Κατασκευή ηλεκτρονικού φαρμακείου με OpenCart


Για την κατασκευή του ηλεκτρονικού φαρμακείου pharmago.gr συνεργαστήκαμε με την εταιρεία innovativeyear.gr.

Για την κατασκευή του χρησιμοποιήσαμε το opencart και την χρήση προσθέτων που αφορούσαν τόσο την λειτουργία όσο και το σχεδιαστικό τμήμα του project.

Ένας από τους λόγους που επιλέξαμε αυτή την πλατφόρμα είναι η ευκολία διαχείρισης της καθώς και η ταχύτητα φόρτωσης της.Ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας τόσο για την εμπειρία του πελάτη όσο και την προώθηση της ιστοσελίδας στο google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης

Συγκρινόμενη με άλλες πλατφόρμες όπως το Drupal , το cs-cart ή άλλες πλατφόρμες που λανσάρονται ως custom δημιουργίες (και που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μια υπάρχουσα πλατφόρμα ελαφρώς τροποποιημένη η διαφορά στην “οδήγηση” της είναι σαν την διαφορά μεταξύ τους να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με μια τριαξονική νταλίκα.

Οι Αμερικανοί λένε :” Keep it Simple Stupid – KISS ” ( κράτησε το απλό ανόητε ). Μια συμβουλή την οποία εφαρμόζουμε σε όλα ανεξαιρέτως τα project μας.

Στόχος μας να δώσουμε στο πελάτη μας τα εργαλεία που θα απογειώσουν την δουλειά του και όχι να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που θα απογειώσουν την τιμή του project για τον πελάτη.

Κατασκευή ηλεκτρονικού φαρμακείου – http://dreamweaver.gr/kataskeyh-hlekt…

Κατασκευή e-shop – http://dreamweaver.gr/e-shop.php

Προώθηση ιστοσελίδων – http://www.dreamweaver.gr/προώθηση-ιστοσελίδων.php

Rate this post
Close Popup