Προώθηση

Προώθηση ιστοσελίδων | Προώθηση ιστοσελίδας

1η σελίδα στο Google. Το αντίδοτο στην κρίση


Θέλετε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους σχετικούς επισκέπτες στο site σας. Το google μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς.
Το πως θα συνδεθεί το site της εταιρίας σας με το προϊόν ή την υπηρεσία σας που ψάχνουν οι χρήστες και πιθανοί πελάτες σας στις μηχανές αναζήτησης είναι η δική μας δουλειά.

Η λειτουργία μας απλή. Ελέγχουμε την θέση της σελίδας σας σε σχέση με τα 10 πρώτα sites στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.Ακολούθως βλέποντας τα αδύνατα σημεία στον κώδικα της σελίδας κάνουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις σε αυτόν.(on site seo). Ακολούθως καταχωρούμε το site σας σε μηχανές αναζήτησης και καταλόγους γνωστοποιώντας το στο διαδίκτυο.

Δημιουργούμε συνδέσμους (backlinks) σε διάφορα sites υψηλής επισκεψιμότητας προς την ιστοσελίδα σας ( forums, blogs κ.α. – off site seo)).Με αυτόν τον τρόπο το Google βλέπει σε συγκεκριμένη λέξη κλειδί να υπάρχουν δεκάδες σύνδεσμοι προς τον ιστοτόπο σας και συμπεραίνει αυτομάτως ότι το site σας περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για να αναφέρεται από αυτά. Αυτό είναι και το βασικό κριτήριο του Google και άρα ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας.

Άρα σε κάθε λέξη κλειδί που θέλετε τό ζήτημα είναι μόνο πόσα backlinks χρειάζεστε προκειμένου να επιτύχουμε μαζί να βάλουμε το site σας στην πρώτη σελίδα του Google.Ξέρουμε το πως και έχουμε και την υπομονή για να το καταφέρουμε.Αν έχετε την επιθυμία το site σας και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του να φιγουράρουν στην πρώτη σελίδα του Google και να γίνει το site σας γνωστό τότε απλά καλέστε μας στα 210 74 82 904 και 210 74 82 987 για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ένας τομέας που γνωρίζουμε καλά.

Στις λέξεις κλειδιά

προώθηση ιστοσελίδων

και

προώθηση ιστοσελίδας

βρισκόμαστε στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων στο Google. Εκεί συναγωνιζόμαστε με όλους τους άξιους συναδέλφους μας στον χώρο μας κάτι που όπως αντιλαμβάνεστε κάνει τις λέξεις κλειδιά αυτές εξαιρετικής δυσκολίας. Όπως όμως καταφέραμε να ανεβάσουμε το web site μας έτσι τα αυτά αποτελέσματα θα επιτύχουμε και για τον δικό σας ιστότοπο.

Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην προώθηση ιστοσελίδων μέσα από το Infopolis.Gr και την αξιόλογη δουλειά του seo expert Νίκου Μπαλατσούκα
http://www.infopolis.gr/author/nbalatsoukas/

 

Παραδείγματα κατάταξης πελατών στο Google με βάση λέξεις ή φράσεις κλειδιά
Λέξη κλειδί
Βιβλία Πληροφορικής
Aποτελέσματα
1.340.000
Θέση : 1
Προώθηση ιστοσελίδων Κάντε κλικ εδώ
www.klidarithmos.gr
βιβλία πληροφορικής
Λέξη κλειδί
Αγροτικά Μηχανήματα
Aποτελέσματα
240.000
Θέση : 1
Προώθηση ιστοσελίδας Κάντε κλικ εδώ
www.fotopoulos-s.gr
αγροτικά μηχανήματα


Λέξη κλειδί
Προώθηση ιστοσελίδων
Aποτελέσματα
514.000
Θέση : 3
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων Κάντε κλικ εδώ
www.dreamweaver.gr
προβολή ιστοσελίδων
Λέξη κλειδί
Συσκευές υγραερίου
Aποτελέσματα
275.000
Θέση : 3
Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας Κάντε κλικ εδώ
www.e-milonas.gr
συσκευές υγραερίου


Λέξη κλειδί
σχολικές κασετίνες
Aποτελέσματα
116.000
Θέση : 4
Κάντε κλικ εδώ
www.kindergallery.gr
σχολικές κασετίνες
Λέξη κλειδί
συνθετικός χλοοτάπητας
Aποτελέσματα
17.000
Θέση : 1
SEO Κάντε κλικ εδώ
www.bestgarden.gr
συνθετικός χλοοτάπητας

, , , , , , , , , , ,