Δημιουργία ιστοσελίδας με συγκεκριμένεςστοχεύσεις

Δημιουργία ιστοσελίδας με μια κεντρική διαπίστωση

Η δημιουργία ιστοσελίδων σε εμάς έχει ως κέντρο αναφοράς το πως θα μπορέσει αυτή η σελίδα να δεχθεί το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό επισκεπτών. Αυτό απαιτεί ενέργειες τόσο εντός όσο και εκτός της ιστοσελίδας.  Για εμάς είναι ένα business plan που ένας από τους καρπούς του είναι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Δημιουργία ιστοσελίδας
είναι η δημιουργία μιας ιστορίας.

Σε εμάς το τελικό προιόν της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας δεν είναι απλά μια ιστοσελίδα αλλά ένας ψηφιακός προορισμός. 

Δεν εστιάζουμε στο τι θέλουμε εμείς. Αυτό είναι αυτονόητο. Ότι θέλουν όλοι κάθε πρωί όταν σηκώνονται από το κρεβάτι τους.Επιζητούμε την επιτυχία των επιχειρηματικών και προσωπικών μας σχεδίων. 

Για να επιτευχθεί όμως πρέπει να γίνουμε χρήσιμοι και ευχάριστοι. Με περιεχόμενο χρήσιμο τόσο για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας , είτε απευθείας είτε στις κοινότητες μας στα διάφορα social media , είτε στις μηχανές αναζήτησης.

Γι’ αυτό πίσω από κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε, υπάρχει ένα καλά σχεδιασμένο business plan, το οποίο περιλαμβάνει στοχευμένες τακτικές SEO, καλά οργανωμένες καμπάνιες social media και την αξιοποίηση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών AI για την ανάλυση και βελτίωση της επίδοσης.

Δεν είναι το αισθητικό μέρος που θα μας διαφοροποιήσει αλλά το τι έχουμε να προσφέρουμε στην διαδικτυακή κοινότητα.

Δημιουργία ιστοσελίδας είναι η δημιουργία μιας ιστορίας

Σχεδιασμός ιστοσελίδων. Τα τρια ΔΕΝ μας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων που ξεχωρίζει

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Δεν ακολουθούμε τα συνηθισμένα γιατί δεν θέλουμε τα συνηθισμένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας που, εκτός αν δουλευτεί διεξοδικά, θα είναι ακόμη μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο των επωνύμων χαμένη μέσα στο πλήθος των ανώνυμων. Το ξεχωριστό ξεχωρίζει.Το κοινό όχι. Απλές αλήθειες.Ξεχωριστό όμως περιεχόμενο.

Web Design είναι ψηφιακή απεικόνιση επιχειρηματικών σχεδίων

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Δεν επιδιώκουμε μόνο την δημιουργία της ιστοσελίδας, αλλά την κατασκευή μιας ιστορίας επιτυχίας που συνδέεται με αυτήν. Καθένα από τα σχέδια μας έχει ως στόχο να γίνει μια ψηφιακή απεικόνιση των ονείρων και των φιλοδοξιών σας. Η επιτυχία σας στο διαδίκτυο είναι η αποστολή μας.Εκεί στηρίξαμε και στηρίζουμε την επιβίωση μας.

 

Δημιουργία site κόστος χωρισμένο σε βήματα

Δημιουργία site κόστος

Δεν σας επιβαρύνουμε με ένα αδιάφορο συνολικό κόστος για την ιστοσελίδα που έχετε οραματιστεί, μια ιδέα που πιθανότατα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως και ασφαλώς δεν επιβάλλεται από μας. Αντί γι’ αυτό, διαχωρίζουμε τη διαδικασία σε σαφώς καθορισμένα στάδια που θα παρουσιάσουμε παρακάτω.

1ο στάδιο σχεδιασμός ιστοσελίδας

 • Η κατοχύρωση domain name κόστους 25 ευρώ + ΦΠΑ για .gr ή .com domain name διάρκειας 2 ετών
 • Η εγκατάσταση του wordpress με φιλοξενία για 3 μήνες κόστους 100 ευρώ + ΦΠΑ
  Η αγορά theme της επιλογής σας και η εγκατάσταση του με κόστος 200 ευρώ + ΦΠΑ
  Σύνολο 325 ευρώ + ΦΠΑ = 403 ευρώ που προκαταβάλλεται . Χρόνος υλοποίησης 3 εργάσιμες ημέρες

  Συνεχίζουμε με το δεύτερο υποστάδιο.

 • Η δημιουργία των ιστοσελίδων ,εως και 10 ενημερωτικών σελίδων , βάσει του template που επιλέξατε και των χώρων του με αντικατάσταση κειμένου και εικόνων με ισομεγέθη κείμενα και εικόνες με κόστος 350 ευρώ + ΦΠΑ.
 • Για τις εικόνες ή θα μας τις παρέχετε εσείς στις διαστάσεις του theme ή θα χρησιμοποιήσουμε από δικές μας βιβλιοθήκες
 • Δημιουργία ως και τριών λογοτύπων κόστους 150 ευρώ + ΦΠΑ

Από τα προαναφερθέντα ποσά προκαταβάλλεται το 50% και το υπόλοιπο με την ολοκλήρωση που θα είναι εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των κειμένων και των τελευταίων παρατηρήσεων σας. 

Στην φάση αυτή έχετε ένα έτοιμο site και η συνεργασία μας μπορεί να συνεχιστεί σε επίπεδο περαιτέρω αλλαγών αλλά κυρίως στο επίπεδο της προώθησης και εκπαίδευσης σας που είναι και το δυνατά μας σημεία.

2ο στάδιο δημιουργία site

 • Εγκατάσταση rankmath για SEO με 12μηνο κόστος άδειας 90 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ ) + 250 (χωρίς ΦΠΑ ) αρχική διαμόρφωση και σύνδεση όπως και δημιουργία google analytics και google search console και σύνδεση τους με το rankmath
 • Εγκατάσταση wp rocket (speed optimization) με 12μηνο κόστος άδειας 90 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ ) + 100 (χωρίς ΦΠΑ ) αρχική διαμόρφωση και σύνδεση
 • Εγκατάσταση gdpr tools για πλήρη κάλυψη του eshop σας με κόστος 150 ευρώ + ΦΠΑ εκ των οποίων προκαταβάλλεται το κόστος αγοράς μηχανισμού και εγκατάστασης ( 75 ευρώ + ΦΠΑ)
 • Έρευνα λέξεων κλειδιών που μπορούμε να στοχεύσουμε και seo optimization μέχρι και 10 σελίδων μαζί με δημιουργία blog. Κόστος προώθησης ιστοσελίδας 350 ευρώ + ΦΠΑ. H συγκεκριμένη ενέργεια απαιτεί την εγκατάσταση των προαναφερθέντων εργαλείων.

Με τα εργαλεία αυτά προσπαθούμε να στήσουμε την ελάχιστη βάση που απαιτείται για να διαμορφώσουμε ένα τεχνικά ευνοικά περιβάλλον για τις μηχανές αναζήτησης.

Για τυχόν περαιτέρω σχεδιαστικές αλλαγές μας τις υποδεικνύεται και σας κάνουμε μια πρόταση στην βάση των απαιτούμενων εργατοωρών που κοστίζει έκαστη 30 ευρώ + ΦΠΑ.

Να θυμάστε ότι περιθώριο αλλαγών σε theme είναι μικρή. Αν θέλετε κάτι custom μπορούμε να το κάνουμε από την αρχή όπως το κάναμε στο klidarithmos.gr με κόστος που ξεκινά από τα 5.000+ ευρώ. Το σωστό ερώτημα όμως είναι απλά τι χρειάζεστε.

3ο στάδιο δημιουργία site

 • Εκπαίδευση στο wordpress και στο woocommerce έτσι ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο του eshop σας με σεμινάριο wordpress από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων
 • εκπαίδευση σας σε seo με σεμινάριο από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων 
 • Εκπαίδευση στην διαφήμιση στο google , στο facebook , στο instagram και στο tiktok μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ήρωνα και του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά.

  Σε όλα τα προηγούμενα στάδια σετάραμε τα εργαλεία και το περιβάλλον που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Τώρα ήρθε ή ώρα να σας μάθουμε πως να αλιεύετε πελάτες στο διαδίκτυο με τον πλέον αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.

Γιατι εμάς για δημιουργία ιστοσελίδων

Όπως αναφέραμε ,και θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε με μια προσωπική ενημέρωση, η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό είναι ότι δεν δημιουργούμε απλά ιστοσελίδες αλλά ιστορίες επιτυχίας.

 Έχουμε δει στην την πολυετή διαδρομή μας πολλές επιχειρηματικές προσπάθειες στο διαδίκτυο να μην ξεκινούν καν το γιατί απλά ποτέ κανείς δεν είχε την ευκαιρία και δυνατότητα να ανακαλύψει την ιστοσελίδα παρότι κάποιες εξ αυτών είναι εξαιρετικές σε αισθητικό επίπεδο.

Για εμάς μια ιστοσελίδα είναι απλά το δοχείο που περιέχει το επιχειρηματικό μήνυμα και αυτό είναι που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στον διαδικτυακό κόσμο.

Μην παραλείψετε να διαβάσετε κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις όσο αφορά την δημιουργία ιστοσελίδων στον οδηγό μας εδώ

Δημιουργία ιστοσελίδας ως πράξη επιχειρηματικής δημιουργίας
5/5 - (83 votes)
Close Popup