διαφήμιση στο τικ τοκ

Διαφήμιση στο τικ τοκ

Το να είσαι έξυπνος όπως και το να είσαι ο πρώτος είναι και τα δυο καλές στρατηγικής για την νίκη.
Το να είσαι πρώτος (πρωτοπόρος) απλά είναι πολύ πιο εύκολο. Τώρα είναι η ώρα για διαφήμιση στο τικ τοκ

Διαφήμιση τικ τοκ

Το μυστικό της διαφήμισης στο TikTok είναι να μην δείχνει σαν διαφήμιση αλλά σαν ένα ακόμη βίντεο προορισμένο για τα 3 και πλέον εκατομμύρια χρηστών του μόνο στην χώρα μας. Κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί όπως και οι ευκαιρίες που προσφέρει ο αλγόριθμος του για νέους δημιουργούς.

Στο Dreamweaver.gr, έχουμε βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων και των συνεχώς εξελισσόμενων τεχνικών που απαιτούνται για την αποτελεσματική προώθηση στο TikTok. 

Αντλώντας από την πλούσια εμπειρία μας, σχεδιάζουμε καμπάνιες που όχι μόνο αντηχούν στο κοινό του TikTok, αλλά ξεχωρίζουν και επιτυγχάνουν την προβολή και την αναγνώριση που αξίζει η επιχείρησή σας.

Καθώς η πλατφόρμα συνεχίζει να αναπτύσσεται, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας παραμένουν πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Διαφήμιση στο τικ τοκ

Διαφήμιση στο tiktok και πωλήσεις

52% των χρηστών λένε ότι βρίσκουν νέα προϊόντα σε διαφημίσεις στο TikTok. Αφού αυτό είναι το διαδικτυακό στέκι των νέων δίνοντας ισχύ στο αρχαιοελληνικό ρητό
“Εκ του οράν το εράν” –  Μετάφραση: Από αυτά που βλέπουμε (δημιουργείται) ο έρωτας άρα και η επιθυμία απόκτησης. Για να έρθουν “στα νερά σας” πρέπει να πάτε με τα”νερά τους”.

Διαφήμιση τικ τοκ για το δικό του κοινό

61% των χρηστών πιστεύουν ότι η διαφήμιση στο TikTok διαφέρει από τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο.

 Λογικό δεν είναι να βλέπουν την διαφορά στο μέσο το οποίο επέλεξαν απορρίπτοντας τα άλλα mainstream social media ; Μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το ολοένα αυξανόμενο κοινό;

Διαφήμιση στο τικτοκ μαζί με εκπαίδευση

Δεν σταματούμε απλά στη δημιουργία της διαφημιστικής σας καμπάνιας. Συνεργαζόμενοι με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων, παρέχουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που σας εξοπλίζουν με τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές για να συντηρείτε και να βελτιώνετε τις διαφημιστικές σας προσπάθειες στο TikTok.

Διαφήμιση στο τικ τοκ και κόστος

1. Δημιουργία Εξατομικευμένων Διαφημίσεων στο TikTok : Το TikTok είναι περισσότερο από ένα απλό κοινωνικό δίκτυο – είναι μια αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για να προωθήσετε την επιχείρησή σας σε εκατομμύρια χρήστες. Με την υπηρεσία μας, δημιουργούμε για εσάς διαφημιστικές καμπάνιες στο TikTok που στοχεύουν στο ακριβές κοινό που επιθυμείτε. Με ένα εφάπαξ κόστος 150 ευρώ + ΦΠΑ , ο λογαριασμός σας σταθμίζεται με τα δικά σας στοιχεία, προσφέροντάς σας πλήρη επίβλεψη και έλεγχο της διαφημιστικής σας εκστρατείας.”


2. Εκπαίδευση & Υποστήριξη για Συνεχή Ανάπτυξη : Δεν σταματούμε απλά στη δημιουργία της διαφημιστικής σας καμπάνιας. Συνεργαζόμενοι με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων, παρέχουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που σας εξοπλίζουν με τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές για να συντηρείτε και να βελτιώνετε τις διαφημιστικές σας προσπάθειες στο TikTok με ένα κόστος 150 ευρώ. “


3. Αξιοποίηση των Τεχνολογιών AI & BIG DATA “Η δύναμη του AI και του BIG DATA είναι αναμφίβολα μετασχηματική. Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνολογίες, αναλύουμε την απόδοση των διαφημιστικών σας εκστρατειών, στοχεύοντας το κοινό σας με ακρίβεια, προκειμένου να επιτύχετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. 

Γιατί να επιλέξετε να διαφημιστείτε στο TikTok μαζί μας;

Το TikTok διαφέρει από άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σε πολλούς τομείς, αλλά το σημαντικότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο προτείνει βίντεο στους χρήστες του. Το μέσο αυτό προσφέρει σε κάθε βίντεο ίσες ευκαιρίες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το αν ανήκει σε ένα λογαριασμό με 12 ή 120.000 ακόλουθους. Αυτό σημαίνει ότι τα βίντεο γίνονται δημοφιλή καθαρά βάσει της αξίας εμπλοκής τους, και όχι εξαιτίας του μεγέθους του λογαριασμού που τα δημοσίευσε.

Γιατί λοιπόν να προτιμήσετε το TikTok για τη διαφήμιση ή την προσωπική σας παρουσία;

Ισότητα Ευκαιριών: Το περιεχόμενό σας κρίνεται από την ποιότητα και την αυθεντικότητά του, όχι από το πόσους ακόλουθους έχετε.

Μεγαλύτερη Δυνατότητα Διάδοσης: Λόγω της μοναδικότητας του αλγορίθμου του, η πιθανότητα να κάνετε “viral” είναι μεγαλύτερη σε σχέση με άλλες πλατφόρμες.

Προκλητικότητα & Δημιουργικότητα: Αφού κάθε βίντεο πρέπει να ξεπεράσει τα άλλα σε επιδόσεις, οι δημιουργοί ενθαρρύνονται να είναι πιο δημιουργικοί και να εξελίσσονται συνεχώς.

Σε έναν κόσμο όπου η διαφήμιση καθίσταται ολοένα και πιο ανταγωνιστική, το TikTok προσφέρει μια φρέσκια, δημιουργική και ισότιμη πλατφόρμα για να ξεχωρίσετε.

4.5/5 - (2 votes)
Close Popup