Ιδέες για startup από τις ΗΠΑ για το 2021

Ιδέες για startup

εξυπνες επιχειρηματικες ιδεες απο το εξωτερικο ( ΗΠΑ )  για το 2021 που θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν και στην Ελλάδα

Ιδέες για startup – εξυπνες επιχειρηματικες ιδεες απο το εξωτερικο: Μερικοί άνθρωποι επιχειρούν στην επιχειρηματικότητα γνωρίζοντας τι βιομηχανία θέλουν να κατακτήσουν και τι είδους επιχείρηση θέλουν να ξεκινήσουν.

Ωστόσο, για πολλούς νέους επιχειρηματίες, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και τι είδους επιχείρηση είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι δύσκολο να βρεις αυτήν την τέλεια ιδέα.

Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τις πιο κερδοφόρες μικρές επιχειρήσεις για το 2020 για τις ΗΠΑ. Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους επιχειρήσεων αναπτύσσεται γρήγορα και μπορεί να σας προσφέρει ιδέες για μια αντίστοιχη startup στην Ελλάδα.

Ακόμα καλύτερα, καμία από αυτές  δεν απαιτεί πολύ κεφάλαιο για να ξεκινήσει. Με τον σωστό συνδυασμό σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας και επινοητικότητας, μπορείτε να ξεκινήσετε μία από αυτές τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις το 2020.

Όσο αφορά τις γνώσεις που απαιτούνται για να αναπτύξετε επιχειρηματική δράση στο διαδίκτυο για παράδειγμα που ανθεί αυτή την περίοδο; Πιστοποιημένα επαγγελματικά προγράμματα όπως αυτά που παρέχουμε σε συνεργασία με το Παν. Αιγαίου σε αντικείμενα όπως

και πλήθος άλλων μπορούν να σας βοηθήσουν τα μέγιστα για τις όποιες επιχειρηματικές αναζητήσεις σας. Θα χαρούμε αν θέλετε να μας καλέσετε στο 210 74 84 84 5 και να μας στείλετε email στο adavalas @ aegean . gr για περισσότερες πληροφορίες για αυτά.

Εμείς δεν θα σταθούμε στους τομείς άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος δηλαδή τομείς που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό , την ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία και άλλους τέτοιους τομείς γιατί θεωρούμε ότι εδώ δεν έχουμε να συμβάλλουμε πολλά και κομίζουμε Γλαύκα εις Αθήνας

Αναζητήσαμε όμως τις τάσεις για τις startups το 2020 στις ΗΠΑ και προσπαθούμε να εκμαιεύσουμε ιδέες και προτάσεις που αναλόγως της κάθε ιδέας, άλλες σε μικρότερο και άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό, θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάση για μια ελληνική startup

Εδώ δεν πρέπει να ξεχνούμε το πολύ σημαντικό. Ελληνική startup σημαίνει startup με έδρα την Ελλάδα. Γιατί startup που περιορίζεται μόνο στην ελληνική αγορά είναι ήδη “στριμωγμένη” η μελλοντική της ανάπτυξη σε μια μικρή αγορά όπως η ελληνική.

Οπότε υπό το πρίσμα αυτό οι υπερατλαντικές ιδέες για startup επιχειρήσεις ενδιαφέρουν άμεσα και ζωηρά όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά υπερατλαντικά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι πιο κερδοφόρες startup μικρές επιχειρήσεις το 2020

Με την άνοδο της τεχνολογίας, πολλές από αυτές τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις εμπίπτουν στο πεδίο των διαδικτυακών επιχειρηματικών ιδεών – αλλά όχι όλες.

Θα βρείτε επίσης ιδέες που εμπίπτουν στο πεδίο της παιδικής μέριμνας, άλλες που αντιστοιχούν περισσότερο στις υπηρεσίες B2B και μερικές που ταιριάζουν σε επιχειρηματίες που θέλουν να μετακινούνται με τις επιχειρήσεις τους.

Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε ότι οποιαδήποτε επιχειρηματική ιδέα που έχετε δημιουργήσει δεν θα είναι κερδοφόρα, αλλά εάν ψάχνετε ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, θα θελήσετε να δείτε αυτήν τη λίστα με τα πιο κερδοφόρα μικρά επιχειρήσεις στις ΗΠΑ και ίσως σας παρέχουν ιδέες – εναυσματικές σκέψεις:

εξυπνες επιχειρηματικες ιδεες απο το εξωτερικοΕξυπνες επιχειρηματικες ιδεες απο το εξωτερικο :

1. Επισκευές αυτοκινήτου μικρής κλίμακας

Η μεταφορά ενός αυτοκινήτου στο κατάστημα για απλές επισκευές μπορεί να είναι μια πρόκληση. Άλλωστε, οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητά μας για να φτάσουμε από τόπο σε τόπο – αυτό σημαίνει ότι παίρνουμε ένα αυτοκίνητο για επισκευές συχνά είτε απαιτεί μεγάλη αναμονή στο κατάστημα επισκευής, ενοικίαση οχήματος για την ημέρα ή συντονισμό μιας βόλτας με έναν φίλο ή τον / την σύζυγο. Αυτές οι επιλογές συχνά  είναι ακριβές και άβολες.

Τα καλά νέα είναι ότι ενώ ορισμένες εργασίες επισκευής απαιτούν τον εξοπλισμό ενός αυτόματου καταστήματος για την ολοκλήρωση, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής που χρειάζονται μερικά απλά εργαλεία για να ολοκληρωθούν.

Εάν είστε ειδικευμένος ως μηχανικός, μπορείτε να θεωρήσετε μια υπηρεσία μικροεπισκευών για αυτοκινήτα ως μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες.

Μπορείτε να προσφέρετε αλλαγές λαδιού, ανταλλακτικά υγρών, ανταλλακτικά μπαταριών, επισκευή προβολέων και άλλα σε κάποιους χώρους όπως π.χ.  στο χώρο στάθμευσης γραφείων και σε άλλα σημεία.

2. Υπηρεσίες πλυσίματος αυτοκινήτων

Στη συνέχεια στη λίστα με τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις: υπηρεσίες πλυσίματος αυτοκινήτων Φαίνεται ασφαλές να πούμε ότι πολλοί άνθρωποι θα πληρώσουν ένα extra από το συνηθισμένο ποσό για ένα κινητό πλυντήριο αυτοκινήτων που έρχεται σε αυτούς, αντί να πρέπει αυτοί να οδηγούν σε όλη την πόλη για να έχουν πρόσβαση σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα με πολυτελή αυτοκίνητα που προτιμούν πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ως υπηρεσία πλυσίματος αυτοκινήτων  δεν θα επωφεληθήκατε μόνο από τη μοναδική πρόταση αξίας της επιχειρηματικής ιδέας, αλλά θα αποφεύγατε επίσης το σημαντικό κόστος γενικής επιβάρυνσης και εκκίνησης από μια φυσική τοποθεσία – έδρα.

3. Επισκευή ηλεκτρονικών

Το να πούμε ότι οι Αμερικανοί αυτές τις μέρες έχουν εμμονή με τα ηλεκτρονικά θα ήταν το λιγότερο υποτιμημένο. Οι άνθρωποι περνούν τις περισσότερες από τις ώρες αφύπνισης τους κοιτάζοντας μια οθόνη κάποιου είδους. Αυτός ο διαδεδομένος εθισμός στην τεχνολογία σημαίνει ότι όταν κάτι πάει στραβά, οι άνθρωποι θέλουν βοήθεια το συντομότερο δυνατό.

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κινητές ηλεκτρονικές υπηρεσίες επισκευής είναι δημοφιλείς και θα μπορούσαν εύκολα να είναι μια από τις πιο κερδοφόρες μικρές επιχειρήσεις.

Με αυτήν την υπηρεσία, θα μπορούσατε να είστε η λύση για κάθε σπασμένη οθόνη iPhone, κάρτα WiFi και μπαταρία φορητού υπολογιστή και πλήθος άλλων μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζει ένας χρήστης.

Επιπλέον, θα είστε ακόμη πιο επιτυχημένοι αν θέλετε να επισκεφθείτε τον πελάτη σας στους χώρους του. Τα καταστήματα πολλών ελληνικών αλυσίδων ,όπως και της Apple στην Αμερική,  δέχθηκαν πρόσφατα πυρά για μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής πελατών.

Τούτου λεχθέντος, παρόλο που μια επιχείρηση επισκευής ηλεκτρονικών προϊόντων κινητής τηλεφωνίας περιλαμβάνει κάποια γενικά έξοδα με τη μορφή προμηθειών, η επίσκεψη του τεχνικού στο γραφείο ή στο σπίτι του πελάτη σας εξοικονομεί από το υψηλό γενικό κόστος μιας φυσικής τοποθεσίας – αποθήκης καθιστώντας την μια ακόμη κερδοφόρα επιχειρηματική ιδέα υπηρεσιών.

4. Υποστήριξη πληροφορικής

Παρόλο που τα δύο τρίτα των Αμερικανών πιστεύουν ότι είναι πολύ καλοί γνώστες της τεχνολογίας, η αλήθεια είναι ότι συχνά πρέπει να βασίζονται στην τεχνική υποστήριξη. Το ποσοστό αυτό, παρότι δεν έχουμε κάποια σχετική έρευνα να σας παρουσιάσουμε πρέπει στην χώρα μας να είναι αυξημένο.

Πολλοί χρήστες ακριβώς εξαιτίας αυτής της άγνοιας τους  κάνουν ακόμη και τους υπολογιστές τους ή άλλες συσκευές ευάλωτες σε χάκερ και κλοπή ταυτότητας εγκαθιστώντας απλά λογισμικό που βρίσκουν στο διαδίκτυο άκριτα.

Δυστυχώς, όταν τα πράγματα πάνε στραβά, συχνά η δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη πελατών που παρέχεται από τους κατασκευαστές δεν αρκεί για να επιλύσει τα όποια προβλήματα ανακύψουν.

Εάν η τεχνολογία είναι ένας προνομιακός χώρος για εσάς εξαιτίας εξειδικευμένων γνώσεων και εμπειρίας  – και είστε σχετικά υπομονετικός άνθρωπος – τότε η πιο κερδοφόρα επιχείρηση για εσάς μπορεί να είναι μια τοπική υποστήριξη σε επίπεδο IT .

Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρόνος, μεταφορά και η δική σας τεχνογνωσία – έτσι αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο χαμηλού κόστους είναι σε μεγάλο ποσοστό καθαρό κέρδος.

5. Προσωπικοί εκπαιδευτές

Η μετατροπή της αγάπης σας για φυσική κατάσταση σε καριέρα δεν χρειάζεται να εργάζεστε σε ένα μεγάλο εταιρικό γυμναστήριο – ούτε χρειάζεστε τα γενικά έξοδα για να έχετε τη δική σας τοποθεσία για να εκπαιδεύσετε πελάτες.

Πετάξτε μερικά βάρη, μπάντες και στρώματα γιόγκα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και πάρτε την επίδειξη φυσικής κατάστασης σε επιλεγμένους χώρους των πελατών σας.

Μπορείτε να γίνετε προσωπικός εκπαιδευτής προσφέροντας συνεδρίες one-on-one στα σπίτια των πελατών σας ή σε ένα τοπικό πάρκο ή κέντρο κοινότητας.

Το να κάνετε το γυμναστήριο πιο διαθέσιμο στους πελάτες σας μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο για να βοηθήσετε και τους δύο να πετύχετε τους στόχους σας.

Καθώς οι Αμερικανοί αρχίζουν να τρώνε πιο υγιείς τροφές και να ασκούνται περισσότερο , όπως και οι Έλληνες , οι επιχειρήσεις φυσικής κατάστασης και ευεξίας αυξάνονται σε δημοτικότητα και γίνονται μερικές από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ.

6. Υπηρεσίες νεογέννητων , μετά την εγκυμοσύνη και για προνήπια

Αν και οι millennials αναβάλλουν την μητρότητα / πατρότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τις προηγούμενες γενιές ήταν το  2016 που 1,2 εκατομμύρια millennials έγιναν μητέρες για πρώτη φορά στις ΗΠΑ.

Η αύξηση της μέσης ηλικίας μητρότητας είναι όμως μια πραγματικότητα και για την χώρα μας.

Επομένως, η ανάγκη για επιχειρήσεις προσανατολισμένες στα παιδιά αυξάνεται, ξεκινώντας από υπηρεσίες μετά την εγκυμοσύνη για νεογέννητα και τα προνηπιακά τους χρόνια

Η ζήτηση για υπηρεσίες φροντίδας και απασχόλησης , ειδικότερα, αυξήθηκε μεταξύ των νέων μητέρων και και οι δύο επιχειρηματικές επιλογές έχουν σχετικά χαμηλές γενικές απαιτήσεις πέρα ​​από την εκπαίδευση και την πιστοποίηση – πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα επαγγέλματα θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις για να ξεκινήσετε.

7. Δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά

Ενώ ο αριθμός των παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνεται, η συρρίκνωση των προϋπολογισμών για την εκπαίδευση , όπως και στην χώρα μας εξάλλου , σημαίνει ότι τομείς όπως η μουσική, η τέχνη , ο αθλητισμός  κ.α. σημειώνουν κάμψη στα δημόσια σχολεία αλλά σημειώνουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των γονέων.

Ως αποτέλεσμα, περισσότεροι γονείς στρέφονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης εκτός σχολείου. Τούτου λεχθέντος λοιπόν, μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις για εσάς μπορεί να είναι ένα κέντρο γυμναστικής, μια σχολή μουσικής, ένας εκπαιδευτής κολύμβησης ή άλλες δραστηριότητες με επίκεντρο πάντα το παιδί.

Εάν έχετε μια δεξιότητα που θα μπορούσε εύκολα να διδαχθεί σε νέους μαθητές, μπορεί να έχετε ήδη μια κερδοφόρα επιχείρηση έτοιμη για υλοποίηση.

8. Εφαρμογές για κινητά και ψυχαγωγία για παιδιά

Από την άλλη πλευρά, εάν τα ενδιαφέροντά σας βρίσκονται πιο κοντά στην τεχνολογία ή την ψυχαγωγία, σκεφτείτε να κατευθύνετε την τεχνολογία σας προς τους νεότερους καταναλωτές. Η έρευνα δείχνει ότι ανεξάρτητα από τις συστάσεις των ειδικών, η ζήτηση για tablet, εφαρμογές και ψυχαγωγία για κινητά για παιδιά αυξάνεται.

Έχετε μια ιδέα για μια εκπαιδευτική εφαρμογή για παιδιά ή γονείς; Εάν ναι, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε στη λαμπρή ιδέα σας για την επόμενη γενιά και να κάνετε αυτήν την δυνητικά κερδοφόρα επιχείρηση πραγματικότητα.

Αν έχετε μια ιδέα για μια ιστοσελίδα ή για μια εφαρμογή σαν dreamweaver.gr μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και την παράλληλη προώθηση της

9. Κοινόχρηστα αξεσουάρ και ενδυμασία

Ιστότοποι όπως το Rent the Runway και η Gwynnie Bee έχουν βασιστεί στην ιδέα της οικονομίας κοινής χρήσης – όπου θέλουμε και πρέπει να έχουμε λιγότερα πράγματα, επομένως, μοιραζόμαστε πόρους.

Αυτή η τάση οδήγησε σε μικρές επιχειρηματικές ευκαιρίες για αυτές τις εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν δανεισμένα ή νοικιασμένα ρούχα και αξεσουάρ σε ένα κλάσμα των τιμών αγοράς τους. Και επειδή το ίδιο απόθεμα μπορεί να αποφέρει έσοδα πολλές φορές, η κερδοφορία αυτών των επιχειρήσεων είναι αρκετά σημαντική.

Έχετε το βλέμμα για τη μόδα και την αίσθηση του στιλ που δεν προσφέρονται επί του παρόντος από άλλες υπηρεσίες ενοικίασης; Ίσως είστε έτοιμοι να είστε το επόμενο μεγάλο πράγμα.

Αλλά ακόμη και αν δεν είστε διατεθειμένοι να ξεκινήσετε μια εκκίνηση μόδας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, μπορείτε εξίσου εύκολα να επωφεληθείτε από την κοινή μόδα σε τοπικό επίπεδο.

Συγκεντρώστε μερικά αγαπημένα αξεσουάρ ή επιλογές ρούχων και διοργανώστε πάρτι δανεισμού για μαθητές γυμνασίου και λυκείου , φοιτητές και άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.

Εάν βρίσκεστε σε μια πανεμιστηπιούπολη είναι μια άλλη μεγάλη ευκαιρία να επωφεληθείτε από τη μόδα της οικονομίας.  Παίρνοντας τα έξοδα αποστολής από την εξίσωση, έχετε τη δυνατότητα να είστε ακόμη πιο κερδοφόροι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

10. Κοινόχρηστος εξοπλισμός οικιακής βελτίωσης

Είστε ο άντρας του σπιτιού που αναλαμβάνεται να κάνετε όλες αυτές τις μικροεπισκευές σε ένα σπίτι και διαθέτετε μια πλούσια γκάμα εξοπλισμού γιατί αποτελεί ταυτόχρονα και το χόμπι – μεράκι σας;

Γιατί να μην μετατρέψετε αυτόν τον εξοπλισμό σε κέρδος και να επεκταθείτε πέρα από την ομάδα άμεσων φίλων και συγγενών σας;

Μπορείτε ακόμη και να αποφασίσετε να επενδύσετε σε ειδικότερο και υψηλότερου κόστους εξοπλισμό που θα ήταν χρήσιμος σε όσους βρίσκονται γύρω σας.

Και αν ένας πελάτης δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει ένα συγκεκριμένο εργαλείο, συνδυάστε την ενοικίαση εξοπλισμού σας με μια υπηρεσία συμβουλών , υποδείξεων μέχρι και υπηρεσιών επιδιόρθωσης πάντα αναλόγως του αντικειμένου και των γνώσεων σας;

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία ως μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επενδύουν σε επισκευές στο σπίτι και όχι σε ακριβές αντικαταστάσεις και χρειάζονται εργαλεία και συμβουλές.

11. Ενοικιάσεις διακοπών

Ιστότοποι όπως η Airbnb ή το VRBO έχουν καταστήσει ευκολότερο από ποτέ να επωφεληθείτε από την αχρησιμοποίητη ιδιοκτησία  σας – ή ακόμα και από το επιπλέον υπνοδωμάτιο σας.

Επιπλέον, δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνετε οικοδεσπότης της Airbnb και η ζήτηση για αυτούς τους τύπους ενοικίων έχει αυξηθεί μόνο τα τελευταία χρόνια.

Επομένως, εάν ζείτε σε έναν πολύ επιθυμητό τουριστικό προορισμό, όπως την χώρα μας , μπορείτε εύκολα να κερδίσετε ένα χώρο ενοικίασης κερδών στο σπίτι σας σε ταξιδιώτες.

12. Online Μαθήματα – σεμινάρια 

Και πάλι, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι ιδιοκτήτες διαδικτυακών επιχειρήσεων κάνουν μερικές από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις προσφέροντας μαθήματα μέσω εκπαιδευτικών πλατφορμών ή ανεξάρτητα μέσω των δικών τους ιστότοπων.

Επομένως, μπορείτε να ξεκινήσετε με τους παραδοσιακούς ακαδημαϊκούς, προσφέροντας συμπληρωματικές διαδικτυακές οδηγίες στα μαθηματικά, την επιστήμη ή την ιστορία ανάγνωσης σε επίπεδο βαθμού, ή ακόμη και την τυποποιημένη προετοιμασία των δοκιμών.

Θα μπορούσατε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα μάθημα κριτικής για γονείς που βοηθούν τους εφήβους με την εργασία τους στην άλγεβρα.

Εάν είστε δημιουργικοί, οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Και, τα ακαδημαϊκά μαθήματα δεν χρειάζεται να τελειώνουν στο γυμνάσιο ή ακόμα και στο κολέγιο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα για να μοιραστείτε την αγάπη σας για την πολιτική ιστορία, τη θεολογία ή την επιστήμη πυραύλων. Εάν σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο θέμα, οι πιθανότητες είναι πολύ υψηλές και για κάποιον άλλο.

Εμείς σαν dreamweaver.gr , σε συνεργασία με πολλά Πανεπιστήμια και άλλους δημόσιους φορείς , παρέχουμε μια σειρά online σεμιναρίων όπως ενδεικτικά σεμινάριο για το e-commerce / ηλεκτρονικό εμπόριο , σεμινάριο για seo – προώθηση ιστοσελίδων, σεμινάριο gdpr , πιστοποίηση data protection officer και μια σειρά άλλων

13. Μαθήματα ξένων γλωσσών

Επιπλέον, καθώς η επικοινωνία βελτιώνεται και τα σύνορα θολώνουν, οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο αναζητούν να μάθουν γλώσσες. Είτε πηγαίνετε στην διαδικτυακή εκπαίδευση με εξειδίκευση στην αγγλική γλώσσα, είτε εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις σας στα Κινέζικα, υπάρχει πιθανώς κάποιος εκεί έξω που θέλει να μάθει μια γλώσσα από εσάς. Και μάλλον είναι πρόθυμοι να το πληρώσουν.

Μπορεί να έχετε μια επιτυχημένη επιχείρηση στα χέρια σας, ειδικά αν μιλάτε τις πιο απαιτούμενες γλώσσες το 2020 και μετά – όπως αραβικά, ισπανικά και κινέζικα.

Εάν είστε ειδικευμένοι σε μια σχετικά σπάνιας στην διδασκαλία γλώσσα ή είστε ιδιαίτερα έμπειροι στη διδασκαλία μιας πιο ευρέως γνωστής γλώσσας, τότε μια διαδικτυακή εκπαιδευτική συνεδρία που βασίζεται στη γλώσσα αυτή θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρηματικές σας ιδέες.

14. Μαθήματα επιχειρήσεων ή μάρκετινγκ

Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι ενώ τα πτυχία των φιλελεύθερων τεχνών μπορεί να αναπτύξουν κριτικούς στοχαστές, πολλοί απόφοιτοι κολεγίου δεν απομακρύνονται με εμπορεύσιμες δεξιότητες που τους καθιστούν επιτυχημένους στις επιχειρήσεις.

Η ικανότητά σας να καλύψετε αυτά τα κενά με τη δική σας εμπειρία θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες ιδέες μικρών επιχειρήσεων που μπορείτε να ξεκινήσετε με πολύ μικρό αρχικό κόστος.

Ποιες δεξιότητες και μαθήματα έχετε μάθει με τον σκληρό τρόπο στη δική σας επιχείρηση ή καριέρα; Μοιραστείτε την εμπειρία σας με συναδέλφους επιχειρηματίες μέσω ενός διαδικτυακού μαθήματος προσανατολισμένου στο B2B.

Τα δημοφιλή θέματα μαθημάτων περιλαμβάνουν τήρηση βιβλίων,  ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress, γραφιστική, πώς να αναπτύξετε μια εξαιρετική πρόταση πελάτη ή ακόμα και πώς να γράψετε μια υπέροχη συνοδευτική επιστολή ή βιογραφικό.

15. Προσωπική ευεξία

Είστε θεραπευτής ή σύμβουλος, εκπαιδευτής γιόγκα, προπονητής ζωής ή σύμβουλος επιχειρηματικών στελεχών;

Εάν έχετε ένα βαθύ πάθος για την προσωπική ευεξία, ίσως μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν το δικό τους ζεν – κερδίζοντας παράλληλα ένα σημαντικό εισόδημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε ό, τι γνωρίζετε.

Εάν είστε δύσπιστοι σχετικά με το συνδυασμό προσωπικής ευεξίας και διαδικτυακών μαθημάτων, μην ψάχνετε μόνο για την Oprah.

Κάθε άτομο έχει την επιθυμία να βελτιωθεί, και αυτό ακριβώς αφορά τα διαδικτυακά μαθήματα. Εάν έχετε αυτήν την τεχνογνωσία για κοινή χρήση, θα μπορούσατε εύκολα να μετατρέψετε τις γνώσεις σας σε μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις.

16. Μαθήματα σε άλλα χόμπι

Ενώ πολλά μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση μιας προοπτικής εκπαίδευσης ή καριέρας ή για την προώθηση σημαντικών αλλαγών στη ζωή, μπορείτε εξίσου εύκολα να σχεδιάσετε ένα διαδικτυακό μάθημα γύρω από οποιοδήποτε χόμπι ή ενδιαφέρον.

Έχετε πάθος για την  καλλιγραφία ή κάπιοια άλλη τέχνη; Κατακτήσατε ένα συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι; Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των ατόμων που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για να μάθουν για θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Δεν είστε σίγουροι πώς να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το δικό σας διαδικτυακό μάθημα; Λοιπόν, υπάρχουν ακόμη διαδικτυακά μαθήματα για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα μαθήματα για να προωθήσετε τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση μαθημάτων ή οποιαδήποτε από τις άλλες ιδέες στη λίστα των πιο κερδοφόρων μικρών επιχειρήσεων.

Αν έχετε δε έτοιμη κάποια σχετική ύλη όπως pdf με οδηγίες, video και παρουσιάσεις σε μορφή powerpoint ή άλλη σκεφθείτε σοβαρά την πιθανότητα κατασκευής ενός eshop / ηλεκτρονικού καταστήματος όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπονται και να αγοράζουν πρόσβαση σε αυτό το υλικό είτε κατεβάζοντας το ( downloadable content ) είτε αποκτώντας πρόσβαση μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας.

Μια πληρωμή τους με πιστωτική / χρεωστική κάρτα , μέσω paypal , κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή και μέσω αντικαταβολής αν πρόκειται για έντυπο υλικό (π.χ. ένα βιβλίο, εγχειρίδιο – manual ) δυνατότητες που προσφέρει ένα eshop και έχετε επιτύχει ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτοματοποίησης της διαδικασίας.

Φυσικά μένει να μπορέσετε να γνωστοποιήσετε στο ευρύ κοινό την πρόταση σας κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο στον χαοτικό κόσμο του διαδικτύου.

17. Συμβουλευτική επιχειρήσεων – startups

Αν είστε στον επιχειρηματικό κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι μπορεί να ζητούν τη γνώση και την εμπειρία σας στον κλάδο σας. Γιατί να μην μετατρέψουμε όλη αυτή την τεχνογνωσία σε μια νέα καριέρα ως ανεξάρτητος σύμβουλος;

Μπορείτε να πληρώσετε για να μιλήσετε σε βιομηχανικά συνέδρια ή εκδηλώσεις, να βοηθήσετε στην ίδρυση μιας startup επιχείρησης /  νεοσύστατης επιχείρησης  ή να προσφέρετε την εξειδίκευσή σας για να διαμορφώσετε τη στρατηγική μιας υπάρχουσας επιχείρησης  στον τομέα της συμβουλευτικής επιχειρήσεων

Όποια και αν είναι η ικανότητά σας, η έναρξη μιας συμβουλευτικής επιχείρησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε το εισόδημα των ονείρων σας ενώ εργάζεστε με τους δικούς σας όρους.

18. Γραφιστική

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των εμπορικών σημάτων που προσελκύουν την προσοχή των καταναλωτών, μια λεπτή και στιλβωμένη εικόνα έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ για τις μικρές επιχειρήσεις.

Ανεξάρτητα από το αν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια διαφημιστική ή εμπορική εταιρεία μεγάλης κλίμακας, σχεδόν κάθε μικρή επιχείρηση θα χρειαστεί κάποια δουλειά γραφιστικής τώρα και ξανά.

Γνωρίζετε το Photoshop, το Illustrator και το InDesign; Έχετε παρακολουθήσει μερικά μαθήματα σχεδιασμού και έχετε καλό μάτι; Μετατρέψτε τις δεξιότητές σας σε μια επιχείρηση ως ανεξάρτητος γραφίστας.

Δεν θα έχετε σχεδόν καθόλου γενικά έξοδα και μπορείτε να χρεώνετε σημαντικές ωριαίες χρεώσεις για να κάνετε αυτό που οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους .

19. Διαχείριση κοινωνικών μέσων

Οι περισσότερες χιλιετίες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως πελάτες, περιμένουν μια επιχείρηση να έχει ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ανταποκρίνεται στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω των social media.

Ωστόσο, παρόλο που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων γνωρίζουν ότι πρέπει να ασχοληθούν με το μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων, λίγοι έχουν τον απαραίτητο χρόνο ή εξειδίκευση για να «κάνουν κοινωνικά μέσα» καλά, πόσο μάλλον να διαχειρίζονται όλους τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν είστε βαθείς γνώστες στο Instagram και στο Facebook και έχετε πάρει κάθε δουλειά που είχατε ποτέ μέσω του LinkedIn, ίσως σκεφτείτε να μετατρέψετε την εμπειρία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε δική σας επιχείρηση solopreneur, προσφέροντας υποστήριξη σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που χρειάζονται βοήθεια διαχείριση των πλατφορμών κοινωνικών μέσων της επωνυμίας τους.

Εμείς σαν dreamweaver.gr παρέχουμε αυτή την υπηρεσία διαχείρισης social media  και σε συνδυασμό φυσικά με διαφημιστικές δραστηριότητες στα social media και στο διαδίκτυο ευρύτερα όπως διαφήμιση στο facebook, διαφήμιση στο instagram και αλλού

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτήν την εποχή , η έναρξη ενός συμβουλευτικού γραφείου κοινωνικών μέσων μπορεί εύκολα να γίνει μια από τις πιο κερδοφόρες μικρές επιχειρήσεις.

20. Μάρκετινγκ Copywriter

Παρομοίως, εάν είστε ιδιαίτερα έμπειροι με τις λέξεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας για να γράψετε περιεχόμενο για τις προσπάθειες μάρκετινγκ διαφόρων εταιρειών.

Η βιομηχανία μάρκετινγκ περιεχομένου αναμένεται να αξίζει 412 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2021.

Είτε δημιουργείτε ένα ελκυστικό σύνθημα είτε γράφετε μια αναλυτική περιγραφή των προσφορών μιας εταιρείας, εάν το κάνετε ως ανεξάρτητος εργολάβος, τότε γνωρίζετε ότι θα κερδίζετε κέρδος για τις υπηρεσίες σας, ανεξάρτητα από το τι.

Η βιομηχανία της προώθησης ιστοσελίδων στηρίζεται πλέον σε συγγραφείς  και όχι σε αυτοματοποιημένους μηχανισμούς παραγωγής backlinks  τα οποία πλέον θεωρούνται και αντιμετωπίζονται από τις μηχανές αναζήτησης ως μέθοδοι black hat seo

21. Υπηρεσίες εικονικού βοηθού

Τέλος, τελευταία στη λίστα με τις πιο κερδοφόρες μικρές επιχειρήσεις: εικονικές υπηρεσίες βοηθού. Όταν η οικονομία πριν από την ύφεση ήταν στο αποκορύφωμά της, κάθε επιχειρηματίας, διευθυντής ή εκτελεστικός είχε έναν προσωπικό ή εκτελεστικό βοηθό.

Χρόνια αργότερα, πολλοί εξακολουθούν να έχουν τον φόρτο εργασίας και τα πλήρη χρονοδιαγράμματα που καθιστούν χρήσιμο έναν βοηθό (αν δεν είναι απαραίτητο), αλλά πολλοί εξακολουθούν να μην μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν για ένα πλήρες ωράριο.

Για να καλυφθεί το κενό, οι εικονικοί βοηθοί έχουν γίνει το βασικό υβρίδιο των ανεξάρτητων συναυλιών και των πλευρικών λαβών.

Ως εικονικός βοηθός, μπορείτε να επιλέξετε τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα για τη διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον προγραμματισμό συναντήσεων, την κράτηση ταξιδιού και την ολοκλήρωση άλλων βασικών εργασιών για να κάνετε τη ζωή των πελατών σας πιο ομαλή.

Άλλη λύση είναι η υπηρεσία τήρησης μιας live chat υπηρεσίας και εξυπηρέτησης πελατών – επισκεπτών σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα/ eshop ή ιστοσελίδα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας φορητός υπολογιστής και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο για να ξεκινήσετε αυτήν την κερδοφόρα επιχείρηση.

3 βήματα για να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση

Όπως μπορείτε να δείτε, οι πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις καλύπτουν διαφορετικούς κλάδους, δεσμεύσεις χρόνου και κόστος εκκίνησης.

Τούτου λεχθέντος, ανεξάρτητα από την πιο κερδοφόρα επιχειρηματική ιδέα στην οποία κλίνει, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Επομένως, εάν βρίσκεστε ακόμη στα αρχικά στάδια προγραμματισμού, μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτά τα τρία βήματα για να κυλήσετε την μπάλα:

Βήμα 1: Βρείτε την τέλεια ιδέα και κάντε την έρευνά σας.

Μια επιχείρηση ξεκινά με μια καλή ιδέα. Αλλά για να κάνετε αυτή την ιδέα πραγματικότητα, πρέπει να κάνετε την έρευνά σας για να βεβαιωθείτε ότι η ιδέα θα πετύχει. Προχωρήστε σε μια διαδικασία επικύρωσης ιδεών – συμπεριλαμβανομένης της έρευνας αγοράς και ανταγωνιστών και της ανάλυσης οικονομικής σκοπιμότητας – προτού φτάσετε πολύ μακριά.

Συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα με τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις θα είναι το πρώτο σας βήμα σε αυτήν τη διαδικασία.

Βήμα 2: Οργανωθείτε και κάντε το επίσημο.

Όταν είστε βέβαιοι ότι έχετε καλή ιδέα να συνεργαστείτε, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε την εφοδιαστική της επιχείρησης με ένα καλά διαμορφωμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Όταν είστε βέβαιοι ότι τα έχετε γράψει όλα, θα θελήσετε να λάβετε μέτρα για να το κάνετε επίσημο.

Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή μιας δομής επιχείρησης, την υποβολή αίτησης για την δημιουργία της, την καταχώριση του ονόματός σας “Doing Business As” (εάν είναι απαραίτητο) και τη λήψη των επιχειρηματικών αδειών και εγγραφών που χρειάζεται η συγκεκριμένη επιχείρησή σας για να ανοίξει τις πόρτες της.

Βήμα 3: Βρείτε τη σωστή χρηματοδότηση.

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται κεφάλαιο για να αναπτυχθεί και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις δεν αποτελούν σίγουρα εξαίρεση. Αλλά ως νέος ιδιοκτήτης εκκίνησης, μπορεί να δυσκολευτείτε να προκριθείτε στα παραδοσιακά επιχειρηματικά δάνεια αμέσως.

Σε αυτό το στάδιο θα χρειαστεί να ρίξετε μια ματιά στο ElevateGreece και εμείς σαν dreamweaver.gr είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε – καθοδηγήσουμε. Απλά καλέστε μας στο 210 74 84 84 5 ή στείλτε μας email στο s at dreamweaver dot gr για να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να δούμε μαζί τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Συμπερασματικά

Στο τέλος της ημέρας, παρόλο που οι βιομηχανίες όπως η τεχνολογία υγειονομικής περίθαλψης, η χρηματοδότηση και η κατασκευή προϊόντων ενδέχεται να κυριαρχήσουν στο χρηματιστήριο οι ίδιες αυτές βιομηχανίες δεν είναι απαραίτητα οι πιο κερδοφόρες ή προσβάσιμες επιλογές για επιχειρηματίες μικρών επιχειρήσεων.

Αντ \’αυτού, πολλές από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις για επιχειρηματίες για πρώτη φορά πρόκειται να είναι εκείνες που είναι εύκολο να ξεκινήσουν, έχουν χαμηλό αρχικό κόστος και που μπορούν να επωφεληθούν από την ανάγκη ή την τάση της αγοράς.

Όπως έχετε δει στη λίστα με τις πιο κερδοφόρες μικρές επιχειρήσεις, υπάρχουν πολλές ιδέες που θα ταιριάζουν στο πλήρες φάσμα της εμπειρίας και των πιθανών προτιμήσεων σας

Τελικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη νικηφόρα ιδέα για εσάς, να αρχίσετε να σχεδιάζετε και να ξεκινήσετε να λειτουργεί – και προτού το μάθετε, θα αποκομίσετε γρήγορα τα οφέλη μιας πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής εκκίνησης το 2021.

Article Sources:

  • NextCity.org. “Food Truck Growth Continues to Shape Cities“
  • BusinessInsider.com. “Shoppers are Complaining that Apple Stores Have Become a ‘Hell on Earth’ like the DMV – and it’s a Growing Crisis for the Tech Giant“
  • eSecurityPlanet.com. “Two-Thirds of Americans Think They’re Tech Savvy… But They’re Not“
  • PewResearch.com. “More than a Million Millennials are Becoming Moms Each Year“
  • TakePart.com. “The Recession is Over, So Why are School Districts Still Slashing Budgets?“
  • NPR.org. “What the Screentime Experts do with Their Own Kids“
  • LifeHack.org. “7 Best Languages to Learn to Stay Competitive“
  • Forbes.com. “No. 1 Accounting, Tax Preparation, Bookkeeping, and Payroll Services“
  • TheDrum.com. “Content Marketing Industry to be Work $412bn by 2021 Following Four-Year Growth Spurt“
Rate this post
Close Popup