Διαφήμιση στο Internet – fxeurope.gr


Μια ακόμη περίπτωση που αναλάβαμε την διαφήμιση στο internet ενός νέου site είναι αυτή του fxeurope.gr

Αρχικά ξεκινήσαμε με την δημιουργία μιας σελίδας στο facebook
http://www.facebook.com/fxeurope.gr όπου με ένα διαγωνισμό προσελκύσαμε πάνω από 1100 likes με συνεχόμενες αυξητικές τάσεις.

Συνδέσαμε την σελίδα αυτή με σελίδα στο twitter ώστε τα post μας στο facebook να αναδημοσιεύονται αυτόματα στο twitter .

Δημιουργήσαμε κανάλι στο youtube και το βίντεο αυτό είναι ένα από αυτά που χρησιμοποιήσαμε στην πρώτη μας προσέγγιση που αφορά την προώθηση του logo και άρα την γνωστοποίηση του site μας στο ευρύ διαδικτυακό κοινό. Τα βίντεο αυτά προωθούνται διαφημιστικά μέσω του συστήματος διαφήμισης στο youtube ( google adwords)

Τα βίντεο αυτά αναπαράγονται αυτόματα στην σελίδα που δημιουργήσαμε στο google+ αλλά και στο facebook δημιουργώντας ένα web ring στα social media.

Νοιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς ότι μέσα σε 1 μήνα καταφέραμε όχι μόνο να προσελκύσουμε χιλιάδες επισκέπτες για το μητρικό site ( fxeurope.gr ) αλλά και να δημιουργήσουμε την υποδομή σε επίπεδο social media για νέες διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και την βάση για την προώθηση της ιστοσελίδας στην 1η σελίδα του google σε λέξεις κλειδιά του ενδιαφέροντος μας.

Προώθηση ιστοσελίδας – http://www.dreamweaver.gr/προώθηση-ιστοσελίδων.php

Διαφήμιση στο ιντερνετ – http://www.dreamweaver.gr/διαφήμιση-στο-internet.php

Rate this post
Close Popup