DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

Διαχείριση social media

Internet Marketing. Σας κάνει ορατούς.

Διαχείριση social media. Γιατί η δημιουργία ενός καναλιού στα social media δεν αρκεί.

Ίντερνετ Μάρκετινγκ Ελλάδα

Γιατί να επιλέξετε εταιρεία διαχείρισης social media.

Η ορθή διαχείριση των social media σας θα βοηθήσει  την επιχείρησή σας να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, τις σχέσεις με τους πελάτες σας και την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου.

Αναπτύξτε την Αναγνωρισιμότητα της Επωνυμίας (Ακόλουθοι):

Η αύξηση των ακόλουθών σας στα social media θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη φήμη «από στόμα σε στόμα» και τις παραπομπές προς την ιστοσελίδα / eshop σας.

Γιαυτό όμως δεν αρκεί να δημιουργήσετε μια σελίδα στα social media αλλά να έχετε μια σταθερή και έμπειρη ομάδα διαχείρισης των social media σας. Αυτή  θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τους οπαδούς σας με το κοινό που επιθυμείτε.

Έχουμε την γνώση ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι ακόλουθοί σας ταιριάζουν με τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και τις συμπεριφορές των τυπικών πελατών σας.

Θα σας ανατεθεί ένας ειδικός διαχειριστής social media  για να αναπτύξει τη στρατηγική σας και να την εκτελέσει. Αυτό το άτομο θα μάθει την επιχείρησή σας και θα είναι η κύρια επαφή σας.

Θα μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τον διαχειριστή των social media  σας μέσω email ή να προγραμματίσετε μια κλήση σε μια ώρα που είναι βολική για αμφότερες τις πλευρές.

O υπεύθυνος της ομάδας μας Θανάσης Δαβαλάς συμμετέχει στην επιτροπή εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  είναι βοηθός ερευνητή και διδάσκων στο δι-ιδρυματικό μεταπτυχιακό των Παν. Αιγαίου και ΕΜΠ ” Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα” και συνεργαζ’όμενος καθηγητής στο e-learning του Τμήματος Οικονομικής Διοίκησης του Παν.Πειραιώς

Είναι  ένας εκ των ιδρυτών της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου – Html.Gr  που σε συνεργασία με πολλά πανεπιστήμια και άλλους φορείς της χώρας μας αποτελούν ένα φορέα έρευνας και εκπαίδευσης στο διαδίκτυο που χαίρουν μεγάλης αναγνώρισης.

Η ακαδημαική και επαγγελματική μας πορεία μας καθώς και οι συνεργασίες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση των social media σας με επιτυχία.

Το πρώτο βήμα που θα κάνουμε με την εκστρατεία σας είναι να διεξάγουμε έρευνα και να αναπτύξουμε τη στρατηγική σας. Μια εξατομικευμένη στρατηγική με στόχο να κάνουμε την διαφορά και όχι μια συμβατική διαχείριση των social media σας.

Θα κάνουμε ανταγωνιστική ανάλυση, θα αναπτύξουμε χαρακτήρα αγοραστή και θα ορίσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική περιεχομένου.

Θα αναπτύξουμε επίσης προωθητικές  διοχετεύσεις στα social media σας καθώς και αν το επιθυμείτε θα αναλάβουμε την διαφήμιση στο facebook της σελίδας σας , και αλλού , για να σας δείξουμε το χάρτη πορείας προς την επιτυχία.

Μόλις συμφωνήσετε για τη στρατηγική που αναπτύσσουμε, θα ξεκινήσουμε την εκτέλεση.

Θα αναπτύξουμε περιεχόμενο κοινωνικών μέσων και διαφημίσεις μοναδικές για το εμπορικό σήμα σας. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, αυτό το περιεχόμενο μπορεί να ετοιμαστεί σε μηνιαίο ημερολόγιο διαχείρισης των social media σας. Θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε και να εγκρίνετε πριν ανέβει το οτιδήποτε.

Οι υπηρεσίες διαχείρισης των social media σας περιλαμβάνουν καθημερινή διαχείριση και βελτιστοποίηση της ανάπτυξης.

Παρακολουθούμε όλες τις δραστηριότητες των κοινωνικών μέσων (σχόλια, μηνύματα και κριτικές) και στοχεύουμε να απαντήσουμε εντός 24 ωρών.

Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσουμε οργανικές τακτικές (hashtags, ακολούθηση, διαγωνισμούς κ.λπ.) για την ανάπτυξη των καναλιών σας.

Ο διαχειριστής των social media σας θα ετοιμάσει μηνιαίες αναφορές για να τις ελέγξετε. Επίσης, θα έχετε συνεχή πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο σε αναφορές για να δείτε την πρόοδο των προωθητικών μας ενεργειών ανά πάσα στιγμή.

Όσον αφορά τις συναντήσεις, μπορούμε να προγραμματίσουμε εβδομαδιαίες, διμηνιαίες ή μηνιαίες συναντήσεις για να συζητήσουμε την πρόοδο και να επαναχαράζουμε την πορεία μας βάσει των δεδομένων της.

Ιντερνετ Μαρκετινγκ Ελλάδα

Η δική σας εταιρεία διαχείρισης των social media σας.

Γιατί εμάς

Γιατί Εμάς: Υπηρεσίες Διαχείρισης Social Media

√ Δεν υπάρχουν εκπλήξεις

Τα πάντα εγκρίνονται από εσάς πρώτα. Συμφωνούμε αμοιβαία για τη στρατηγική και μπορείτε να εγκρίνετε όλα τα παραδοτέα. Θα είστε σε θέση να συνεργαστείτε μαζί μας με έναν απρόσκοπτο τρόπο που απαιτεί πολύ λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας.

√ Συμβόλαια χαμηλού κινδύνου

Οι υπηρεσίες μας υποστηρίζονται με μεγάλη ακεραιότητα και θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας παρέχοντας εξαιρετική δουλειά. Γιαυτό δεν σας δεσμεύουμε με συμβόλαια. Πληρώνετε κάθε μήνα και συνεχίζετε για όσο καιρό το επιθυμείτε.

√ Λάβετε περισσότερα για τα χρήματά σας

Η επένδυση ολόκληρου του προϋπολογισμού σας σε έναν οργανισμό είναι σαν να αγοράζετε αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη. Δεν θέλουμε να μας πληρώσετε ένα υψηλό μερίδιο.

Θα προτιμούσαμε να μας πληρώσετε για το πραγματικό κόστος της υπηρεσίας και να επενδύσετε οποιοδήποτε επιπλέον απόθεμα στην πληρωμένη διαφήμιση στο ιντερνετ. Αυτό θα μας βοηθήσει να σας βοηθήσουμε.

Διαχείριση Social Media. Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις.

Τι είδους αποτελέσματα να περιμένω;

Οι βασικοί δείκτες απόδοσης που εξετάζουμε είναι οι ακόλουθοι, η αλληλεπίδραση και η επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Και οι τρεις από αυτές τις μετρήσεις επηρεάζουν τις πωλήσεις μακροπρόθεσμα. Θα δείτε αυτές τις μετρήσεις να αυξάνονται μηνιαίως και θα παρακολουθήσουμε την πρόοδό μας για να δούμε πώς λειτουργεί αυτό για εσάς.

Πόσους ακόλουθους θα αποκτήσω;

Στο Facebook, η ανάπτυξη εξαρτάται από τη διαφήμιση και πόσο αποτελεσματική κάνουμε τη διαφημιστική σας εκστρατεία. Οι πελάτες μας συνήθως βλέπουν μια οργανική ώθηση στους ακόλουθούς τους με 100-300 επιπλέον κάθε μήνα.

Πόση κίνηση να περιμένω προς την ιστοσελίδα / eshop μου;

Οι υπηρεσίες διαχείρισης social media  μας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των ακολούθων και την αφοσίωση στα κανάλια κοινωνικών μέσων. Η οργανική επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας μπορεί να αυξηθεί καθώς κερδίζετε νέους ακόλουθους.

Ωστόσο, για να δείτε μια άμεση αύξηση στην επισκεψιμότητα του ιστότοπου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αμιγείς διαφημιστικές καμπάνιες ή να σχεδιάσουμε μαζί μια εκστρατεία προώθησης της ιστοσελίδας σας στην google.

Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα;

Εάν ορίζετε αποτελέσματα ως ακόλουθοι και αλληλεπίδραση, οι πελάτες μας συνήθως παρατηρούν αύξηση των ακόλουθων και της αλληλεπίδρασης εντός των πρώτων 30 ημερών. Τα αποτελέσματα θα πρέπει να συνεχίσουν να αυξάνονται κάθε μήνα.

Συνιστούμε στους πελάτες μας να δοκιμάσουν αυτή την υπηρεσία για τουλάχιστον 6-12 μήνες προκειμένου να δουν μια αξιοσημείωτη επίδραση στις μετατροπές.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κύριο μέλημα της υπηρεσίας διαχείρισης κοινωνικών μέσων ενημέρωσης είναι να αναπτύξουμε τους ακόλουθους, την αλληλεπίδραση και την προφορική φήμη της μάρκας σας.

Εάν θέλετε να επικεντρωθείτε στη βραχυπρόθεσμη αύξηση των μετατροπών, θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση των πληρωμένων υπηρεσιών κοινωνικής διαφήμισης.

Τι διάρκεια θα έχει το συμβόλαιο μας;

Προσφέρουμε αρχικούς όρους σύμβασης 3 μηνών. Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής σύμβασης, ο λογαριασμός σας θα εξυπηρετείται σε μηνιαία βάση. Έχετε την επιλογή να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή με γραπτή ή ψηφιακή ειδοποίηση 30 ημερών. Μετά από 30 ημέρες, θα ακυρώσουμε όλες τις υπηρεσίες και θα σας επιστρέψουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε.

Υπάρχει κάποιο κόστος εγκατάστασης;

Υπάρχει ένα εφάπαξ τέλος εγκατάστασης. Πρόκειται κυρίως για την εγκατάσταση ή τη λήξη της εκτέλεσης της καμπάνιας σας. Θα σας εγκαταστήσουμε στα συστήματα μηχανών αναζήτησης, στα συστήματα ανάλυσης και σε άλλα διαχειριστικά καθήκοντα.

Επίσης, θα δημιουργήσουμε τους απαραίτητους λογαριασμούς διαφήμισης για εσάς.

Πόσο γρήγορα θα ξεκινήσουμε;

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας. Ένας από τους συμβούλους πωλήσεων σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το καλύτερο σχέδιο δράσης και θα αναπτύξει μια πρόταση για εσάς. Με την έγκρισή σας, θα σας στείλουμε ένα συμβόλαιο και θα ξεκινήσουμε την εκστρατεία σας το συντομότερο δυνατό.

Ποιος θα εργαστεί στον λογαριασμό μου;

Θα σας ανατεθεί ένας ειδικός διαχειριστής social media. Αυτό το άτομο έχει εκπαιδευτεί στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και είναι πιθανό να έχει εμπειρία εργασίας με πελάτες παρόμοιους με τον κλάδο σας. Αυτό το άτομο θα είναι το κύριο σημείο επαφής σας.

Επιπλέον, κάθε διαχειριστής social media αναφέρει σε ένα Διευθυντή, ο οποίος ελέγχει όλα τα παραδοτέα προτού αποσταλούν σε εσάς. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι λαμβάνετε ποιοτική εργασία και για να επιλυθούν δύσκολες καταστάσεις.

Πως θα ενημερωθείτε για την επιχείρηση μου;

Θα μάθουμε την επιχείρησή σας στέλνοντάς σας ένα ερωτηματολόγιο. Με την ολοκλήρωση, θα προγραμματίσουμε μια κλήση έναρξης μαζί σας για να συζητήσουμε το ερωτηματολόγιο και τυχόν πρόσθετες ερωτήσεις που μπορεί να έχουμε για την επιχείρησή σας.

Μετά την εναρκτήρια κλήση, θα κάνουμε επιπλέον έρευνα και θα αναπτύξουμε μια στρατηγική που είναι προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας.

Πως θα παράγετε περιεχόμενο κατάλληλο για την επιχείρηση μου;

Στο ερωτηματολόγιο, μαθαίνουμε περισσότερα σχετικά με τις προτιμήσεις περιεχομένου σας. Στη στρατηγική που αναπτύσσουμε για εσάς, θα προσδιορίσει την προσέγγιση περιεχομένου που θα χρησιμοποιήσουμε για την επιχείρησή σας. Εάν εγκρίνετε αυτήν την προσέγγιση, θα αρχίσουμε να αναπτύσσουμε περιεχόμενο σε ένα ημερολόγιο περιεχομένου.

Θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε το περιεχόμενο εκ των προτέρων πριν δημοσιευτεί στις σελίδες κοινωνικών μέσων.

Θα πρέπει να σας στείλω περιεχόμενο / υλικό;

Όχι, δεν χρειάζεται να μας παρέχετε περιεχόμενο. Ωστόσο, αν έχετε περιεχόμενο, θα χαρούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Ο διαχειριστής των κοινωνικών μέσων σας μπορεί να αναπτύξει μοναδικό περιεχόμενο που ταιριάζει με το εμπορικό σήμα σας. Έχουμε πρόσβαση σε στοκ φωτογραφικό υλικό, απλό λογισμικό σχεδιασμού, καθώς και σε σχετικές πηγές ειδήσεων. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να αναπτύξουμε περιεχόμενο ώστε να προσελκύσουμε το κοινό σας.

Με τι τρόπο θα μου φέρετε ακόλουθους;

Μπορούμε να αυξήσουμε τους ακόλουθούς σας χρησιμοποιώντας τόσο οργανικές όσο και αμειβόμενες προσεγγίσεις. Οργανικά, μπορούμε να εφαρμόσουμε πολλαπλές τεχνικές χωρίς την ανάγκη για διαφημιστική δαπάνη.

Όταν χρησιμοποιείτε πληρωμένη προσέγγιση, θα χρειαστείτε μια δαπάνη διαφήμισης.

Θα παρακολουθείτε εσείς τη σελίδα για σχόλια, μηνύματα και κριτικές;

Ναι, ο διαχειριστής των social media σας θα παρακολουθεί τις σελίδες για σχόλια, μηνύματα και κριτικές. Εάν γνωρίζουμε την απάντηση στην ερώτηση ή το σχόλιο, θα απαντάμε αναλόγως. Αν δεν γνωρίζουμε την απάντηση, θα σας στείλουμε την ερώτηση και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.