Εταιρική εικόνα στο διαδίκτυο. Η συνολική εντύπωση μιας οντότητας

Η εταιρική εικόνα είναι η συνολική εντύπωση που η οντότητα προκαλεί στα μυαλά των ανθρώπων.H η εικόνα που συνδέεται με το όνομα μιας εταιρίας.

Η εταιρική εικόνα είναι, επομένως, η συνολική εντύπωση που προκαλεί η φίρμα της εταιρίας, σε αντίθεση με τη μεμονωμένη αναγνώριση της μέσω των διαφημίσεων, προωθήσεων ή χορηγιών.

Ένας παράγοντας που πρέπει να εξεταστεί όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα σε συνδυασμό με την εταιρική εικόνα είναι η οργάνωση της μνήμης. Οι πληροφορίες προϊόντων στη μνήμη αποθηκεύονται και οργανώνονται κυρίως με κριτήριο το εμπορικό σήμα

Αυτή η οργάνωση δεν ευνοεί την αβίαστη ανάκληση, ευνοεί όμως την αναγνώριση. Τα δημοφιλή minions τα οποία έχουμε χρησιμοποιήσει κατ΄ επανάληψη στις διαφημιστικές μας προσπάθειες για το 4epoxes.com μας έχουν βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια ανάκλησης και της αύξησης της αναγνωρισιμότητας του eshop του πελάτη μας.

[embedyt] http://www.youtube.com/embed?listType=playlist&width=1060&height=596&rel=0&listType=playlist&list=UUWf2MRaMTPlFS_oSMGsC7Ow&plindex=0[/embedyt]

Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας για προώθηση ιστοσελίδων εδώ καθώς και για διαφήμιση στο internet εδώ

Rate this post
Close Popup