Διαφήμιση Facebook

Στοχευμένη διαφήμιση στο facebook

Διαφήμιση στο facebook

Η διαφήμιση στο facebook , που μπορεί να γίνει παράλληλα με την διαφήμιση στο Instagram , είναι για εσάς ο τρόπος να προσεγγίσετε βάσει έρευνας 4 στους 45 Έλληνες (και όχι μόνο αλλά σε οποιαδήποτε χώρα παγκοσμίως) με το Facebook να διατηρεί το προβάδισμα  79% και το  Instagram να ακολουθεί με  51%.

Αν συνυπολογίσετε τις νεότερες ηλικίες του instagram και τις μεγαλύτερες του facebook θα διαπιστώσετε ότι αγγίξατε σχεδόν το σύνολο των χρηστών social media στην χώρα μας.

15ετής εμπειρία

Ανακαλύψαμε το facebook το 2007. Πολύ πριν από πολλούς συναδέλφους μας. Ξεκινήσαμε την διαφήμιση στο facebook για πελάτες μας το 2008 και κλιμακώνοντας το 2009 και 2010. Αυτά τα 15 χρόνια εμπειρίας μας έχουν οδηγήσει σε μια βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Εκπαίδευση πελατών.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εκπαιδεύσει σειρά πελατών μας αλλά όχι μόνο. Το επαγγελματικό πρόγραμμα Digital Marketing του Παν.Αιγαίου έχει για ακαδημαϊκά υπεύθυνο τον υπεύθυνο παραγωγής μας Θανάση Δαβαλά που έχει εκπαιδεύσει σειρές συναδέλφων

Χορηγούμενη διαφήμιση fb

Δημιουργούμε τις καμπάνιες σας στο facebook ή τροποποιούμε υπάρχουσες. Η χρέωση μας όμως δεν γίνεται βάσει ποσοστού επί του ποσού που επενδύετε στην διαφήμιση στο facebook αλλά με την πάγια αμοιβή των 100 ευρώ και συμβουλευτική υποστήριξη κατόπιν, αν χρειαστεί με 20 ευρώ την εργατοώρα.

Διαφήμιση facebook κόστος

Ο Ford είχε πει ότι το να σταματήσεις την διαφήμιση για να γλιτώσεις χρήματα είναι σαν να αφαιρείς το ρολόι σου και να προσδοκάς ότι έτσι θα σταματήσει ο χρόνος. Η λύση είναι να δημιουργηθεί μια αποδοτική διαφήμιση με κόστος μικρότερο από τα καθαρά κέρδη που αυτή φέρει.

Διαφήμιση στο facebook κόστος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ FACEBOOK

Δεν υπάρχει ακριβή η φθηνή διαφήμιση στο facebook. Υπάρχει μόνο επιτυχημένη και αποτυχημένη. Ένα απλό παράδειγμα. Τρέχετε μια διαφήμιση στο facebook αξίας 100 ευρώ και πραγματοποιείται πωλήσεις που σας αφήνουν περιθώριο καθαρού κέρδους 50 ευρώ. Ακολούθως τρέχετε μια διαφήμιση κόστους 1.000 ευρώ και έχετε περιθώριο καθαρού κέρδους 2.000 ευρώ. Ποια είναι η ακριβή και ποια η φθηνή διαφήμιση από τις δυο; 

Όχι χαμένα χρήματα

Αποκτήστε περισσότερα με τα χρήματα σας Το να ξοδεύετε μέρος του προϋπολογισμού σας σε ένα διαφημιστικό πρακτορείο για διαχείριση είναι κλοπή. Το booking ή το skroutz κ.α. που ακολουθούν αυτή την τακτική τουλάχιστον σας φέρνουν πελάτες που αλλιώς δεν θα τους είχατε. Το facebook δεν χρειάζεται μεσάζοντες. Απλά ένα ειδικό να σας βοηθήσει

Βοηθός διαχειριστή

Θα σας προταθεί ένας αφοσιωμένος μάνατζερ για να αναπτύξετε από κοινού την στρατηγική σας και να την εκτελέσετε μαζί. Αυτό το άτομο θα μάθει την επιχείρηση σας και θα είναι η πρωταρχική επαφή σας. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του και να ζητάτε την βοήθεια του και να αμείβεται αν και όταν τον χρειάζεστε.

Θετικά reviews

Από την πρώτη κιόλας περίοδο θα προχωρήσουμε στην συλλογή & δημοσίευση κριτικών στην σελίδα σας στο facebook από ενεργά προφίλ. Μην ξεχνάτε ότι μια σελίδα στο facebook δεν είναι το ίδιο με το φυσικό κατάστημα μια επιχείρησης και το κύρος που αυτή προσδίδει. Είναι η γνώμη των άλλων που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη μας σε αυτή.

Facebook τιμολόγιο

Διαφήμιση facebook τιμολόγιο. Μια πονεμένη ιστορία. Γιατί να μην γίνεται δικός σας διαφημιστικός λογαριασμός στο fb , να λαμβάνεται το τιμολόγιο σας και να το περνάτε σαν έξοδο χωρίς ΦΠΑ και να ξέρετε τι πληρώνετε και σε ποιον; Αντιλαμβάνεστε ότι η απάντηση στο ερώτημα είναι αναντίλεκτη και εμείς λειτουργούμε μόνο με αυτή την λογική.

Στρατηγική social media marketing

Αναπτύξτε μια Στρατηγική Social Media Marketing  που θα είναι Ειδική για την Επιχείρηση σας

Το πρώτο βήμα που θα κάνουμε με την καμπάνια σας είναι η έρευνα και ανάπτυξη της στρατηγικής σας. Θα προβούμε σε μια ικανοποιητική ανάλυση, θα αναπτύξουμε την προσωπικότητα του αγοραστή, και θα καθορίσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική περιεχομένου. Επίσης θα αναπτύξουμε διαφημιστικές στρατηγικές και διόδους για την καμπάνια σας, ώστε να σας δείξουμε τον δρόμο προς την επιτυχία.

Facebook διαφήμιση

Η Facebook διαφήμιση μπορεί να σας βοηθήσει και να συνδυαστεί και με άλλες προωθητικές ενέργειες όπως με την διαφήμιση στο instagram και την προώθηση της ιστοσελίδας σας για τα οργανικά αποτελέσματα της Google. Έχουμε την τεχνογνωσία και θα είναι χαρά μας να την μεταλαμπαδεύσουμε σε εσάς.

Χορηγούμενη διαφήμιση facebook

Η χορηγούμενη διαφήμιση facebook δεν είναι μια απλή υπόθεση αλλά δεν είναι και κβαντική φυσική. Ναι σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτιστοποίησης πάντα στην διαφήμιση στο facebook αλλά μην δίνετε βάση τους επίδοξους διαφημιστικούς μάγους που υπόσχονται θαύματα με το μαγικό ραβδάκι τους. Αυτά είναι για αφελείς και η σημερινή άκρως ανταγωνιστική περίοδος δεν έχει χώρο για αυτούς. Αν όμως θέλετε έναν έμπειρο βοηθό διαβάστε τα πακέτα μας διαφήμισης στο facebook ακολούθως. 

Πλάνα διαφήμισης

Η αρχή και

€ 100 Εφάπαξ
  • Δημιουργία δικού σας διαφημιστικού λογαριασμού στο facebook
  • Έρευνα ανταγωνισμού και επιλογή στοχευμένου κοινού
  • Δημιουργία πρώτων διαφημίσεων

το μετά.

€ 25 Ανα ώρα
  • Μας καλείτε όποτε και αν χρειαστείτε την βοήθεια μας με ωριαία χρέωση
  • Έρευνα ανταγωνισμού και επιλογή στοχευμένου κοινού
  • Βελίτωση υπαρχόντων διαφημίσεων

Πόσο δύσκολο είναι να κάνω διαφήμιση στο Facebook;

Η διαφήμιση στο facebook είναι αναντίλεκτα δύσκολη αλλά σίγουρα δεν απαιτεί μήνες εκμάθησης όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Αν είστε αποφασισμένος να ξοδέψετε χρήματα για την εκπαίδευση σας και φυσικά χρήματα σε διαφημίσεις για να μάθετε το περιβάλλον από πρώτο χέρι να είστε σίγουροι ότι είναι πιο απλό από ότι δείχνει αρχικά και λέγετε

Πόσα χρήματα θα ξοδέψω για να διαφημιστώ με το Facebook Ads;

Το πόσα χρήματα θα ξοδέψετε για την διαφήμιση με το facebook ads έχει να κάνει με το κοινό που θα επιλέξετε. Είναι άλλο μια διαφήμιση σε μαι γεωγραφική περιφέρεια της Ελλάδος και άλλη σε πολλές χώρες της ΕΕ. Αυτό συμβαίνει γιατί στην διαφήμιση με τα facebook ads πληρώνετε είτε με τον αριθμό των κλικ προς την σελίδα σας είτε με τον αριθμό των εμφανίσεων.

5/5 - (34 votes)