Κατασκευή e-shop & δημιουργία λογοτύπου


Το λογότυπο κατά γενική ομολογία είναι το πρώτο αλλά και το καθοριστικότερο ζήτημα στην κατασκευή ενός eshop όσο αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι της όλης διαδικασίας.

Δεν είναι μόνο ότι τα χρώματα του λογοτύπου είναι αυτά πάνω στα οποία ΠΡΕΠΕΙ να βασιστεί το όλο design του website.

Φανταστείτε μόνο π.χ. ένα λογότυπο σε κόκκινο – μπλε να έρθει να “δέσει” με ένα eshop το οποίο θα στηρίζεται σε μια άλλη διχρωμία οποιαδήποτε και να είναι αυτή.

Θα είναι κωμικοτραγικό και παρότι το web design είναι εξ ορισμού μια υποκειμενική υπόθεση (όπως και η επιλογή των αγαπημένων χρωμάτων από τον καθένα μας) είναι σίγουρο ότι μια τέτοια επιλογή δεν θα αποτελούσε μια ανατρεπτική σχεδιαστική πινελιά αλλά θα δικαιολογούσε τον όρο ά – σχημο ( α στερητικό για να τονίσει το χωρίς σχήμα) αφού το χρώμα είναι τμήμα της μορφής.

Γιαυτό στην dreamweaver.gr δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στο σχεδιασμό του λογοτύπου το οποίο εκτός από πυλώνας του όλου σχεδιασμού αποτελεί και τον φορέα κάθε διαφημιστικής προσπάθειας μας στο διαδίκτυο και όχι μόνο φυσικά.

Είναι το λογότυπο σας και η απομνημόνευση του από τους υποψήφιους πελάτες που θα δώσει αναγνωρισιμότητα και κύρος στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Είναι η διαφορά της επώνυμης από την ανώνυμη επιχείρηση.

Ελπίζουμε ότι στην περίπτωση του pharmago.gr το επιτύχαμε στο οποίο υπήρξαμε τεχνικοί συνεργάτες της innovativeyear.gr που διαθέτει πολυετή παρουσία στον χώρο της κατασκευής και διαχείρισης φαρμακείων.

Κατασκευή e-shop – www.dreamweaver.gr/e-shop.php

Προώθηση ιστοσελίδων – www.dreamweaver.gr/προώθηση-ιστοσελίδων.­php

Κατασκευή ιστοσελίδων – www.dreamweaver.gr/κkataskeyh-istoselidv­n.php