Το ecommerce δεν στηρίζεται σε όμορφα pixels αλλά στην αξιοπιστία.

Κατασκευή eshop με wordpress

Δημιουργία eshop με wordpress. Κατασκευή eshop opencart. Γιατί αυτές τις δυο πλατφόρμες; Γιατί 1 στα 2 eshops χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες σε σχέση με τις δεκάδες άλλες που κυκλοφορούν.

Κατασκευή eshop με wordpress
kataskevi-eshop-wordpress
Κατασκευή eshop opencart

Κατασκευή eshop με wordpress

Την πρώτη μας ιστοσελίδα την δημιουργήσαμε το 2001 και το πρώτο eshop μας το δημιουργήσαμε το 2003.Ήταν μέσα στα πρώτα 10 ελληνικά eshops. Το ξέρετε. Είναι οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος.Από τότε έχουμε δημιουργήσει εκατοντάδες eshop

Το κοινό μας  ανέδειξε  την εταιρεία μας ως την κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2021 κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 20 χρόνια λειτουργίας μας. Όλα αυτά είναι αποδείξεις ότι γνωρίζουμε την αγορά και άρα κάνουμε σωστές επιλογές σε εργαλεία και τεχνολογίες.

Κατασκευή eshop opencart & Κατασκευή eshop με wordpress

Έχετε ακούσει την έκφραση να φοβάστε τον άνθρωπο του ενός βιβλίου; Ισχύει και για τον κατασκευαστή eshop που χρησιμοποιεί μια και μόνο πλατφόρμα. Αυτή ξέρει και αυτή θα σας προτείνει. Ανεξαρτήτως των αναγκών σας 

Κατασκευή eshop woocommerce & Κατασκευή eshop opencart

To wordpress και το woocommerce είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων και eshops παγκοσμίως κατέχοντας το 65% της αγοράς. Δεν ξέρει η αγορά και ξέρει ο εκάστοτε ειδικός; Το OpenCart όμως ως η ελαφρότερη πλατφόρμα μπορεί να χειριστεί χιλιάδες προιόντα άνετα χωρίς να “βαραίνει”. Να ένα σοβαρό κριτήριο διαφοροποίησης.

Δημιουργία eshop woocommerce

Το woocommerce όπως και το opencart αποτελεί την επιλογή των περισσότερων eshops στο skroutz marketplace και σε άλλα marketplaces

Δύναμη σημαίνει επιλογή

Εκμεταλευόμενοι την μεγαλύτερη κοινότητα προγραμματιστών παγκοσμίως και τις επεκτάσεις που δημιουργούν και ανανεώνουν σε συνεχή βάση.

Δημιουργία eshop opencart

Όταν έχετε μεγάλο αριθμό προιόντων (2000+ ) το opencart δεν είναι ένα αμάξι απλά 4X4. Είναι το αγροτικό που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Αντιλαμβανόμενοι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν επιθυμούν να υιοθετήσουν την προσέγγιση μας για την κατασκευή ιστοσελίδας ή για την κατασκευή eshop αλλά θέλουν απλά να παραδόσουμε σε αυτούς ένα τεχνικά άρτιο και ολοκληρωμένο eshop το οποίο όμως να μπορεί να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις της google δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο πακέτο αξίας 900 ευρώ + ΦΠΑ 24%.

Περιλαμβάνει ότι θα χρειαστείτε. Σύνδεση με τράπεζα, σύνδεση με marketplaces, σύνδεση με couriers και ένα wordpress πρότυπο ή ένα opencart πρότυπο μαζί με ένα πακέτο εκπαίδευσης και υποστήριξης από την πλευρά μας.  Το πιο σημαντικό το αφήσαμε για το τέλος. Την υποστήριξη. Εκπαιδεύουμε τους web designers του αύριο στο  Π.Αιγαίου ( δείτε εδώ ). Γιαυτό νοιώθουμε σίγουροι ότι η πρόταση μας υπερτερεί σε σχέση τιμής και ποιότητας.

Κατασκευή eshop με wordpress

Πόσα προϊόντα μπορώ να έχω στο WooCommerce e-shop μου;

Θεωρητικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός προιόντων με το woocommerce. Μπορεί θεωρητικά να χειριστεί ως και 50.000 προιόντα. Το μόνο ζήτημα είναι ότι όταν βάλετε πάνω από 2.000 προιόντα θα χρειαστείτε μια σειρά ρυθμίσεων και εξειδικευμένο web hosting για να μην το δείτε να ανταποκίνεται αργά.

Είναι το WooCommerce εύκολο στη χρήση του;

Ναι το woocomerce είναι ιδιαίτερα απλό στην χρήση του όπως και το wordpress. Η εκμάθηση του WordPress είναι εύκολη, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε μερικές ώρες κάθε μέρα για μια εβδομάδα. Θα χρειαστείτε κάποιες πολύ βασικές δεξιότητες αναζήτησης (δηλαδή να ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε μηχανές αναζήτησης όπως το Google) και τη δυνατότητα να ακολουθείτε οδηγίες. Όχι, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε HTML ή άλλες γλώσσες προγραμματισμού

Γιατί να επιλέξετε WordPress με WooCommerce;

Το WooCommerce προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως παρακολούθηση παραγγελιών, αφοσίωση πελατών, ενημερώσεις κατάστασης παράδοσης, διαχείριση αποθέματος και πολλά άλλα. Με πάνω από 27 εκατομμύρια εγκαταστάσεις μέχρι σήμερα είναι φανερό ότι αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή για eshop. Επίσης το WooCommerce έχει χαμηλό βαθμό δυσκολίας κάτι που το καθιστά ιδανικό για αρχάριους ιδιοκτήτες eshop.

Ποιο είναι το κόστος κατασκευής ενός eshop με WooCommerce;

Το κόστος κατασκευής ενός eshop με woocommerce εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων όπως την σύνδεση με τράπεζες, couriers και marketplaces και προσθέτων για την βελτιστοποίηση του καθώς και το σχεδιαστικό που θα φέρει αν θα είναι από πρότυπο ή custom. Οι τιμές για ένα πακέτο ξεκινούν από τα 900+ ευρώ.

5/5 - (62 votes)