Το καλάθι αγορών ηλεκτρονικό & φυσικό είναι το ίδιο.


Κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο μόλις τα τελευταία χρόνια της κρίσης στην χώρα μας έχει αρχίσει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο.

Η πώληση είτε γίνει μέσα από το φυσικό είτε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το ίδιο τόσο για τον επιχειρηματία όσο και για τον πελάτη.

Η ευφορία είναι η ίδια για τον αγοραστή αφού μην ξεχνάμε ότι αυτό το συναίσθημα είναι βασικό στην διαδικασία της αγοράς και το κέρδος του επιχειρηματία το ίδιο αν όχι και μεγαλύτερο δεδομένου ότι άλλα τα κόστη συντήρησης ενός e-shop και άλλο ενός φυσικού καταστήματος.

Μετά από την κατασκευή περισσοτέρων από 500 ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και την διαφημιστική τους προώθηση στο internet και την προώθηση πολλών εκ των e-shop στην 1η σελίδα του google στις λέξεις κλειδιά ενδιαφέροντος τους αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά.

Την αίσθηση ευφορίας της γυναίκας καταναλώτριας προσπαθήσαμε να αναδείξουμε σε αυτό το σύντομης χρονικής διάρκειας video μας για τον πελάτη μας natural-cosmetics.gr στα πλαίσια της προώθησης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop – http://www.dreamweaver.gr/e-shop.php

Προώθηση ιστοσελίδας – http://www.dreamweaver.gr/προώθηση-ιστοσελίδων.php

Διαφήμιση στο ιντερνετ – http://www.dreamweaver.gr/διαφήμιση-στο-internet.php