DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

διαφήμιση-στο-internet

Γιατί δεν αρκεί απλά να είσαι online

Διαφήμιση στο internet – Διαφήμιση στο διαδίκτυο

Η καινοτόμος λογική που προσεγγίζουμε την διαφημιστική προβολή στο Διαδίκτυο στηρίζεται σε μια τελείως διαφορετικής βάση από ότι ο ανταγωνισμός μας στην χώρα ακολουθώντας πρακτικές που προς το παρόν απαντούνται στις ΗΠΑ ενώ μόλις το 2016 από μεγάλο διαφημιστικό event της αλυσίδας PUBLIC ακούστηκε ευρύτερα ο όρος Social Media Influencers.

Στο άρθρο του υπεύθυνου διαφήμισης μας Θανάση Δαβαλά μπορείτε να μάθετε αναλυτικά τι είναι οι social media influencers . Θα σας δώσουμε εδώ μια βασική εικόνα.

Μέσα από την συντήρηση πολλών ιστοσελίδων μας όπως ενδεικτικά τα i-pharm.gr , folder.gr , infopolis.gr  και τις αντίστοιχες σελίδες τους στα social media αλλά και αυτόνομες σελίδες στο facebook όπως την Magical Offers με ένα σύνολο 100.000 περίπου συνδρομητών – likes σε αυτές  και πολλές άλλες δημιουργώντας το DreamWeaverMediaGroup.Gr  του οποίου στόχος είναι η δημιουργία θεματικών κοινοτήτων με αρθρογράφους που έχουν την καταξίωση του κοινού στο αντικείμενο τους, την αναφορά στα προιόντα και υπηρεσίες των συνεργαζόμενων εταιρειών μας και την προβολή αυτών των αναφορών μέσω του Facebook , Google , Youtube, Instagram και άλλων social media.

Όταν οι άλλοι θα διαφημίζουν το προιόν ή την υπηρεσία τους με τον παραδοσιακό τρόπο δηλαδή η εταιρεία Α ισχυρίζεται ότι το προιόν της ΑΒ είναι εξαιρετικό εμείς προτιμούμε οι δικοί μας social media influencers να ισχυρίζονται ΑΥΤΟΙ ότι το προιόν – υπηρεσία σας ΑΒ είναι εξαιρετικό.

Και όλα αυτά μέσα από ένα οργανωμένο – πολυπληθές πλέγμα ιστοτόπων και social media.  Εκτός από τις κριτικές, οι influencers υποκαθιστούν τις από στόμα σε στόμα συστάσεις.

Σκεφθείτε ένα προιόν διατροφής το οποίο αναφέρεται και σχολιάζετε μέσα από το i-pharm.gr από την διατροφολόγο συντάκτρια μας που έχει προσεγγίσει ένα κοινό 15000 likes μέσα από την σελίδα του i-pharm στο facebook ή μια βιντεοπαρουσίαση προιόντων για θέματα υγείας όπως αυτή του Folder.Gr στο youtube. Όταν λοιπόν διαμορφώσουμε το διαφημιστικό μας μήνυμα τότε ακολουθούμε την διαφημιστική προβολή σε ιστοτόπους οι  οποίοι αποδεδειγμένα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των χρηστών τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως.( google, facebook,youtube, instagram κ.α.). Τι νόημα έχει εξάλλου μια διαφήμιση που μπορείτε κάλλιστα και μόνος σας να κάνετε ;

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να  κάνουμε την διαφορά  για εσάς αν μας δώσετε την ευκαιρία. Αυτό φυσικά θα επηρέασει και την θέση της ιστοσελίδας σας στο Google το οποίο πάντα πραγματοποιεί μια άτυπη online δημοσκόπηση για το site σας μετρώντας τις αναφορές προς αυτό.

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο google με τους όρους “προώθηση ιστοσελίδων” , “προώθηση ιστοσελίδας” , “διαφήμιση στο internet” , “διαφήμιση στο διαδίκτυο”  θα βρείτε τις ακόλουθες σελίδες μας στην πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα του google εδώ και πολλά χρόνια.

Επειδή η κάθε περίπτωση για εμάς , εξ ορισμού είναι μοναδική αφού δεν πουλάμε αριθμό likes ή εμφανίσεων θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 77 13 284 ενώ ακολουθούν κάποιες ενδεικτικές πρώτες προτάσεις απλά για να πάρετε μια πρώτη ιδέα.

Πακέτο έναρξης στα social media: 500 €

Αν κάθε μια από τις προαναφερθέντες διαφημιστικές ενέργειες έχει τα θετικά της ο συνδυασμός όλων αυτών λειτουργεί όχι αθροιστικά αλλά πολλαπλασιαστικά στα οφέλη που μπορείτε να αναμένετε.

Η διαφορά εδώ είναι ότι σχεδιάζουμε μια στρατηγική που καλύπτει όλους τους πιθανούς τομείς ενδιαφέροντος μας χρησιμοποιώντας συνδυαστικά όλα τα μέσα. Ένα παράδειγμα συνδυαστικής δράσης μπορείτε να δείτε στο άρθρο μας εδώ και η χρήση social media influencers λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στο κύρος και την αξιοπιστία του διαφημιστικού μας μηνύματος  ενώ οι παραδοσιακές μέθοδοι διαφήμισης μέσω διαφήμισης στο facebook , στο google , στο youtube, στο instagram και άλλου φροντίζουν ώστε το μήνυμα αυτό να εμφανιστεί στις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους και πλατείες του διαδικτύου εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή απήχηση.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο έναρξης

Δημιουργία σχεδιαστικού που θα στηρίζεται στο λογότυπο σας και το θέμα των προιόντων – υπηρεσιών σας ( μέχρι 3 προτάσεις ) το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στα social media σας (facebook – twitter – google+ , youtube )Το κάθε social media έχει τις δικές του διαστάσεις και ενώ το facebook έχει standard διαστάσεις τα άλλα έχουν διαφορετικές διαστάσεις αναλόγως της οθόνης του χρήστη – επισκέπτη με αποτέλεσμα όταν μια σελίδα χρησιμοποιεί ένα γραφικό που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις αυτές να παρουσιάζεται μια εικόνα ερασιτεχνική κατά τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό.Μέσω του σχεδιαστικού μας αποκτάται μια επαγγελματική αξιοπρεπής παρουσία που να λειτουργεί ενισχυτικά στην δημόσια εικόνα σας και όχι αφαιρετικά. Μπορείτε να δείτε κάποια δείγματα γραφής μας σχεδιαστικά από τις συλλογές μας.

Προωθούμε μέσω διαφήμισης από το σύστημα του facebook για περίοδο 30 ημερών την εκεί σελίδα σας αυξάνοντας κατά 2.000+ τα likes σας. Ο αριθμός αυτός είναι ο απαραίτητος για να μην θεωρείται η σελίδα σας εκεί ως σημείο συνάντησης απλά προσωπικών φίλων και γνωστών και να παρέχει το πλήθος που είναι απαραίτητο ώστε η σελίδα και άρα η εταιρεία σας να θεωρείται επώνυμη.

Παρακαλούμε διαβάστε την σχετική αρθρογραφία μας στο blog μας.

Προώθηση και δημιουργία προωθητικών post για 1 μήνα με 15 post σε αυτή την περίοδο.

Ένα post ανα δυο ημέρες προωθημένο στο κοινό της επιλογής μας με κριτήρια όπως κατοικία διαμονής, φύλο , ηλικία κ.α. μας δίνει την δυνατότητα να διαφημίσουμε προιόντα και υπηρεσίες μας στο κοινό που θέλουμε χωρίς να κουράσουμε το κοινό μας.

Σύνδεση της με το twitter για να αναπαράγονται εκεί τα post που κάνουμε στο facebook έτσι ώστε να έχουμε μια σελίδα γεμάτη από νέα μας αλλά χωρίς την ανάγκη ξεχωριστής καταχώρησης εκεί.

Δημιουργία τριών προωθητικών βίντεο στην σελίδα στο Youtube μας που θα βασίζονται σε animation επάνω στο λογότυπο σας. Προωθούμε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας στο κοινό του Youtube που είναι πρώτο σε ηλικίες 45+ σε αντίθεση με το facebook που πρωτεύει στις νεαρότερες ηλικιες. Μπορείτε να δείτε κάποια βίντεο μας εδώ: http://www.dreamweaver.gr/videos.php

Προωθούμε τα βίντεο αυτά μέσω συστήματος διαφήμισης για να αποκτήσουν έκαστο απο 5.000+ εμφανίσεις. Στόχος μας. Η απλή θέαση του και η απόκτηση αναγνωρισιμότητας για την εταιρεία σας. Τα σχόλια του στυλ ” την έχω ακούσει , την ξέρω ” είναι αυτό που διακρίνει τις επώνυμες επιχειρήσεις από τις ανώνυμες στο διαδίκτυο όπως και στον φυσικό κόσμο εξάλλου. Τα βίντεο μας θα αναπαράγονται αυτόματα στην σελίδα μας στο Google+ το οποίο μπορεί να μην έχει μεγάλη επισκεψιμότητα σαν μέσο αλλά είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ σημασίας για την κατάταξη μας στην μηχανή αναζήτησης της Google. Εδώ ισχύει η λαική έκφραση το ένα χέρι νίβει το άλλο αφού η Google δίνει δυσανάλογη σημασία με την ισχύ του μέσου σαν κριτήριο κατάταξης μιας σελίδας στην Google όπως και με το Youtube που και αυτό αποτελεί ιδιοκτησία της Google

Τα βίντεο αυτά θα χρησιμοποιηθύν φυσικά και σαν post στην σελίδα μας στο facebook ή και στην ιστοσελίδα σας ενώ όλα τα social media και η ιστοσελίδα θα συνδεθούν με links ανάμεσα τους και θα λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία

Επιτυχημένη διαφήμιση στο internet

Μέσω της προαναφερθείσας μεθολογίας και πρακτικής θα προκύψουν ευεργετικά αποτελέσματα στην δημόσια εικόνα της επιχείρησης σας και θα αποτελέσουν την βάση για μετέπειτα διαφημιστικές προωθητικές σας ενέργειες.

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός πολυετούς επαγγελματικής και ακαδημαικής ενασχόλησης – έρευνας με το αντικείμενο μας παρέχει μια πολυδιάσταση προσέγγιση επί του ζητήματος

Για το πως αντιλαμβανόμαστε την διαφήμιση στο internet και την προώθηση ιστοσελίδων παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο διαβάζοντας τα σχετικά μας άρθρα στο blog μας.

http://dreamweaver.gr/dreamweaver-blog.php

Μετά απο την προβολή εκατοντάδων ιστοτόπων στην χώρα μας νομίζουμε δικαιούμαστε να πούμε χωρίς ίχνος αλαζονείας ότι είναι κάτι που το κατέχουμε ως αντικείμενο .

Η ομάδα παραγωγής μας αποτελείται από τους συγγραφείς του πρώτου και μοναδικού στο είδος του βιβλίο ” Ανάπτυξη e-shop με OpenCart ” από τις Εκδόσεις Φυλάτος και στο “Πώς να είστε στην πρώτη σελίδα του Google” από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος ενώ ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής στο Elearning του Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο αντικείμενο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της προώθησης ιστοσελίδων .

http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/product/eshop-opencart/

http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/product/proothisi-istoselidon/

διαφήμιση στο διαδίκτυο

Πακέτα διαφήμισης προσαρμοσμένα ειδικά στα μέτρα και τις ανάγκες σας

Φυσικά και μπορούμε να εστιάσουμε στα σημεία που επιθυμείτε και άρα να διαμορφώσουμε πακέτα ειδικά στα μέτρα και τις ανάγκες σας. Καλέστε μας στo 210 7713284 ή στείλτε μας email στο sales at dreamweaver dot gr ή μιλήστε ζωντανά με κάποιον εκπρόσωπο μας στο live chat το εικονίδιο του οποίου θα βρείτε στο τέλος της ιστοσελίδας μας δεξιά.