FAQ

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP

Θα χρειαστεί να επιλέξουμε ένα domain name σε όποια κατάληξη (.gr , com κ.α.) όπως και να βρούμε ένα theme – πρότυπο για το wordpress που να καλύπτει τις “χωροταξικές¨ανάγκες. Λέμε χωροταξικές γιατί χρώματα, κείμενο , εικόνες θα αντικατασταθούν με δικό σας πρωτότυπο υλικό και άρα μένει μόνο η διάταξη των εσωτερικών χώρων.

Αυτή είναι μια ερώτηση που ακούμε συχνά, μαζί με την επόμενη. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι τιμές μας δεν είναι απλά “χαμηλές” ή “υψηλές”. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων, γνωρίζουμε την αξία των υπηρεσιών μας και πιστεύουμε ότι προσφέρουμε εξαιρετική σχέση ποιότητας προς τιμή. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας, ανταποκρινόμενες στο κόστος που καταβάλλετε.

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι συνδεδεμένη με την προηγούμενη. Δεν θεωρούμε τις τιμές μας ακριβές. Όταν ένα έργο απαιτεί εκτεταμένη έρευνα, σχεδιασμό και υλοποίηση, τότε είναι φυσικό να απαιτείται περισσότερος χρόνος, και αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζεται στο κόστος.
Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να είμαστε διαφανείς με τους πελάτες μας, προσφέροντας κλιμακωτές τιμές και αναλόγως των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Σας παρουσιάζουμε το βασικό πλαίσιο του έργου που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και σας δίνουμε τη δυνατότητα να το επεκτείνετε σταδιακά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Δεν θα σας πούμε όμως ψέματα ,ακόμα και με κίνδυνο να σας χάσουμε, ότι με ένα κόστος θα σας παρέχουμε τα πάντα χωρίς μάλιστα αυτά να προσδιορίζονται επακριβώς εκμεταλευόμενοι την άγνοια σας.

Κατανοούμε πλήρως την ανησυχία σας. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι πριν προχωρήσουμε στην τεχνική υλοποίηση, θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για την επιλογή ενός WordPress theme. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια προεπισκόπηση και μια σαφή εικόνα του πώς θα είναι η ιστοσελίδα σας.
Εάν επιθυμείτε κάτι πιο προσαρμοσμένο, υπάρχει πάντα η επιλογή δημιουργίας ενός custom design, το οποίο θα αποφασίσουμε από κοινού. Μόλις εγκρίνετε τον σχεδιασμό, θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιεί πλήρως.

Ασφαλώς! Είναι σημαντικό για εμάς να σας παρέχουμε την αυτονομία που χρειάζεστε. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της ιστοσελίδας σας, όλες οι δημιουργίες μας βασίζονται σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, τα οποία σας παρέχουν πλήρη πρόσβαση. Επιθυμούμε να σας εξοπλίσουμε με τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να μπορείτε να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας όποτε το επιθυμείτε, χωρίς να κρύβουμε ή να περιορίζουμε καμία λειτουργία.Γιαυτό έχουμε και τα προγράμματα εκπαίδευσης των πελατών μας σε συνεργασία με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είναι σημαντικό να διατηρείτε επαφή με τους πελάτες σας και να τους ενημερώνετε για τα νέα και τις προσφορές σας. Εκτός από την πρόταση των κατάλληλων εργαλείων, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε πλατφόρμες όπως το Mailchimp, που εξασφαλίζουν ότι τα newsletters σας θα φτάνουν στους παραλήπτες τους και θα είστε συμμορφωμένοι με τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως το GDPR.

 

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να έχει όσες σελίδες επιθυμείτε. Ωστόσο, για να διασφαλίσουμε μια ομαλή διαδικασία, θα συμφωνήσουμε από την αρχή στις βασικές σελίδες που θα περιλαμβάνει. Μετά την αρχική κατασκευή, μπορείτε να προσθέτετε περισσότερες σελίδες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης για τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται αυτονόμως την ιστοσελίδα τους όπως το σεμινάριο wordpress

ή το σεμινάριο ηλεκτρονικού εμπορίου – woocommerce

 

Ναι, μπορούμε να αναλάβουμε τη δημιουργία του περιεχομένου για εσάς. Κατανοούμε ότι η διαδικασία γραφής μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά όταν πρόκειται για την παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε πελάτες. Γι’ αυτό, μετά την απόφαση για τον αριθμό και τον τύπο των σελίδων, διεξάγουμε συνεντεύξεις για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το περιεχόμενο σας με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών σας. Η χρέωση για αυτή την υπηρεσία βασίζεται στον χρόνο – εργατοώρες και τον βαθμό δυσκολίας. Να ξέρετε όμως ότι με την χρήση τεχνολογιών νοημοσύνης θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά και σε αυτόν τον τομέα.

Η επιλογή μας εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε έργου. Συνήθως, προτιμούμε το WordPress σε συνδυασμό με το WooCommerce ή το OpenCart. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, έχουμε διαπιστώσει ότι αυτές οι πλατφόρμες καλύπτουν εξαιρετικά τις ανάγκες των περισσότερων έργων. Έχουμε ηλεκτρονικό κατάστημα με 120.000 προιόντα και σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι και ιδιαίτερα γρήγορο.

Αναμφίβολα! Για εμάς, η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι βασικό στοιχείο και όχι απλά μια πρόσθετη υπηρεσία. Ακόμη και αν δεν το αναφέρετε ως αίτημα, θα το υλοποιήσουμε. Είναι ζωτικής σημασίας για την ορατότητα της ιστοσελίδας σας και την εμπειρία των χρηστών. Ωστόσο, η καλή θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης απαιτεί συνεχή προσπάθεια και στρατηγικές προώθησης ιστοσελίδων.Να θυμάστε όμως ότι άλλο είναι να δει το eshop σας η Google και άλλο να βγείτε στην πρώτη σελίδα της με συγκεκριμένες φράσεις κλειδιά

Μόλις μας ενημερώσετε ότι η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη για δημοσίευση, ενεργοποιούμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να την “δει” η Google άμεσα γιατί αλλιώς αυτή η διαδικασία θα έπαιρνε 1-2 μήνες. Βλέπετε η google έχει να ευρετηριάσει πάνω από 16 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες παγκοσμίως που ανανεώνουν το περιεχόμενο τους συνεχώς. Τεχνικά, η Google θα την αναγνωρίσει άμεσα. Ωστόσο, η πλήρης ευρετηρίαση μπορεί να διαρκέσει από λίγες ημέρες έως και μερικούς μήνες. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε επιπλέον στρατηγικές SEO και προώθησης eshop. Όλα αυτά τα στοιχεία σας παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της προτάσης μας.

Φυσικά, συνεργαζόμαστε με διάφορες φωτογραφικές βιβλιοθήκες και μπορούμε να επιλέξουμε τις κατάλληλες φωτογραφίες για το έργο σας, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας.
Έχουμε από δικές μας βιβλιοθήκες που θα πάρετε μέσα στο κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας μέχρι και συλλογές με κάποιο κόστος.

Άμεσα, εμείς δεν αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις. Ωστόσο, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους φωτογράφους και επαγγελματίες του χώρου, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, από απλές φωτογραφίσεις μέχρι πιο σύνθετες παραγωγές βίντεο και λήψεις με drones. Αν έχετε δικό σας φωτογράφο μετά χαράς να του δώσουμε οδηγίες όπως τι διαστάσεις πρέπει να έχουν οι φωτογραφίες και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Φυσικά, κατοχυρώνουμε το domain name πάντα υπό το όνομα και τα στοιχεία σας. Εάν έχετε ήδη ένα domain name, αρκεί να αλλάξετε τους nameservers στους δικούς μας. Θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα σε όλη τη διαδικασία.

Σας προσφέρουμε hosting χωρίς επιπλέον κόστος για τους πρώτους τρεις μήνες με την κατασκευή της ιστοσελίδας. Το hosting είναι ζωτικής σημασίας για την online παρουσία σας. Εάν δεν είναι σωστά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Εκτός από το hosting, προσφέρουμε και συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης, τα οποία θα σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς ακολούθως

Προσφέρετε τεχνική υποστήριξη, web hosting και συμβόλαια υποστήριξης;

Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και managed dedicated hosting, που προσφέρει καλύτερη απόδοση από το παραδοσιακό shared hosting. Τα συμβόλαια υποστήριξης που προσφέρουμε είναι τριμηνιαία και περιλαμβάνουν τόσο το hosting όσο και την τεχνική υποστήριξη, με κόστος από 50 ευρώ τον μήνα.

Ναι θα μπορείτε γιατί σας τοποθετούμε κώδικα google analytics. Μέσω αυτού του εργαλείου, θα έχετε πρόσβαση σε λεπτομερείς αναλύσεις της επισκεψιμότητας, της συμπεριφοράς των χρηστών και πολλών άλλων στοιχείων που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το κοινό σας και να βελτιώσετε την online παρουσία σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η κοινότητα δημιουργών του wordpress είναι η μεγαλύτερη και ότι οι περισσότεροι ιστότοποι παγκοσμίως έχουν δημιουργηθεί με αυτήν την πλατφόρμα. Το WordPress είναι ευέλικτο, χρηστικό και προσαρμοστικό σε διάφορες ανάγκες. Επιπλέον, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία πρόσθετων και θεμάτων που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε ιστοσελίδας. Η συνεχής ενημέρωση και βελτίωση της πλατφόρμας εξασφαλίζει ότι θα είστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις χωρίς δυσβάστακτο οικονομικό κόστος και να εξαρτάστε απόλυτα από τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας.

Η εμπειρία μας από το 2001, η εξειδίκευση στον σχεδιασμό και η προσαρμοστικότητά μας στις ανάγκες του πελάτη μας διαφοροποιούν τις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να δημιουργήσουμε λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στις επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Η πιο σημαντική μας όμως διαφορά είναι ότι δημιουργούμε ιστοσελίδες και κατασκευάζουμε eshops που έχουν χτιστεί με σκοπό την εμπορική επιτυχία και όχι για να συμμετέχουν σε ένα web design contest

η: Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές ασφάλειας, περιλαμβανομένων των πιο πρόσφατων πρότυπων κρυπτογράφησης, τακτικών ενημερώσεων και προστασίας από επιθέσεις.

Αυτό είναι ακόμα ένα δυνατό σημείο μας γιατί εμείς θωρακίζουμε τόσο την ιστοσελίδα / eshop σας αλλά και την φυσική σας επιχείρηση που ο νόμος αντιλαμβάνεται ως κάτι ενιαίο. Εξασφαλίζουμε την επιχείρηση σας έναντι των προστίμων του gdpr ακόμα και με τον τομέα της εκπαίδευσης υπαλλήλων της επιχείρησης σας προκειμένου αυτή/ος να αναλάβει χρέη data protection officer

5/5 - (1 vote)
Close Popup