για διαφήμιση στο facebook η ευχή μας παραμένει η ίδια.

 Η μόνη εναλλακτική είναι οι μηχανές αναζήτησης και η κατασκευή ενός eshop με έμφαση στην ευχρηστία, την ασφάλεια, την απόδοση, την ταχύτητα φόρτωσης και την SEO φιλικότητα περιμένοντας να εισπράξετε μέσω αυτής επισκεψιμότητα και άρα πωλήσεις.

Στην dreamweaver.gr, στρέφουμε την προσοχή μας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας, SEO-φιλικού περιεχομένου, που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την εταιρεία σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ενισχύοντας την ορατότητα της ιστοσελίδας σας και προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες.

Δημιουργία eshop με στόχο τις πωλήσεις

Δημιουργία eshop. Οι στοχεύσεις μας.

Κατασκευή eshop με γρήγορη φόρτωση

Κατασκευή eshop συμβατού με Google Core Web Vitals

Ενα ESHOP που περνά τα Google Core Web Vitals ασχολείται σοβαρά με την εμπειρία χρήστη. Στη Dreamweaver.gr, παραδίδουμε ESHOP με γρήγορη φόρτωση, ευρωστία και ευρεία απόκριση, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στους βασικούς δείκτες της Google.

Δημιουργία eshop φιλικού στην Google

Δημιουργία SEO Friendly ESHOP για επισκεψιμότητα

Ο στόχος μας είναι το SEO-friendly ESHOP. Στη dreamweaver.gr, αναπτύσσουμε ισχυρές SEO στρατηγικές, εφαρμόζουμε τεχνολογίες AI και παράγουμε ποιοτικό περιεχόμενο για να αυξήσουμε την ορατότητα και την επισκεψιμότητα του eshop σας

Κατασκευή eshop wordpress με ai εργαλεία

Κατασκευή eshop με χρήση των τεχνολογιών AI

Δεν σας επιβαρύνουμε με ένα  συνολικό κόστος για το eshop που χρειάζεστε και για λειτουργίες που δεν ξέρετε αν θα χρειαστείτε τελικά. Αντί γι’ αυτό, διαχωρίζουμε τη διαδικασία σε σαφώς καθορισμένα στάδια που θα παρουσιάσουμε παρακάτω.

1ο στάδιο: Δημιουργία eshop κόστος
 • Η κατοχύρωση domain name κόστους 25 ευρώ + ΦΠΑ για .gr ή .com domain name διάρκειας 2 ετών
 • Η εγκατάσταση του wordpress και του woocommerce με φιλοξενία για 3 μήνες κόστους 200 ευρώ + ΦΠΑ

Η αγορά theme της επιλογής σας και η εγκατάσταση του με κόστος 200 ευρώ + ΦΠΑ.

Σύνολο 425 ευρώ + ΦΠΑ που προκαταβάλλεται
.

Χρόνος υλοποίησης 3 εργάσιμες ημέρες.

Ακολούθως συνεχίζουμε στο δεύτερο βήμα:

 • Δημιουργία τριών προτάσεων λογοτύπου
 • Αντικατάσταση εικόνων πρώτης σελίδας είτε με δικές μας από συλλογές μας είτε με δικές σας στις διαστάσεις αυτών του theme
 • Αλλαγή κειμένων στην πρώτη σελίδα καθώς και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες (ποιοί είμαστε, επικοινωνία, όροι χρήσης, gdpr δηλώσεις, τρόποι αποστολής και τρόποι πληρωμής , σελίδα με φόρμα επιστροφών)

Σύνολο 475  ευρώ + ΦΠΑ που προκαταβάλλεται το 50% και το υπόλοιπο με την ολοκλήρωση.

Χρόνος υλοποίησης 10 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή της τελευταίας παρατήρησης σας.

Σε αυτή την φάση ΔΕΝ κάνουμε γραφιστικές αλλαγές ή άλλες βελτιώσεις στο eshop παρά μόνο βάσει των περιορισμών του template. Αυτό το αφήνουμε για επόμενο στάδιο και στοχεύουμε στην πλήρη λειτουργικότητα από την οποία λείπουν μόνο τα πρόσθετα. 
 
2ο στάδιο: Δημιουργία eshop κόστος
 • Σύνδεση με skroutz – bestprice – shopflix με κόστος 200 ευρώ έκαστο + ΦΠΑ εκ των οποίων προκαταβάλλεται το κόστος αγοράς μηχανισμού και εγκατάστασης (100 ευρώ + ΦΠΑ)  
 • Σύνδεση με ελληνική τράπεζα της επιλογής σας με κόστος 200 ευρώ + ΦΠΑ εκ των οποίων προκαταβάλλεται το κόστος αγοράς μηχανισμού και εγκατάστασης (100 ευρώ + ΦΠΑ)
 • Εγκατάσταση gdpr tools για πλήρη κάλυψη του eshop σας με κόστος 150 ευρώ + ΦΠΑ εκ των οποίων προκαταβάλλεται το κόστος αγοράς μηχανισμού και εγκατάστασης ( 75 ευρώ + ΦΠΑ)
 • Σύνδεση με μεταφορική και ρύθμιση – πέρασμα μεταφορικών. Για acs courier – γενική ταχυδρομική – speedex – courier center εγκαθιστούμε script για online σύνδεση του eshop σας με μεταφορική με κόστος 200 ευρώ + ΦΠΑ εκ των οποίων προκαταβάλλεται το κόστος αγοράς μηχανισμού και εγκατάστασης ( 100 ευρώ + ΦΠΑ).
 • Για τις άλλες εταιρείες το πέρασμα των μεταφορικών για υπολογισμό εντός του eshop έχει κόστος 75 ευρώ + ΦΠΑ και προκαταβάλλεται
 • Διαμόρφωση φίλτρων αναζήτησης και ρυθμίσεων στο front end και στο backend βάσει των περιορισμών της πλατφόρμας και του θέματος έχουν ένα κόστος 250 ευρώ + ΦΠΑ εκ των οποίων προκαταβάλλονται τα 100 ευρώ + ΦΠΑ
Τώρα το eshop σας είναι πανέτοιμο για λειτουργία αν δεν θέλετε περαιτέρω γραφιστικές αλλαγές.
Επειδή η γραφειοκρατία σε τράπεζα – courier διαρκεί 1+ μήνα σας προτείνουμε παράλληλα κάποια βήματα από το 3ο και 4ο στάδιο για να τα κάνουμε παράλληλα.
3ο στάδιο: Δημιουργία eshop κόστος
 • Για τυχόν περαιτέρω σχεδιαστικές αλλαγές μας τις υποδεικνύεται και σας κάνουμε μια πρόταση στην βάση των απαιτούμενων εργατοωρών που κοστίζει έκαστη 30 ευρώ + ΦΠΑ. Να θυμάστε ότι περιθώριο αλλαγών σε theme είναι μικρή. Αν θέλετε κάτι custom μπορούμε να το κάνουμε από την αρχή όπως το κάναμε στο klidarithmos.gr με κόστος που ξεκινά από τα 5.000+ ευρώ.
 • Εγκατάσταση rankmath για SEO με 12μήνο κόστος χρήσης 90 ευρώ + ΦΠΑ που προκαταβάλλεται ενώ η εγκατάσταση και αρχική διαμόρφωση και σύνδεση όπως και δημιουργία google analytics και google search console και σύνδεσης τους με το rankmath έχει κόστος 250 ευρώ + ΦΠΑ. Χρόνος υλοποίησης: 7 εργάσιμες ημέρες
 • Εγκατάσταση wp rocket (speed optimization) με 12μηνο κόστος άδειας 90 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ ) + 100  ευρώ χωρίς ΦΠΑ για αρχική διαμόρφωση και σύνδεση με χρόνο υλοποίησης 2 εργάσιμες ημέρες.
4ο στάδιο: Δημιουργία eshop κόστος
 • Εκπαίδευση στο wordpress και στο woocommerce έτσι ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο του eshop σας με σεμινάριο wordpress από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων
 • H εκπαίδευση σας σε seo με σεμινάριο από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων 
 • Εκπαίδευση στην διαφήμιση στο google , στο facebook , στο instagram και στο tiktok μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ήρωνα και του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά.

  Σε όλα τα προηγούμενα στάδια σετάραμε τα εργαλεία και το περιβάλλον που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Τώρα ήρθε ή ώρα να σας μάθουμε πως να αλιεύετε πελάτες στο διαδίκτυο με τον πλέον αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.

Γιατί να σας επιλέξω για την κατασκευή του eshop μου;

Αφού διαβάσατε τα 4 στάδια που ακολουθούμε στην δημιουργία eshop διαβάστε και τον οδηγό κατασκευής eshop μας εδώ

Στη dreamweaver.gr, πιστεύουμε πως η κατασκευή ενός eshop είναι πολύ περισσότερο από την απλή δημιουργία μιας όμορφης ιστοσελίδας – είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο, προσεκτικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τους στόχους της εταιρείας σας και να δημιουργεί αξία για τους πελάτες σας. 

Επενδύουμε σε τεχνολογίες AI και σε προσεκτικές SEO στρατηγικές για να βελτιστοποιήσουμε την ευχρηστία, την απόδοση και την ταχύτητα φόρτωσης του eshop σας, εξασφαλίζοντας την προσέλκυση νέων πελατών. 

Σε εμάς, η επιτυχία δεν σημαίνει απλώς ικανοποιητική αισθητική, αλλά πραγματική, μετρήσιμη αύξηση στις πωλήσεις σας. Από το στάδιο της σχεδίασης μέχρι την υλοποίηση και την παρακολούθηση, προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση που εγγυάται την επιτυχία του eshop σας στον ψηφιακό κόσμο, δίνοντάς σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε. Η έδρα μας είναι στην Αθήνα. Στόχος μας όμως για εσάς είναι οι παγκόσμιες αγορές.

Κατασκευή eshop Αθήνα
5/5 - (76 votes)
Close Popup