DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

διαφήμιση-στο-google

Διαφήμιση στο google

Διαφήμιση google adwords

Πως να προβληθώ στην Google με σωστό και αποδοτικό τρόπο;

Μία καλά μελετημένη καμπάνια PPC (πληρωμής ανά κλικ) θα πάει την επιχείρησή σας μπροστά στον ανταγωνισμό μέσω μεγαλύτερης εμβέλειας και φθηνότερου κόστους ανά κλικ. Αν γίνει λανθασμένα, θα βλέπετε μικρή απόδοση με μία συνεχώς αυξανόμενη μείωση του προϋπολογισμού σας για το μάρκετινγκ.

Εργαζόμαστε με πελάτες είτε στα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της Αναζήτησης επί Πληρωμή, ή αναλαμβάνουμε υπάρχουσες καμπάνιες για να βελτιώσουμε την απόδοση και να δημιουργήσουμε μια υγιή απόδοση της διαφημιστικής σας επένδυσης κάτι που μεταφράζεται σε πωλήσεις που υπερκαλύπτουν το κόστος διαφήμισης (ROI)

Η επίτευξη και η διατήρηση υψηλών βαθμολογιών ποιότητας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επίτευξης του φθηνότερου κόστους ανά κλικ. Ουσιαστικά, κάθε λέξη κλειδί έχει μία βαθμολογία ποιότητας μέχρι το 10. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία ποιότητας, τόσο φθηνότερα θα πρέπει να πληρώσετε για κάθε κλικ σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας, δίνοντάς σας ένα πραγματικό πλεονέκτημα

Έχουμε πρόσβαση στα τελευταία εργαλεία και έχουμε αναπτύξει μία μεθοδολογία για να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές βαθμολογίες ποιότητας. Ο ακρογωνιαίος λίθος των υψηλών βαθμολογιών ποιότητας είναι η δομή του λογαριασμού, η σχετικότητα των αντιγράφων των διαφημίσεων, η επίτευξη σχετικότητας της σελίδας και τα υψηλά ποσοστά σε κλικ.

#1: Αναθέστε σε έναν Αφοσιωμένο Μάνατζερ την καμπάνια σας στο Google

#2: Αναπτύξτε μια στρατηγική στις λέξεις κλειδιά που θα στοχεύσουμε.

#3: Μειώνουμε το κόστος μέσα από εναλλακτικές προσεγγίσεις

#4: Έλεγχος ανταγωνισμού για κρυμμένες ευκαιρίες

Με 15+ χρόνια εμπειρίας παρουσίας στο google

Όταν το 2002 ξεκινήσαμε την πρώτη μας διαφήμιση στο Google για την εταιρεία μας υπήρχαν μόνο 3 διαφημίσεις από συναδέλφους μας.Πλέον μετά από τόσα χρόνια έχουμε διαχειριστεί ποσό μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ για τους πελάτες μας και κάθε ευρώ αποτελεί και ένα γραμμάριο εμπειρίας.

Η λεωφόρος του Google αποτελεί την πιο πολυσύχναστη οδό στον πλανήτη. Η απουσία σας από εκεί ουσιαστικά αποτελεί απουσία από τον χώρο του διαδικτύου

google-adwords-diafimis

Τι ακριβώς κάνουμε για εσάς

Διαβάστε τις υπηρεσίες που παρέχουμε αναλυτικά.

Αναθέστε σε έναν Αφοσιωμένο Μάνατζερ τον Λογαριασμό σας Google Adwords

Θα σας προταθεί ένας αφοσιωμένος μάνατζερ (διαχειριστής) του λογαριασμού μας Google Adwords  για να αναπτύξει την στρατηγική σας και να την εκτελέσει. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με αυτόν καθημερινά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να προγραμματίζετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού σε μια ώρα που θα σας βολεύει εκατέρωθεν.Η διαχείριση του Adwords απαιτεί χρόνο, γνώσεις και εμπειρία (αλλιώς μπορεί να είναι ακριβό και αναποτελεσματικό) και δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις αυτή την εξειδίκευση ή χρόνο.

Στόχευση βάσει προφίλ υποψηφίου πελάτη και όχι βάσει λέξεων κλειδιών

Εκτός από τις λέξεις κλειδιά υπάρχει και η στόχευση βάσει δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων των υποψηφίων πελατών σας.Αν ανακαλύψουμε μαζί σε ποια δημογραφικά προφίλ εντάσσονται οι πιθανοί πελάτες σας, τότε αρχίζουμε εμείς να ξέρουμε τι είδους ιστοσελίδες αυτοί θα έψαχναν στο διαδίκτυο. Ξέροντας αυτό μπορούμε να στοχεύσουμε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που ταιριάζουν σε αυτά τα ενδιαφέροντα και να τραβήξουμε την προσοχή τους μέσω αποτελεσματικών banner, δημιουργικών και δελεαστικών προσφορών και εκπτώσεων.

Βελτιστοποίηση Ανάπτυξης και Καθημερινή Yποστήριξη

Οι υπηρεσίες μας  διαφήμισης στο google  περιλαμβάνουν καθημερινή  διαχείριση και βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σας. Παρακολουθούμε όλες τις ενέργειες μέσω του Google Adwords όπως αριθμό εμφανίσεων , κόστος ανα κλικ , ενέργειες ανταγωνισμού , αφαίρεση / προσθήκη νέων λέξεων κλειδιών κ.α. ενώ παράλληλα αναπροσαρμόζουμε τις τακτικές και τα κόστη μας αντίστοιχα με τις ξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς.Ναι μπορείτε να το κάνετε και εσείς εξίσουν ενδεχομένως αποτελεσματικά με εμάς ανα αφήσετε την δουλειά σας και αρχίσετε να κάνετε την δική μας.

Στήσιμο Καμπάνιας 150 ευρώ εφάπαξ

Θα προχωρήσουμε στον έλεγχο της αγοράς βάσει των λέξεων κλειδιών που σας ενδιαφέρουν καθώς και του κοινού που απευθύνεστε και θα δημιουργήσουμε την πρώτη σας καμπάνια και τις πρώτες σας διαφημίσεις με στόχο την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της στο καλύτερο δυνατό κόστος ανα κλικ. Το εφάπαξ κόστος των ενεργειών αυτών ανέρχεται σε 150 ευρώ και λαμβάνετε αναφορά έργου μαζί με την αιτιολόγηση των στοχεύσεων μας. Οι ενέργειες μας περιλαμβάνουν την αναθεώρηση μετά από 15 ημέρες λειτουργίας έτσι ώστε αυτή η περίοδος να λειτουργήσει ως πιλότος των οριστικών μας ενεργειών.

Διαχείριση καμπάνιας και διαφημίσεων

Αναλαμβάνουμε σε καθημερινή βάση τον έλεγχο των διαφημίσεων σας για τυχόν δυσλειτουργίες και βάσει των μηνιαίων αποτελεσμάτων προτείνουμε τακτικές – προσεγγίσεις για τον επόμενο μήνα. Επανασχεδιάζουμε τις καμπάνιες, διαφημίσεις και χρησιμοποιούμενες λέξεις κλειδιά βάσει των προηγουμένων αποτελεσμάτων εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή στόχευση στο καλύτερο δυνατό κόστος αλλά και εξέρευση εναλλακτικών – συνδυαστικών επιλογών όπως στόχευση σε σνεργαζόμενα sites και βάσει δημογραφικού προφίλ και ενδιαφερόντων χρήστη. Μηνιαίο κόστος διαχείρισης είναι τα 100 ευρώ.

Πλήρη διαχείριση διαφημιστικής προβολής στο Google Adwords

Διαχείριση και συντήρηση καμπάνιας μέσα από το εταιρικό μας προφίλ και ανάληψη εξ’ ολοκλήρου της καμπάνιας σας σε όλα τα επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο γινόμαστε οι διαχειριστές σας σε όλα τα επίπεδα απέναντι στην Google και αναλαμβάνουμε ακόμα και τις πληρωμές που πρέπει να γίνονται προς αυτήν (π.χ. budget π.χ. 10 ευρώ την ημέρα / 300 ευρώ ανά μήνα) και τιμολογείστε απευθείας από εμάς με μηνιαίο κόστος διαχείρισης τα 150 ευρώ και όποιο ποσό επιθυμείται να επενδύσετε σε μηνιαία/καθημερινή βάση. Έτσι αναλαμβάνουμε το σύνολο όχι μόνο των διαφημιστικών ενεργειών αλλά και της χρηματικής διεκπεραίωσης και των εξόδων αυτής.

Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε τα χρήματά σας στις PPC καμπάνιες σας όταν προσφεύγετε στις υπηρεσίες της DreamWeaver.Gr.

Οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας γλυτώσουν και χρόνο, γιατί είμαστε εξειδικευμένοι διαφημιστές, δεν υπάρχουν εικασίες για το ποιες λέξεις κλειδιά και διαφημίσεις θα λειτουργήσουν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για άλλη πλευρά της επιχείρησής σας, ή απλώς για να κάνετε ένα διάλλειμα μακριά από όλα αυτά.

Οι ερωτήσεις σας

Υπάρχουν τρία στοιχεία: Το κόστος της διαχείρισης του λογαριασμού, το κόστος ανά κλικ, και ο συνολικός ημερήσιος/μηνιαίος προϋπολογισμός διαφημίσεων – και το καθένα ποικίλει ανάλογα με την βιομηχανία, τις λέξεις κλειδιά, και τους στόχους της καμπάνιας. Αλλά μόλις υπάρξει μία κερδοφόρα απόδοση των επενδύσεων, δεν θα σας κοστίζει τίποτα.

Το AdWords παράγει πάντα περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα, και (εκτός κι αν έχετε κάποιο καταστροφικό προϊόν/υπηρεσία, αγορά ή ιστοσελίδα) παράγει πάντα μεταβάσεις – το θέμα φτάνει σε σημείο όπου αυτές οι μεταβάσεις παράγουν θετική απόδοση των διαφημιστικών δαπανών.

Με μία λέξη, όχι – η Google μπορεί να σας χρεώσει για ένα μοναδικό κλικ από κάποιον ανταγωνιστή αλλά δεν μπορεί να αυξήσει τον adwords λογαριασμό σας. Αν το προσπαθήσουν οι πελάτες σας, δεν θα χρεωθείτε για τα κλικ (η Google ανιχνεύει αυτά τα «μη έγκυρα» κλικ και δεν σας χρεώνει).

Αν έχετε ήδη μία καμπάνια Google Adwords, η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να την αναλύσει για σας και να σας παρέχει μία ανασκόπηση της τρέχουσας Adwrods ή άλλων καμπανιών σας. Διαφορετικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία νέα καμπάνια για διαχείριση.

Πολλοί ιδιοκτήτες ιστοσελίδων πιστεύουν λανθασμένα ότι η διαφήμιση της Google είναι μόνο για μεγάλες εταιρίες. Αυτό που είναι ενδιαφέρον με το Google Adwords είναι ότι επιτρέπει σε μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις να διαφημίζουν σε πιθανούς πελάτες που ψάχνουν ήδη για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Όταν επιλέγετε εμάς για την διαχείριση της καμπάνιας του Google Adwords σας, επιλέγετε μία εταιρία της οποίας η μόνο αποστολή είναι να δώσει στην επιχείρησή σας την έκθεση και τα διαφημιστικά αποτελέσματα που αξίζει.

Φροντίζουμε για κάθε κρίσιμο βήμα στην διαδικασία του Adwords. Πριν καν στήσουμε τον Adwords λογαριασμό σας, η ομάδα μας αναλύει λέξεις κλειδιά για την επιχείρησή σας, και μετά σας συμβουλεύει για αυτές που θα σας αποφέρουν την μεγαλύτερη απόδοση του διαφημιστικού προϋπολογισμού σας.

Αφού ολοκληρωθεί αυτό, δημιουργούμε μία διαφορετική διαφήμιση για κάθε λέξη κλειδί. Αυτό θα βοηθήσει στην μεγιστοποίηση του ποσοστού των κλικ, ή του ποσοστού σε κάθε μία, δίνοντας σε κάθε διαφήμιση την ώθηση που χρειάζεται ώστε να προσελκύει πιθανούς πελάτες.

Αφού ολοκληρωθούν οι διαφημίσεις, κοιτάζουμε κάθε καμπάνια για να δούμε που μπορεί να βελτιωθεί η αποδοτικότητά τους ακόμα περισσότερο. Αυτό περιλαμβάνει τις συνεχές δοκιμές στις καμπάνιες, καθώς και τις δοκιμές των λέξεων κλειδιών και το κόστος των λέξεων κλειδιών. Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ έκπληκτοι, καθώς ενημερώνουμε όλους τους πελάτες μας αν υπάρξουν νέα κόστη για τις καμπάνιες τους.