DreamWeaver.Gr

Όταν ξεκινήσαμε το 2001 το slogan μας ήταν ήρθαμε για να μείνουμε. Τώρα το 2017 διατηρούμε το ίδιο ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και όρεξη.

2107713284

Θα χαρούμε να συζητήσουμε

τις ιδιαίτερες

αναγκες σας

Καλέστε μας τώρα στο

s@dreamweaver.gr ή

στείλτε μας email στο

s@dreamweaver.gr

WordPress 4.8. Τι καινούργιο υπάρχει. September 18, 2017

WordPress 4.8. Τι καινούργιο υπάρχει. Στις 8 Ιουνίου 2017 κυκλοφόρησε η έκδοση 4.8 του WordPress. Αυ...

περισσότερα...
Προώθηση ιστοσελίδων δωρεάν. Κάντο μόνος σου September 18, 2017

Προώθηση ιστοσελίδων δωρεάν. Κάντο μόνος σου Τι νόημα έχει να έχετε ένα όμορφο θέμα και ένα πολύ καλ...

περισσότερα...

facebook-site

facebook site

Facebook

Δεν μπορεί παρά να έχετε παρατηρήσει οτι πλέον σε διαφημιστικές καμπάνιες στην τηλεόραση και σε άλλα ΜΜΕ μεγάλες εταιρείες προβάλλουν την ιστοσελίδα τους στο facebook μόνο ή συνδυαστικά με την κανονική ιστοσελίδα τους.

Αυτές οι εταιρείες απλά είχαν καταλάβει ότι αν το internet ενώνει υπολογιστές και τους ανθρώπους πίσω από αυτούς το facebook αποτελεί το πιο δημοφιλές σημείο συνάντησης στον πλανήτη με μόνο στην Ελλάδα να αριθμεί 5.000.000 χρήστες και με ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς.

Οι δικοί μας Αγανακτισμένοι απλά κατέδειξαν μια πραγματικότητα που οι μεγάλες εταιρείες είχαν αντιληφθεί και αξιοποιήσει προς όφελος τους εδώ και καιρό. Ότι το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι έχει αλλάξει και έχει βρει νέους τρόπους έκφρασης. Αν θεωρείται ότι δεν μπορείτε να μείνετε εκτός του τρένου της αλλαγής τότε η πρόταση μας μπορεί να σας κάνει συνεπιβάτες σε αυτό.

Eshop στο facebook

Facebook e-shop

Για όσους θέλετε να προχωρήσετε σε πωλήσεις των προϊόντων – υπηρεσιών σας το FaceBook e-shop είναι η λύση για εσάς.

Δεν μιλάμε για ένα εξωτερικό site στο δικό του domain name το οποίο θα συνδέεται με την σελίδα σας στο Facebook μέσω κάποιου link.

Μιλάμε για ένα πλήρως λειτουργικό e-shop το οποίο θα παίζει μέσα από την σελίδα σας στο FaceBook και που ο πελάτης σας θα μπορεί να ολοκληρώνει την παραγγελία του χωρίς να έχει επισκεφθεί καν το site σας (αν και εφόσον διαθέτετε γιατί δεν είναι απαραίτητο).

Γιατί να προτιμήσετε αυτή την λύση;

Γιατί να προτιμήσετε αυτή την λύση;
Γιατί απλά ο επισκέφτης του Facebook που “έπεσε” πάνω στην σελίδα ή το προφίλ σας δεν έχει σκοπό να το αφήσει για να επισκεφθεί την όποια εξωτερική σας σελίδα. Ο επισκέπτης του FaceBook είναι δικός του επισκέπτης και “δανεικός” δικός σας.

Με την λύση μας όμως παραμένει μέσα σε αυτό , πλοηγείται ανάμεσα στα προϊόντα σας, ολοκληρώνει την παραγγελία του εκεί και μπορεί να πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας , αντικαταβολής ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και απλά να περιμένει την παραλαβή της παραγγελίας του. H λύση αυτή δεν εξασφαλίζει μόνο πωλήσεις αλλά και likes και shares με λίγα λόγια μια απίστευτη δυνατότητα προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών σας

Δυνατότητες

Ένα e-shop με αυτόματο υπολογισμό μεταφορικών, εκπτωτικά κουπόνια, newsletter και όλες τις σύγχρονες λειτουργίες ενός e-shop αλλά εντός του FaceBook.

Οι δυνατότητες του αυτές που δεν θα τις βρείτε σε καμία από τις ενοικιασμένες εντός του facebook λύσεις ξεκινούν από μια θεμελιώδη διαφορά. Το e-shop σας στήνεται αρχικά σαν αυτόνομος μηχανισμός σε ένα δικό σας domain name με ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ και μια έκδοση του “παίζει” στο facebook και έτσι έχει τις δυνατότητες ενός κλασικού e-shop και όχι ενός μηχανισμού καλαθιού για χρήση μέσα στο facebook.

Μπορείτε να δείτε εδώ ένα e-shop μας στο facebook.

Κόστος Κατασκευής

Όσα οι άλλοι χρεώνουν σε τετραψήφιους αριθμούς εμείς χρεώνουμε στα 290* ευρώ χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις & εκπλήξεις. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο οτι η λύση μας  για το  facebook e-shop δεν αποτελεί υπηρεσία προς ενοικίαση αλλά την δική σας μικρο εφαρμογή την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε χωρίς καμία άλλη χρέωση ή οποιουδήποτε είδους δέσμευση.

Το facebook e-shop  λόγω περιορισμών του facebook είναι standard αλλά σε αυτό θα προστεθεί το δικό σας λογότυπο και τα δικά σας χρώματα. Στα μικρά περιθώρια μήκους και ύψους δεν χωράνε εξεζητημένα γραφικά αλλά χωράνε χιλιάδες δικά σας προϊόντα και ευκαιρίες προβολής και πωλήσεων.
* Η τιμή δεν περιλαμβάνει τον ΦΠΑ

Νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ στην ελληνική αγορά που παρείχαμε αυτήν την λύση.Το οτι θα μας ακολουθήσουν και άλλοι είναι βέβαιο.

Ελπίζουμε προς δικό σας όφελος να μας ακολουθήσουν και στην τιμή των 290 ευρώ παρότι στο σημείο αυτό επιτρέψτε μας να διατηρήσουμε τις αμφιβολίες μας.