Διαφήμιση google

Διαφήμιση Google

Η διαφήμιση στο Google είναι απαραίτητη ακόμη και για ιστοτόπους που τα πάνε καλά στα οργανικά αποτελέσματα SEO. Το γιατί είναι απλό. Εμφανίζεται πάνω από αυτά.

Διαφήμιση Google Ads

Δυο είναι τα σημεία που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Το πρώτο είναι ότι κάνουμε έρευνα αγοράς για να εντοπίσουμε ποιες φράσεις κλειδιά αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες σας, πόσες αναζητήσεις για την καθεμία μηνιαίως και το κόστος έκαστης για να επιτύχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

 Ένα παράδειγμα από την σελίδα αυτή. Την λέξη “διαφήμιση google” την αναζητούν 320 χρήστες μηνιαίως ενώ την λέξη “διαφήμιση στην google” μόλις 70 και με διαφορετικό κόστος έκαστη.

Το δεύτερο είναι ότι αντί να αλιεύουμε πελάτες για εσάς παίρνοντας ποσοστό επί των ποσών που επενδύετε στην διαφήμιση ή κάποιο μηνιαίο κόστος εμείς σας εκπαιδεύουμε να το κάνετε εσείς και εμείς παραμένουμε δίπλα σας υποστηρικτικά όποτε μας χρειαστείτε.

Δεν είναι προτιμότερο το κάθε ευρώ να αναλωθεί στις διαφημίσεις σας στο Google και όχι σε αμοιβή ενδιάμεσων και με εσάς στο πηδάλιο και όχι κάποιον που σε τελική ανάλυση δεν γνωρίζει τον κλάδο σας τόσο καλά όσο εσείς;

Διαφήμιση στο google

Διαφήμιση Google

Διαφήμιση google ads

Διαφήμιση Google Ads - Η εμπειρία μας

Η πρώτη μας διαφήμιση στο google έγινε το 2003, 2 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας μας. Πλέον μετά από τόσα χρόνια έχουμε διαχειριστεί ποσό μεγαλύτερο του 1 εκ ευρώ για τους πελάτες μας και κάθε ευρώ αποτελεί και ένα γραμμάριο εμπειρίας . Εμπειρία που γνωρίζουμε πως να  μεταλαμπαδεύσουμε σε εσάς και την ομάδα σας.

Διαφήμιση στην google με εκπαίδευση σας

Διαφήμιση Google - Εκπαίδευση

Έχουμε εκπαιδεύσει σειρά πελατών μας αλλά όχι μόνο. Ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι ο ακαδημαϊκά υπεύθυνος του προγράμματος Digital Marketing του Παν. Αιγαίου και επιστημονικός συνεργάτης της ΓΣΕΕ. Με χαρά βλέπουμε σπουδαστές μας να έχουν γίνει συναγωνιστές στον χώρο μας. 

Διαφήμιση google τιμές

Διαφήμιση google τιμές

Βάσει της έρευνας που έγινε από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων το μοντέλο διαφήμισης που εφαρμόζουμε αποδεικνύεται ως το πιο αποδοτικό για τους πελάτες όπως θα διαβάσετε ακολούθως.

Η συγκεκριμένη έρευνα εξέτασε πάνω από 1.000 καμπάνιες διαφήμισης κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών. 

Διαφήμιση Google
Η έρευνα μας

 

Βασικά Ευρήματα:

Χρήση Τεχνολογιών ΑΙ: Η στοχευμένη εφαρμογή των τεχνολογιών ΑΙ επέτρεψε την καλύτερη επιλογή και χρήση φράσεων κλειδιά, μειώνοντας το κόστος ανα κλικ κατά 20% και αυξάνοντας τις συνολικές προβολές κατά 35%.

Προσωποποίηση & Εκπαίδευση: Το μοντέλο μας, που προβλέπει την εκπαίδευση των πελατών για αυτόνομη διαχείριση με υποστήριξη ΑΙ, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της αποτελεσματικότητας κατά 25%, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μοντέλα διαχείρισης.

Προσαρμογή σε Πραγματικό Χρόνο: Η δυνατότητα για γρήγορη ανταπόκριση στις αλλαγές της αγοράς, χάρη στην αυτοδιαχείριση από την πλευρά των πελατών, αύξησε την αποτελεσματικότητα των καμπανιών κατά 30%.εκτός από την εξοικονόμηση εξόδων διαχείρισης

Η έρευνα “Google Ads Blindspots” είναι μια ισχυρή απόδειξη του τρόπου με τον οποίο η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να ενισχύσει τις διαφημιστικές προσπάθειες, προσφέροντας πιο στοχευμένα και αποδοτικά αποτελέσματα. Αυτό επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας ως μια από τις πιο προηγμένες και αποδοτικές στην αγορά.

Google Ads τιμές

Η δική μας συνεισφορά στις διαφημιστικές προσπάθειες σας μέσω της Google έρχεται σε δυο στάδια.

Στήνουμε αρχικά μαζί σας τον διαφημιστικό σας λογαριασμό στο Google Ads στα δικά σας στοιχεία προκειμένου να έχετε πλήρη επίβλεψη όλων των εκεί διαφημιστικών ενεργειών. Το εφάπαξ κόστος ανέρχεται στα 150 ευρώ + ΦΠΑ.

Ακολούθως σας εκπαιδεύουμε για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες μέσω του πρoγράμματος digital marketing του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων  κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης. Το κόστος ανέρχεται στα 150 ευρώ + ΦΠΑ.

Αν και εφόσον όμως χρειαστείτε την βοήθεια και υποστήριξη μας βρισκόμαστε δίπλα σας με κόστος ωριαίας υποστήριξης τα 30 ευρώ + ΦΠΑ.

 

google ads τιμές
5/5 - (2 votes)
Close Popup