Διαχείριση προιόντων στο OpenCart | Κατασκευή eshop

Διαχείριση προιόντων στο OpenCart | Κατασκευή eshop

 


Σε αυτό το video μαθαίνουμε τον τρόπο τον οποίο μπορούμε να κάνουμε εισαγωγή, επεξεργασία και διαγραφή προϊόντων στο opencart.
Η εισαγωγή, επεξεργασία και διαγραφή προϊόντων είναι η πιο συνηθιμένη διαδικασία κατά την κατασκευή e-shop.

Για να μπορέσουμε να βάλουμε τα προϊόντα πρέπει να έχει προηγηθεί η εισαγωγή των κατηγοριών.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως γίνεται η διαχείριση κατηγοριών στο OpenCart κατά την κατασκευή e-shop:
https://www.youtube.com/watch?v=Vv-Mb…

Σε κάθε e-shop που λειτουργεί κανονικά, η εισαγωγή νέων προϊόντων είναι μια διαδικασία που γίνεται καθημερινά.
Επίσης καθημερινή είναι η διαγραφή προϊόντων που εξαντλήθηκαν, καθώς και τροποποιήσεις σε προϊόντα που έχουν μεταβληθεί τα χαρακτηριστικά τους.

Συνήθως η κατασκευή eshop δεν περιλαμβάνει τα προϊόντα,και είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του eshop να καταχωρήσει σωστά τα προϊόντα.

Αυτό το video κατασκευάστηκε για αυτό το σκοπό, για να βοηθήσει τους ιδιοκτήες ηλεκτρονικών καταστημάτων να κάνουν μόνοι τους τη διαχείριση προιόντων στο OpenCart.

Επίσης εξηγούμε τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσετε τα προϊόντα που έχετε στο eshop να βγουν ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητο να συμπεριληφθεί στη διαχείριση των προιόντων ενός e-shop, διότι αν το eshop δεν βγαίνει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, τότε θα είναι δύσκολο να αποκτήσει πελάτες.

Δεν αρκεί μόνο η βελτιστοποίηση που γίνεται κατά την κατασκευή ενός eshop. Πρέπει η διαδικασία αυτή να είναι συνεχής, και να περιλαμβάνεται στη διαχείριση των προιόντων του eshop.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή e-shop εδώ: http://www.dreamweaver.gr/e-shop.php

Rate this post
Close Popup