DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

διαφήμιση-στο-facebook

Διαφήμιση στο facebook

Προώθηση σελίδας facebook

Γιατί να προβληθώ στο facebook και πως αυτό να το κάνω με τον σωστό τρόπο;

Οι υπηρεσίες μας διαφήμισης  μέσω facebook και διαχείρισης της σελίδας σας εκεί   βοηθούν  να επεκτείνετε την γνώση και αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της επιχείρησης σας, τις σχέσεις και την κίνηση της ιστοσελίδας σας αυξάνοντας τις πωλήσεις σας.

Η αύξηση των ακολούθων σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης θα συμβάλλει στην αύξηση της διάδοσης της αναγνωρισιμότητάς σας ‘από στόμα σε στόμα’  και των συστάσεων.Οι υπηρεσίες μας μάρκετινγκ μέσω κοινωνικής δικτύωσης θα βοηθήσουν στην αύξηση των κατάλληλων ακολούθων. Θα  επιβεβαιώσουμε ότι οι ακόλουθοι σας ταιριάζουν στα δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα, και συμπεριφορές  με τους τυπικούς πελάτες σας.

Όταν χτίζετε μια δυνατή σύνδεση μέσω αλληλεπίδρασης με το κοινό σας,  είναι πιο πιθανόν να αγοράσουν από εσάς. Θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την αλληλεπίδραση (likes, σχόλια, κλπ) στον ιστοχώρο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Όσο περισσότερη αλληλεπίδραση έχετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η σύνδεση με το κοινό σας. Όσο μεγαλύτερη η σύνδεση τόσο μεγαλύτερη η αναγνωρισιμότητα σας και η αύξηση των πωλήσεων σας ως εύλογο και φυσικό επακόλουθο.

Η αύξηση στην κίνηση της ιστοσελίδας σας θα επηρεάσει άμεσα τις πωλήσεις σας. Θα εστιάσουμε στην ανάπτυξη των διαφημιστικών εκστρατειών μέσω του facebook, που οδηγούν σε υψηλά ποσοστά κίνησης της ιστοσελίδας σας. Προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που θα βλέπουν την ιστοσελίδα σας και θα αγοράζουν (προσηλυτισμός), μπορούμε να προσθέσουμε επαναλαμβανόμενες διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στους πρόσφατους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

#1: Αναθέστε σε έναν Αφοσιωμένο Μάνατζερ την σελίδα σας στο facebook

#2: Αναπτύξτε μια Στρατηγική για το fb ειδικά σχεδιασμένη για εσάς.

#3: Αυξήστε τα likes και τις θετικές κριτικές της σελίδας σας.

#4: Βελτιστοποίηση Ανάπτυξης και Καθημερινή Yποστήριξη

Με 10 χρόνια εμπειρίας παρουσίας στο fb

Όταν το 2007 αναφέραμε στους πελάτες μας το facebook δυο αντιδράσεις καταγράφαμε. Τι είναι το facebook ; Το site που κάνουν γνωριμίες δεν είναι αυτό;

Τώρα πλέον αποτελεί όχι την πλατφόρμα του αύριο αλλά τοποθετεί την επιχείρηση σας στο χθες αν δεν έχετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική διαχείρισης και παρουσίας εκεί.

facebook-marketing-banner

Τι ακριβώς κάνουμε για εσάς

Διαβάστε τις υπηρεσίες που παρέχουμε αναλυτικά.

Αναθέστε σε έναν Αφοσιωμένο Μάνατζερ Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης τον Λογαριασμό σας

Θα σας προταθεί ένας αφοσιωμένος μάνατζερ (διαχειριστής) μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αναπτύξει την στρατηγική σας και να την εκτελέσει. Αυτό το άτομο θα μάθει την επιχείρηση σας και θα είναι η πρωταρχική επαφή σας. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον διαχειριστή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να προγραμματίζετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού σε μια ώρα που θα σας βολεύει εκατέρωθεν.

Αναπτύξτε μια Στρατηγική Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που θα είναι Ειδική για την Επιχείρηση σας

Το πρώτο βήμα που θα κάνουμε με την καμπάνια σας είναι η έρευνα και ανάπτυξη της στρατηγικής σας. Θα προβούμε σε μια ικανοποιητική ανάλυση, θα αναπτύξουμε την προσωπικότητα του αγοραστή, και θα καθορίσουμε μια αποτελεσματική στρατηγική περιεχομένου. Επίσης θα αναπτύξουμε διαφημιστικές στρατηγικές και διόδους για την καμπάνια σας, ώστε να σας δείξουμε τον δρόμο προς την επιτυχία.

Βελτιστοποίηση Ανάπτυξης και Καθημερινή Yποστήριξη

Οι υπηρεσίες μας στο μάρκετινγκ  μέσω κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν καθημερινή  διαχείριση και βελτιστοποίηση εξέλιξης. Παρακολουθούμε όλες τις ενέργειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σχόλια, μηνύματα, και κριτικές), και στοχεύουμε στο να απαντάμε εντός 24 ωρών.Επιπλέον, θα χρησιμοποιήσουμε οργανικές τακτικές (hashtags, ακολουθίες, διαγωνισμοί κλπ.) ώστε να επεκτείνουμε τα κανάλια σας.

Αναπτύξτε  Ημερολόγια Περιεχομένου και Διαφημίσεις

Εφόσον συμφωνήσετε με τη στρατηγική που αναπτύσσουμε, θα ξεκινήσουμε την εκτέλεση της.Θα αναπτύξουμε το περιεχόμενο κοινωνικής δικτύωσης και διαφημίσεις ειδικά για την επωνυμία σας. Προς εγγύηση ποιότητας, το περιεχόμενο αυτό είναι δυνατόν να ετοιμάζεται στα πλαίσια ενός μηνιαίου ημερολογίου. Θα έχετε έτσι την δυνατότητα  της  επανεξέτασης και έγκρισης προτού αναρτηθεί οτιδήποτε ζωντανά.

Αναφορές έργου και στατιστικών και  επικοινωνία

Ο διαχειριστής σας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα ετοιμάζει μηνιαίες αναφορές , ώστε να τις επανεξετάζετε. Επίσης θα έχετε 24/7 πρόσβαση στο λογισμικό αναφοράς ώστε να βλέπετε την πρόοδο της καμπάνιας σας  οποιαδήποτε στιγμή. Όσον αφορά σε συναντήσεις, μπορούμε να προγραμματίσουμε εβδομαδιαίες, δεκαπενθήμερες, ή μηνιαίες συναντήσεις για να συζητάμε σχετικά με την πρόοδο.

Προσέλκυση θετικών review – κριτικών στην σελίδα σας

Από την πρώτη κιόλας περίοδο θα προχωρήσουμε στην συλλογή & δημοσίευση κριτικών στην σελίδα σας στο facebook από ενεργά προφίλ. Μην ξεχνάτε ότι μια σελίδα στο facebook δεν είναι το ίδιο με το φυσικό κατάστημα μια επιχείρησης και το κύρος που αυτή προσδίδει. Είναι η γνώμη των άλλων που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη μας σε αυτή. Άραγε οι καλές γνώμες για μια επιχείρηση – προιόν – υπηρεσία δεν σας έχει επηρεάσει ποτέ θετικά;

Κόστος διαφήμισης στο facebook

Δημιουργούμε την σελίδα σας στο facebook η διαχειριζόμαστε την υπάρχουσα. Κατασκευάζουμε το διαφημιστικό cover της σελίδας σας βάσει του λογοτύπου σας παρέχοντας σας 3 προτάσεις οι οποίες συνδέονται με το profile pic σαν ενιαίο σύνολο. Μια δουλειά που φωνάζει ότι έγινε απο επαγγελματία και όχι από τυχαία επιλογή εικόνας στο διαδίκτυο. Ξεκινούμε με μια καμπάνια προώθησης δίνοντας σας 1000+ likes στην σελίδα σας και παρέχοντας σας 100 θετικές κριτικές για την σελίδα σας. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε φήμη και αξιοπιστία. Εφάπαξ κόστος είναι τα 150 ευρώ και αποτελεί μια τέλεια βάση εκκίνησης για να στήσουμε την παρουσία σας και τις μετέπειτα διαφημιστικές προωθητικές ενέργειες σας στο facebook πάνω σε μια ισχυρή και καλοστημένη πρώτη παρουσία.

Ο διαχειριστής της σελίδας σας αναλαμβάνει 2 φορές ημερησίως να δημοσιεύει για λογαριασμό σας στην σελίδα σας προιόντα / υπηρεσίες / κείμενα / φωτογραφίες που θα του παρέχετε εσείς ή θα χρησιμοποιεί από το υλικό της ιστοσελίδας σας. Παράλληλα μέσω διαφημιστικής καμπάνιας αυξάνουμε τα likes στην σελίδα σας κατά 1000+ σε μηνιαία βάση. Το κόστος των μηνιαίων αυτών ενεργειών είναι στα 150 ευρώ και μετατρέπουν την σελίδα σας στο facebook σε ένα ζωντάνο καθημερινό κανάλι επικοινωνίας που αυξάνει παράλληλα το μέγεθος του κοινού του μέρα με την μέρα και άρα την απήχηση των προσφορών και της ενημέρωσης σας προς το κοινό ενώ κοινοποιούμε τις δημοσιεύσεις σας σε άλλα blogs και κοινότητες στο facebook για την μεγιστοποίηση των διαφημιστικών μας αποτελεσμάτων.

Στο πακέτο αυτό αναλαμβάνουμε καθήκοντα αρθρογραφίας , επικοινωνίας και πλήρης διαχείρισης της ιστοσελίδας σας προχωρώντας παράλληλα στην αύξηση των likes σε καθημερινό επίπεδο. Με κόστος από 250 ευρώ αναλαμβάνουμε καθημερινά posts με πηγή την ιστοσελίδα σας ή δικά σας κείμενα, την συγγραφή σε εβδομαδιαία βάση πρωτότυπων κειμένων που θα επιδεικνύουν την αυθεντία σας στο αντικείμενο σας καθώς και ένα προσωπικό social media influencer που θα φροντίζει για την μεγιστοποίηση του διαφημιστικού σας μηνύματος σε κοινότητες στο facebook έχοντας ευεργετικά αποτελέσματα και σε επίπεδο επισκεψιμότητας αλλά και σε επίπεδο προώθησης της ιστοσελίδας σας. Ουσιαστικά ανοιγόμαστε σε ένα κοινό που ξεπερνά τους 1,5 εκ χρήστες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Γιατί να μας επιλέξετε: Διαφήμιση στο facebook και διαχείριση σελίδας

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις

Όλα κατευθύνονται πρώτα από εσάς. Συμφωνούμε στη στρατηγική από κοινού και μπορείτε να εγκρίνετε ό,τι μπορεί να προχωρήσει προς παράδοση. Θα είστε σε θέση να εργάζεστε μαζί μας αδιάλειπτα ενώ θα απαιτείται πολύ λίγος κόπος από πλευράς σας.

Συμβόλαια χαμηλού ρίσκου

Ακυρώστε οποιαδήποτε στιγμή με μια ηλεκτρονική ή γραπτή ειδοποίηση με προθεσμία εντός 30 ημερών. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στην υψηλή ακεραιότητα και θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας  παρέχοντάς σας εξαιρετική δουλειά.

Αποκτήστε περισσότερα με τα χρήματα σας

Το να ξοδεύετε ολόκληρο τον προϋπολογισμό σας σε ένα πρακτορείο είναι σαν να αγοράζετε αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη. Δεν θέλουμε να μας προκαταβάλετε υψηλή αμοιβή. Θα προτιμούσαμε να μας πληρώσετε για το πραγματικό κόστος της υπηρεσίας μας και να ξοδέψετε οποιονδήποτε επιπρόσθετο προϋπολογισμό στην επί πληρωμή διαφήμιση. Αυτό θα βοηθήσει εμάς και εσάς.

Οι σημαντικότεροι δείκτες επίδοσης που αναζητούμε είναι οι ακόλουθοι, η αλληλεπίδραση, και η κίνηση της ιστοσελίδας.

Αυτές οι 3 μετρήσεις επηρεάζουν μακροπρόθεσμα τις πωλήσεις. Θα δείτε αυτές τις μετρήσεις να αυξάνονται μηνιαίως, και θα παρακολουθούμε την πρόοδο μας για να δούμε πως λειτουργεί αυτό για εσάς.

Αποτελέσματα διαφήμισης facebook: τι και πότε;

Πόσους νέους ακόλουθους μπορώ να περιμένω κάθε μήνα;

Στο Facebook, η εξέλιξη θα εξαρτάται από τη διαφήμιση και από το πόσο αποτελεσματική κάνουμε την διαφημιστική σας καμπάνια. Στο Twitter, Instagram, και Pinterest, οι πελάτες μας συνήθως βλέπουν μια οργανική αύξηση στους ακολούθους τους της τάξεως των 100-300 ακόλουθων κάθε μήνα.

Πόση κίνηση της ιστοσελίδας θα πρέπει να περιμένω κάθε μήνα;

Οι υπηρεσίες μας διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εστιάζουν στην αύξηση των ακολούθων και της αλληλεπίδρασης  στα κανάλια των κοινωνικών δικτύων. Η οργανική κίνηση της ιστοσελίδας σας μπορεί να αυξηθεί όσο αποκτάτε νέους ακόλουθους. Ωστόσο, για  να δείτε μια άμεση αύξηση στην κίνηση της ιστοσελίδας σας , θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας της έμμισθης κοινωνικής διαφήμισης.

Πόσο σύντομα θα πρέπει να περιμένω να δω αποτελέσματα;

Αν προσδιορίζετε τα αποτελέσματα ως ακόλουθους και αλληλεπίδραση, οι πελάτες μας κανονικά παρατηρούν μια αύξηση εντός των πρώτων 30 ημερών. Τα αποτελέσματα θα πρέπει να αυξάνονται κάθε μήνα. Η αύξηση αυτή  αφορά τόσο το πλήθος των ακολούθων όσο και το πλήθος των like.

Συνιστούμε στους πελάτες μας να δοκιμάσουν αυτήν την υπηρεσία για τουλάχιστον 6-12 μήνες για να δουν μια αξιοσημείωτη επίδραση στον προσηλυτισμό πελατών.

Αυτό συμβαίνει επειδή η κύρια εστίαση στις  υπηρεσίες  διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι να αυξήσουμε τους ακόλουθους της επωνυμίας σας, την αλληλεπίδραση, και τη διάδοσή της από ‘στόμα σε στόμα’.

Αν θέλετε να εστιάσετε στην προώθηση του προσηλυτισμού βραχυπρόθεσμα, θα  πρέπει να σκεφτείτε τη χρήση των υπηρεσιών έμμισθης κοινωνικής διαφήμισης.

Συχνές ερωτήσεις για τη διαφήμιση στο facebook

Τα συμβόλαια μας είναι συνεχιζόμενα και μπορείτε να τα ακυρώσετε οποτεδήποτε με μια ειδοποίηση με προθεσμία 30 ημερών. Μετά από 30 ημέρες, θα ακυρώσουμε όλες τις υπηρεσίες και θα σας επιστρέψουμε οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε.

Υπάρχει ένα εφάπαξ τέλος εγκατάστασης. Είναι πρωταρχικά για να γίνει η εγκατάσταση ή για να σταματήσει η λειτουργία της καμπάνιας. Θα σας εγκαταστήσουμε στα συστήματά μας μηχανών αναζήτησης, αναλυτικά συστήματα, και άλλα συστήματα διαχείρισης. Θα εγκαταστήσουμε επίσης απαραίτητους διαφημιστικούς λογαριασμούς για εσάς.

Αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας. Κάποιος από τους συμβούλους μας στις πωλήσεις θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το καλύτερο σχέδιο δράσης και θα προσφέρει μια πρόταση για εσάς. Υπό την έγκριση σας, θα σας στείλουμε το συμβόλαιο.

Θα σας ανατεθεί ένας αφοσιωμένος διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το άτομο είναι εκπαιδευμένο στο μάρκετινγκ μέσω κοινωνικών δικτύων και πιθανόν να έχει εμπειρία στο να δουλεύει με πελάτες παρόμοιους με τη βιομηχανία σας. Αυτό το άτομο θα είναι το κύριο σημείο επικοινωνίας. Επιπρόσθετα, κάθε μάνατζερ μέσων κοινωνικής δικτύωσης δίνει αναφορά σε έναν Διευθυντή, ο οποίος επανεξετάζει όλα όσα είναι προς παράδοση πριν σας τα στείλει. Αυτό γίνεται προς επιβεβαίωση ότι θα λάβετε ποιοτική δουλειά και θα επιλύσετε δύσκολες καταστάσεις.

Θα μάθουμε την επιχείρηση σας στέλνοντας σας ένα ερωτηματολόγιο. Εφόσον συμπληρωθεί, θα προγραμματίσουμε μια εναρκτήρια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για να συζητήσουμε το ερωτηματολόγιο και οποιεσδήποτε επιπρόσθετες ερωτήσεις που ενδεχομένως να έχετε σχετικά με την επιχείρηση σας. Κατόπιν της εναρκτήριας τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα ερευνήσουμε περισσότερο και θα αναπτύξουμε μια στρατηγική εξειδικευμένη για την επιχείρηση σας.

Μέσα από το ερωτηματολόγιο, μαθαίνουμε περισσότερα σχετικά με τις προτιμήσεις σας για το περιεχόμενο. Στην στρατηγική που αναπτύσσουμε για εσάς, θα γίνει εξειδικευμένη  προσέγγιση περιεχομένου που θα χρησιμοποιηθεί για την επιχείρηση σας. Αν εγκρίνετε αυτήν την προσέγγιση,

θα ξεκινήσουμε αναπτύσσοντας περιεχόμενο σε ένα ημερολόγιο περιεχομένου. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε όλο το περιεχόμενο προτού δημοσιευθεί στις σελίδες σας κοινωνικής δικτύωσης.

Όχι, ωστόσο εάν έχετε κάποιο περιεχόμενο, θα χαρούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Ο μάνατζερ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αναπτύξει μοναδικό περιεχόμενο, που θα ταιριάζει στην επωνυμία σας. Έχουμε πρόσβαση σε παρακαταθήκη φωτογραφιών, σε λογισμικό απλού σχεδιασμού, καθώς και σε σχετικές νέες πηγές. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να αναπτύξουμε ένα περιεχόμενο ώστε να συμμετάσχει το κοινό σας.

Μπορούμε να αυξήσουμε τους ακολούθους σας χρησιμοποιώντας τόσο οργανικές όσο και επί πληρωμή προσεγγίσεις, Οργανικά, μπορούμε να εφαρμόσουμε πολλαπλές τεχνικές χωρίς να χρειάζεται προϋπολογισμός για διαφήμιση.

Ναι, ο μάνατζερ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα παρακολουθεί τις σελίδες που αφορούν  σχόλια, μηνύματα και κριτικές. Αν γνωρίζουμε  την απάντηση στη ερώτηση ή σχόλιο, θα απαντήσουμε ανάλογα. Αν δεν γνωρίζουμε  την απάντηση, θα απευθύνουμε την ερώτηση σε εσάς και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.