Κατασκευή eshop | Δημιουργία eshop

Αν και η δημιουργία eshop θεωρείται ως επί το πλείστον ως τελικό αποτέλεσμα ή προϊόν, στην πραγματικότητα είναι μια διαδικασία. Το σχέδιο είναι μια δράση, ένα ρήμα – και όχι ένα ουσιαστικό.

Η σχεδιαστική σκέψη αναφέρεται στη χάραξη στρατηγικής αυτής της ενέργειας για την παραγωγή καλύτερων τελικών αποτελεσμάτων. Στοχοπροσηλωμένοι στο να δημιουργούμε διαδικτυακές επαγγελματικές εκκινήσεις. Ιστορίες επιτυχίας. Όχι ακόμα ένα eshop στον σωρό.

Μην θεωρήσετε παρακαλώ αλαζονική την δήλωση μας. Είναι απότοκο πολυετούς εμπειρίας και γνώσης σε συνδυασμό με μεράκι για την τέχνη μας γιατί όσο και αν βασίζεται στις αρχές της επιστήμης της πληροφορικής είναι και παραμένει μια τέχνη.

Η σχεδιαστική σκέψη είναι  ένα πρωτόκολλο για την επίλυση προβλημάτων και την ανακάλυψη νέων ευκαιριών. Θα σας δώσουμε ένα γενικό περίγραμμα της τεχνικής μας, ενώ θα χαρούμε να τα πούμε αναλυτικά καλώντας μας στο 210 7484845, δια ζώσης είτε και μέσω zoom .

Καλέστε μας στο 210 74 84 84 5 για εξατομικευμένη ενημέρωση

Κατασκευή eshop

Ξεκινούμε πρώτα με μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Με ποιες λέξεις κλειδιά αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Πόσες αναζητήσεις μηνιαίως σε κάθε από αυτές; Ακόμα και αν στηριχθούμε μόνο στην διαφήμιση μαθαίνουμε το πως κινείται ο ανταγωνισμός στην διαφήμιση και ποια είναι τα κόστη ανα μέσο.

Δημιουργία eshop

Αφού ορίσουμε τους στόχους μας κρατούμε την απλότητα σε επίπεδο χρήσης και λειτουργίας. Το αγαπούν οι χρήστες το αγαπούν και οι μηχανές αναζήτησης με συγκεκριμένα ζητούμενα περιεχομένου, ταχύτητας και σχεδίασης. Οι Αμερικανοί το ονομάζουν με τα αρχικά KISS ( Keep It Simple Stupid).

Προώθηση e-shop

Όταν έχουμε ολοκληρώσει τα ζητούμενα μας ξεκινούμε το χτίσιμο της διαδικτυακής εταιρικής μας ταυτότητας. Προώθηση eshop λοιπόν που θα στηρίζεται όχι στα δικά μας λεγόμενα αλλά στα λεγόμενα τρίτων. Γνωστό και ως influence marketing είναι μονόδρομος για ένα eshop που πρωτοεμφανίζεται.

Σχεδιασμός eshop

Σχεδιασμός eshop με ανθρωποκεντρική προσέγγιση αλλά κυρίως στοχεύοντας να κάνουμε το eshop σας μια μηχανή πωλήσεων και επιχειρηματικό σας asset. Όχι απλά μια ωραία πινακίδα διαφήμισης, την οποία θα μείνετε να κοιτάτε με φίλους και γνωστούς. Αλλά μέχρι εκεί θα φτάσετε.

Open Cart & WordPress

Κατασκευή eshop με wordpress όπως και κατασκευή eshop με opencart. Γιατί να φοβάστε όσους γνωρίζουν μόνο μια πλατφόρμα όπως και τους ανθρώπους του ενός βιβλίου. Προσαρμόζουν το eshop σας στις "γνώσεις" τους και όχι στις ανάγκες σας. Εμείς θα σας προτείνουμε ότι σας κάνει και όχι ότι μας κάνει.

Κόστος eshop

Το κόστος του eshop σας εξαρτάται από μια σειρά παράγοντες που πρέπει να συζητηθούν. Επειδή όμως έχουμε ένα ελάχιστο παραδοτέο αποτέλεσμα οι τιμές μας ξεκινούν από τα 1990 ευρώ + ΦΠΑ. Να θυμάστε μόνο.Eshop με eshop έχουν τις διαφορές που έχουν δυο αμάξια. Fiat και Ferrari έχουν εξίσου 4 τρόχους και τιμόνι.

Κατασκευή eshop & Design Thinking

Υπεύθυνος κατασκευής eshop
Δαβαλάς Θανάσης

Ο πελάτης στο eshop σας δεν αγοράζει μόνο ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Αγοράζει ευχαρίστηση. Ό,τι και αν αγοράζει.  Επιλέγει μια αγοραστική / καταναλωτική εμπειρία που θα τον ικανοποιήσει. 

Η αλληλεπίδραση μεταξύ του εγκεφάλου και του περιβάλλοντος στη λήψη οικονομικών αποφάσεων είναι το αντικείμενο της νευροοικονομίας, μιας νέας επιστήμης.Η λήψη αποφάσεων και η επιρροή των συναισθημάτων στις οικονομικές επιλογές, όπως οι ψυχαναγκαστικές αγορές και η επιρροή των διαφημίσεων στην αγοραστική συμπεριφορά, είναι μεταξύ των θεμάτων που μελετάμε.

Όλα αυτά ξεκινούν ακόμη και πριν αρχίσετε να σκέφτεστε την τεχνολογία.

Ο απώτερος στόχος σας πρέπει να είναι να κατανοήσετε τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο βαθύτερο επίπεδο. Για αυτό πρέπει να αναπτύξετε ενσυναίσθηση με τα πρόσωπα που είστε διατεθειμένοι να υπηρετήσετε.

Εδώ εισερχόμαστε εμείς. Ανακαλύπτουμε το  μοτίβο αγοράς και να βρεθούμε μπροστά τους στις μηχανές αναζήτησης και τα social media.Όταν δε έρθουν στο eshop σας μετατρέπουμε την επίσκεψη τους σε  εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία μέσω δοκιμασμένων νέων τεχνολογιών. 

Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να μετατραπούν οι αγοραστές σε θαυμαστές και επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Μπορείτε να τα επιτύχετε όλα αυτά οργανικά, υιοθετώντας την προσέγγιση Design Thinking.

Κατασκευή eshop & Design Thinking

Για να μην μετατραπεί το eshop σας σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο από τα διαφημιστικά και διαχειριστικά έξοδα.

Marketing Business Plan

Το business plan είναι κάτι που πρέπει να γίνεται στην αρχή και υπακούει στους ίδιους νόμους με το backup. Μια φράση παροιμιώδης για κάθε χρήστη της Πληροφορικής. Περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών που είναι απολύτως απαραίτητες πριν την δημιουργία ενός eshop αλλά αφορούν εξίσου και την πρώτη περίοδο λειτουργίας του, τους πρώτους άνυδρους συνήθως μήνες που προσπαθεί να πλασαριστεί σε μια αγορά που υπάρχουν ήδη πολλά επιτυχημένα e-shops.

Προώθηση eshop στην Google

Καμία τεχνική δεν θα ανεβάσει το eshop σας στην Google. Όσος καιρός και αν περάσει δεν θα δείτε ποτέ να είστε στα πρώτα 10 αποτελέσματα (1η σελίδα) και άρα δεν θα έχετε επισκεψιμότητα από εκεί εκτός αν πληρώνετε διαφήμιση. Συνεχώς. Ξέρουμε το πως μπορείτε αυτό να το μετριάσετε και να μην είστε πλήρως εξαρτώμενοι

Social Media Ring. Συγκοινωνούντα δοχεία

Δημιουργούμε τα social media σας. Τα συνδέουμε το ένα με το άλλο και όλα μαζί με το eshop σας μετατρέποντας τα σε συγκοινωνούντα δοχεία και σας μαθαίνουμε πως να τα χειριστείτε συνδυαστικά για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Influence Marketing

Σας γνωρίζουν στην περιοχή σας και έχετε καλή φήμη σε αυτήν; Αυτό θα σας βοηθήσει εντός των γεωγραφικών σας ορίων. Το διαδίκτυο είναι μια άλλη υπόθεση. Εκεί αναλαμβάνουμε εμείς με την κατάθεση μαρτυριών από ιστοσελίδες και φυσικά πρόσωπα. Μια τακτική γνωστή ως influence marketing που πλέον αποτελεί μονόδρομο στην διαφήμιση.

Δημιουργία eshop

 H ανάδειξη μας σαν κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2021 βάσει προτιμήσεων χρηστών είναι η απόδειξη ότι η ολιστική προσέγγιση μας παράγει αποτελέσματα.

Τεχνικές προδιαγραφές

Όταν στην dreamweaver.gr κάνουμε λόγο για ολιστική προσέγγιση δεν αναφερόμαστε στα στοιχεία που έχουν όλα τα eshop. Αυτά είναι προαπαιτούμενα. Εμείς συμπεριλαμβάνουμε στο βασικό μας πακέτο ως standard αυτά που οι άλλοι δίνουν ως extra.

ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ TABLETS

Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που τα κινητά έρχονταν δεύτερα στην χρήση και άρα και σε παραγγελίες. Πλέον όμως με τις απαιτήσεις τις google για το πως πρέπει να εμφανίζεται μια σελίδα ( google core web vitals) ο τρόπος παρουσίασης είναι συγκεκριμένος. Τον υπηρετούμε πιστά για να κερδίσουμε επισκεψιμότητα.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ MARKETPLACES

Ακόμα και αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που σαφώς σας εκμεταλλεύονται τα marketplaces όπως το skroutz,best price, public, shopflix πρέπει να μπείτε και σας συνδέουμε. Γιατί; Αναγνωρισιμότητα. Προηγείται όχι μόνο της επιτυχίας αλλά ακόμα και της ποιότητας και των τιμών των προιόντων και υπηρεσιών σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ο πελάτης σήμερα με την πληθώρα επιλογών που έχει είναι άκρως απαιτητικός. Εσείς αν γίνετε πελάτης μας δεν επιζητείτε το καλύτερο εξάλλου; Απαιτεί να μπορεί να πληρώσει με όλους τους γνωστούς τρόπους. Σας καθοδηγούμε με την εμπειρία μας και υλοποιούμε τις συνδέσεις

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ COURIER

Σας καθοδηγούμε για τις εταιρείες courier και αναλαμβάνουμε την σύνδεση με τον πάροχο που θα επιλέξετε. Για όλους τους γνωστούς παρόχους αναλαμβάνουμε να σας συνδέσουμε online έτσι ώστε κάθε παραγγελία στο eshop σας να καταχωρείται αυτόματα και online και να εκδίδεται το voucher στον πελάτη σας γλιτώνοντας σας από πολλές εργατοώρες και κλήσεις για το που βρίσκεται η παραγγελία σας. Ώρες για να κάνετε νέες πωλήσεις μέσω του eshop.

ΕΝΑΡΜΟNΙΣΗ ΜΕ SOCIAL MEDIA

Το να βάλουμε ένα εικονίδιο από το facebook, instagram , youtube και άλλα στο eshop σας δεν αρκεί. Απαιτείται να υπάρχει οργανική και λειτουργική σύνδεση έτσι ώστε αυτά να γίνουν συγκοινωνούντα δοχεία ανάμεσα τους και όλα με επίκεντρο και κατάληξη το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό απαιτεί συγκεκριμένη μεθοδολογία και εργαλεία και γνώση την οποία διαθέτουμε και η οποία μας κρατά στην αγορά από το 2001 μέχρι και σήμερα.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ EPR

Γέφυρες για να συνδέσουμε το eshop σας με την αποθήκη σας και να επιτύχετε το υψηλότερο δυνατό ποσοστό αυτοματισμού στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εκτός από τις έτοιμες λύσεις που έχουμε μπορούμε να δουλέψουμε επάνω στο δικό σας σύστημα αρκεί αυτό να διαθέτει API άρα και πρόβλεψη σύνδεσης με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν περιλαμβάνεται στο βασικό μας πακέτο αλλά έχουμε λύσεις οικονομικές να σας προτείνουμε.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχεται Τεχνική Υποστήριξη για το συγκεκριμένο ψηφιακό προϊόν/υπηρεσία στην Ελλάδα και στην
ελληνική γλώσσα. Μπορείτε να μας καλείτε στο 210 74 84 84 5 και στο email s at dreamweaver dot gr  μετά την αγορά του προϊόντος και καθόλη την διάρκεια που θα φιλοξενείται το eshop σε εμάς.

MANAGEMENT

Λαμβάνεται μέριμνα ώστε στα eshop που δημιουργούμε να εξυπηρετείται η πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία σύμφωνα με το/τα ισχύοντα διεθνή πρότυπα και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ βάσει αναγνωρισμένων δικτυακών εργαλείων.

Γιατί χρειάζομαι ηλεκτρονικό κατάστημα;

Στην εποχή του meta covid ένα eshop δεν αποτελεί απλά ένα επιπρόσθετο κανάλι πωλήσεων αλλά ενδεχομένως και το μοναδικό σε κάποιες περιπτώσεις (βλ. περίοδο καραντίνας λόγω covid).
Επίσης αποτελεί την πρώτη αγοραστική επιλογή ως κανάλι των ηλικιών 15 – 35 ενώ και οι μεγαλύτερες ηλικίες εξοικειώνονται κάθε μέρα και περισσότερο.

Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμο το κατάστημά μου;

Δεδομένου του σχεδιασμού του eshop , της εισαγωγής των προϊόντων αλλά και κάποιων καθυστερήσεων από συνεργαζόμενους φορείς όπως οι τράπεζες , που η γραφειοκρατία για την σύνδεση απαιτεί τουλάχιστον 1 μήνα αναμονή , ο χρόνος που απαιτείται είναι το ελάχιστο 2 μήνες για να είναι πλήρως λειτουργικό το eshop σας

Μπορώ να κάνω μαζική εισαγωγή προϊόντων από το excel;

Φυσικά μπορεί να γίνει εισαγωγή των προϊόντων σας μέσα από αρχείο excel ή csv ( είναι το ίδιο πράγμα) και μάλιστα όχι μόνο στην αρχή του eshop σας κατά την φόρτωση των προϊόντων αλλά και κατά την διάρκεια λειτουργίας του να ενημερώνετε κάποια πεδία όπως τιμή, stock και άλλα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας. Αποτελεί μια εναλλακτική λύση στην ενημέρωση των προϊόντων σας αν για κάποιον λόγο (οικονομικό, τεχνικό και άλλους) δεν είναι δυνατή η online σύνδεση με το ERP σας

Μπορώ να συνδέσω το eshop μου με το ERP ή το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης μου;

Μπορείτε να συνδέσετε το eshop σας με το ERP ή πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης μέσω μιας γέφυρας ( bridge ) που θα ανταλλάσει δεδομένα σε προκαθορισμένους χρόνους μέσω λειτουργιών αυτοματισμού ( cron jobs ). Συνήθως οι πάροχοι erp έχουν έτοιμα πρόσθετα για τις δημοφιλείς πλατφόρμες eshop ( wordpress,opencart κ.α.) ή δίνουν ένα σύνολο οδηγιών ( api) για δημιουργήσει την γέφυρα ένα προγραμματιστής

4.9/5 - (57 votes)