Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress

Δημιουργία ιστοσελίδας wordpress που να μην είναι απλά όμορφα pixels στην οθόνη αλλά να είναι και βιώσιμη σε επίπεδο επιχειρηματικών αποτελεσμάτων.

Δημιουργία ιστοσελίδας με wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress

Ένα ωραίο wordpress θέμα μπορεί να τραβήξει το βλέμμα σας. Αλλά μόνο αυτό και άντε του στενού περιβάλλοντος σας.

Γιατί η ανταπόκριση του σε θέματα ταχύτητας και σωστής φόρτωσης , εύκολης ανανέωσης και διαχείρισης του περιεχομένου και των προσθέτων του είναι θέματα που δεν σας απασχολούν τώρα αλλά θα σας απασχολήσουν σίγουρα στην πορεία.

Η ιστοσελίδα δεν είναι μια διαφημιστική πινακίδα που τοποθετείται μια φορά και περιμένετε μετά να έλθουν οι πελάτες.

Απλά δεν θα έρθουν εκτός αν έχετε ένα πολλαπλάσιο bugdet για διαφήμιση στο ιντερνετ μετά την δημιουργία της ιστοσελίδας σας.

Τα δε προβλήματα διαχείρισης και συντήρησης της wordpress ιστοσελίδας σας μπορούν , και θα το κάνουν αν δεν προβλέψετε , εκτός επιχειρηματικής μάχης σύντομα.

Δημιουργία ιστοσελίδας wordpress

Το wordpress είναι μια άριστη επιλογή για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Χωρίς όμως κάποιες συγκεκριμένες προυποθέσεις  δεν μπορεί να ανταποκριθεί αφενός στις απαιτήσεις των google core web vitals  άρα και αποχαιρετάτε με το ξεκίνημα σας τον στόχο της προώθησης της ιστοσελίδας σας.

Δαβαλάς Θανάσης. Aκαδημαϊκά υπεύθυνος προγράμματος web design του Παν. Αιγαίου

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress

Χρησιμοποιούμε ένα ελαφρύ και με πολλές σχεδιαστικές επιλογές δημοφιλές θέμα του wordpress το Astra σε συνδυασμό με όλα τα πρότυπα του (230) – κλικ εδώ και τον elementor designer . To καλύτερο σχεδιαστικό πακέτο στην αγορά και με τις μεγαλύτερες δυνατότητες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της λύσης μας δεν είναι όμως αυτό.

Γρήγορο wordpress

Αυτό δεν γίνεται με ευχές αλλά με την χρήση ειδικών εργαλείων όπως το wp-rocket και με την εξασφάλιση ετήσιας συνδρομής στις απαραίτητες υποδομές..

Φιλικό WordPress

Με ειδικά εργαλεία όπως το rank math pro και άλλα αντίστοιχα εργαλεία σας δίνουμε μια ελπίδα να μπορέσετε να εμφανιστείτε στην 1η σελίδα της google

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress τιμές

Εκπαίδευση στο wordpress

Σας εκπαιδεύουμε με τις ίδιες προδιαγραφές που έχουμε εκπαιδεύσει εκατοντάδες web designers στο Παν. Αιγαίου

Στήσιμο wordpress

Στήσιμο wordpess

Παίρνετε ένα wordpress site με 230 templates, και τα δημοφιλέστερα πρόσθετα για το wordpress

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας

Γιατί μια ιστοσελίδα που κάνει 500 ευρώ είναι ακριβότερη από την δική μας πρόταση με 900 ευρώ.(τιμή χωρίς ΦΠΑ)

Χαρακτηριστικά πακέτου κατασκευής ιστοσελίδων wordpress

Κλείσαμε το 2021 , 20 χρόνια σαν εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τους χρήστες του διαδικτύου να μας αναδεικνύουν την καλύτερη εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2021. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα

WordPress υποδομή

WordPress δημιουργία

Κατασκευή ιστοσελίδων

Καταλαβαίνουμε ότι πολλές έννοιες από αυτές που προαναφέραμε εν συντομία αποτελούν άγνωστες λέξεις για εσάς. Αναμενόμενο ειδικά όταν και νέοι ηλικιακά σπουδαστές εξοικειωμένοι σε σημαντικό βαθμό με τις νέες τεχνολογίες δυσκολεύονται να μπουν στο κλίμα του τι απαιτείται για μια επιτυχημένη δημιουργία ιστοσελίδας με wordpress. Το οικονομικίο σκέλος επίσης σας προβληματίζει.

Να θυμάστε ότι μια wordpress ιστοσελίδα είναι σαν ένα αμάξι. Ferrari & Fiat αμάξια αμφότερα αλλά δεν κοστίζουν το ίδιο. Θέλετε ένα θα μας απαντήσετε για να κάνετε την δουλειά σας. Είστε σίγουρος ότι ξέρετε τι απαιτείται;

Από την πλευρά μας θα χαρούμε να μας καλέσετε στο 210 74 84 84 5 και να κανονίσουμε ένα zoom. Ακόμα και αν δεν μας επιλέξετε θα γνωρίζετε καλύτερα το τι πρέπει να αναζητήσετε στην αγορά. Εκπαιδεύουμε σωρεία μελλοντικών συναδέλφων στο web design . Θα χαρούμε να σας εισάγουμε και εσάς στον χώρο.

5/5 - (58 votes)