Το ηλεκτρονικό κατάστημα natural-cosmetics.gr στόχευε στην αγορά των φυτικών καλλυντικών.

Σε αυτή την λέξη κλειδί μείναμε στοχοπροσηλωμένοι τόσο κατά την κατασκευή του e-shop όσο και κατά την προώθηση της ιστοσελίδας τους τόσο στις μηχανές αναζήτησης αλλά και στα social media και στο facebook

Εκεί “ρίξαμε” επιπλέον βάρος θεωρώντας ότι το γυναικείο κοινό του είναι ένας προνομιακός “συνομιλητής” για τις επιχειρηματικές προσπάθειες μας με βάση το target group του e-shop.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε την θετική ανταπόκριση του κόσμου στα φυτικά καλλυντικά και σε άλλα προιόντα του natural-cosmetics.gr που το διαφοροποιούν από παρόμοια καταστήματα προιόντων υγείας και ομορφιάς.

Έτσι και εμείς στην dreamweaver.gr δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην διαφημιστική προώθηση μιας ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε στο διαδίκτυο.

Θεωρούμε ότι αυτή είναι η δική μας ειδοποιός διαφορά από μια σειρά αξιόλογων συναδέλφων μας στον χώρο της κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Στόχος του e-shop είναι η πώληση και ένας βασικός παράγοντας της πώλησης θα είναι πάντα η επισκεψιμότητα η οποία δεν γεννάται από το τίποτα αλλά μόνο με συστηματικές και οργανωμένες διαφημιστικές καμπάνιες

Κατασκευή eshop -> http://www.dreamweaver.gr/e-shop.php

Προώθηση ιστοσελίδων ->  http://www.dreamweaver.gr/προώθηση-ιστοσελίδων.php

Διαφήμιση στο internet ->  http://www.dreamweaver.gr/διαφήμιση-στο-internet.php