Προώθηση ιστοσελίδας natural-cosmetics.gr


Επιλέξαμε στο βίντεο αυτό που δημιουργήσαμε για το e-shop που κατασκευάσαμε , το natural-cosmetics.gr , να χρησιμοποιήσουμε τα γνωστά σε όλους lego

Τα Lego (Λέγκο, ονομασία που προέρχεται από τις δανέζικες λέξεις leg godt που σημαίνουν παίζω καλά) τα γνωστά σε όλους μας πολύχρωμα συναρμολογήσιμα πλαστικά τούβλα και μια σειρά από συνοδευτικά εργαλεία, μικρές φιγούρες και διάφορα άλλα εξαρτήματα.

Η Lego ξεκίνησε την κατασκευή συναρμολογούμενων παιχνιδιών το 1949. Από τότε έως και σήμερα αναπτύχθηκε μια παγκόσμια υποκουλτούρα σχετικά με τα παιχνίδια Lego, η οποία έχει τροφοδοτήσει τη δημιουργία ταινιών, παιχνιδιών, διαγωνισμών και έξι θεματικών πάρκων αναψυχής. Έως το 2013 είχαν παραχθεί συνολικά περίπου 560 δισεκατομμύρια εξαρτήματα Lego.

Είναι λοιπόν μια οικεία εικόνα που τροφοδοτεί την φαντασία αφενός και ανασύρει ευχάριστες παιδικές αναμνήσεις από την άλλη.

Μια ισχυρή εικόνα που θα βοηθήσει στον πρώτο στόχο μας που είναι το brand name natural-cosmetics.gr να αποτυπωθεί στο μυαλό του καταναλωτή παρότι το ομολογούμενα δεν υπάρχει κάποιος άμεσος σύνδεσμος.

Όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό με τις προωθητικές – διαφημιστικές μας ενέργειες στο facebook ( www.facebook.com/naturalandcosmetics.gr ) καθώς και σε google+ , youtube www.youtube.com/watch?v=hVFdOH4PGdc και twitter

Στην προώθηση όμως της ιστοσελίδας αλλά και στις διάφορες διαφημιστικές ενέργειες στο ιντερνετ ο πρώτος στόχος είναι να κάνεις τον πελάτη επώνυμο από ανώνυμο. Ανώνυμες δε είναι ακόμα και εταιρείες με πολύχρονη φυσική παρουσία.

Γιατί άλλο ο διαδικτυακός και άλλο ο φυσικός κόσμος.Αλλά ο νόμος της αναγνωρισιμότητας με ότι θετικά αυτή συνεπάγεται ισχύει και για τους δυο κόσμους όμοια και απαράλλακτα

Κατασκευή eshop – www.dreamweaver.gr/e-shop.php

Προώθηση ιστοσελίδας – www.dreamweaver.gr/προώθηση-ιστοσελίδων.­php

Διαφήμιση στο ιντερνετ – www.dreamweaver.gr/διαφήμιση-στο-interne­t.php

Rate this post
Close Popup