Προώθηση eshop

Προώθηση eshop

Το να δημιουργήσετε ένα eshop σίγουρα είναι το πρώτο βήμα. Σε καμία περίπτωση όμως όχι το μοναδικό.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις ΗΠΑ θεωρούν ότι για κάθε ένα δολάριο επένδυσης στην κατασκευή eshop να προγραμματίζεται το 10πλασιο για την προώθηση του.

Διαφήμιση eshop

Για να βρίσκεστε εδώ πιθανότατα είστε ο ιδιοκτήτης ενός eshop το οποίο υστερεί στον τομέα των πωλήσεων. Ένα πεδίο στο οποίο ο δημιουργός του eshop σας δεν σας ανέφερε το αυτονόητο ότι δηλαδή ένα eshop χωρίς επισκεψιμότητα είναι ένα eshop το οποίο δεν κάνει πωλήσεις και η επισκεψιμότητα δεν είναι δεδομένη.

Καλως ήρθατε στον αβέβαιο κόσμο του διαδικτύου που κρύβει όμως πολλές ευκαιρίες για όσους γνωρίζουν αλλά και για όσους το αντιμετωπίζουν με την δέουσα σοβαρότητα.

Από το 2001 επιζούμε στην αγορά αυτή γιατί δεν την αντιμετωπίζουμε οπορτουνιστικά.

Στη Dreamweaver.gr, πιστεύουμε ότι η προώθηση ενός eshop απαιτεί περισσότερο από απλές τακτικές διαφήμισης. Απαιτεί στρατηγική, γνώση της αγοράς και διαρκή προσαρμογή στις συνεχώς αλλαζόντες τάσεις του κλάδου.

Προώθηση eshop | Διαφήμιση eshop

Προώθηση eshop μέσω SEΟ στην Google

Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου είναι ζωτικής σημασίας. Είτε πρόκειται για blog posts, τις σελίδες των προιόντων και των κατηγοριών τους είτε σελίδες με ειδικές προσφορές το περιεχόμενο αυξάνει την επισκεψιμότητα και την αναγνωρισιμότητά σας. Γιατί να προβάλει στην πρώτη σελίδα το Google το eshop σας με προιόντα που έχετε πάρει με copy paste από κάποιο άλλο eshop;

Διαφήμιση eshop στο google και σε social media

Aπό Google Ads μέχρι και διαφημίσεις στα social media, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε καμπάνιες που προσελκύουν το σωστό κοινό στο eShop σας.
Η διαφήμιση ενός eShop δεν σταματά στη δημιουργία μιας καμπάνιας. Αναλύουμε τα αποτελέσματα, προσαρμόζουμε και βελτιώνουμε, για να εξασφαλίζουμε την μέγιστη δυνατή απόδοση.

eshop διαφήμιση. Κάτι που γνωρίζουμε καλά.

Με ένα εξειδικευμένο team στην ψηφιακή προώθηση, έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες eshops να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους, να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητά τους και να πολλαπλασιάσουν τις πωλήσεις τους.
Είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις προκειμένου να μετατρέψουμε το eshop σας σε ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων.

Προώθηση eshop

Η αύξηση πωλήσεων για ένα eshop περνάει λοιπόν πρώτα από την επισκεψιμότητα και κατόπιν από τη μετατροπή αυτής σε πωλήσεις. Απλοϊκό αλλά αληθινό. Κάνουμε μια πλήρης έρευνα της αγοράς. Τόσο στα οργανικά αποτελέσματα της google όσο και μέσω των διαφημιστικών πλατφόρμων.
Πως ακριβώς αναζητούν τα προιόντα και υπηρεσίες και πόσοι; Όχι διαισθητικά. Ένα γραμμάριο δεδομένων ( big data) αξίζει περισσότερο όχι μόνο από την διαίσθηση σας αλλά και από την ευφυία σας που μόνο να σας αποπροσανατολίσει μπορεί. Όταν δείτε το business marketing plan πιστέψτε μας θα εκπλαγείτε.άδειγμα.

Αν κάποιος έχει 100 επισκέπτες την ημέρα και κάθε 10 κάνει 2 πωλήσεις ενώ κάποιος έχει 10 επισκέπτες και σε αυτούς κάνει 4 πωλήσεις (διπλή μετατρεψιμότητα) ο πρώτος θα κάνει 20 πωλήσεις ημερησίως και ο άλλος μόλις 4.

Eπισκεψιμότητα = Μετατροπές σε πωλήσεις. Τόσο απλά

Προώθηση eshop και παράλληλα διαφήμιση

Το eshop σας και το φυσικό σας κατάστημα μπορεί να μοιράζονται ένα κοινό ΑΦΜ και εσάς ως ιδιοκτήτη αλλά λειτουργούν σε διαφορετικούς κόσμους. Τον φυσικό και τον διαδικτυακό έκαστος με τους δικούς του κανόνες.

Μπορεί η επιχείρηση σας να λειτουργεί με επιτυχία και έχοντας την αποδοχή της τοπικής σας κοινότητας για χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ιστοσελίδα και το eshop σας έχουν αυτή την αποδοχή πανελλαδικά ή και σε μεγαλύτερη γεωγραφική κλίμακα.

Δυο είναι οι παράγοντες που θα εξετάσουν οι διαδικτυακοί επισκέπτες σας. Τις κριτικές σας στα social media, στο google και αλλού και τις αναφορές τρίτων sites προς εσάς. Μπορούμε να βοηθήσουμε. Μπορούμε όμως και να σας εκπαιδεύσουμε μέσα από την συνεργασία μας με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και το Παν.Αιγαίου. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε.

5/5 - (1 vote)
Close Popup