Κατασκευή eshop φαρμακείου

Δεν είναι τυχαίο ότι το Skroutz όταν άλλαξε το σύστημα αμοιβών του απο κλικ σε ποσοστό επι των πωλήσεων το ξεκίνησε από τα ηλεκτρονικά φαρμακεία. Αυτό και μόνο δείχνει ότι η κατασκευή eshop φαρμακείου δεν είναι άλλο ένα eshop.

Κατασκευή eshop για φαρμακείο

To online eshop φαρμακείου δεν είναι ένα απλό e-shop. Από την κατηγοριοποίηση και τα προϊόντα ( έχοντας όλα τα τρέχοντα προϊόντα του eshop σας έτοιμα και προ καταχωρημένα – 5000 + προϊόντα).

Από την διαφημιστική προώθηση στο Google (βλ. Google Shopping ), στο Skroutz, στο Public, στο ShopFlix κ.α. Από social media και αλλού (facebook product catalogue) και φυσικά την ανάπτυξη ενός e-shop απαιτείται ένα έμπειρος συνεργάτης σε κάθε σημείο όχι μόνο κατά την κατασκευή του e-shop αλλά και στην καθημερινή διαχείριση και προώθηση του.

Η ενασχόληση μας με το αντικείμενο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2003 όταν η όλη υπόθεση ήταν κυριολεκτικά στα σπάργανα της στο ελληνικό οικονομικό γίγνεσθαι και εξειδίκευση μας στην κατασκευή αλλά και στην διαφημιστική προώθηση των ηλεκτρονικών φαρμακείων μας έχει δώσει και μια άλλη τεχνογνωσία.

Αυτή όχι μόνο της κατασκευής, αλλά και της διαχείρισης και προώθησης ενός ηλεκτρονικού φαρμακείου.

Κατασκευή eshop φαρμακείου

Κατασκευή eshop φαρμακείου. Οι στοχεύσεις μας.

Κατασκευή eshop φαρμακείου με τα προιόντα του περασμένα

Κατασκευή eshop φαρμακείου με τα προϊόντα περασμένα

Η προϊοντική βάση μας με 8.000 παραφαρμακευτικά προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών (Korres, Apivita, Vichy, Avene, Lanes κτλ) φορτώνεται στην εφαρμογή μας, ώστε στην πρώτη φάση της δημιουργίας του ηλεκτρονικού σας φαρμακείου να έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με άλλες πτυχές του ηλεκτρονικού σας φαρμακείου. Οι εργατοώρες που κερδίζετε είναι απλά εκατοντάδες.
Κατασκευή eshop φαρμακείου στοχοπροσηλωμένο στο SEO

Κατασκευή eshop φαρμακείου που να μην εξαρτάται αποκλειστικά στο skroutz

Ο πρωταρχικός μας σκοπός είναι ένα eshop φαρμακείου προσαρμοσμένο στις ανάγκες του SEO. Στη dreamweaver.gr, σχεδιάζουμε αποτελεσματικές SEO τακτικές, υιοθετούμε τεχνολογίες βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη και δημιουργούμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για να ενισχύσουμε τη διαδυκτιακή παρουσία και την τροφοδότηση του eshop σας.

Κατασκευή eshop για φαρμακείο

Κατασκευή eshop φαρμακείου με ολιστική προσέγγιση

Αναλαμβάνουμε όλες τις πτυχές που απαιτούνται για να έχετε ένα ολοκληρωμένο eshop φαρμακείου. Σύνδεση με τράπεζα για αποδοχή πληρωμών, σύνδεση με courier με αυτόματο voucher στον πελάτη σας, σύνδεση με marketplaces (βλ Skroutz, BestPrice ) χρησιμοποιώντας τις πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες eshop όπως το OpenCart και το WooCommerce.

1ο στάδιο κόστος κατασκευής eshop φαρμακείου
 • Η κατοχύρωση domain name 
 • Η εγκατάσταση του wordpress και του woocommerce ή του opencart με φιλοξενία για 3 μήνες 
 • Η αγορά theme της επιλογής σας και η εγκατάσταση του 
 • Δημιουργία τριών προτάσεων λογοτύπου
 • Αντικατάσταση εικόνων πρώτης σελίδας είτε με δικές μας από συλλογές μας είτε με δικές σας στις διαστάσεις αυτών του theme
 • Αλλαγή κειμένων στην πρώτη σελίδα καθώς και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες (ποιοί είμαστε, επικοινωνία, όροι χρήσης, gdpr δηλώσεις, τρόποι αποστολής και τρόποι πληρωμής , σελίδα με φόρμα επιστροφών)
 • Πέρασμα βάσης προιόντων


Σε αυτό το στάδιο ΔΕΝ προβαίνουμε σε γραφιστικές τροποποιήσεις ή άλλες αναβαθμίσεις στο eshop, αλλά ενεργούμε αποκλειστικά εντός των ορίων του template. Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα σε επόμενη φάση, επικεντρώνοντας τώρα στην πλήρη λειτουργία του, με εξαίρεση τα πρόσθετα.

 

Χρόνος υλοποίησης 15 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή της τελευταίας παρατήρησης σας.

Συνολικό κόστος 3700 ευρώ + ΦΠΑ 24%
 
2ο στάδιο κόστος κατασκευής για online φαρμακείο
 • Σύνδεση με skroutz – bestprice – shopflix 
 • Σύνδεση με ελληνική τράπεζα της επιλογής σας 
 • Εγκατάσταση gdpr tools για πλήρη κάλυψη του eshop σας 
 • Σύνδεση με μεταφορική και ρύθμιση – πέρασμα μεταφορικών. Για acs courier – γενική ταχυδρομική – speedex – courier center εγκαθιστούμε script για online σύνδεση του eshop σας με μεταφορική 
 •  Διαμόρφωση φίλτρων αναζήτησης και ρυθμίσεων στο front end και στο backend βάσει των περιορισμών της πλατφόρμας και του θέματος
Τώρα το eshop σας είναι πανέτοιμο για λειτουργία αν δεν θέλετε περαιτέρω γραφιστικές αλλαγές.
 

Χρόνος υλοποίησης 15 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή της τελευταίας παρατήρησης σας.

Συνολικό κόστος 950 ευρώ + ΦΠΑ 24%

Επειδή η γραφειοκρατία σε τράπεζα – courier διαρκεί 1+ μήνα σας προτείνουμε παράλληλα κάποια βήματα από το 3ο και 4ο στάδιο για να τα κάνουμε παράλληλα.
3ο στάδιο κόστος κατασκευής eshop φαρμακείου
 • Για τυχόν περαιτέρω σχεδιαστικές αλλαγές μας τις υποδεικνύεται και σας κάνουμε μια πρόταση στην βάση των απαιτούμενων εργατοωρών που κοστίζει έκαστη 30 ευρώ + ΦΠΑ. Να θυμάστε ότι περιθώριο αλλαγών σε theme είναι μικρή αλλά μπορούμε πάντα να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο θέμα για εσάς.
 • Εγκατάσταση rankmath για SEO με 12μηνη χρήση την εγκατάσταση και αρχική διαμόρφωση και σύνδεση όπως και δημιουργία google analytics και google search console και σύνδεσης τους με το rankmath. Ακολούθως SEO Optimization για τις σελίδες και τα  προιόντα σας.
 • Εγκατάσταση wp rocket (speed optimization) με δικαίωμα δωδεκάμηνης χρήσης για να μπορεί το eshop σας να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης αλλά όχι μόνο. Σειρά ερευνών έχει αποδείξει ότι για κάθε δευτερολέπτο γρηγορότερης φόρτωσης παρατηρείται μια αύξηση πωλήσεων της τάξης του 7% χωρίς την εμπλοκή άλλων παραγόντων

  Χρόνος υλοποίησης 10 εργάσιμες ημέρες 

  Συνολικό κόστος 600 ευρώ + ΦΠΑ 24%

4ο στάδιο κόστος κατασκευής για online φαρμακείο. Εκπαίδευση

Στο Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, οργανώνουμε ειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα με έμφαση στον ψηφιακό κόσμο.

Προσφέρουμε εκπαίδευση στο WordPress και το WooCommerce με κόστος 230 ευρώ, επιτρέποντας σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του eshop σας. Αυτό το σεμινάριο, όπως και τα υπόλοιπα, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τους δύο προαναφερθέντες φορείς.

Επιπλέον, με το ίδιο κόστος, 230 ευρώ, σας δίνεται η ευκαιρία να εκπαιδευτείτε σε SEO, διαφήμιση στο Google, Facebook, Instagram και TikTok, καθοδηγούμενοι από την εμπειρία και τη γνώση που προσφέρουν το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Μέσα από τα προγράμματα αυτά, όχι μόνο ρυθμίζουμε τα απαραίτητα εργαλεία για την επιτυχία σας, αλλά σας καθοδηγούμε και πώς να προσελκύετε πελάτες στο διαδίκτυο με τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο.

Έχετε μια λύση πλήρως λειτουργική και κυρίως μέσα από την χρήση ανοικτών πλατφόρμων όπως το WooCommerce και την γνώση χρήσης τους έχετε την δύναμη να κάνετε επιλογές και να χαράζετε την πορεία της επένδυσης σας

Γιατί να σας επιλέξω για την κατασκευή eshop φαρμακείου;

Ειδικευμένες Λύσεις: Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα φαρμακείων με ειδικά χαρακτηριστικά όπως online επικοινωνία μέσω chat και social media , προώθηση προσφορών και συμπληρωματικών προϊόντων, καθώς και ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα προϊόντων.

Ασφάλεια & Εμπιστοσύνη: Παρέχουμε ασφαλείς λύσεις πληρωμών και προστασίας προσωπικών δεδομένων, διασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Φιλική Περιήγηση & Σχεδίαση: Ένα απλό και κομψό σχεδιαστικό περιβάλλον, ειδικά σχεδιασμένο για την εύκολη περιήγηση των χρηστών.

Χρήση τεχνολογιών AI. Γιατί απλά σήμερα θα βρεθείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό και αύριο δεν θα είστε πίσω από αυτόν.

Η στρατηγική μας είναι να αναδείξουμε την εξειδίκευση του φαρμακείου σας, να προβάλλουμε τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρετε και να εγγυηθούμε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας. Ας δημιουργήσουμε μαζί το επόμενο σημείο αναφοράς στον ψηφιακό χάρτη της φαρμακευτικής αγοράς!

5/5 - (1 vote)
Close Popup