Έτοιμα πακέτα e shop

Ετοιμα πακετα e shop

Οικονομικό eshop

Έτοιμα Πακέτα eshop – οικονομικό eshop: Θεωρούμε το ηλεκτρονικό εμπόριο και την κατασκευή ενός eshop μια πολύ σοβαρή υπόθεση που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επιπόλαια. Έχοντας δημιουργήσει κάποια από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα από το 2003 και έχοντας στο ενεργητικό μας πάνω από 500 eshop , με κάποια εξ’ αυτών να συγκαταλέγονται στα πιο επιτυχημένα της χώρας το να προσφέρουμε ένα έτοιμο πακέτο eshop δεν μας ήταν ιδιαίτερα θελκτικό, όταν ξέραμε τις αυξημένες ανάγκες που έχει ένα τέτοιο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η πρόσφατη πανδημία όμως γέννησε την ανάγκη δημιουργίας ενός eshop στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και με το μικρότερο δυνατό κόστος. “Στην ανάγκη ακόμα και οι θεοί υποχωρούν” έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

Έπρεπε όμως να σκεφτούμε διεξοδικά πως θα δημιουργήσουμε έτοιμα πακέτα e shop / οικονομικά eshop τα οποία όμως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες των ιδιοκτητών τους , διατηρώντας το κόστος δημιουργίας του όσο το δυνατόν χαμηλότερα χωρίς όμως να χάνουμε τις δυνατότητες αναβάθμισης τους σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε σχετική αρθρογραφία μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο κάνοντας κλικ εδώ . Θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πρώτη ιδέα για τον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η κρίση της πανδημίας θα περάσει. Ακόμα και οι οικονομικές της συνέπειες, που φυσικά θα διαρκέσουν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την ίδια την πανδημία, θα ξεπεραστούν και αυτές. Αυτό όμως που θα παραμείνει είναι ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό πεδίο.

Ένα μέρος όσων στράφηκαν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στα eshop θα παραμείνουν. Βλέπετε κάθε νέος ευχαριστημένος πελάτης μέσα από ένα eshop, όπως και στα φυσικά καταστήματα εξάλλου , είναι ένας πιστός πελάτης.

Η στροφή του κόσμου στο διαδίκτυο είχε μια φυσική ανοδική καμπύλη. Οι νέες ηλικίες βλέπετε το θεωρούν κομμάτι της ζωής τους, ενώ οι μέσες παραγωγικές ηλικίες έχουν εξοικειωθεί μαζί του. Η κρίση όμως οδήγησε όλες τις πληθυσμιακές και κοινωνικές ομάδες αφενός να το χρησιμοποιήσουν και αφετέρου να δαπανούν περισσότερο χρόνο στο internet.

Αυτές οι νέες συνήθειες θα γίνουν και αυτές κομμάτι της πραγματικότητας της μετά πανδημίας εποχής. Έχοντας αυτά στο μυαλό μας σκεφτήκαμε διεξοδικά για να σας παρουσιάσουμε τα ακόλουθα έτοιμα πακέτα eshop