seo κόστος | προώθηση ιστοσελίδων τιμές

SEO κόστος | Προώθηση ιστοσελίδων τιμές

Search Engine Optimization και το κόστος του. Πως διαμορφώνονται οι τιμές στην προώθηση ιστοσελίδων.

seo κόστος | προώθηση ιστοσελίδων τιμές : Όταν ορίζετε τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ για την σχέδια διαφήμισης σας στο διαδίκτυο και αναζητάτε μια εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων SEO, θα βρείτε ότι υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις χρεώσεις.

Θεωρούμε ότι στο σημείο αυτό γνωρίζεται τα βασικά του τι είναι το seo χωρίς να απαιτείται να είστε και seo expert

Θα βρείτε μια εταιρεία SEO να χρεώνει 100 ευρώ τον μήνα και μια άλλη 1.000 ευρώ τον μήνα.

Όταν μια επιχείρηση αποφασίζει να προσλάβει μια εταιρεία SEO, συχνά γίνεται για να καλύψει ένα κενό στις δεξιότητες ή την εμπειρία της επιχείρησής σας.

Είναι μια σημαντική απόφαση να πάρετε σωστά, καθώς η ανάπτυξη της επιχείρησής σας μπορεί να εξαρτάται από την επιτυχία της καμπάνιας μάρκετινγκ αναζήτησης.

Επομένως, χωρίς ειδικούς εσωτερικού για να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε πιθανές εταιρείες και την κάπως εκφοβιστική γλώσσα του SEO, πώς μπορεί μια επιχείρηση να αρχίσει να καταλαβαίνει ποιες υπηρεσίες SEO χρειάζονται;

Το πιο σημαντικό, πώς μετράει κανείς την αξία και το κόστος αυτών των υπηρεσιών για να προσδιορίσει τι είδους προϋπολογισμό θα διατεθεί σε υπηρεσίες SEO;

Ας επιχειρήσουμε λοιπόν μια πρώτη προσέγγιση για το τι πρέπει να αναζητήσουμε.

Σημαντικά γεγονότα σχετικά με  το κόστος SEO είναι τα ακόλουθα:

  • Το μέσο seo κόστος είναι 100 – 250 δολάρια την ώρα για τις εταιρείες SEO των ΗΠΑ. Στην χώρα μας το αντίστοιχο κόστος είναι στα 50 – 150 ευρώ την ώρα. Αν βρείτε κάπου φθηνότερα απλά θα σας πουν ψέματα για το πόσες ώρες θα εργαστούν. Είναι μια αμοιβή φυσιολογική για την πολυπλοκότητα και την δημιουργικότητα που αυτή απαιτεί.
  • Το μέσο seo κόστος είναι 2.500 $ – 10.000 $ ανά μήνα για τις αμερικανικές εταιρείες ενώ στις ελληνικές θα βρείτε μηνιαία πακέτα προώθησης με τιμές από 200 ευρώ τον μήνα ως και 1.000 ευρώ τον μήνα
  • Εταιρείες σε Ινδία και άλλες τρίτες χώρες ενδέχεται να χρεώνουν $ 10- $ 50 την ώρα. Η φαρέτρα τους όμως εντοπίζεται σε ιστοσελίδες και δίκτυα ιστοσελίδων που λίγα έχουν να κάνουν με τον ευρωπαϊκό διαδικτυακό γίγνεσθαι και καμία με το ελληνικό. Με απλά λόγια. Δεν μπορούν να σας βοηθήσουν , ακόμα και σαν σωστοί επαγγελματίες , ενώ άθελα τους μπορούν να ζημιώσουν τις προωθητικές ενέργειες της ιστοσελίδας σας. Παράδειγμα. Σας καταχωρούν σε ένα κατάλογο εταιρειών στην Ινδία με περιγραφή ελληνική και λέξη κλειδί backlink στα ελληνικά. Δεν θα πει μόνο ο Ινδός και ο Έλληνας επισκέπτης ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ. Θα το πει και η Google υποβιβάζοντας σας
  • Προσοχή στα εγγυημένα αποτελέσματα στο SEO.Μπορεί να είναι μια απάτη. Την αξιολόγηση της κατάταξης μιας ιστοσελίδας την κάνουν οι αλγόριθμοι της google που συνεχώς μεταβάλλονται. Θέλετε εγγυημένα αποτελέσματα; Γι\’αυτό τον λόγο υπάρχει η διαφήμιση στην google
  • Τα seo πρότυπα  γίνονται λιγότερο δημοφιλή και όχι άδικα. Ελλοχεύουν εξάλλου και μεγάλοι κίνδυνοι από την επαναλαμβανόμενη χρήση τους
  • Απαιτούνται προσαρμοσμένες στρατηγικές για τα καλύτερα αποτελέσματα. Το seo θέλει όχι μόνο γνώσεις (π.χ. πως δημιουργείς backlink και πως στήνεις μια ιστοσελίδα) αλλά κυρίως γνώση και ολιστική προσέγγιση.
  • Υπάρχουν πολλές φορές κρυφές δαπάνες για την δημιουργία ενός backlink συνδέσμου. π.χ. Μια πληρωμή ενός webmaster για ένα advertorial μέσα στο οποίο υπάρχει και το backlink σας
  • Οι τιμές για προώθηση ιστοσελίδων είναι συνήθως χαμηλότερες για τοπικές καμπάνιες. Άλλο πράγμα το google.gr και άλλο το google.de ( Γερμανία) , google.it ( Ιταλία) κ.ο.κ.  Άλλη γλώσσα , άλλα αποτελέσματα άλλο το κοινό
  • Υπάρχει υψηλότερες τιμές για προώθηση ιστοσελίδων για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Ελλοχεύουν παράγοντες που αυξάνουν την δυσκολία και άρα τις εργατοώρες που απαιτούνται για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος
  • Οι εταιρείες προώθησης ιστοσελίδων ενδέχεται να έχουν πρόσθετα τέλη δημιουργίας περιεχομένου. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτό τόσο σε τεχνικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης SEO

Είτε προσλαμβάνετε έναν φθηνό σύμβουλο SEO από μια ξένη χώρα (υπόδειξη: Ινδία) ή μια εθνικά αναγνωρισμένη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου eCommerce, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι μοντέλων τιμολόγησης που μπορείτε να περιμένετε να δείτε:

Κόστος seo με μηνιαία τιμολόγηση.

Πολλές εταιρείες SEO θα προσφέρουν μηνιαίες ή ετήσιες συμβάσεις που περιστρέφονται γύρω από ένα μηνιαίο ημερολόγιο. Στην dreamweaver.gr, δημιουργούμε τις στρατηγικές μας πριν ξεκινήσουμε ερχόμενοι πάντα σε συνεννόηση μαζί σας  νωρίτερα και παρουσιάζουμε τη δουλειά, τα αποτελέσματα και την πρόοδό μας τουλάχιστον σε μηνιαία βάση.

Ένας αμφίδρομος δρόμος επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας SEO και του πελάτη είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ προσφέρουμε μηνιαία προγράμματα, δεν προσφέρουμε ένα μέγεθος για όλα τα μηνιαία πακέτα SEO, καθώς αυτό το είδος προσέγγισης στο SEO δεν είναι η πιο αποτελεσματική γιατί απλά δεν είναι εξειδικευμένη στο

Πολλά μηνιαία πακέτα που προσφέρονται από άλλες εταιρείες θα περιλαμβάνουν έναν καθορισμένο αριθμό και τύπο υπηρεσιών, όπως άρθρα γραμμένα, backlinks που αποκτήθηκαν και βελτιστοποιημένες σελίδες.

Αυτοί οι τύποι πακέτων “turnkey” πωλούνται συχνά από κατώτερους οργανισμούς SEO που ενδιαφέρονται περισσότερο για την παροχή συγκεκριμένης ποσότητας απτής εργασίας κάθε μήνα από την παραγωγή αποτελεσμάτων.

Προσοχή στις εταιρείες που υπόσχονται να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο ποσό backlinks ανά μήνα, ειδικά επειδή η ποιότητα και η συνάφεια των backlinks που οδηγούν στον ιστότοπό σας είναι σημαντικά πιο σημαντική από την ποσότητα.

Ενώ οι προγραμματισμένες εργασίες μας και οι δραστηριότητες SEO προγραμματίζονται σε μηνιαία βάση για οργάνωση και εξορθολογισμό της ροής εργασίας, οι στρατηγικές μας δεν περιορίζονται από αυτούς τους τύπους μηνιαίων πακέτων.

Οι υπηρεσίες SEO μας είναι αντ \’αυτού προσαρμοσμένες έτσι ώστε να εργαζόμαστε πάντα σε ό, τι γνωρίζουμε ότι θα προσφέρει τη μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης

Κόστος SEO με ωριαία τιμολόγηση

Οι ωριαίες τιμές SEO πέφτουν κυρίως στο εύρος των 50-150  ευρώ ανά ώρα. Επειδή κάθε ενέργεια έχει ένα θετικό αποτέλεσμα seo και το αντίστοιχο ειδικό βάρος από αυτό διαμορφώνεται και το κόστος και όχι μόνο από την εργατοώρα σαν εργασία. π.χ. Εάν το backlink που θα δημιουργηθεί αφορά ένα site με υψηλό page rank αυτό είναι ικανό να δικαιολογήσει την χρέωση των 150 ευρώ ανα ώρα.

Όχι μόνο η ώρα σαν εργασία αλλά και η διαδικτυακή υποδομή της κάθε εταιρείας προώθησης ιστοσελίδων.

Εάν ψάχνετε να πληρώσετε για SEO ανά ώρα, μπορεί να είναι συνετό να προσλάβετε έναν σύμβουλο ή να προσλάβετε έναν οργανισμό για να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο SEO και στη συνέχεια να πληρώσετε μια ωριαία τιμή για συγκεκριμένες υπηρεσίες SEO, όπως απαιτείται.

Σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παν. Αιγαίου ο δικός μας Θανάσης Δαβαλάς ως ακαδημαικά υπεύθυνος του επαγγελματικού προγράμματος έχει αναλάβει το έργο της κατάρτισης και πιστοποίησης των αυριανών συναδέλφων μας μέσα από το σεμινάριο προώθησης ιστοσελίδων.

Για τον σκοπό αυτό εμείς παρέχουμε ένα business marketing plan τόσο για την ιστοσελίδα σας όσο και για το eshop σας

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε αυτούς τους τύπους άμεσων αποτελεσμάτων με έναν ιστότοπο με πολύ λίγη υπάρχουσα έκθεση, πιθανότατα θα επωφεληθήκατε συμπληρώνοντας τις προσπάθειές σας SEO με πληρωμένες διαφημίσεις, όπως μια καμπάνια Google Ads, για να ξεκινήσετε την διαφήμιση σας στο google.

Μην ανησυχείτε. Σαν dreamweaver.gr παρέχουμε  υπηρεσίες διαχείρισης της διαφήμισης  σας στο google οπότε μιλήστε μαζί μας στο 210 74 84 84 5  για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την καμπάνια σας να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη.

Rate this post
Close Popup