κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα

κατασκευη ιστοσελιδων αθηνα

Κατασκευη eshop Αθηνα

κατασκευη ιστοσελιδων αθηνα | Κατασκευη eshop Αθηνα : Ο κόσμος αλλάζει. Ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί να αλλάζει ακόμα πιο γρήγορα. Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που κάνατε στο δρόμο για να αγοράσετε τα οποία μπορείτε τώρα να αγοράσετε στο διαδίκτυο:

Είδη παντοπωλείου
Αυτοκίνητα
Βιβλία, ακόμη και μεταχειρισμένα βιβλία
Ενοικιάσεις ταινιών
Εισιτήρια ταινιών
Λουλούδια

και πάρα πολλά άλλα

Αλλά ακόμη και σε αυτήν τη μεγάλη παγκόσμια οικονομία , ορισμένες θέσεις εργασίας – συγκεκριμένες υπηρεσίες, ειδικά – πρέπει να παραμείνουν τοπικές. Για παράδειγμα, πρέπει να πάτε τοπικά για:

Κούρεμα
Εξωραϊσμός
Καθαρισμός σπιτιού και γραφείου
Βενζίνη
Οδοντιατρική εργασία
Επισκευή αυτοκινήτου
Τοπικές και διαδικτυακές υπηρεσίες

και πολλές άλλες. Όπως σε όλα τα πράγματα στην  ζωή πρέπει να επιλέγετε πάντα με σύνεση και έχοντας σταθμίσει πρωτύτερα τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής που πρόκειται να πάρετε.

Οι υπηρεσίες για την επιχείρησή σας παρουσιάζουν μια άλλη διάσταση. Πολλές επιχειρηματικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Οι κοινές υπηρεσίες που μπορεί να βρείτε στην πόλη σας ή από απόσταση περιλαμβάνουν:

  • Υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων
  • Διαχείριση social media
  • Υπηρεσίες GDPR για να μάθετε το τι πρέπει να κάνετε για να συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις του
  • Διαφήμιση στο internet όπως σε google , facebook , instagram και αλλού
  • Κατασκευή ιστοσελίδας
  • Κατασκευή eshop

Γιατί να επιλέξετε ένα κατασκευαστή ιστοσελίδας με έδρα στην Αθήνα

Όταν χρειάζεστε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας, χρειάζεστε επαγγελματίες για να τον σχεδιάσετε, να τον δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε περιεχόμενο για αυτήν.

Δεν μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας. έχετε μια επιχείρηση να τρέξετε.

Επιπλέον, όταν αφήνετε αυτές τις υπηρεσίες στους επαγγελματίες, το κάνουν σωστά. Είναι κοινή γνώση. Οι επαγγελματίες πάντα θα είναι καλύτεροι , αποτελεσματικότεροι και αποδοτικότεροι από τους ερασιτέχνες όσο ταλαντούχοι και αν αυτοί είναι ενδεχομένως.

Ένας κατασκευαστής ιστοσελίδων στην Αθήνα , όπως και σε κάθε άλλη πόλη εξάλλου,  περνά μια διαδικασία για να δημιουργήσει / αναβαθμίσει τον ιστότοπό σας.

Υπάρχουν συναντήσεις, σχέδια, πρότυπα / templates , διαγράμματα πλοήγησης και πολλά  άλλα.

Παρόλο που σαφώς είναι εφικτό να επιλέξετε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων εκτός Αθηνών  σε κάποιο  άλλο μέρος της χώρας ή ακόμη και στο εξωτερικό σε μια χώρα όπως η Ινδία, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις και λόγοι να επιλέξετε κάποιες φορές μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων στην Αθήνα.

Κατασκευή ιστοσελίδας / eshop στην Αθήνα

Όταν προσλαμβάνετε έναν web designer, λαμβάνετε κάτι που δεν μπορείτε να αποκτήσετε από απόσταση:

Ένας κατασκευαστής ιστοσελίδων στην Αθήνα διαθέτει τοπικό γραφείο που μπορείτε να επισκεφτείτε.

Ξέρετε πού εργάζεται. Μπορείτε να κάνετε προσωπικές συναντήσεις, να τον κοιτάτε στα μάτια και να κάνετε όλες εκείνες τις σημαντικές ερωτήσεις μέσα από τις οποίες θα μπορέσετε να επιλέξετε με σύνεση.

Όταν ζείτε σε μια άλλη πόλη , εκτός Αθηνών πολλές φορές δεν επιλέξατε να αναθέσετε την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε κάποιον τοπικό web designer για αυτόν ακριβώς τον λόγο;

Είναι η ίδια λογική και προσέγγιση.

Μόλις ολοκληρωθεί η προσωπική επαφή και επικοινωνία μαζί του θα έχετε μια ολοκληρωμένη γνώμη και άποψη για αυτόν.

Θα μου πείτε για τον λόγο αυτό υπάρχει το zoom, το skype και πολλά άλλα μέσα διαδικτυακής επικοινωνίας. Δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου. Μάλιστα είναι παραπάνω από αρκετό για να μπορέσετε να σχηματίσετε άποψη.

Απλά τονίζουμε ότι σε περιπτώσεις που απαιτείται η προσωπική επαφή και επικοινωνία όπως ενδεικτικά όταν κατασκευάσετε ένα e-shop το οποίο θα διαθέτει ένα εκτεταμένο πελατολόγιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε προσωπική επαφή και επικοινωνία.

Με αυτόν τον άνθρωπο δεν θα έχετε μια παροδική σχέση αλλά μια μόνιμη σχέση συνεργασίας. Κάποιες φορές θα είναι μεγάλης σπουδαιότητας να μπορείτε να μιλήσετε τετ α τετ. Ένα καλό παράδειγμα είναι αυτό της κατασκευής e-shop στην Αθήνα.

Κατασκευή eshop Αθήνα

Η κατασκευή eshop στην Αθήνα σημαίνει , ειδικά σε αυτή την περίπτωση , μια πολύ πιο συχνή και στενή σχέση με την ομάδα ανθρώπων που θα κληθεί να υλοποιήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Παρακαλώ δώστε προσοχή στο “ομάδα ανθρώπων”. Μια απλή ιστοσελίδα παρουσίασης που θα έχει απλά κάποιο ενημερωτικό κείμενο  , δεν θα έχει πολυσύνθετες επικοινωνιακές ανάγκες , άρα και αυξημένες ανάγκες ενός web developer , όπως δεν θα απαιτεί και μια ομάδα υποστήριξης σε μια σειρά ζητημάτων όπως στην προώθηση της ιστοσελίδας, την κάλυψη αναγκών σε θέματα ασφάλειας και gdpr και πολλά άλλα ναι θα μπορούσε να τα αναλάβει ένα μικρής έκτασης project ένας μεμονωμένος ελεύθερος επαγγελματίας σε μια μικρή πόλη.

Όχι όμως ένα project με μεγάλες και πολυσύνθετες απαιτήσεις. Εδώ δεν πρέπει να υπολογιστεί μόνο το μέγεθος της εταιρείας (πόσους εργαζόμενους διαθέτει και τι ειδικοτήτας έκαστος εξ \’ αυτών ) αλλά και η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και εξηγούμαστε ευθύς αμέσως.

Η διασύνδεση μιας εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων στην Αθήνα είναι πάντα πιο εκτεταμένη από μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων ακόμα και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα στην Ελλάδα.

Ο λόγος απλός και εύκολα κατανοητός. Έχουν μεγαλύτερο τζίρο άρα και οι ανάγκες για συνεργασίες τους είναι μεγαλύτερες και το δίκτυο μεταξύ τους πιο εκτεταμένο και ισχυρό παρέχοντας εκτεταμένες επιχειρησιακές δυνατότητες.

Για παράδειγμα ένας λόγος που στηρίζουμε με επιμονή την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση Τεχνολογιών Διαδικτύου – Html.Gr είναι ότι στο πεδίο αυτό ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς συναδέλφους μας από τον τομέα της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία για επωφελείς μεταξύ μας συνεργασίες.

Τι φυσική δικτύωση να έχει , χωρίς φυσικά να ευθύνεται ο ίδιος καθόλου για αυτό, ένας κατασκευαστής ιστοσελίδων μιας μικρής επαρχιακής πόλης;

Θα μπορεί ενδεχομένως να σας κλείσει ένα δωμάτιο σε ένα καλό ξενοδοχείο στην πόλη σε μια καλή τιμή αν χρειαστεί να τον επισκεφθείτε.

Πόσους όμως συναδέλφους με διαφορετικές ικανότητες και γνώσεις από αυτόν να έχει στην πόλη του για να μπορέσει να ζητήσει , εφόσον χρειαστεί και πιστέψτε μας σε κάποιο σημείο θα το χρειαστεί , την συνδρομή τους ;

Το κόστος ζωής στη Αθήνα είναι υψηλότερο από  ότι σε άλλες επαρχιακές πόλεις. Και όμως κατά κανόνα οι τιμές στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή eshop στην Αθήνα είναι ,κατά κανόνα τουλάχιστον , καλύτερες  από ότι σε άλλες πόλεις

Ο λόγος απλός. Ο ανταγωνισμός εδώ είναι πολύ σκληρότερος από ότι σε άλλες πόλεις που τις περισσότερες φορές οι εταιρείες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων δεν απαιτούν ούτε καν το ένα χέρι σας για να τις μετρήσετε με τα δάκτυλα σας.

Αυτό δημιουργεί καλύτερες δυνατότητες για να μπορέσετε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή παίρνοντας όμως το επίπεδο υπηρεσιών που χρειάζεστε και όχι κάτι υποδεέστερο.

[yotuwp type=”videos” id=”2fmQaamE02k” ]

Ευθυμίου Κλάδου 5 Ζωγράφου, Αττική 15772
00302107484845

 

 

 

Rate this post
Close Popup