DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων: Τα πακέτα μας απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως του ποσού που θέλετε να επενδύσετε.

Κατασκευή ιστοσελίδας . Γιατί γνωρίζουμε ότι ο ιστοτόπος δημιουργείται όχι μόνο για να θαυμάζεται ως πίνακας ζωγραφικής αλλά και για να αποδώσει και να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και την δραστηριότητα σας.

Δημιουργία ιστοσελίδων

Η χρήση του ρήματος επενδύω δεν είναι τυχαία.
Κάθε σχεδιαστικό μας πακέτο ανεξαρτήτως τιμής περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας ιστοσελίδας.
Ξεκινά από την κατοχύρωση domain name (π.χ. mydomainname.gr, .net, .com, .eu κ.α.) , ακολουθεί η φιλοξενία του ιστοτόπου σας σε πακέτα με απεριόριστα email accounts ( π.χ. info@mydomainname.gr, sales@mydomainname.gr, myname@mydomainname.gr) καθώς και με disk space & traffic ικανό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές τωρινές και μελλοντικές ανάγκες.

Επειδή όμως όπως είπαμε η δημιουργία για εμάς δεν αναλώνεται μόνο στο δημιουργικό μέρος αναλαμβάνουμε την προβολή του ιστοτόπου σας ποικιλοτρόπως για να εξασφαλίσουμε την επισκεψιμότητα του. Ο τρόπος μας απλός και δοκιμασμένος.
Εγγυόμαστε ότι το site που θα δημιουργήσουμε μαζί  στα δυο πακέτα μας που ακολουθούν και περιλαμβάνουν και την προώθηση της ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται  στην πρώτη σελίδα του Google σε κάποιες φράσεις κλειδιά.

Όταν οι άλλοι σας υπόσχονται φιλικό site  προς τις μηχανές αναζήτησης  πλασάροντας το ως προώθηση ιστοσελίδας (κάτι που εμείς το δίνουμε ως standard στο πρώτο μας  πακέτο ) . Φιλικό site προς τις μηχανές αναζήτησης και  1η σελίδα στο google  είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια.

Ζητήστε αυτή την εγγύηση γραπτά από τον ανταγωνισμό που σας κάνει λόγο και θα δείτε πως αλλάζουν τα λόγια επιτόπου.
Γιατί όπως είπε ο Όμηρος “ἔπεα πτερόεντα” – τα λόγια πετάνε και φεύγουν – και ορθά συμπλήρωσαν οι λατίνοι μετά από αυτόν.«Verba volant, scripta manent»- “τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν”. Αυτό είναι το σημείο που μας διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά και αποτυπώνεται στο σύνθημα μας ” Τα extra των άλλων, δικά μας standards.” Όλα μας τα πακέτα εμπεριέχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτόξευση του ιστοτόπου σας στην πρώτη σελίδα του google.

Από τις 25 Μαΐου τίθεται εν ισχύ ο νέος κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR που αφορά όλα τα σημεία , φυσικά και ηλεκτρονικά, που διακινούνται δεδομένα με πρόστιμα που ξεκινούν από το 4% του τζίρου της επιχείρησης σας. Θωρακίζουμε τo eshop σας για να ανταποκρίνεται  σε αυτές τις απαιτήσεις και αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Data Protection Officer για εσάς. Γιατί υπογράφουμε και αναλαμβάνουμε ευθύνη για τα project μας. Μια ειδοποιός διαφορά από τον ανταγωνισμό που μόνο όσοι έχουν άγνοια κινδύνου δεν θα εκτιμήσουν.

Προδιαγραφές για την κατασκευή ιστοσελίδας

Περιέχουν όμως και δυο παράγοντες που δεν θα αναφερθούν παρά μόνο σαν αναφορές σε ψιλά γράμματα: την ασφάλεια και την ταχύτητα φόρτωσης.

Κατασκευή ιστοσελίδας. Η ασφάλεια προέχει.

Ο πρώτος παράγοντας είναι η ασφάλεια του site σας. Πως μπορεί ένας ιστοτόπος που δημιουργήθηκε χθες να αντιμετωπίσει επιτυχώς κενά ασφαλείας του σήμερα και του αύριο σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου; Εμείς μέσα από την χρήση live firewall , παραμετροποιήσεων ασφάλειας και αυτόματων διαδικασιών εξασφαλίζουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ γιατί ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ το site σας είναι πραγματικά ασφαλές.

Κατασκευή ιστοσελίδας. Με έμφαση στην ταχύτητα.

Ταυτόχρονα φροντίζουμε για την γρήγορη φόρτωση της σελίδας μέσω συστημάτων cache optimization & cloud servers έτσι ώστε το site σας να φορτώνει το δυνατόν συντομότερο.  Παρακαλούμε μετά την ανάγνωση των πακέτων – προτάσεων μας μην παραλείψετε να διαβάσετε τα εργαλεία και τις τακτικές που ακολουθούμε προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του ιστοτόπου σας καθώς και την γρήγορη και απρόσκοπτη φόρτωση του . Πράγματα που ίσως θεωρείται δεδομένα και αυτονόητα αλλά μόνο η θέαση του live χάρτη επιθέσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορα sites στον κόσμο αρκεί να σας πείσει ότι το διαδίκτυο είναι μια άλλη ιστορία.

Κατασκευή ιστοσελίδας. Ότι υστερεί σε ταχύτητα και ασφάλεια απορρίπτεται από την Google.

Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι μηχανές αναζήτησης (google κ.α.) θα απορρίψουν ένα web site που υστερεί σε αυτά τα σημεία και θα δώσουν άδοξο τέλος στις επιχειρηματικές και προσωπικές σας δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο.
Διαβάστε στο τέλος των διάφορων πακέτων μας πως το επιτυγχάνουμε αυτό και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας καλέσετε στo 210 77 13 284 για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας.  Αφήνουμε τα κρυφά κόστη σε αυτούς που επιθυμούν το εύκολο κέρδος και επιλέγoυμε συνειδητά τον δρόμο που μας διατηρεί στην αγορά από το 2001.

Εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων

Δεν είναι όμως μόνο το ξεκάθαρο οικονομικό σκέλος για τους οποίους σας ζητούμε να μας εμπιστευθείτε.

Εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων: Μετά απο την δημιουργία 1000 και πλέον ιστοσελίδων  στην χώρα μας νομίζουμε δικαιούμαστε να πούμε χωρίς ίχνος αλαζονείας ότι είναι κάτι που το κατέχουμε ως αντικείμενο

Η ομάδα παραγωγής μας αποτελείται από τους συγγραφείς του πρώτου και μοναδικού στο είδος του βιβλίο ” Κατασκευή eshop με OpenCart ” από τις Εκδόσεις Φυλάτος όπως επίσης και στα βιβλία  ” Πως να είστε στην πρώτη σελίδα του Google” που έγινε best seller στο Public το 2017 όπως και το  Κατασκευή Ιστοσελίδων με WordPress

Ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής στο Elearning του Πανεπιστήμιου Πειραιώς στο αντικείμενο του ηλεκτρονικού εμπορίου , διδάσκων και βοηθός ερευνητή στο δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό τμήμα των ΕΜΠ και Παν. Αιγαίου  ” Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα” , μέντορας στις Aegean Startups καθώς και μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών  .  Επίσης διατηρούμε  στενή συνεργασία μας με την   Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των τεχνολογιών του Διαδικτύου ( html.gr) . Νομίζουμε ότι διαθέτουμε τον συνδυασμό ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εμπειρίας που είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων σας καθώς και τους πόρους σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία .

Ναι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας σήμερα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εδώ  όμως είναι και το πρόβλημα…
Έχουν και όλοι οι υπόλοιποι την ίδια ευκαιρία.Ενώ δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να περάσεις το μήνυμά σου προς τα έξω…
Δεν ήταν και ποτέ πιο δύσκολο να βρεις κάποιον που να ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. Να διαπεράσεις τον ΘΟΡΥΒΟ που κάνουν όλοι οι υπόλοιποι με σένα σαν μέλισσες που παράγουν το ίδιο βουητό – μήνυμα.
Τίποτε από αυτά δεν θα λειτουργήσει… Μέχρι να καταλάβεις ένα πράγμα. Επειδή μπορεί να μην τα κάνεις όλα τέλεια (τη σελίδα προορισμού, τα emails, τη Facebook σελίδα, κλπ.) αλλά αν πετύχεις την σωστή ιστορία, ο κόσμος θα ακούσει. Μην αφήσεις κανέναν μάρκετινγκ γκουρού να σε ξεγελάσει.Δεν υπάρχουν μαγικές τεχνικές. Δεν υπάρχει η ασημένια κουκίδα που θα κάνει την επιχείρησή σου να πετύχει. Το μόνο «μυστικό» του σπουδαίου μάρκετινγκ είναι μια αρχαία αλήθεια. Μια σπουδαία ιστορία.
Την οποία θα ανακαλύψουμε και θα προωθήσουμε μαζί.

Κατασκευή ιστοσελίδας. Σύνθετο δυναμικό Site & social media & διαφήμιση στο Google: 990 €

Κατασκευή ιστοσελίδων. Με την εγγύηση δοκιμασμένων πλατφόρμων

To σχεδιαστικό πακέτο αυτό στηρίζεται και αυτό στην χρήση του δημοφιλούς wordpress για την κατασκευή site.
Σε αυτό ως βάση συζήτησης και όχι σαν απόλυτο σημείο αναφοράς μπορείτε να διαλέξετε ένα πρότυπο της αρεσκείας σας από την συλλογή μας (δείτε την εδώ ) . Απλά σε κάθε εικονίδιο πατήστε και θα δείτε την μικρογραφία του προτύπου. Αν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας κάντε κλικ στο κουμπί live preview για να δείτε το πρότυπο σε πλήρη ανάπτυξη.
Σε αυτό δεν προχωρούμε μόνο σε αντικατάσταση των χρωμάτων του προτύπου με τα δικά σας, αλλά αναλαμβάνουμε την πλήρης εικαστική διαμόρφωση του εντός των πλαισίων σχεδιασμού που παρέχει η πλατφόρμα του wordpress καθώς και έκδοση φιλική για κινητά & tablets (απαιτείται responsive template)

Δημιουργούμε τα λογότυπα και γραφιστικά για να δέσουν με το πρότυπο που επιλέξατε μέχρι το αποτέλεσμα να σας καλύψει πλήρως. Παράλληλα όμως προχωρούμε και στην αφαίρεση τμημάτων του σχεδιαστικού καθώς και στην αντικατάσταση με νέα τμήματα κρατώντας το πρότυπο ως σημείο αναφοράς αλλά όχι ως αυστηρό κανόνα.

• Εδώ όμως αρχίζουν οι διαφορές από τα προηγούμενα πακέτα αφού σε αυτό παρεμβαίνουμε γραφιστικά και δομικά

Κατασκευή ιστοσελίδας. Με χρήση άφθονων πόρων υψηλής ποιότητας

Για το λογότυπο σας μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι απολύτως πρωτότυπο ή να βασιστούμε σε κάποια συλλογή λογοτύπων μας , αλλάζοντας κείμενο (slogan – moto ) και χρώματα σαν βάση συζήτησης πάλι. Οι συλλογές μας δεν περιορίζονται στις ακόλουθες.

Είναι ενδεικτικές και σαν μόνο σκοπό όπως προαναφέραμε είναι να βρούμε ένα κοινό τόπο για το σχεδιαστικό που θα ακολουθήσουμε.

http://dreamweaver.gr/logos.php ( δείτε προτάσεις για λογότυπα )

http://dreamweaver.gr/backgrounds.php (δείτε προτάσεις για backgrounds )

http://dreamweaver.gr/icons.php ( δείτε προτάσεις για εικονίδια )

http://dreamweaver.gr/objects.php (δείτε προτάσεις για γενικής χρήσης εικόνες )

http://dreamweaver.gr/audio.php (δείτε προτάσεις για αρχεία ήχου )

Επίσης μέσα από την συνεργασία μας με μια επαγγελματική συλλογή φωτογραφιών και εικόνων διαθέτουμε την πιο πλήρη συλλογή με πλήρη δικαιώματα επάνω στις εικόνες για να χρησιμοποιήσουμε κατά την ανάπτυξη του ιστοτόπου σας.

http://dreamweaver.gr/photos.php

Δημιουργούμε τα λογότυπα και γραφιστικά για να δέσουν με το πρότυπο που επιλέξατε μέχρι το αποτέλεσμα να σας καλύψει πλήρως. Παράλληλα όμως προχωρούμε και στην αφαίρεση τμημάτων του σχεδιαστικού καθώς και στην αντικατάσταση με νέα τμήματα κρατώντας το πρότυπο ως σημείο αναφοράς αλλά όχι ως αυστηρό κανόνα.

Δημιουργία ιστοσελίδων. Στο δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ο χρόνος παραγωγής ξεκινά τις 20 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα έχει παραδοθεί το σύνολο τους προς ένταξη υλικού από την πλευρά σας (κείμενο, εικόνες , logo κτλ )
Επειδή όμως όπως προαναφέραμε εμείς θα προχωρούμε σε αλλαγές γραφιστικών μέχρι να επιτύχουμε το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για ακριβή χρόνο παράδοσης. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις απαιτήσεις σας και τις αλλαγές που θα μας υποδείξετε.

Είναι κατάλληλο για όσους οι ανάγκες τους καλύπτονται σε ικανοποιητικό βαθμό από κάποιο από τα χιλιάδες πρότυπα της συλλογής μας και ζητά να προσθέσει κάποιες δικές του πινελιές στον καμβά που θα κρατήσουν την υψηλή αισθητική ποιότητα του προτύπου δίνοντας ένα προσωπικό τόνο σε αυτό.
Το πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση domain name της επιλογής σας (.gr, .com, .net, .org, .info, .eu κ.α.), φιλοξενία για 3 μήνες στους server μας καθώς και δήλωση του site στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης .

Δημιουργία ιστοσελίδας. Αλλά και προώθηση της τον πρώτο καιρό.

Με διαφήμιση στο Google για περίοδο 30 ημερών (τις πρώτες κρίσιμες 30 ημέρες λειτουργίας του ιστοτόπου σας στο διαδίκτυο) εμφανίζουμε τον ιστοτόπο σας σε δυο φράσεις κλειδιά χαμηλού ανταγωνισμού που θα συνεπιλέξουμε μέσω του συστήματος διαφήμισης του Google Adwords διαφήμιση προς τον ιστοτόπο σας.

Παράλληλα δημιουργούμε 2 προωθητικά βίντεο βασισμένα στο λογότυπο σας στο youtube τα οποία υποστηρίζουμε με διαφημιστική προβολή που θα εξασφαλίσει πάνω από 1000 θεάσεις σε έκαστο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την αναγνωρισιμότητα του e-shop σας (brand name)

Παρότι το πακέτο αυτό δεν περιλαμβάνει προωθητικές ενέργειες στο διαδίκτυο ,όπως τα επόμενα δυο πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων που ακολουθούν, εμείς θέλουμε να σας παρέχουμε τους πρώτους επισκέπτες σας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η προσέλκυση τους σε ένα χώρο όπως το διαδίκτυο που σφύζει προσφορών , υπηρεσιών και προσόντων  απαιτεί την ύπαρξη σας στις δημοφιλείς λεωφόρους του διαδικτύου (βλ Google, Facebook, Linkedin , Instagram κ.α.) . Αν δεν είστε εκεί βρίσκεστε στο πιο απόμακρο και σκοτεινό σοκάκι που μπορείτε να φανταστείτε.

Δημιουργία ιστοσελίδας. Σύνδεση με τα social media

Eπίσης αναλαμβάνουμε την δημιουργία social media και την σύνδεση τους ( σελίδα στο facebook , σελίδα στο twitter , κανάλι στο Youtube (με βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορείτε να δείτε δείγματα γραφής μας εδώ), σελίδα στο google plus κ.α ) και τα συνδέουμε έτσι ώστε ότι δημοσιεύεται στο site σας να αναπαράγεται στο facebook αυτομάτως από εκεί να αναπαράγεται στο twitter και ότι βίντεο από το κανάλι του youtube να αναδημοσιεύεται αυτομάτως στην σελίδα σας στο google +.
Με τον τρόπο αυτό έχετε μια έντονη παρουσία στα social media με απλό αυτοματοποιημένο τρόπο με τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας σας στα κύρια social media που αντικατοπτρίζεται και στην παρουσία του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
Ταυτόχρονα μέσω διαγωνισμού που δημιουργούμε στο facebook , αν και εφόσον το επιθυμείτε, με κάποιο δώρο που θα μας παρέχετε σας  εξασφαλίζουμε ότι η κοινότητα σας στο facebook θα αποκτήσει τετραψήφιο αριθμό likes ( > 1000 ) σε διάστημα 2 μηνών. Μιλάμε για likes από πραγματικούς χρήστες που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες μας στο facebook.

Κατασκευή ιστοσελίδων. Σε σταθερές βάσεις για την μετέπειτα ανάπτυξη τους.

Αυτό το πακέτο παρέχει τις σωστές βάσεις για την μετέπειτα προώθηση της ιστοσελίδας σας. Έχει πλήρη ανάπτυξη και σύνδεση social media και της ιστοσελίδας σας. Είναι mobile / tablet  friendly, φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης (search enginges friendly), πιστοποιητικό ασφαλούς ιστοσελίδας καθώς και hosting – support για περίοδο 3 μηνών καθώς και κατοχύρωση του domain name της επιλογής σας , live chat , newsletter, μηχανισμούς ασφαλείας (live firewall ) και γρήγορης φόρτωσης και πολλά άλλα χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν προαπαιτούμενα για την ομαλή , εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργίας της ιστοσελίδας σας καθώς και την βάση για την επιτυχία της.

Και μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών που απαιτούνται για να έχετε μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε δείτε την αναλυτική παρουσίαση όλων των πακέτων μας εδώ

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δημιουργία ιστοσελίδας: Σύνθετο Δυναμικό Site & Social Media Marketing : 1490 €

Κατασκευή ιστοσελίδων και διαφημιστική προώθηση τους.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ιστοτόπου παραμένουν ίδια καθώς τα βασικά προωθητικά χαρακτηριστικά (διαφήμιση στο google κ.α.)  Εδώ που στοχεύουμε είναι στην διαφημιστική προώθηση του ιστοτόπου σας και στην «επιβολή» του στην αγορά μέσω της αποδοχής του καταναλωτή.

Η προσδιδόμενη αξιοπιστία από επώνυμους απλούς ανθρώπους και αρθρογράφους στο διαδίκτυο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας καθώς και οι αναφορές – ρεπορτάζ για αυτό προσδίδουν κύρος και αξιοπιστία. Αυτό μεταφράζεται σε φήμη και νέους πελάτες.

Μετατρέπουμε το ανώνυμος σε επώνυμος και να θυμάστε . Η όποια πολυετής παρουσία σας στην αγορά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είστε ένας «πρωτάρης» στο διαδίκτυο ανταγωνιζόμενος εταιρείες με φήμη και παρουσία στις λεωφόρους του διαδικτύου (βλ google, facebook, youtube κ.α.)

Η παρουσία του ιστοτόπου σας μόνο βάσει του domain name σας μπορεί να συγκριθεί μόνο με ένα παράπλευρο συνοικιακό δρομάκι. Εξάλλου όταν πληρώνετε ακριβό ενοίκιο πληρώνετε κάθε μήνα τα τετραγωνικά του ή ότι αποτελεί σημείο διέλευσης πολλών υποψήφιων πελατών σας; Εμείς φροντίζουμε ώστε ο ιστότοπός σας από τον 1ο μήνα λειτουργίας του να γίνει επώνυμος και αξιόπιστος βάσει μαρτυριών και όχι ακόμα ένα ανώνυμο – αμφιβόλου φήμης site.

Διαβάστε σχετική αρθρογραφία του υπεύθυνου παραγωγής  και συνεργαζόμενου Καθηγητή στα Πανεπιστήμιο Πειραιώς  , ΕΜΠ και Παν. Αιγαίου στο αντικείμενο της προώθησης ιστοσελίδων Θανάση Δαβαλά στο blog μας εδώ και δείτε σχετικά βίντεο για πελάτες μας εδώ. Νομίζουμε ότι αξίζουν τον κόπο σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων και Προώθηση. Αλληλένδετες έννοιες για εμάς.

Πως επιλέγει το Google ποιες σελίδες βρίσκονται στην 1η σελίδα; Μια σειρά από κριτήρια μεσολαβούν που θα μπορούσαμε να τα συνοψίσουμε στο πόσο δημοφιλή στoυς επισκέπτες του διαδικτύου είναι. Περισσότερες πληροφορίες για την προώθηση ιστοσελίδων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εσείς ξεκινάτε με το μείον ότι τώρα δημιουργείται το web site σας. Κοινώς είστε πρωτάρηδες ακόμα και αν η φυσική σας επιχείρηση είναι πολύ παλιά στον χώρο του διαδικτύου είστε νέος και άρα μη γνωστός στους χρήστες τους.

Εμείς αναλαμβάνουμε να βρούμε ως και δυο φράσεις χαμηλού ανταγωνισμού που θα συνεπιλέξουμε  και να σας φέρουμε στην 1η σελίδα του Google εντός 2 μηνών . Παράλληλα όμως και από την 1η ημέρα σας διαφημίζουμε χωρίς extra κόστος στα διαφημιστικά αποτελέσματα του google , πάλι δηλαδή στην 1η σελίδα μέχρι να βγείτε στην 1η σελίδα στα οργανικά αποτελέσματα.

Δημιουργία ιστοσελίδων αλλά και συνδεδεμένων social media

Ένας εκ των τρόπων είναι και το στήσιμο μιας ισχυρής παρουσίας στα social media κάτι που συνυπολογίζει το google. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε την δημιουργία social media και την σύνδεση τους ( σελίδα στο facebook , σελίδα στο twitter , κανάλι στο Youtube (με βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς μπορείτε να δείτε δείγματα γραφής μας εδώ), σελίδα στο google plus κ.α ) και τα συνδέουμε έτσι ώστε ότι δημοσιεύεται στο site σας να αναπαράγεται στο facebook αυτομάτως από εκεί να αναπαράγεται στο twitter και ότι βίντεο από το κανάλι του youtube να αναδημοσιεύεται αυτομάτως στην σελίδα σας στο google +.

Με τον τρόπο αυτό έχετε μια έντονη παρουσία στα social media με απλό αυτοματοποιημένο τρόπο με τα ευεργετικά αποτελέσματα της παρουσίας σας στα κύρια social media που αντικαθεπτρίζεται και στην παρουσία του site σας στις μηχανές αναζήτησης.

Ταυτόχρονα με προωθητικές ενέργειες εξασφαλίζουμε ότι η κοινότητα σας στο facebook θα αποκτήσει τετραψήφιο αριθμό likes ( > 3000 ) σε διάστημα 2 μηνών. Μιλάμε για likes από πραγματικούς χρήστες που θα προκύψουν μέσα από διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες μας στο facebook καθώς και reviews από πραγματικούς χρήστες που θα πιστοποιούν την ανωτερότητα των παρεχομένων υπηρεσιών – προϊόντων σας. Εδώ μπορείτε να δείτε το πακέτο έναρξης στα social media που περιλαμβάνει αναλυτικά τα στάδια που θα ακολουθήσουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδας . Πάνω από όλα μια προσπάθεια επηρεασμού

Είναι σύνηθες μια εταιρεία που εμπορεύεται προϊόντα και ύπηρεσίες να τα προβάλλει μέσω facebook , google , youtube κ.α. για να τονίσει τα πλεονεκτήματα τους.

Εμείς προχωρούμε ένα βήμα πιο μπροστά ακολουθώντας μια τελείως διαφορετική τακτική που ακούει στο όνομα Influence Marketing. Αφήνουμε τους συνεργάτες μας να μιλήσουν θετικά για εσάς και τις υπηρεσίες σας. Είτε με την μορφή reviews στο facebook, comments σε Google & Youtube , είτε με επώνυμα άρθρα γνώμης σε blog ( όπως ενδεικτικά τα i-pharm.gr , folder.,gr , infopolis.gr , woman and magical κ.α. με ένα σύνολο εγγεγραμένων μελών πάνω από 80.000 καταναλωτές ) και προωθούμε ακολούθως με την παροδοσιακή διαφημιστική οδό την περαιτέρω προβολή τους. Τα πλήρη χαρακτηριστικά του πακέτου διαφήμισης μπορείτε να τα δείτε εδώ ( Πακέτο έναρξης στα social media )

Στον ιστοτόπο μας www.dreamweavermediagroup.gr  μπορείτε να δείτε αναλυτικά το δίκτυο συνεργατών μας καθώς και τεχνικές επηρεασμού που θα χρησιμοποιήσουμε στην διαδικασία ενίσχυσης της εταιρικής σας εικόνας.

Κατασκευή ιστοσελίδων. Τι μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Αυτή η πρώτη “μαγιά” ,επιτρέψτε μας να την χαρακτηρίσουμε ,αποτελεί το βασικό σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε τις προωθητικές σας ενέργειες και είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό γιατί αυτοί σας υπόσχονται όπως και ένα όμορφο και λειτουργικό web site εμείς σας δίνουμε και αναγνωστικό κοινό στα social media , μια “προίκα” (υπό την έννοια ότι αυτό το κοινό παραμένει σε εσάς και την ιστοσελίδα σας ) μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες πώλησης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Όταν οι άλλοι σας παρέχουν ιστοσελίδα εμείς σας παρέχουμε όχι μόνο επισκέπτες αλλά κυρίως φήμη στο διαδίκτυο.Το πλέγμα των συνεργασιών μας μπορεί να επιτύχει από το πρώτο σας βήμα αυτό που άλλοι είτε δεν θα αποκτήσουν ποτέ είτε θα αποκτήσουμε μετά από μια μακρά περίοδο και με ιδιαίτερα υψηλό κόστος.

Συνδυάζοντας λοιπόν την εκτεταμένη προώθηση στα social media και την προώθηση 2 φράσεων κλειδιών στο Google με στόχο την 1η σελίδα (φράσεις 2-3 λέξεων σε λέξεις χαμηλού ανταγωνισμού που θα συνεπιλέξουμε) με ένα extra κόστος μόλις 500 ευρώ  από το προηγούμενο πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας σας δίνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε δείτε την αναλυτική παρουσίαση όλων των πακέτων μας εδώ.

Κατασκευή ιστοσελίδας: Κυριαρχήστε στην πρώτη σελίδα του Google: 1990 €

Με το προηγούμενο πακέτο των 1490 ευρώ έχετε εξοπλιστεί κατάλληλα προκειμένου να επιτύχετε την διαφορά με την μεγάλη πλειοψηφία των ανταγωνιστικών ιστοτόπων σας. Η απόσταση σας από την κορυφή βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του Google . Εκεί ο ιστότοπος σας θα αναπτύξει τις διαδικτυακές του ρίζες που θα χαρίσουν την επιτυχία.

Κατασκευή Ιστοσελίδων . Η ολιστική προσέγγιση μας.

Το πακέτο αυτό όπως προαναφέραμε είναι η ναυαρχίδα των επιλογών μας. Ο λόγος απλός.

Με την ολοκλήρωση του σχεδιαστικού της αρεσκείας σας ξεκινούμε τις προωθητικές μας ενέργειες όπως στο πακέτο των 1490 ευρώ. Με αυτό δημιουργούμε μια βάση που επιτρέπει και διευκολύνει τη διενέργεια ακόμα περισσότερων προωθητικών ενεργειών

Μια βασική διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο πακέτο είναι η στόχευση στην πρώτη σελίδα του google, και μάλιστα εντός χρονικού διαστήματος δυο μηνών. Στο πακέτο περιλαμβάνεται μεγάλο πλήθος υπηρεσιών προώθησης. Δίνουμε στον ιστοτόπο σας όλα τα εφόδια που θα του επιτρέψουν να ανέβει στις πρώτες θέσεις της google.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη δημιουργία XML sitemap που καθοδηγεί την Google στα κύρια περιεχόμενα ενός ιστότοπου σας.  Την πλήρη βελτιστοποίηση όλων των άρθρων και σελίδων του ιστοτόπου σας. Τη δημιουργία και βελτιστοποίηση LinkedIn ShowCase Pages για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα στοχεύσουμε με λέξεις κλειδιά. Τη δημιουργία και βελτιστοποίηση περιεχομένου (είτε σε συνεργασία  με τον πελάτη είτε μέσω δικών μας αρθρογράφων). Την αγορά πιστοποιητικού ασφαλείας για τον ιστότοπό σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας. Απλά η αρχή μιας διαδικασίας.

Μέσα από την πρώτη λειτουργία μας και την πρώτη διαφημιστική περίοδο διάρκειας 1,5 – 2 μηνών επιτυγχάνουμε την κατάταξη στην πρώτη σελίδα της google με κάποιες από τις φράσεις-κλειδιά χαμηλού ή μεσαίου ανταγωνισμού.  Όχι όμως μόνο για την κεντρική σελίδα σας αλλά για όλες εσωτερικές ιστοσελίδες. Οι στόχοι μας δεν περιορίζονται σε 2 λέξεις – φράσεις κλειδιά αλλά σε πολλές αφού κάθε εσωτερική σελίδα βελτιστοποιείται εξυπηρετώντας ένα ζεύγος φράσεων – λέξεων κλειδιών που συνεπιλέγουμε με βάση την δυνατότητα αναρρίχησης μας σε αυτές ( δυσκολία ανταγωνισμού κ.α.)

Το αποτέλεσμα των υπηρεσιών βελτιστοποίησης ιστοσελίδας γίνεται ορατό από τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του ιστότοπου. Πρώτα εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα της google οι λέξεις μικρής δυσκολίας, στη συνέχεια  λέξεις μεσαίας δυσκολίας.

Έτσι λοιπόν το τέρμα της διαφημιστικής περιόδου που περιλαμβάνει το προηγούμενο πακέτο των 1490 ευρώ δεν είναι το τέλος των ενεργειών μας . Αφού έχουμε αφήσει την ισχυρή παρακαταθήκη μας στα social media ξεκινούμε παράλληλα τις ενέργειες μας για να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες μικρές πρωτιές σε λέξεις / φράσεις κλειδιά στο Google. Αυτό δίνει διαδικτυακές ρίζες στον ιστότοπό σας.

Δημιουργία ιστοσελίδων. Αξίζει τον χρόνο σας να διαβάσετε το σχετικό κείμενο μας.

Δυστυχώς ο χώρος της παρούσας ιστοσελίδας δεν είναι αρκετός για να σας αναφέρουμε όλες τις δραστηριότητες / ενέργειες στις οποίες θα προβεί ο συνεργάτης μας για την ιστοσελίδα σας. Ακόμα και οι 45 σελίδες του επισυναπτόμενου pdf δεν αν χωρούν το σύνολο των ενεργειών μας για εσάς. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

Σίγουρα όμως είναι διαφωτιστικές για τις ενέργειες που απαιτούνται για τη επιτυχή προώθησης και διαφήμιση μιας ιστοσελίδας . Εξάλλου με τις ίδιες τεχνικές βρισκόμαστε στην 1η σελίδα του google σε όλες τις λέξεις κλειδιά ενδιαφέροντος μας ,παρότι ο ανταγωνισμός από τους άξιους συναδέλφους μας αντιλαμβάνεστε ότι είναι ο πιο σκληρός που μπορεί να υπάρξει, και ότι κάναμε για τον εαυτό μας θα κάνουμε και για εσάς. Όπως εσείς βρήκατε εμάς έτσι θα βρουν και εσάς οι δικοί σας πελάτες.

Δημιουργία Ιστοσελίδας. Μόνη της απλά δεν αρκεί.

Σκεφθείτε ότι κάνετε μια έντυπη διαφήμιση (φειγ βολάν π.χ. ) κόστους 100 ευρώ η οποία σας αποδίδει πωλήσεις αξίας 300 ευρώ εκ των οποίων όμως το κέρδος σας μετά την αφαίρεση του κόστους λειτουργίας / παραγωγής/ διάθεσης και διαφήμισης (τα 100 ευρώ) είναι μόλις 50 ευρώ. ( ROI – Return of Investment ) Αυτό ακούγεται σαν μια φθηνή διαφήμιση αλλά πρακτικά σας αφήνει στο ταμείο ένα έλλειμμα 50 ευρώ. Από την άλλη σκεφθείτε μια διαφήμιση αξίας 1000 ευρώ που μετά την αφαίρεση των προαναφερθέντων εξόδων σας αφήνει ένα καθαρό κέρδος 500 ευρώ. Αναλογιστείτε τώρα ποια είναι η ακριβή και ποια η φθηνή διαφήμιση; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Υπάρχει μόνο επιτυχημένη και αποτυχημένη διαφήμιση

O λόγος της αύξησης της τιμής είναι εύλογος. Η άνοδος στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων του google με λέξεις μεσαίου ανταγωνισμού είναι αρκετά απαιτητική διαδικασία. Η λέξη “μεσαίου ανταγωνισμού” δικαιολογεί τη δυσκολία. Είναι ανταγωνιστική θέση, διότι οι επιχειρήσεις  αποκομμίζουν κέρδος από την παρουσία τους εκεί. Για να ανεβάσουμε τη δική σας ιστοσελίδα, θα πρέπει να “εκτοπίσουμε” μια άλλη, η οποία έχει προσπαθήσει να βρεθεί εκεί.

Παρακαλούμε κατεβάστε το ενημερωτικό pdf για το πως επιτυγχάνουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στο Google για την σελίδα σας εδώ ή κάντε κλικ στην σελίδα μας εδώ .

Πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε όχι μόνο για να έχετε μια σωστή εκτίμηση των προσφορών μας αλλά κυρίως για να σχηματίσετε άποψη για το αύριο του eshop σας. Γιατί η κατασκευή ενός eshop αποτελεί απλά το πρώτο βήμα , το πιο σημαντικό αναντίλεκτα αλλά δεν παύει να μην αρκεί για τον στόχο σας που είναι η εμπορική επιτυχία. Παρακαλούμε δείτε την αναλυτική παρουσίαση όλων των πακέτων μας εδώ.

Προδιαγραφές κατασκευής ασφαλούς ιστοσελίδας

Διαβάστε ακολούθως τους τρόπους με τους οποίους θωρακίζουμε τις σελίδες μας και στα άρθρα μας που ακολουθούν το πως αντιλαμβανόμαστε την κατασκευή ασφαλούς ιστοσελίδας.  Τεχνικές ασφάλειας ιστοσελίδας ώστε ο ιστότοπός σας να είναι προστατευμένος στο μέγιστο βαθμό από το αυξανόμενο πλήθος διαδικτυακών κινδύνων:

Σύνδεση μέσω κινητού
Αυξήστε την ασφάλεια του site σας με το “Two Factor Authentication” και προστατέψτε την επένδυσή σας.
Η αναγνώριση αυτή χρησιμοποιείτε από τράπεζες και τον στρατό παγκοσμίως και είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους ταυτοποίησης.

Άριστη Υποστήριξη
Έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη σε βάθος και έξτρα δυνατότητες με το Wordfence Premium.

Φίλτρο spam σχολίων
Το φίλτρο αυτό ελέγχει την ip που υποβάλει το σχόλιο, αν έχει url και τι url είναι αυτό.
Αναγνωρίζει αναλύοντας τα spam σχόλια, το περιεχόμενό τους και τους αποστολείς τους.

Παρακολούθηση πόρων
Η εξάντληση του χώρου μπορεί να κάνει τον server σας απροσπέλαστο.
Κάποιες DoS επιθέσεις εξαναγκάζουν σε αυτή την κατανάλωση του χώρου.
Το Wordfence παρακολουθεί τους διαθέσιμους πόρους και θα σας ειδοποιήσει προτού βγείτε εκτός λειτουργίας.

Προστασία κωδικών
Δεν είναι μόνο ο δικός σας κωδικός που παίζει ρόλο στην ασφάλεια του site σας αλλά και οι κωδικοί των υπόλοιπων διαχειριστών, των publishers και των μελών.

Παρακολούθηση κωδικών
Το Wordfence βεβαιώνει ότι οι κωδικοί σας είναι δυνατοί ελέγχοντας τους σε μια βάση κωδικών και κάνοντας προσομοίωση απόπειρας παραβίασης με χρήση του κωδικού.
Το Wordfence Password Audit προσομοιώνει ό,τι θα έκανε ένας χάκερ αν έκλεβε τους κωδικούς και εξαπέλυε επίθεση με τη χρήση αυτών.

Εντοπισμός IP
Η IP είναι η διεύθυνση του προσώπου ή του bot που επισκέπτεται το site σας, κλικάροντας σε αυτή το Wordfence θα σας δείξει τις τελευταίες επισκέψεις από την ip αυτή.
Το Wordfence σας δείχνει την τοποθεσία της IP διεύθυνσης και τον browser που χρησιμοποιεί, ώστε να γνωρίζετε την πηγή των επισκέψεων του site σας.

Όριο ταχύτητας
Τα crawlers και τα bots σκανάρουν το site σας για τρωτότητες ή κλέβουν το περιεχόμενό σας σκανάροντας τις σελίδες του site σας σε δευτερόλεπτα.
Το Firewall ρυθμού σας βοηθά να ορίσετε πόσες σελίδες θα μπορούν να βλέπουν οι επισκέπτες σας ή τα bots μέσα σε ένα λεπτό.

Μπλοκάρισμα χωρών
Μπλοκάροντας χώρες που συχνά δημιουργούν ανεπιτυχείς προσπάθειες σύνδεσης, έναν μεγάλο αριθμό από σφάλματα page not found και σχετίζονται με κακόβουλες δραστηριότητες, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να προστατεύσετε το site σας κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης.

Μπλοκάρισμα IPs
We monitor who is trying to access your WordPress site and what they are trying to do, so you can protect what you have created from malicious users. If we detect that someone or something is scanning your site for vulnerabilities, we automatically block their IP address from accessing your WP site.

Διαχείριση IPs
Ο περιορισμός πρόσβασης για κακόβουλες IP γίνεται με 3 τρόπους:

 • Γνωστές κακόβουλες IP διευθύνσεις μπλοκάρονται αυτόματα
 • Brute force προσπάθειες υποκλοπής κωδικών κόβονται από τη σύνδεση
 • Επιθετικοί ανιχνευτές, κλέφτες περιεχομένου έχουν άμεσα περιορισμένη πρόσβαση

Μπλοκάρισμα Δικτύων
Σταματάμε τις απειλές μπλοκάροντας ολόκληρα κακόβουλα δίκτυα και κάθε ανθρώπινη ή μηχανική δραστηριότητα που σημαίνει ύποπτες προθέσεις βάσει ιστορικού.

Κατά των κακόβουλων Bots
Οι κακόβουλοι ανιχνευτές πρέπει να φύγουν. Μπορεί να σας κλέψουν περιεχόμενο, να εκμεταλλευτούν κενά ασφαλείας και να κάνουν το site σας αργό ζημιώνοντας την σειρά κατάταξης σας στο Google.

Ασπίδα Προστασίας
Ασπίδα κατά των brute force επιθέσεων.
Το Wordfence τις καταγράφει και μπλοκάρει κάθε προσπάθεια εισβολής στην ιστοσελίδα σας.

Επιδιορθώσεις αρχείων

♥Το αγαπημένο των πελατών
Δεν βρίσκει μόνο τα “πειραγμένα” αρχεία. Εντοπίζει τις αλλαγές και τις διορθώνει.

Το Wordfence χρησιμοποιεί τη δυνατότητα αναγνώρισης πηγαίου κώδικα για να εντοπίσει τις αλλαγές και να σας βοηθήσει να διορθώσετε hacked αρχεία. Ελέγχει την ακεραιότητα των core αρχείων, των αρχείων του θέματος και των plugin συγκρίνοντας τα με αυτά που βρίσκονται στον επίσημο χώρο του WordPress.

Αφού το Wordfence σας ειδοποιήσει για αλλαγές, μπορείτε:

 • Να δείτε ποια αρχεία πειράχτηκαν
 • Να κατεβάσετε το πρωταρχικό αρχείο για να το συγκρίνετε με το τρέχον
 • Να διορθώσετε το αρχείο, ανεβάζοντας την αρχική έκδοση του

Improved page load times
Reduced page load times can increase visitor time on site and number of pages viewed, in addition to improved conversion rates.

Optimization score improvements
Dramatic improvements in YSlow and Google Page speed scores possible when W3 Total Cache is fully configured.

Improved user experience
Page cache and Browser cache configuration gives visitors perception of “instant” repeat page views.

Significant bandwidth savings
Up to 80% Bandwidth savings via Minify and HTTP compression of HTML, CSS, JavaScript and RSS feeds.

MaxPOPs
MaxPOPs in strategic locations for todays internet — not dial up.

MultiPath™ Network
Our Anycast network with traffic shaping logic gets you to first and last byte faster.

FastStack™
Our custom TCP stack and 100% SSD servers increase speed and throughput.

Απομακρυσμένοι ‘Ελεγχοι
Σύνδεση στον server σας μέσω του δικού μας για διεξαγωγή επιπλέον ελέγχου για τυχόν απειλές και “μολύνσεις”.

Τακτικός Έλεγχος
Το Wordfence ελέγχει για backdoors, code injections και malware στα αρχεία και τη βάση σας.

Προγραμματισμένοι έλεγχοι
Έλεγχος του ιστοτόπου σας μια φορά την ημέρα. ‘Εχετε όμως την επιλογή να αυξήσετε ή να μειώσετε τη συχνότητα.

Έλεγχος Core, Theme & Plugin
Έλεγχος της ακεραιότητας των core αρχείων, των αρχείων του θέματος και των plugin συγκρίνοντας τα με αυτά που βρίσκονται στον επίσημο χώρο του WordPress.

Έλεγχος URL
Εξετάζονται οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια, καινούργια και παλιά, με πρόσβαση απευθείας στη βάση και όχι στο περιεχόμενο ώστε το site να μην γίνει αργό κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Ο έλεγχος εξετάζει το περιεχόμενό τους για κακόβουλα URL που συνδέονται με phishing ή malware.

Έλεγχος Malware
Το να είναι blacklisted στο Google είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει το WordPress σας.
Εάν το Google εντοπίσει malware, SEO spam injection ή αναδρομολογήσεις σε κακόβουλα site θα διακόψει άμεσα την πρόσβαση στο site σας.
Το Wordfence συνεχώς ελέγχει όλα σας τα αρχεία, τα posts και τα σχόλια για κακόβουλο περιεχόμενο ή διευθύνσεις που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνα στο Google Safe Browsing list ώστε να διατηρεί το site σας “καθαρό”.

Έλεγχος Backdoors
Ο έλεγχος αυτός αφορά δεδομένα που έχουν σχετιστεί με κακόβουλη δραστηριότητα, όπως κρυπτογραφημένα backdoors και αδυναμίες ασφαλείας.

Έλεγχος DNS
Ελέγχονται οι IP διευθύνσεις στις οποίες οδηγούν τα DNS του site σας
Έλεγχος για αλλαγές εις βάθος σε περίπτωση που το σύστημά διαχείρισης σας είναι “hijacked”.

Προστασία reputation
Εαν το site σας χρησιμοποιείται για αποστολή spam, μπορεί να επηρρεάσει δραματικά την SEO σειρά κατάταξης και την παράδοση των e-mail σας. Το Wordfence ελέγχει ένα το site σας έχει χαρακτηριστεί σαν αποστολέας spam, πράγμα που σημαίνει ότι το site σας έπεσε θύμα χάκερ.

Έλεγχος Spam
Το Wordfence εμποδίζει την IP σας να παράγει spam με τρεις τρόπους:

 • Ελέγχοντας τη “φήμη” της IP σας όπως για παράδειγμα στο Spamhaus
 • Προστατεύει το site σας ώστε να μη γίνει αποστολέας spam
 • Ενημερώνει για αλλαγές αρχείων που σημαίνουν εγκατάσταση εφαρμογής spam στο site σας

Real-time Στατιστικά
Δείτε επιτόπου, σε πραγματικό χρόνο, τις προσπάθειες επίθεσης στο site σας.

Προστασία Περιεχομένου
Μπλόκ στους κακόβουλους ανιχνευτές. Εξοικονομηση bandwidth, προστασία του περιεχομένου σας.

Ασφάλεια Περιεχομένου
Προβολή διαροών περιεχομένου
Προστατέψτε την πνευματική σας περιουσία.
Το Wordfence εμποδίζει την κλοπή περιεχομένου, οπότε:

 • Δεν ανταγωνίζεστε με ένα κλέφτη περιεχομένου για την SEO σειρά κατάταξης.
 • Δεν θα πάρετε “πρόστιμο” από τις μηχανές αναζήτησης λόγω διπλού περιεχομένου.
 • Οι πόροι του server σας δεν θα καταναλωθούν από “επιθετικούς” ανιχνευτές.

IP Πληροφορίες
Αναλυτικές IP Πληροφορίες. Ποιός επισκέπτεται το site μας;
Το Wordfence σας δίνει αναλυτικές πληροφορίες όπως:

 • Τοποθεσία επισκέπτη σε επίπεδο πόλης
 • Πάροχο του επισκέπτη
 • Ιστορικό επισκέψεων της συγκεκριμένης ip
 • Δίκτυο του επισκέπτη
 • Τρόπο να αρνηθείτε την πρόσβαση στο δίκτυο αυτό