DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

Internet Marketing

Internet Marketing. Σας κάνει ορατούς.

Internet Marketing. Γιατί η δημιουργία ενός site/eshop δεν αρκεί.

Ίντερνετ Μάρκετινγκ Ελλάδα

Ιντερνετ Μαρκετινγκ στην Ελλάδα. Γιατι η αγορά αποτελείται από ανθρώπους που πρέπει να γνωρίζεις.

Οι ιστοσελίδες e-commerce ανοίγουν την επιχείρησή σας σε μια μεγαλύτερη μερίδα πελατών από ότι τα παραδοσιακά φυσικά καταστήματα, καθιστώντας επιτακτική την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για το e-commerce.

Με την ταχεία επέκταση του Διαδικτύου και τη συνεχή αλλαγή στην τεχνολογία και τους αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης, μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε το ρυθμό – εκεί έρχεται η DreamWeaver.Gr. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε και να ορίσετε την ευκαιρία σας για online επιτυχία.

Προσφέρουμε υπηρεσίες e-commerce internet marketing για shop και ιστοσελίδες που επιθυμούν να επεκτείνουν την online παρουσία τους. Κατά την ανάπτυξη μιας στρατηγικής μάρκετινγκ για έναν eshop, έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε εκτενώς την επιχείρηση και τα προϊόντα σας, τον τρέχοντα ιστότοπο e-commerce σας, καθώς και τους ανταγωνιστές σας.

Το επόμενο βήμα είναι να συνεργαστούμε με την ομάδα σας για να καθορίσουμε τις σωστές στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σας. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια στρατηγική μάρκετινγκ προσαρμοσμένη στους ιδιαίτερους στόχους σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυσή μας, θα προτείνουμε μια μοναδική στρατηγική internet marketing βασισμένη σε όλα τα δεδομένα που συγκεντρώσαμε. Αυτό θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από τις τεχνολογικές εξελίξεις, να αξιολογήσετε τις επιχειρηματικές και τεχνικές εναλλακτικές λύσεις, να αναλύσετε και να δώσετε προτεραιότητα στους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους, να αναπτύξετε εκτιμήσεις του προϋπολογισμού και μια επιχειρησιακή περίπτωση και να ορίσετε έναν πολυετή χάρτη πορείας προς την επιτυχία.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό στρατηγικών προτεραιοτήτων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλότερη οικονομική απόδοση, την ικανοποίηση του πελάτη και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της εταιρείας.

Εάν είναι επιθυμητό, μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε στην κατασκευή του πρώτου έτους εφαρμογής του σχεδίου ή του χάρτη που αναφέρει λεπτομερώς το χρονοδιάγραμμα και την ιεράρχηση των λύσεων e-commerce για την επίτευξη των συγκεκριμένων επιχειρηματικών στόχων σας. Ο χάρτης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει λεπτομερή κατεύθυνση για τις online δραστηριότητες, καθορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αναπτυχθούν οι πόροι και πως θα πρέπει να δομηθεί η οργάνωσή σας για να υποστηρίξει καλύτερα τη νέα σας στρατηγική e-commerce.
Πρέπει να κοιτάξετε πέρα από το παρόν και να δομήσετε μια στρατηγική e-commerce που να βλέπει μπροστά. Ένα σχέδιο ανάπτυξης, με γνώμονα την καινοτόμο σκέψη και με βάση την έρευνα αγοράς και χρηστών.

Ιντερνετ Μαρκετινγκ Ελλάδα

Όπου η Τεχνογνωσία και η Εμπειρογνωμοσύνη στο Internet Marketing  συγκλίνουν

Συμβουλευτική για Internet Marketing

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις του Διαδικτύο έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καθοδήγηση και συμβουλές σε επιχειρηματίες, τμήματα μάρκετινγκ και online εμπόρους που επιθυμούν να εκτελέσουν οι ίδιοι όλες τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο ή να φέρουν ορισμένα στοιχεία στο εσωτερικό τους.

Με το ψηφιακό τοπίο να αλλάζει με έναν χωρίς προηγούμενο ρυθμό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι εσείς, όπως αμέτρητες άλλες επιχειρήσεις, απλά δεν έχετε πλέον την ιδιόκτητη τεχνογνωσία για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε σωστά το εισερχόμενο τμήμα μάρκετινγκ του σχεδίου σας.

Τα δύο πιο συνηθισμένα σενάρια είναι ότι είτε έχετε έμπειρους διαφημιστές που δεν κατέχουν το τεχνικό υπόβαθρο που απαιτείται για το διαδίκτυο ή έχετε προσωπικό πληροφορικής που είναι τεχνικοί, αλλά όχι διαφημιστές. Με εμάς έχετε άμεσα διαφημιστές που είναι τεχνικοί.

Είμαστε εδώ για να  σας συμβουλεύσουμε , να εκπαιδεύσουμε  και να βοηθήσουμε στην υλοποίηση λύσεων στο διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Μπορούμε να βοηθήσουμε την εταιρεία σας να αξιοποιήσει στο έπακρο τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, χάρτες τοποθεσιών, ιστολόγια, domains, ροές rss, κοινωνική δικτύωση, φόρμες επικοινωνίας και βάσεις δεδομένων. Το κάνουμε εδώ και χρόνια.

• Προσαρμοσμένη εκπαίδευση σε θέματα ηλεκτρονικού μάρκετινγκ
• Ανάπτυξη επιχειρησιακών στόχων στο Διαδίκτυο
• Εισερχόμενη στρατηγική μάρκετινγκ
• Κατανόηση του ανταγωνιστικού σας τοπίου
• Αξιολόγηση των υφιστάμενων εκστρατειών μάρκετινγκ και της επένδυσής σας

• Καθορισμός της τεχνολογικής πλατφόρμας που ταιριάζει καλύτερα στις ιντερνετικές επιχειρηματικές ανάγκες σας
• Αρχιτεκτονική ιστοτόπου
• Αρχιτεκτονική SEO
• Επαναπροσδιορισμός/επανασχεδιασμός της ηλεκτρονικής παρουσίας σας
• Ρύθμιση δεδομένων και ρυθμίσεις API

 • Ανάλυση νέων επιχειρηματικών ιδεών στο Internet
 • Ανάλυση Αγοράς
 • Αξιολόγηση και δοκιμή τεχνολογίας για την start-up ιντερνετική επιχείρησή σας

O υπεύθυνος της ομάδας μας Θανάσης Δαβαλάς συμμετέχει στην ομάδα των Aegean Startups , συμμετέχει στην επιτροπή εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  είναι βοηθός ερευνητή και διδάσκων στο δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό των Παν. Αιγαίου και ΕΜΠ ” Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα” και συνεργαζ’όμενος καθηγητής στο e-learning του Τμήματος Οικονομικής Διοίκησης του Παν.Πειραιώς

Είναι  ένας εκ των ιδρυτών της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου – Html.Gr  που σε συνεργασία με πολλά πανεπιστήμια και άλλους φορείς της χώρας μας αποτελούν ένα φορέα έρευνας και εκπαίδευσης στο διαδίκτυο που χαίρουν μεγάλης αναγνώρισης.

Η ακαδημαική και επαγγελματική μας πορεία μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας εισάγουμε με επιτυχία στον χώρο του διαδικτύου.

Read more at: https://html.gr/

Πωλήσεις μέσω ιντερνετ

Προσεγγίζουμε τις πωλήσεις μέσω ιντερνετ μέσω της καινοτομίας. Τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε επίπεδο προώθησης.

Πωλήσεις μέσω internet. E-Commerce

Η καινοτομία οδηγεί την οικονομία. Η εκκίνηση ενός ιστότοπου ή ενός νέου προϊόντος είναι μόνο η αρχή. Για να κερδίσουν την αγορά, οι επιχειρήσεις και τα άτομα χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για την αποτελεσματική διαφήμιση των προϊόντων, τη διάδοση ιδεών και περιεχομένου και την επικοινωνία πληροφοριών στο διαδίκτυο. Το internet marketing και η διαφήμιση είναι οι κορυφαίες στρατηγικές επιλογές μεταξύ των εμπόρων και έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τις μαζικές άμεσες αποστολές και την τυπωμένη διαφήμιση.

Ο δεκάλογος της επιτυχίας για Πωλήσεις μέσω ιντερνετ

Πέντε βήματα για την ανάπτυξη μιας στρατηγικής e-commerce 

 • Επιχειρηματική αναθεώρηση και απαιτήσεις
 • Ανάλυση στόχων και απαιτήσεις χρηστών
 • Ανταγωνιστική ανάλυση και σχεδιασμός ευκαιριών
 • SEO λέξεις-κλειδιά: έρευνα και τις απαιτήσεις
 • Προτεραιότητα στους στόχους και καθορισμός προσδοκιών

 Πέντε Στοιχεία Που Πρέπει Να Περιλαμβάνει Κάθε Στρατηγική E-commerce

 • Branding
 • Μετατροπή
 • Εμπειρία χρήστη
 • Ορατότητα μηχανών αναζήτησης
 • Ευελιξία

Καθώς το διαδίκτυο έχει εξελιχθεί σε βασικό τρόπο επικοινωνίας, η διατήρηση ισχυρής παρουσίας μάρκετινγκ στο διαδίκτυο αποτελεί απαίτηση, όχι επιλογή. Το η ιντερνετ μαρκετινγκ και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης αποτελούν κρίσιμα στοιχεία για τη διοχέτευση νέων και υφιστάμενων πελατών στον ιστότοπό σας.

Η εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης και βελτιστοποιημένης στρατηγικής εισερχόμενου μάρκετινγκ περιλαμβάνει στοιχεία όπως το μάρκετινγκ περιεχομένου, την οικοδόμηση συνδέσμων, τη μεγιστοποίηση της ορατότητας μηχανών αναζήτησης και τη δημιουργία διαφημίσεων σε μια ποικιλία μέσων, εντός και εκτός σύνδεσης.

Σας συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιείτε τα πιο σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης ιστού για να μπορείτε να παρακολουθείτε τους πελάτες σας, να κατανοείτε και να προβλέπετε τη συμπεριφορά τους και να τροποποιείτε τον ιστότοπό σας για να μετατρέπετε τους επισκέπτες σε πελάτες.

Στην DreamWeaver.Gr, μπορούμε να βοηθήσουμε στην κατασκευή της φίρμας σας και να διαφημίσουμε την εταιρεία σας, αναπτύσσοντας εταιρικά μηνύματα μέσω πολλαπλών σημείων επαφής στο διαδίκτυο, τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν τα εξής:

• Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
• Σελίδες προορισμού και βελτιστοποίηση αυτών
• Μεσα κοινωνικης δικτυωσης
• Προώθηση e-commerce
• Σελίδες και διαφήμιση στο Facebook
• Αμειβόμενη διαφήμιση (PPC)
• Διαδραστικές εκστρατείες

Το καλύτερο και των δύο κόσμων
Η ομάδα μας παρέχει εμπειρογνωμοσύνη που άλλες επιχειρήσεις δεν κατέχουν. Η ομάδα μας αποτελείται από προσωπικό που είναι εμπειρογνώμονες της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ, οι οποίοι υποστηρίζονται από περισσότερους τεχνολογικούς εμπειρογνώμονες. Με τη συμμετοχή των τεχνολογικών εκτιμήσεων από την αρχή, γνωρίζουμε ότι «το έχουμε» από την πρώτη στιγμή. Όλα ξεκινούν από τη γνώση του πώς θα αξιοποιηθεί η καλύτερη και πιο σύγχρονη τεχνολογία για να αυξηθεί η μετατροπή, η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη και τελειώνουν με την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες.

Οι καινοτόμες μας προσεγγίσεις στο εισερχόμενο μάρκετινγκ αντλούν από τις γνώσεις μας για την καταναλωτική κουλτούρα και τις εκτενείς τεχνικές γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνολογίες μάρκετινγκ στην εταιρεία σας.

Η DreamWeaver.Gr βοηθά τις επιχειρήσεις και τα άτομα να επιτύχουν τη βελτιστοποίηση του εισερχόμενου μάρκετινγκ μέσω του σχεδιασμού ιστοσελίδων, της υποβολής, των κοινωνικών μέσων, της βελτιστοποίησης μετατροπής, της επωνυμίας, των αναλυτικών, της τοποθέτησης μηχανών αναζήτησης, του μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης και της πληρωμής ανά κλικ. Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε επίπεδα κυκλοφορίας ιστότοπου που μετατρέπουν σε εξαιρετική απόδοση επένδυσης (ROI).