Κατασκευή eshop φαρμακείου

Άλλοι δημιουργούν ακόμη ένα eshop. Εμείς eshop φαρμακείου.

To online eshop φαρμακείου δεν είναι ένα απλό e-shop. Από την κατηγοριοποίηση και τα προϊόντα ( έχοντας όλα τα τρέχοντα προϊόντα του eshop σας έτοιμα και προ καταχωρημένα – 5000 + προϊόντα).

Από την διαφημιστική προώθηση στο Google (βλ. Google Shopping ), στο Skroutz, στο Public , στο Shop Flix κ.α.Από social media και αλλού (facebook product catalogue) και φυσικά την ανάπτυξη ενός e-shop απαιτείται ένα έμπειρος συνεργάτης σε κάθε σημείο όχι μόνο κατά την κατασκευή του e-shop αλλά και στην καθημερινή διαχείριση και προώθηση του.

Η ενασχόληση μας με το αντικείμενο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2003 όταν η όλη υπόθεση ήταν κυριολεκτικά στα σπάργανα της στο ελληνικό οικονομικό γίγνεσθαι και εξειδίκευση μας στην κατασκευή αλλά και στην διαφημιστική προώθηση των ηλεκτρονικών φαρμακείων μας έχει δώσει και μια άλλη τεχνογνωσία.

Αυτή όχι μόνο της κατασκευής αλλά και της διαχείρισης και προώθησης ενός ηλεκτρονικού φαρμακείου.

Φαρμακείο eshop

Κατασκευή eshop φαρμακείου

01.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ -ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προϊόντα φαρμακείου

Η προϊοντική βάση μας με 8.000 παραφαρμακευτικά προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών (Korres, Apivita, Vichy, Avene, Lanes κτλ) φορτώνεται στην εφαρμογή μας, ώστε στην πρώτη φάση της δημιουργίας του ηλεκτρονικού σας φαρμακείου να έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με άλλες πτυχές του ηλεκτρονικού σας φαρμακείου.

02. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Σύνδεση με τράπεζες

Από εσάς θα ζητήσουμε μόνο να κάνετε την γραφειοκρατική αίτηση στην τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε για να κάνετε μια σύμβαση για αποδοχή πληρωμών με πιστωτική / χρεωστική κάρτα στο ηλεκτρονικό σας φαρμακείο. Φυσικά υποστηρίζει κατάθεση σε λογαριασμό, paypal. viva wallet , αντικαταβολή και άλλες μεθόδους

03.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - COURIER
Σύνδεση με courier

H σύνδεση με την εταιρεία ταχυμεταφορών ( Acs, Γενική, EΛΤΑ Courier ) δεν αφορά μόνο την κοστολόγηση της αποστολής των παραγγελιών του ηλεκτρονικού σας φαρμακείου. Επιπλέον, παράγεται αυτόματα το voucher αποστολής και ο πελάτης βλέπει την πορεία της αποστολής της παραγγελίας γλιτώνοντας πολλές εργατοώρες στο τηλέφωνο με τους πελάτες σας.

04. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Πλατφόρμα eshop

Χρησιμοποιούμε τόσο το wordpress – woocommerce όσο και το OpenCart. Τις δυο δημοφιλέστερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Δυο γιατί είναι οι καλύτερες και όχι μια γιατί να φοβάστε τον άνθρωπο του ενός βιβλίου.

Επίσης όχι custom πλατφόρμα. Εκεί δεν θα αγοράσετε eshop αλλά αφέντη εφόσον κάθε μελλοντική υποστήριξη και αναβάθμιση του eshop σας θα περνάει ΜΟΝΟ μέσα από τον πάροχο σας

05. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - ERP
Σύνδεση με ERP

Μπορούμε να συνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας φαρμακείο με το eshop σας και να αυτοματοποιήσουμε πλήρως την διαδικασία στο φαρμακείο σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμες λύσεις χαμηλού κόστους ή και να υλοποιήσουμε μια σύνδεση από την αρχή. Το κόστος του erp δεν συμπεριλαμβάνεται στα δυο πακέτα μας και μια έτοιμη λύση θα ξεκινά από τα 1.000+ ευρώ μέχρι τα 2.500 ευρώ για custom δημιουργία.

 

06. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ
Πρωτότυπο σχεδιαστικό

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πρότυπα κατασκευής μόνο ως προς την δομή και σε αυτά να εισάγουμε τα χρώματα σας και τις πρωτότυπες εικαστικές δημιουργίες μας ( banners, logo κλπ) .Αυτό συμπεριλαμβάνεται στα δυο πακέτα μας που θα βρείτε ακολούθως

Μπορούμε όμως επίσης να δημιουργήσουμε εκ του μηδενός το δικό σας πρωτότυπο σχεδιαστικό και να το ενσωματώσουμε στην πλατφόρμα του eshop με extra χρέωση από τα ακόλουθα πακέτα μας.

Kατασκευή eshop φαρμακείου .Ολιστική προσέγγιση

Αύξηση των πωλήσεων

Πιθανότατα έχετε ακούσει για ηλεκτρονικά φαρμακεία τα οποία κάνουν τζίρους νούμερα που πιθανότατα δεν πιστεύετε. Σας καταλαβαίνουμε γιατί και εμείς δυσπιστούσαμε μέχρι που κάποια ηλεκτρονικά φαρμακεία που έχουμε κατασκευάσει ή προωθήσει διαφημιστικά επιτύχουν αυτά τα νούμερα. Όντως δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε αν δεν το βλέπαμε και εμείς ότι ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο μας κυριολεκτικά να δέχεται μια παραγγελία ανά 5 λεπτά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πρώτο μας online φαρμακείο ήταν αυτό του κου Λουράντου το 2003.Από τότε έχουμε εμπλακεί στην κατασκευή πάνω από 10 online φαρμακείων και στην διαφημιστική προώθηση στο internet σε πάνω από 30.

Δεν θα σας λείψει τίποτα

Η σύνδεση με marketplaces ( βλ skroutz, shopflix κλπ), η δημιουργία responsive έκδοσης του eshop σας για κινητά και tablets, η σύνδεση με google shopping και facebook products catalogue, η πλήρης συμμόρφωση με τον gdpr του eshop και του φαρμακείου σας (είναι αλληλένδετα ), το seo optimization μέσω ειδικών εργαλείων, το speed optimization αμφότερα με συγκεκριμένους δείκτες καθώς και η εκπαίδευση του προσωπικού σας είναι στοιχεία και των δυο πακέτων κατασκευής eshop φαρμακείου. Δεν θα μπορούσε διαφορετικά εξάλλου.

Πακέτο κατασκευής eshop φαρμακείου Ι

Ολιστική προσέγγιση.Γιατί τα extra των άλλων είναι δικά μας standards

Κόστος : 4500 + ΦΠΑ  Εφάπαξ

  • Όλα τα προαναφερθέντα
  • Αρχική δημιουργία διαφημίσεων
  • Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Πακέτο κατασκευής eshop φαρμακείου ΙI

Διαχείριση – Συμβουλευτική. Ο δικός σας άνθρωπος στο ταξίδι αυτό.

Κόστος : 7500 + ΦΠΑ  Εφάπαξ

  • 12μηνο συμβόλαιο υποστήριξης
  • 12μήνη φιλοξενία σε managed hosting
  • Χρέη DPO , Business & Marketing Consultant
5/5 - (37 votes)