DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

Προώθηση Ιστοσελίδων

Θέλετε να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους σχετικούς επισκέπτες στο site σας. Αυτό είναι η προώθηση ιστοσελίδων.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας και η σύνδεση της  με το προϊόν ή την υπηρεσία σας που ψάχνουν οι χρήστες και πιθανοί πελάτες σας στις μηχανές αναζήτησης είναι η δική μας δουλειά.

Ποιοι Είμαστε

Η ομάδα παραγωγής μας αποτελείται από τους συυγραφείς του πρώτου και μοναδικού στο είδος του βιβλίο ” Πώς να είστε στην πρώτη σελίδα του Google” από τις Εκδόσεις Φυλάτος  που αναδείχθηκε από το Public ως best seller . Ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής στο elearning του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο αντικείμενο της προώθησης ιστοσελίδων  ενώ είναι βοηθός ερευνητή στο ΕΜΠ , υπ. Δρ του Παν.Αιγαίου και μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/product/eshop-opencart/

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός πολυετούς επαγγελματικής και ακαδημαϊκής ενασχόλησης – έρευνας με το αντικείμενο μας παρέχει μια πολυδιάσταση προσέγγιση επί του ζητήματος.

Μετά από την προώθηση εκατοντάδων ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα της Google  νομίζουμε δικαιούμαστε να πούμε χωρίς ίχνος αλαζονείας ότι είναι κάτι που το κατέχουμε ως αντικείμενο .

Στις λέξεις κλειδιά    προώθηση ιστοσελίδων   και  προώθηση ιστοσελίδας

βρισκόμαστε στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων στο Google.

Εκεί συναγωνιζόμαστε με όλους τους άξιους συναδέλφους μας στον χώρο μας κάτι που όπως αντιλαμβάνεστε κάνει τις λέξεις κλειδιά αυτές εξαιρετικής δυσκολίας.

Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε στην προώθηση ιστοσελίδων μέσα από το Html.Gr και την αξιόλογη δουλειά του seo expert Νίκου Μπαλατσούκα.

Όπως καταφέραμε να ανεβάσουμε το web site μας έτσι τα αυτά αποτελέσματα θα επιτύχουμε και για τον δικό σας ιστότοπο. Έχουμε τη δυνατότητα να σας ανεβάσουμε την πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων για οποιαδήποτε λέξη κλειδί.

Την ομάδα προώθησης συμπληρώνουν οι συνεργάτες που ενημερώνουν και συντηρούν πλήθος ιστοτόπων, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε:
http://folder.gr/
Γυναικεία θέματα.Περιλαμβάνει κοινότητα 5.000+ φίλων στο facebook
http://blog.i-pharm.gr/
Θέματα υγείας. Περιλαμβάνει κοινότητα 18.000+ φίλων στο facebook.
http://infopolis.gr/
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Περιλαμβάνει κοινότητα 6.500+ φίλων στο facebook.
http://radiozografou.gr/
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Περιλαμβάνει κοινότητα 5.500+ φίλων στο facebook.
http://www.dreamweavermediagroup.gr
Θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Περιλαμβάνει κοινότητα 24.000+ φίλων στο facebook

και σε πολλούς άλλους ιστοτόπους και κοινότητες που δεν αναφέρουμε για λόγους σκοπιμότητας.

Τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων μέσω backlinks

Η λειτουργία μας απλή. Ελέγχουμε την θέση της σελίδας σας σε σχέση με τα 10 πρώτα sites στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Ακολούθως βλέποντας τα αδύνατα σημεία στον κώδικα της σελίδας κάνουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις σε αυτόν.(on site seo). Ακολούθως καταχωρούμε το site σας σε μηχανές αναζήτησης και καταλόγους γνωστοποιώντας το στο διαδίκτυο.

Δημιουργούμε συνδέσμους (backlinks) σε διάφορα sites υψηλής επισκεψιμότητας προς την ιστοσελίδα σας ( forums, blogs κ.α. – off site seo).Με αυτόν τον τρόπο το Google βλέπει σε συγκεκριμένη λέξη κλειδί να υπάρχουν δεκάδες σύνδεσμοι προς τον ιστοτόπο σας και συμπεραίνει αυτομάτως ότι το site σας περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για να αναφέρεται από αυτά. Αυτό είναι και το βασικό κριτήριο του Google και άρα ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας.

Άρα σε κάθε λέξη κλειδί που θέλετε το ζήτημα είναι μόνο πόσα backlinks χρειάζεστε προκειμένου να επιτύχουμε μαζί να βάλουμε το site σας στην πρώτη σελίδα του Google.

Ξέρουμε το πως και έχουμε και την υπομονή για να το καταφέρουμε. Αν έχετε την επιθυμία το site σας και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του να φιγουράρουν στην πρώτη σελίδα του Google και να γίνει το site σας γνωστό τότε απλά καλέστε μας στo 210 77 13 284 για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ένας τομέας που γνωρίζουμε καλά.

Προώθηση ιστοσελίδας. Μέσω δημιουργίας περιεχομένου

Όσο αφορά την μεθοδολογία που ακολουθούμε . Υπάρχουν δυο προσεγγίσεις στο ζήτημα. Η πρώτη έχει να κάνει με το να στοχεύσουμε μια συγκεκριμένη λέξη κλειδί. Εκεί απλά κοιτάμε τον ανταγωνισμό , κάνουμε μια εκτίμηση κόστους και προχωράμε στην επίτευξη του στόχου μας. Η χρέωση έχει να κάνει με τις εργατοώρες που θα απαιτηθούν για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Η δεύτερη προσέγγιση είναι αυτή η οποία “κτίζει” την διαδικτυακή σας φήμη. Εξετάζουμε τον ιστοτόπο σας , βρίσκουμε λέξεις κλειδιά χαμηλού ή και μεσαίου ανταγωνισμού ανά μήνα, τις στοχεύουμε και όταν τις επιτύχουμε προχωρούμε στις επόμενες λέξεις – κλειδιά στόχο.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα διαφημιστικό budget σε facebook και google ώστε να επιτύχουμε μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας. Με αυτόν τον τρόπο κάθε μήνα το site σας όχι μόνο σταθεροποιεί τις πρώτες θέσεις που έχει πάρει , αλλά κερδίζει συνεχώς έδαφος μέσω των νέων και η δημοφιλία του web site σας αυξάνει κλιμακωτά.

Προώθηση ιστοσελίδων. Σε Ελλάδα και εξωτερικό

Aς δούμε την διαφορά των δυο  προσεγγίσεων μέσω ενός παραδείγματος

Ξεκινάμε από το Google. Αν αναρωτηθείτε γιατί τονίζουμε εμφαντικά το google απλά σκεφτείτε πότε εσείς κάνατε τελευταία φορά αναζήτηση μέσω του Bing , του Yahoo ή κάποιας άλλης μηχανής αναζήτησης. Πολλοί θεωρούν ότι το να έχει δημιουργήσει ένα φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης site αρκεί.

Λυπούμαστε που θα σας στεναχωρήσουμε αλλά αυτό δεν ισχύει. Βλέπετε όλα τα sites και όλες οι πλατφόρμες σχεδιασμού τα τελευταία χρόνια όπως το wordpress , το joomla και πολλές άλλες είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Άρα δεν έχετε κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα.

Απλά αυτό σας εγγυάται ότι το site σας θα εμφανιστεί σε κάποια θέση στις μηχανές αναζήτησης. Όταν όμως στις περισσότερες αναζητήσεις έχουμε από 100.000 αποτελέσματα και επάνω αν εσείς βρεθείτε στην 5η σελίδα στην μέση αυτό σημαίνει ότι θα έχετε αφήσει πίσω σας 99.945 σελίδες πίσω σας. Σας αρκεί όμως αυτό; Εσείς έχετε αναζητήσει ποτέ κάτι πέραν της 1ης σελίδας ;

Αφήνουμε μια πολύ μικρή πιθανότητα να έχετε περάσει στην 2η σελίδα των αποτελεσμάτων του Google αλλά μην ξεχνάτε ότι η εξαίρεση από την φύση της επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Προώθηση ιστοσελίδων / Λέξεις κλειδιά

Αρχικά εισερχόμαστε σε αυτό το πεδίο . Πρώτος στόχος να βρούμε σε ποιες λέξεις κλειδιά μπορούμε να επικρατήσουμε. Αυτό προϋποθέτει μια έρευνα που έχει αφετηρία της το Google. Αν για παράδειγμα έχουμε ένα βιβλιοπωλείο η πρώτη λέξη κλειδί που θα μας έρθει στο μυαλό είναι η λέξη βιβλία. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όσους έχουν βιβλιοπωλείο. Επίσης αυτή την λέξη θα την βρούμε σε πανεπιστημιακά sites, forums, blogs και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

Αποτέλεσμα στην λέξη βιβλία το google να εμφανίζει περίπου 5.340.000 αποτελέσματα με τις πρώτες θέσεις να τις έχουν παλιά sites με τρομερή επισκεψιμότητα και δημοφιλία.

Γιατί να εμφανίσει το google εκεί το web site σας ; Μια λύση είναι να πληρώσετε μέσω του google adwords και να δαπανάτε κάθε ημέρα ένα σεβαστό ποσό που θα ξεκινά από τα 10 ευρώ ανά ημέρα και όσο αντέχει η τσέπη σας για να το εμφανίσετε στους συνδέσμους διαφημιζομένων.

Προώθηση ιστοσελίδων. Έρευνα και στόχευση

Η άλλη λύση είναι η έρευνα και η σωστή στόχευση. Εμείς ακολουθούμε μια άλλη προσέγγιση. Πληκτρολογώντας στο πεδίο αναζήτησης του google οποιαδήποτε λέξη ή φράση κλειδί θα δείτε ότι το google σπεύδει να σας προτείνει κάποιες φράσεις κλειδιά.

π.χ. Αρχίζοντας να πληκτρολογούμε την λέξη βιβλία θα δείτε ότι το google σας κάνει κάποιες προτάσεις προκειμένου να σας διευκολύνει. Που γνωρίζει αυτές τις λέξεις; Απλά αρκετοί χρήστες του έχουν κάνει αυτές τις αναζητήσεις. Με αυτόν τον απλό τρόπο μαθαίνουμε ποιες φράσεις έχουν μια ζήτηση σε αντικείμενα σχετικά με εμάς.

Η επιχείρηση σας λοιπόν μπορεί να μην πουλά βιβλία γενικά αλλά π.χ. βιβλία αγγλικών για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ένα στόχο με πολύ λιγότερα αποτελέσματα άρα και πιο εύκολο για να ανέλθουμε στην πρώτη σελίδα του google σε αυτή την φράση. Θα μου πείτε ότι δεν έχει τόσους επισκέπτες όσο η λέξη βιβλία. Αναντίλεκτα ναι. Εξίσου όμως αναντίλεκτα όσοι αναζητήσουν βιβλία αγγλικών για ….  είναι οι υποψήφιοι αγοραστές που αναζητούν να αγοράσουν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που εσείς εμπορεύεστε.

Προώθηση ιστοσελίδας. Κόστος και Χρόνος

Φυσικά μπορούμε να στοχεύσουμε οποιαδήποτε λέξη κλειδί με το αντίστοιχο κόστος. Αν επιλέξετε μια λέξη κλειδί υψηλού ανταγωνισμού απλά μας καλείτε στο 210 77 13 284 για να υπολογίσουμε το κόστος και τον χρόνο που απαιτείται. Αν θέλετε να προσεγγίσετε μεθοδικά και σταδιακά σε συνεχόμενη βάση τότε τα μηνιαία πακέτα που ακολουθούν είναι αυτό που χρειάζεστε.

Προώθηση ιστοσελίδων τιμές

Προώθηση ιστοσελίδων τιμές σε μηνιαία βάση

Σε περίπτωση όμως που ήδη έχετε κάποιες προωθητικές ενέργειες σε εξέλιξη μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι βοηθοί σας και σε αυτό με μεμονωμένες στοχευμένες ενέργειες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προώθηση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε περιεχόμενο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και στηριγμένο σε λέξεις κλειδιά της αρεσκείας σας και να σας το παραδώσουμε προς χρήση.

Μερικοί ακρογωνιαίοι λίθοι των υπηρεσιών μας συγγραφής άρθρων βρίσκονται εδώ:

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το σημείο. Οι μηχανές αναζήτησης δεν τάσσονται υπέρ των άρθρων με υπερβολική χρήση λέξεων κλειδιά. Ελέγχουμε συνεχώς την πυκνότητα των λέξεων κλειδιά και τις συνδυάζουμε με τις καλύτερες πρακτικές στην βιομηχανία SEO. Αποφεύγουμε γενικά όλες τις τεχνικές black hat SEO που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην ιστοσελίδα σας. Εργαζόμαστε με διάφανο και ξεκάθαρο τρόπο. Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες προωθητικές ενέργειες ώστε να προσθέτουμε όλο και μεγαλύτερη αξία στο περιχόμενο του ιστοτόπου σας. Ακολουθούμε πάντα τις κατευθύνσεις που δίνει η google.

Έλεγχος της γλώσσας έτσι ώστε να κάνουμε τα άρθρα ευανάγνωστα και ενδιαφέροντα. Κανένας διαδικτυακός αναγνώστης δεν ενδιαφέρεται για ένα άρθρο το οποίο φεύγει από το θέμα. Οι συγγραφείς μας αποφεύγουν το πειρασμό να εντυπωσιάσουν και παραμένουν απλοί στο γράψιμο τους. Η ποιότητα είναι εκείνο το συστατικό που θα σας οδηγήσει στην κορυφή. Αντίθετα, όσοι ιστότοποι έχουν χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο, είναι καταδικασμένοι να υποβιβαστούν στα αποτελέσματα της google. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την αλγοριθμική ενημέρωση panda update που υλοποιεί αυτή την πολιτική πατώντας εδώ.

Οι συγγραφείς μας δεν δίνουν μη  διασταυρωμένες πληροφορίες σαν γεγονότα. Μελετάνε την ιστοσελίδα σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, μαζί με τους στόχους τους οποίους έχετε βάλει στον τομέα του μάρκετινγκ και μετά ξεκινάνε την συγγραφή.  Η google ενθαρρύνει τα άρθρα που δίνουν απαντήσεις σε πραγματικές ερωτήσεις των χρηστών. Η ενίσχυση αυτού του είδους περιεχομένου υλοποιήθηκε από τη google μέσω της αλγοριθμικής ενημέρωσης hummingbird update. Mπορείτε να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες του αλγορίθμου  από το σχετικό άρθρο μας πατώντας εδώ.

Mέσω της αρθρογραφίας διαχέεται πρωτότυπο περιεχόμενο στην Google στοχεύοντας συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά , μια τακτική την οποία λατρεύει η Google (που στόχος της είναι η συλλογή πρωτότυπου , ενδιαφέροντος και χρήσιμου περιεχομένου για τους επισκέπτες της και ΜΟΝΟ δίνοντας της αυτό που θέλει αυτή θα σας επιβραβεύσει με αυτό που θέλετε βλ πρώτη σελίδα στην Google ) αλλά δίνεται και την εικόνα του expert στο αντικείμενο σας. H αυθεντία και το κύρος είναι βασικές έννοιες όχι μόνο στην προώθηση μιας ιστοσελίδας αλλά και στην επίτευξη της πώλησης. Διαβάστε σχετικό μας άρθρο εδώ

Συμπληρωματικές υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων

Συμπληρωματικά σε αυτήν την υπηρεσία παρέχουμε και τις ακόλουθες υπηρεσίες δημοσίευσης στην ιστοσελίδα και τα social media σας καθώς και την προώθηση τους σε συνεργαζόμενα sites / blogs αλλά και σε κοινότητες στα social media που αριθμούν από 100.000+ μέλη προκαλώντας όχι μόνο μια αύξηση της θέσης σας στις μηχανές αναζήτησης αλλά φέρνοντας και μια επισκεψιμότητα που ας μην ξεχνάμε ότι τελικός σκοπός κάθε προωθητικής και διαφημιστικής ενέργειας είναι η προσέλκυση υποψήφιων πελατών / ενδιαφερομένων.

Προώθηση ιστοσελίδας μέσω αρθρογραφίας

Η διαδικασία για την διάδοση πληροφοριών στους διαδικτυακούς πελάτες γίνεται μέσω άρθρων. Αυτά τα άρθρα περιέχουν υλικό το οποίο θα ήθελαν οι πιθανοί σας πελάτες να μάθουν, όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τα οποία πουλάτε. Αυτά τα άρθρα τροφοδοτούνται σε ιστοσελίδες υποβολής άρθρων με υψηλή επισκεψιμότητα έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν τα βρουν εύκολα. Οι μηχανές αναζήτησης θα λάβουν υπ όψιν αυτά τα άρθρα αλλά και τους διαδικτυακούς συνδέσμους οι οποίοι περιέχονται σε αυτά. Οι υπηρεσίες συγγραφής άρθρων είναι από τις πιο σημαντικές διαστάσεις των υπηρεσιών SEO. Τα καλογραμμένα άρθρα μπορούν να αυξήσουν την διαδικτυακή επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και κατ΄επέκταση τις πωλήσεις σας. Αυτά τα άρθρα είναι γραμμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να προκαλούν στο αναγνώστη περιέργεια και να είναι πρωτότυπα ώστε να ταξινομούνται ανάλογα από την Google .

Οι συγγραφείς μας διασφαλίζουν ότι αυτά τα άρθρα έχουν ερευνηθεί σχολαστικά και ότι το περιεχόμενο τους είναι αξιόπιστο. Κάνουμε χρήση πληροφοριών μόνο από αξιόπιστες πηγές στο εξωτερικό το οποίο μας διασφαλίζει και τα δυο ζητούμενα μας. Αξιοπιστία και πρωτοτυπία αφού οι μεταφράσεις κειμένων θεωρούνται πρωτότυπο κείμενο από την Google . Φυσικά λαμβάνονται υπ όψιν οι απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης κατά την διάρκεια της συγγραφής των άρθρων χρησιμοποιώντας τις επιθυμητές λέξεις κλειδιά και τα url στα οποία κατευθύνουμε.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε το κόστος των 100 ευρώ / μηνιαίως για την παραγωγή 5 άρθρων μηναίως  700+ λέξεων έκαστο βάσει των στοχεύσεων σας.

Προώθηση ιστοσελίδας μέσω δημοσιεύσεων

Το πακέτο αυτό είναι το επόμενο στάδιο της συγγραφής περιεχομένου. Αναλαμβάνουμε την δημοσίευση του υλικού που έχουμε δημιουργήσει για εσάς στην ιστοσελίδα σας αλλά και στα social media σας.

Η προσφορά μας αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο τις εργατοώρες που απαιτούνται. Αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με την ικανότητα μας να ξέρουμε το ΠΩΣ και ΠΟΤΕ αυτό πρέπει να γίνεται.

ΠΩΣ γιατί το χτίσιμο των εσωτερικών backlinks και η διασύνδεση τους με τα social media πολλαπλασιάζει το κοινό που προσεγγίζεται και κατ΄επέκταση το ειδικό του βάρος στην Google

ΠΟΤΕ γιατί η τακτικότητα και η ακολουθία των post δημιουργεί την αίσθηση της χρονικής συνέχειας και ακολουθίας κάτι που η Google εκτιμά σαν γνήσιο αγγλοσαξωνικό τέκνο.

ΠΩΣ γιατί μέσα από το δίκτυο του DreamWeaverMediaGroup.Gr και των συνεργαζόμενων ιστοτόπων και κοινοτήτων μας ξέρουμε να προχωρούμε σε αναδημοσιεύσεις που όχι μόνο πολλαπλασιάζουν την απήχηση του διαφημιστικού σας μηνύματος αλλά δημιουργούν και χρήσιμα backlinks

ΠΟΤΕ γιατί η ίδια χρονική αλληλουχία αλλά και η διαφοροποίηση στις πηγές που αναπαράγουν δημιουργεί την “αίσθηση” φυσικότητας στην Google που θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα δημοφιλίας και όχι μιας στοχευμένης seo προωθητικής ενέργειας.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε το κόστος των 200 ευρώ / μηνιαίως για την παραγωγή 5 άρθρων μηναίως  700+ λέξεων έκαστο βάσει των στοχεύσεων σας και 2 αναπαραγωγές εξ αυτών σε άλλα sites κάθε φορά.

Το πακέτο αυτό έρχεται να προωθήσει τα παραγόμενα άρθρα σας και σε άλλα sites / blogs του εξωτερικού αλλά η διαφορά του δεν είναι μόνο ποσοτική. Είναι κυρίως ποιοτική.

Εδώ ερχόμαστε να συγγράψουμε κριτικές και αφιερώματα για τον ιστοτόπο , τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας. Η μεθοδολογία αυτή ονομάζεται influence marketing και προσπαθεί μέσω του επηρεασμού να λειτουργήσει θετικά στην δημόσια εικόνα σας στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού. Σκεφθείτε μόνο αν δραστηριοποιείστε στο εξωτερικό πόση σημασία θα έχει μια κριτική από ένα γερμανικό blog για την εταιρεία σας που θέλει να εισέλθει στην αγορά της Γερμανίας. Αξία ανεκτίμητη τόσο σε επίπεδο SEO όσο και σε επίπεδο φήμης.

Παράλληλα ερχόμαστε μέσω της παραγωγής βίντεο στο  Youtube (δείτε δείγματα εργασιών μας εδώ ) και σε άλλα παρόμοια κανάλια με στόχο την απόσπαση της πρώτης θέσης στο Google ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες λέξεις κλειδιά.

Σε λέξεις κλειδιά που μας αφορούν όπως κατασκευή ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδων , κατασκευή eshop στις οποίες συναγωνιζόμαστε δεκάδες άξιους συναδέλφους μας βρισκόμαστε στην πρώτη σελίδα της Google. Όπως το κάναμε για εσάς μπορούμε να το κάνουμε και για εσάς.

Το πακέτο αυτό ξεκινά από 300 ευρώ / μήνα και μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 77 13 284 αλλά και να μιλήσετε στο facebook με τον υπεύθυνο παραγωγής μας Θανάση Δαβαλά για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Προώθηση ιστοσελίδας μέσω social signals

Μέσω του εκτεταμένουν δικτύου συνεργατών μας έχουμε 1.500.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου και πάνω από 10.000.000 χρήστες σε Ευρώπη και ΗΠΑ που μπορούν να αναπαράγουν το μήνυμα σας σε facebook (κυρίως ) αλλά και σε άλλα social media.

Εδώ ερχόμαστε να συνδυάσουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου. Επισκεψιμότητα σε μαζικούς αριθμούς μαζί με τα ευεργετικά αποτελέσματα του προηγούμενου πακέτου μας προώθησης ιστοσελίδων.

Να τονίσουμε ότι στηρίζουμε ενημερωτικά sites τα οποία προσπορίζουν τα κέρδη τους μέσα από την επισκεψιμότητα που έχουν και τα κλικς που λαμβάνουν μέσω αυτής σε διαφημιστικές καταχωρήσεις τους.

Είναι μια ολοκληρωμένη τακτική που χρησιμοποιούμε στην DreamWeaver.Gr τόσο για εμάς όσο και για πελάτες μας που έχουν αναρριχηθεί μέσω αυτής στην πρώτη σελίδα της Google.

Θα σας ανατεθεί ένας αφοσιωμένος διαχειριστής για την σελίδα σας. Αυτό το άτομο είναι εκπαιδευμένο στο μάρκετινγκ μέσω κοινωνικών δικτύων και στην προώθηση ιστοσελίδων και θα είναι το κύριο σημείο επικοινωνίας. Αυτός με την σειρά του δίνει αναφορά στον υπεύθυνο παραγωγής μας Θανάση Δαβαλά  προς επιβεβαίωση ότι θα λάβετε ποιοτική δουλειά και θα επιτευχθούν οι κοινοί μας στόχοι.

Το πακέτο αυτό ξεκινά από 300 ευρώ / μήνα και μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 77 13 284 αλλά και να μιλήσετε στο facebook με τον υπεύθυνο παραγωγής μας Θανάση Δαβαλά για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.