Προώθηση ιστοσελίδων – Η συνεκτική ουσία στο puzzle της επιτυχίας


Το να δημιουργήσεις μια ιστοσελίδα πλέον δεν αρκεί. Κανείς δεν πρόκειται να πληκτρολογήσει το όνομα της σελίδας όσο εύηχο ή απλό και αν αυτό είναι.

Φαινομενικά δείχνει για ένα πολυσύνθετο puzzle . Δεν είναι όμως. Δεν απαιτεί δυνατούς λύτες αλλά απλά ανθρώπους που να ξέρουν να στοχεύσουν στα κατάλληλα σημεία και την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Απλά χρειάζεσαι επισκέπτες. Στην προσπάθεια αυτή τα τρία site με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο είναι οι θάλασσες που θα αλιεύσεις το κοινό σου.

Ένα site που έχει 100 επισκέπτες την ημέρα σε αντίθεση με ένα που έχει 10 επισκέψεις την ημέρα θα έχει μαθηματικά 10πλάσιες πιθανότητες για να κάνει την πώληση.

Κανείς δεν πρόκειται να επισκεφθεί ή να αγοράσει από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γιατί έχετε απλά ένα ωραίο logo και ωραίες χρωματικές επιλογές κάτι που εξ ορισμού είναι υποκειμενικές.

π.χ. Εμάς μας αρέσει το πορτοκαλί και το κίτρινο όπως μπορείτε να δείτε στο logo της dreamweaver.gr. Εσείς έχετε τα ίδια χρώματα ως αγαπημένα; Φυσικά και όχι.

Οπότε τα δίχτυα σε αυτήν την προσπάθεια αλίευσις επισκεπτών από τους διαδικτυακούς ωκεανούς δεν ακούνε παρά στα ονόματα διαφήμιση στο internet και προώθηση ιστοσελίδων.

Αυτό το puzzle προσπαθούμε να στήσουμε και για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που κατασκευάσαμε το natural-cosmetics.gr και νοιώθουμε ότι φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας επέδειξαν και αναδεικνύουμε στο ευρύ κοινό τα εξαιρετικής ποιότητας φυτικά καλλυντικά που προσφέρει η εταιρεία.

Δεν εφησυχαζόμαστε όμως με αυτό γιατί στην dreamweaver.gr ξέρουμε καλά ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο

Κατασκευή eshop – http://www.dreamweaver.gr/e-shop.php

Διαφήμιση στο internet – http://www.dreamweaver.gr/διαφήμιση-στο-internet.php

Προώθηση ιστοσελίδας – http://www.dreamweaver.gr/προώθηση-ιστοσελίδων.php

Rate this post
Close Popup