Προώθηση ιστοσελίδων. Ο μόνος δρόμος

Γιατί λέμε ότι η προώθηση ιστοσελίδας είναι ο μόνος δρόμος επιβίωσης για μια μικρομεσαία επιχείρηση; Γιατί η διαφήμιση στο google και στα social media ξεκινούν με κόστος συνήθως πάνω από 2 ευρώ το κλικ και κάθε κλικ δεν σημαίνει πώληση (1-2% των επισκεπτών γίνονται πελάτες). Ο μόνος βιώσιμος τρόπος ανάπτυξης πελατολογίου.

Προώθηση ιστοσελίδων

Πρώτα θα εμφανιστεί η ιστοσελίδας σας στην πρώτη σελίδα της Google και μόνο τότε θα γίνει επισκέπτης σας.

Πρώτα θα γίνει ο επισκέπτης σας καταναλωτής ενημερωτικού περιεχομένου και ακολούθως καταναλωτής των προιόντων και των υπηρεσιών σας.

Πρώτα από όλα όμως θα πρέπει να φροντίσετε ώστε αυτό να γίνει.

Δεν πρόκειται να γίνει επειδή η ιστοσελίδα σας είναι αισθητικά άψογη. Αυτό θα βοηθούσε  , ενδεχομένως, αν βρεθείτε π.χ. στην πρώτη σελίδα της google στην 4η θέση και η ιστοσελίδα σας είναι ωραιότερη από αυτή που είναι στην 3η θέση. 


Ακόμα και στην δεύτερη σελίδα της google ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σας βρει για να σας συγκρίνει με τις υπόλοιπες ιστοσελίδες όταν στην πρώτη σελίδα της google θα βρεί 3-5 αποτελέσματα από τις διαφημίσεις στο google και ακολούθως τις 10 πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες βάσει επισκεψιμότητας και άλλων κριτηρίων.

Προώθηση ιστοσελίδας. Οι τακτικές μας

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Υπηρεσίες Επιθεώρησης και Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων: Ελέγχουμε και αναλύουμε την ιστοσελίδα σας για να προσδιορίσουμε τυχόν περιθώρια βελτίωσης και αναπτύσσουμε στρατηγικές για την αύξηση της προβολής και της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας.
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εμπλουτίζετε την ιστοσελίδα σας με ποιοτικό, ενημερωτικό και υψηλής αξίας περιεχόμενο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών σας.

Προώθηση ιστοσελίδων
SEO

Εξειδικευμένοι στη δημιουργία άρθρων που συμμορφώνονται με τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις του Google, η ομάδα μας παράγει περιεχόμενο που προσφέρει ουσιαστική αξία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, ενώ ταυτόχρονα προάγει το SEO. Με την ανάπτυξη συγκεκριμένων στρατηγικών internal backlinking, ενισχύουμε την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σας, βοηθώντας τη Google να κατανοήσει καλύτερα το περιεχόμενο και τη δομή της.

Πρώτη σελίδα
Google

Σε ό,τι αφορά τη θεματολογία των άρθρων, προσαρμόζουμε τις προσεγγίσεις μας για να αντανακλούν τις τάσεις της αγοράς, τις επιθυμίες του κοινού σας και τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Αναλύουμε δεδομένα αναζήτησης κλειδιών λέξεων για να εντοπίσουμε θέματα που ενδιαφέρουν τους πελάτες σας, δημιουργώντας έτσι περιεχόμενο που είναι ταυτόχρονα σχετικό και επικεντρωμένο στην επίτευξη αποτελεσμάτων SEO.

Προώθηση ιστοσελίδων και τεχνολογίες AI.

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, όπου η ανταγωνιστικότητα επιδεινώνεται κάθε μέρα, χρειάζεστε κάτι που θα σας διακρίνει από τον ανταγωνισμό. Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε  τεχνολογίες AI για να αναβαθμίσουμε την ψηφιακή σας παρουσία και να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας διακρίνεται στον ψηφιακό κόσμο.

Η AI μας βοηθά να επιτύχουμε εξατομικευμένες και αποτελεσματικές στρατηγικές SEO που είναι σχεδιασμένες για τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. 

Με τη χρήση προηγμένων αλγορίθμων AI, μπορούμε να αναλύσουμε τεράστια σύνολα δεδομένων και να παράγουμε ακριβείς προβλέψεις και πληροφορίες που μπορούν να βελτιώσουν την ορατότητά σας online, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και να δημιουργήσουν πιο στοχευμένη επικοινωνία.

Αυτή η προσέγγιση προσφέρει στους πελάτες μας ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η χρήση AI μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε την στρατηγική μας ανάλογα με τις συνεχώς αλλαζόμενες τάσεις της αγοράς, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας παραμένει στην κορυφή.

Χρησιμοποιώντας AI, προσφέρουμε την δυνατότητα για πιο γρήγορες, πιο ακριβείς και πιο εποικοδομητικές αποφάσεις που θα σας δώσουν την απαραίτητη προβολή που χρειάζεστε για να επιτύχετε.

Προώθηση ιστοσελίδων SEO. Υπηρεσίες
  • Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και διαμόρφωση του Rank Math Pro με άδεια χρήσης 12 μηνών στο wordpress site σας και την σύνδεση του με google analytics και google search console. Εφάπαξ κόστος 340 ευρώ + ΦΠΑ
  • Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και πρώτη ρύθμιση του wp rocket , με άδεια χρήσης 12 μηνών, και εργαλείου συμπίεσης εικόνων για να τρέχει η σελίδα σας πιο γρήγορα, βασικός παράγοντας για το google core web vitals.  Εφάπαξ κόστος 200 ευρώ + ΦΠΑ
  • Αναλαμβάνουμε την πλήρη μηνιαία υποστήριξη του site σας και αφήνετε τα πάντα σε εμάς με μηνιαίο κόστος για τους πρώτους 3 μήνες με 400 ευρώ + ΦΠΑ  τον μήνα και ακολούθως με 300 ευρώ + ΦΠΑ τον μήνα.
4.9/5 - (56 votes)
Close Popup