Διαφήμιση στο facebook

Διαφήμιση στο Facebook

Η χορηγούμενη διαφήμιση facebook είναι ο μόνος τρόπος έτσι ώστε η παρουσία σας εκεί να μην απευθύνεται μόνο στους φίλους και γνωστούς σας κάτι που θα μπορούσατε εξάλλου να το κάνετε μέσα από το profile σας.

Χορηγούμενη διαφήμιση facebook

Η χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook είναι η απάντηση στο πρόβλημα αυτό. Αντί να επικοινωνείτε μόνο σε αυτούς που ήδη σας γνωρίζουν, μπορείτε να ταράξετε τα νερά, να φτάσετε σε νέα κοινά και να δημιουργήσετε αναγνώριση για  την υπηρεσία ή το προϊόν σας.

Με τη χορηγούμενη διαφήμιση στο Facebook, μετατρέπετε τον απλό χρήστη του fb σε καταναλωτή πληροφορίας αρχικά , ακολούθως σε πελάτη και τέλος τον μετατρέπεται σε πιστό πελάτη.

Αυτός ο δυναμικός μετασχηματισμός του κοινού σας επιτρέπει να αξιοποιείτε το δυναμικό της μεγαλύτερης κοινωνικής πλατφόρμας στον κόσμο. Όχι μόνο αυξάνετε την προβολή σας, αλλά εξασφαλίζετε ότι η επικοινωνία σας φτάνει στα κατάλληλα άτομα με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

 

Διαφήμιση στο Facebook. Η προσέγγιση μας

Facebook διαφήμιση με εσάς στο πηδάλιο.

Αποκτήστε περισσότερα με τα χρήματα σας Το να ξοδεύετε μέρος του προϋπολογισμού σας σε ένα διαφημιστικό πρακτορείο για διαχείριση είναι κλοπή.
Το booking ή το skroutz κ.α. που ακολουθούν αυτή την τακτική τουλάχιστον σας φέρνουν πελάτες που αλλιώς δεν θα τους είχατε.

Το facebook δεν χρειάζεται μεσάζοντες. Απλά ένα ειδικό να σας βοηθήσει και με χαρά να σας βοηθήσουμε στην προσπάθεια σας.

diafhmish_sto_fb_3

Διαφήμιση Facebook κατόπιν έρευνας.

Το πρώτο βήμα που θα κάνουμε με την καμπάνια σας είναι η έρευνα και ανάπτυξη της στρατηγικής σας. Θα προβούμε σε μια ικανοποιητική ανάλυση, θα αναπτύξουμε την προσωπικότητα του αγοραστή, και θα καθορίσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική περιεχομένου.
Επίσης, θα αναπτύξουμε διαφημιστικές στρατηγικές και διόδους για την καμπάνια σας, ώστε να σας δείξουμε τον δρόμο προς την επιτυχία.

Χορηγούμενη διαφήμιση facebook

Η χορηγούμενη διαφήμιση facebook δεν είναι μια απλή υπόθεση αλλά δεν είναι και κβαντική φυσική. Ναι, σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτιστοποίησης πάντα στην διαφήμιση στο facebook, αλλά μην δίνετε βάση τους επίδοξους διαφημιστικούς μάγους που υπόσχονται θαύματα με το μαγικό ραβδάκι τους.
Αυτά είναι για αφελείς και η σημερινή άκρως ανταγωνιστική περίοδος δεν έχει χώρο για αυτούς.

Διαφήμιση facebook κόστος

Δεν υπάρχει ακριβή η φθηνή διαφήμιση στο facebook. Υπάρχει μόνο επιτυχημένη και αποτυχημένη. Ένα απλό παράδειγμα. Τρέχετε μια διαφήμιση στο facebook αξίας 100 ευρώ και πραγματοποιείται πωλήσεις που σας αφήνουν περιθώριο καθαρού κέρδους 50 ευρώ.

Ακολούθως τρέχετε μια διαφήμιση κόστους 1.000 ευρώ και έχετε περιθώριο καθαρού κέρδους 2.000 ευρώ.

Ποια είναι η ακριβή και ποια η φθηνή διαφήμιση από τις δυο;

Το ερώτημα είναι σε ποιον θα βασιστείτε για να ξεκινήσετε τις διαφημιστικές σας εκστρατείες στο facebook; Σίγουρα όχι αυτόν που σας υπόσχεται νούμερα και πωλήσεις χωρίς να γνωρίζει καν την αγορά σας. 

Αυτό θα το βρείτε μέσα από τον πειραματισμό και την ανταπόκριση του κοινού και εσείς με την γνώση του αντικειμένου σας και εμάς ως βοηθού σας σε τεχνικό – διαχειριστικό επίπεδο θα μπορέσουμε μαζί βασιζόμενη σε δεδομένα και όχι στην διαίσθηση ή στην ευφυία να βρούμε την κατάλληλη συνταγή.

Να θυμάστε ότι ένα γραμμάριο δεδομένων στο παιχνίδι αυτό αξίζουν περισσότερα από ένα τόνο διαίσθησης και ευφυίας.

Διαφήμιση facebook κόστος

Η δική μας συνεισφορά στις διαφημιστικές προσπάθειες σας μέσω του Facebook έρχεται σε δυο στάδια.

Στήνουμε αρχικά μαζί σας τον διαφημιστικό σας λογαριασμό στο Facebook  στα δικά σας στοιχεία προκειμένου να έχετε πλήρη επίβλεψη όλων των εκεί διαφημιστικών ενεργειών. Το εφάπαξ κόστος ανέρχεται στα 150 ευρώ + ΦΠΑ

Στη συνέχεια, σας παρέχουμε κατάρτιση ώστε να είστε σε θέση να υλοποιήσετε τις δικές σας διαφημιστικές εκστρατείες μέσα από το πρόγραμμα digital marketing του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων κατα τη διάρκεια των σεμιναρίων μας. Η τιμή της εκπαίδευσης είναι 150 ευρώ + ΦΠΑ.

Ωστόσο, σε περίπτωση που χρειάζεστε περαιτέρω υποστήριξη ή βοήθεια, είμαστε στη διάθεσή σας, με χρέωση 30 ευρώ + ΦΠΑ ανά ώρα.

Rate this page
Close Popup