Διαφήμιση στο internet

Διαφήμιση στο διαδίκτυο

Διαφήμιση στο ιντερνετ

Αν η διαφήμιση στο ιντερνετ είναι να χειρίζεσαι ένα περιβάλλον διαφήμισης όπως τα google ads, facebook ads κλπ τότε χρειάζεστε ένα τεχνικό να σας καθοδηγήσει το πως να χειρίζεστε τις εφαρμογές αυτές.

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι και μπορούμε να σας μάθουμε και να σας υποστηρίζουμε αν χρειαστεί. Σε κάποιες άλλες όχι. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας εξηγήσουμε τις διαφορές.

Αναγνωρισιμότητα

Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας με την προβολή του περιεχομένου σας σε άτομα εντός και εκτός των δικτύων σας.

Περιεχόμενο

Καλύτερη κατανόηση του κοινού σας αξιοποιώντας τη στόχευση και τα αναλυτικά στοιχεία των διαδικτυακών πλατφορμών διαφημίσεων.

Social Media

Η δημιουργία περιεχομένου υψηλότερης απόδοσης κατανοώντας ποιο περιεχόμενο διαφήμισης σας βοηθά να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και τι όχι. Μετράει το budget σημαντικά. Μετράει όμως και ο τρόπος.

Απόσβεση

Ο στόχος οποιασδήποτε στρατηγικής διαφημίσεων πρέπει να είναι η θετική απόδοση της επένδυσής σας, η οποία εξαρτάται από το αν λαμβάνετε περισσότερα έσοδα από τη διαφημιστική καμπάνια από το κόστος που επιβαρύνετε.

Διαφήμιση ιστοσελίδας

Διαφήμιση στο ιντερνετ.
Με στόχο εσάς και τους πελάτες σας και όχι τα διαφημιστικά μας πακέτα.Γιατί στόχος της πώλησης μας είναι να πουλήσετε εσείς και όχι να πουλήσουμε εμείς. Αυτό μας κάνει διαφημιστές και όχι πωλητές.
Έρευνα

Ούτε το ένστικτο σας ούτε το ένστικτο μας θα μας υποδείξει ποιες φράσεις και κανάλια πρέπει να στοχεύσουμε. Τα μεγάλα δεδομένα - big data από το google και τα social media θα μας υποδείξουν που θα κινηθούμε και ποιο είναι το κόστος. Ένα γραμμάριο δεδομένων αξίζει περισσότερα από τόνους ενστίκτου. Πιστέψτε μας όταν δείτε το report.

Στόχευση

Όταν γνωρίζουμε το κόστος προσέλκυσης πελατών, άρα ομάδας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (ηλικία, φύλο , ενδιαφέροντα κ.α.) τότε γνωρίζοντας το μηνιαίο διαφημιστικό σας budget μπορούμε να δούμε ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης στο ιντερνετ για εσάς. Εξατομίκευση είναι η λέξη κλειδί για την επιτυχία.

Παραδοτέα

Αφού ξέρετε τι επισκεψιμότητα να περιμένετε και πόσο αυτή κοστίζει όπως φυσικά και τις εναλλακτικές δυνατότητες σας για διαφήμιση στο internet μέσα από τα σενάρια που έχουμε δημιουργήσει τότε μπορούμε να επανασχεδιάσουμε την όποια πορεία μας. Δεν έχουμε κάποιο μαγικό ραβδί. Έχουμε δεδομένα και την τεχνογνωσία για να χειριστούμε.

Κόστος

Αν περιμένετε ένα υψηλό ποσό για να μας πάρετε στα σοβαρά δεν θα το ακούσετε γιατί σας παίρνουμε εμείς στα σοβαρά. Πληρώνετε απευθείας στο google, facebook κλπ και εμείς λαμβάνουμε μια αμοιβή ως σύμβουλοι σας. Σε εμάς ΠΟΤΕ δεν θα δαπανήσετε χρήματα για διαφήμιση τα οποία δεν θα ξέρετε ακριβώς που και πως διατέθηκαν.

Διαφήμιση στο ιντερνετ ( facebook)
01.

Διαφήμιση facebook

Έχοντας δημιουργήσει την σελίδα μας στο facebook  από το 2007 έχουμε ζήσει όλη την διαδρομή του πιο επιτυχημένου social media παγκοσμίως.Παρότι τότε όταν καλούσαμε τους πελάτες μας να διαφημιστούν σε αυτό δυο ερωτήματα συναντούσαμε. Τι είναι το Facebook; Εφαρμογή γνωριμιών δεν είναι αυτό; Ερωτήματα που στην εποχή της δικτύωσης δεν έχουν θέση. Η εποχή αυτή δεν πρέπει να σας βρει εκτός.
Διαφήμιση στο internet (google)
02.

Διαφήμιση google

Με εμπειρία από το 2003 μπορούμε να αναλάβουμε την διαφήμιση σας στην Google μέσω του συστήματος διαφήμισης Google Ads.Στήνουμε μαζί την καμπάνια σας, την βελτιστοποιούμε βάσει των στόχων σας και της έρευνας μας  με εφάπαξ χαμηλή χρέωση και και μετά παραμένουμε σύμβουλοι σας, αν και εφόσον μας χρειαστείτε.
Διαφημιση στο διαδικτυο ( instagram)
03.

Διαφήμιση instagram

Όταν το Facebook αγόρασε το InstaGram ουσιαστικά διεύρυνε το κοινό του και απέκτησε πρόσβαση σε ένα πολύ νέο ηλικιακό κοινό το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε πολλές κατηγορίες επαγγελματιών. Μια συνδυαστική διαφήμιση και στα δυο μέσα παράλληλα αποτελεί ιδανική διαφημιστική επιλογή.

Διαφημιση στο ιντερνετ ( tiktok )
04.

Tiktok διαφήμιση

Την επιφυλακτικότητα που συναντήσαμε για το facebook το 2007-2008 την συναντούμε και τώρα για το tiktok. Μπορείτε να το αγνοήσετε. Αν οι νεαρές ηλικίες δεν επιθυμείτε να γίνουν ποτέ πελάτες σας μπορείτε να το αγνοήσετε.

Διαφημιση στο ιντερνετ ( youtube )
05.

Διαφήμιση στο Youtube

Αν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις τότε σκεφτείτε ένα καρέ βίντεο που περιλαμβάνει 60 εικόνες πόσες λέξεις αξίζει. Ποιο γεγονός, τοπικής ή παγκόσμιας εμβέλειας λείπει από την συλλογή του 2ου δημοφιλέστερου ιστοτόπου παγκοσμίως. Μπορείτε να απουσιάζετε εσείς;

5/5 - (44 votes)