Δημιουργία βίντεο

Δημιουργία βίντεο

Δημιουργία βίντεο στο youtube

 

Δημιουργία βίντεο | Δημιουργία βίντεο στο youtube : Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι ο ψηφιακός κόσμος εξελίσσεται συνεχώς και αν δεν είστε ενημερωμένοι, είναι εύκολο να μείνετε πίσω. Η χρήση περιεχομένου βίντεο σε στρατηγικές διαδικτυακού μάρκετινγκ είναι μία από τις κύριες πτυχές που είναι υπεύθυνες για την προώθηση νέων τεχνολογιών και την ευθυγράμμιση του περιεχομένου με τους χρήστες.

[yotuwp type=”videos” id=”C5FvVRlajOY” ]

Αυτή είναι επίσης μια από τις προτιμώμενες μεθόδους για τους χρήστες κατά την αναζήτηση ψυχαγωγίας, προϊόντων, υπηρεσιών ή πληροφοριών σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Η σημασία της βελτιστοποίησης του περιεχομένου του βίντεο σας και της στρατηγικής του αναλόγως μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το SEO σας σε μεγάλη κλίμακα παρέχοντας αξία στο περιεχόμενό σας στην Google.

Ακολουθούν ορισμένα γρήγορα και σημαντικά γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το μάρκετινγκ περιεχομένου βίντεο:

 • Σύμφωνα με τη Cisco έως το 2020, η διαδικτυακή επισκεψιμότητα θα αυξηθεί κατά 82%.
 • Ο αριθμός των ατόμων που βλέπουν βίντεο στο Διαδίκτυο είναι 86%.
 • Ορισμένες εταιρείες που έχουν υιοθετήσει τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου βίντεο έχουν βελτιώσει το ποσοστό μετατροπών τους κατά 72%.
 • Το 83% των εταιρειών αναφέρουν ότι το μάρκετινγκ περιεχομένου βίντεο δημιουργεί καλή απόδοση επένδυσης (ROI).

Όπως συμβαίνει με την παραδοσιακή στρατηγική προώθησης μιας ιστοσελίδας, κατά τη βελτιστοποίηση περιεχομένου βίντεο για SEO, η ιδέα είναι να εφαρμόσετε διάφορες τεχνικές που σας επιτρέπουν να κατατάξετε καλύτερα σε βίντεο και σελίδες που περιέχουν βίντεο.

Επιπλέον, όλοι οι ιστότοποι μπορούν να ταξινομήσουν την καρτέλα βίντεο στα προγράμματα περιήγησης αναζήτησης, αλλά δεν μπορούν όλοι να κατατάσσονται στην καθολική αναζήτηση με ένα βίντεο.

Η αρχή του ιστότοπού σας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην κατάταξη υψηλότερων με την καθολική αναζήτηση, επαληθεύοντας εάν το περιεχόμενο εστιάζεται σε βίντεο και πώς κατατάσσεται για όρους που σχετίζονται με βίντεο.

Ποιος είναι ο αντίκτυπος της βελτιστοποίησης βίντεο και πώς τα ταξινομεί η Google;

Η δημοτικότητα της δημιουργίας περιεχομένου βίντεο έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Με τα κοινωνικά μέσα και τη συνεχή εξέλιξη των smartphone και των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, οι άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν πρόσβαση στην παραγωγή και δημοσίευση περιεχομένου βίντεο με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό.

Εκτός αυτού, τα βίντεο βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών επικοινωνώντας ό, τι τους αρέσει, συνδυάζοντας κίνηση, οπτικά και ήχους.

Για να παρέχει το Google το μεγαλύτερο περιεχόμενο για τους χρήστες, υπολογίζει ποιο μπορεί να είναι το πιο σχετικό για προγράμματα περιήγησης αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση του βίντεο με το σωστό ερώτημα αναζήτησης και τη σωστή περιγραφή παρέχοντας μια ελκυστική περίληψη για το τι μπορεί να αναμένεται στο βίντεο βοηθά την Google να δώσει προτεραιότητα στην κατάταξη.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι οι πληροφορίες που παρέχονται στο πραγματικό βίντεο.

Στο YouTube, είναι πολύ συνηθισμένο να βρίσκετε βίντεο με παραπλανητικούς τίτλους και περιγραφές που στον κόσμο του περιεχομένου βίντεο θεωρούνται ως δόλωμα κλικ. Αυτός ο τύπος περιεχομένου έχει συνήθως υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης που μειώνει το βίντεο στην κατάταξη.

Η δημιουργία περιεχομένου και η τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών με μεγάλο όγκο αναζήτησης στους τίτλους ή τις περιγραφές σας για να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού είναι μια πρακτική που απορρίπτεται από το Google, το YouTube και άλλες μηχανές αναζήτησης.

Πώς να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο βίντεο;

 • Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να κάνετε έρευνα λέξεων-κλειδιών όπως στο περιεχόμενο κειμένου – οι λέξεις-κλειδιά είναι επίσης σημαντικές για τη στρατηγική βίντεο SEO.
 • Δημιουργήστε ένα κανάλι στο YouTube. Σύμφωνα με το Searchmetrics, το 82% των βίντεο εμφανίστηκε στην καθολική αναζήτηση του Google.
 • Οι τιμές Google σε ιστοσελίδες περιέχουν τουλάχιστον ένα βίντεο. Γι \’αυτό φροντίστε να συμπεριλάβετε βίντεο σε σχετικές σελίδες ή δημοσιεύσεις.
 • Η μικρογραφία είναι μια προεπισκόπηση του περιεχομένου στο βίντεο σας και είναι συχνά το κλειδί για την προσέλκυση κλικ από χρήστες. Λειτουργεί σαν επαγγελματική κάρτα και μπορεί να προσελκύσει ή να προσελκύσει θεατές.
 • Δημιουργήστε ελκυστικούς τίτλους και περιγραφές. Οι τίτλοι και οι περιγραφές των βίντεο πρέπει να είναι συναρπαστικοί για την αύξηση των κλικ και τη συνέπεια με το περιεχόμενο. Πρέπει να είναι αντικειμενικά και το θέμα περιεχομένου πρέπει να συνοψιστεί για τους αλγόριθμους της Google.
 • Ιστότοπος φιλικός προς κινητά και φιλικός προς κινητά.
 • Δημιουργήστε backlinks για να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα και να βελτιώσετε την κατάταξη.
 • Δημιουργήστε αειθαλή περιεκτικότητα που σημαίνει ότι ακόμη και σε δύο χρόνια θα τραβήξει την προσοχή κάθε αναγνώστη.
 • Δημιουργήστε χάρτες ιστότοπου βίντεο για τις σελίδες σας. Είναι σημαντικό να κάνετε το βίντεό σας ευρετηριασμένο από μηχανές αναζήτησης.
 • Ενθαρρύνετε τους χρήστες να σχολιάσουν, να μοιραστούν και να αρέσουν το περιεχόμενο.
 • Το περιεχόμενο βίντεο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και συνεχίζοντας να ενημερώνεστε για τα νέα, τις τάσεις και η πρόθεση του χρήστη θα είναι το κλειδί για να είστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.
 • Το βασικό μυστικό της επιτυχίας είναι να δημιουργείτε πάντα ποιοτικό περιεχόμενο που αυξάνει την επισκεψιμότητα και τις προβολές στους ιστότοπους και τα κανάλια σας. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας έχει ως στόχο της όχι μόνο ένα αισθητικό αποτελέσμα αλλά κυρίως την παράθεση πληροφοριών και δεδομένων. Το web design είναι απλά η ένδυση για αυτά.

Εργαλεία δημιουργίας video

Μην ανησυχείτε!  Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Τα κατάλληλα όμως εργαλεία δημιουργίας video σίγουρα θα είναι πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια σας.

Είμαστε εδώ με 10 από τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ βίντεο για τα 2020. Αυτά τα εργαλεία μάρκετινγκ θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις που αναφέρονται παραπάνω.

 1. StopMotionSuite

Το StopMotionSuite είναι ένα επαναστατικό λογισμικό διακοπής κίνησης. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο Stop Motion από πρότυπα και να χρησιμοποιείτε εύκολα την τεχνολογία drag-and-drop

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μεγάλα ποσά σε ελεύθερους επαγγελματίες κάνοντας βίντεο με στάση κίνησης πια. Μπορείτε να λάβετε αξιοσημείωτα βίντεο διακοπής κίνησης που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή της θέσης σας γρήγορα.
 • Το StopMotion Suite έρχεται με πρότυπα DFY χρησιμοποιώντας τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα περιεχόμενο στάσης κίνησης για Facebook, TikTok, Instagram και YouTube.
 • Σας βοηθά να προσαρμόσετε τα βίντεο σας με έναν εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας drag-and-drop
 • Αυτή η εφαρμογή που βασίζεται σε cloud / σύννεφο είναι φορτωμένη με χιλιάδες γραφικά, CTA, ήχους χωρίς δικαιώματα και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε συναρπαστικά κινούμενα σχέδια διακοπής κίνησης.
 • Μπορείτε να προσθέσετε voiceover, προσαρμοσμένους ήχους στο βίντεο σας
 • Σας βοηθά να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε ελκυστικό περιεχόμενο διακοπής κίνησης σε μόλις 3 βήματα!
 • Περιλαμβάνονται εμπορικά δικαιώματα – Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ως “Επεξεργαστής βίντεο”και  να ξεκινήσετε την πώληση περιεχομένου βίντεο
 • Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Έτσι, ακόμη και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό το λογισμικό διακοπής κίνησης, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Πολύ καλό εργαλείο για την δημιουργία βίντεο στο youtube

Βαθμολογία – 4,8 / 5

Τιμή – 37 $ (μία φορά)

Ιστότοπος – stopmotionsuite.io

2. Vid Viral 2.0

Το Vid Viral 2.0 είναι ένας ισχυρός δημιουργός meme βίντεο . Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενες δεξιότητες για να αρχίσετε να μετατρέπετε βίντεο σε viral memes.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μετατρέψτε οποιοδήποτε βαρετό βίντεο σε viral engaging χρησιμοποιώντας τον δημιουργό meme VidViral σε μόλις 3 εύκολα βήματα.
 • Προσθέστε ελκυστικά στοιχεία σε περιεχόμενο όπως κεφαλίδες, υποσέλιδα, emoji, εικονίδια, αυτοκόλλητα, φίλτρα βίντεο και πολλά άλλα.
 • Προσθέστε μια ποικιλία φόντων, πλαισίων περιγράμματος, εικόνων για να κάνετε το τελικό προϊόν σας να ξεχωρίζει.
 • Δώστε μια γωνία σπανιότητας σε τέτοιο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας γραμμές χρόνου, χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης, κεφαλίδες.
 • Προσθέστε κείμενο στα βίντεο σας στη γλώσσα που προτιμάτε.
 • Εκτός από τα βίντεο memes, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε viral εικόνες με δυνατότητα κλικ, GIF.
 • Επιλέξτε βίντεο από πολλές πηγές όπως το Amazon S3, το YouTube, το Vimeo και το φορητό υπολογιστή και μετατρέψτε τα αμέσως σε ιογενή.
 • Είναι λογισμικό cloud, οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στον φορητό υπολογιστή.
 • Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Βαθμολογία – 4.7 / 5

Τιμή – 47 $ (μία φορά)

Εξαιρετικό εργαλείο για την δημιουργία βίντεο στο youtube

Ιστότοπος –vidviral.in

3. Traffic Jeet 4

Το Traffic Jeet 4 είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά του YouTube SEO που μπορεί να σας φέρει πολλούς οργανικούς πελάτες. Με αυτό το εργαλείο βίντεο βίντεο YouTube, μπορείτε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας και να κατατάξετε τέτοιο περιεχόμενο στο YouTube καθώς και στο Google.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης βίντεο, μπορείτε να αναπτύξετε το κανάλι σας στο YouTube δωρεάν.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Σας βοηθά να εντοπίσετε τις τάσεις της αγοράς και τις ευκαιρίες κυκλοφορίας.
 • Σας επιτρέπει να βρείτε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά ευκαιρίας και τις χαμηλές θέσεις ανταγωνισμού.
 • Αντιγράψτε τις μυστικές στρατηγικές SEO του ανταγωνιστή σας και βαθμολογήστε αμέσως το περιεχόμενο του YouTube.
 • Βοηθά στην κλοπή των συνδρομητών του ανταγωνιστή σας και της κυκλοφορίας τους.
 • Βοηθά να μετατρέψετε τους θεατές σας στο YouTube σε δυνητικούς πελάτες και συνδρομητές.
 • Διασφαλίζει ότι κάθε βίντεο που δημιουργείτε είναι ενισχυτικό επισκεψιμότητας.

Βαθμολογία – 4,8 / 5

Τιμή – 37 $ (μία φορά)

Ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για την δημιουργία βίντεο στο youtube και την παρακολούθηση της πορείας σας εκεί

Ιστότοπος –trafficjeet.com

4. LiveCaster 3

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ βίντεο που μπορεί να μεταδώσει ζωντανά οποιοδήποτε προ-εγγεγραμμένο περιεχόμενο στο YouTube, καθώς και στο Facebook και να λάβετε γρήγορη αύξηση της κυκλοφορίας του ιστοτόπου και των καναλιών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Σας βοηθά να μεταδίδετε ζωντανά σε πλατφόρμες YouTube και Facebook χρησιμοποιώντας προ-ηχογραφημένο περιεχόμενο.
 • Αποκτήστε άμεση αύξηση της κίνησης από το Facebook και το YouTube, καθώς τα ζωντανά βίντεο βοηθούν στο να τραβήξετε την προσοχή
 • Δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης ή προγραμματισμού για το μέλλον.
 • Δεν χρειάζεται να έχετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους και είναι 100% hands-free.
 • Η ζωντανή μετάδοση πολλαπλών προ-εγγεγραμμένων περιεχομένων είναι δυνατή με αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ.
 • Τα ζωντανά βίντεο βοηθούν στην κατάταξη στο Google αμέσως.
 • Λειτουργεί με όλες τις μορφές και τις αποδόσεις μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Αυτό το λογισμικό σας επιτρέπει να προσθέσετε CTA και κείμενο επικάλυψης σε ζωντανά βίντεο.
 • Αποκτήστε περισσότερους θαυμαστές και συνδρομητές και προσεγγίστε περισσότερα άτομα.

Αξιολόγηση – 4.5 / 5

Τιμή – 37 $ (μία φορά)

Πολύ χρήσιμο εργαλείο για την δημιουργία βίντεο στο youtube και το live streaming εκεί

Ιστότοπος – livecaster.in

5. Tube Buddy

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης Tube Buddy μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε γρήγορα το κανάλι YouTube. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να ανακαλύπτετε trending βίντεο με tags και να σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε το YouTube και το κανάλι.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Λειτουργεί μέσα στο YouTube και βοηθά στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου του YouTube και του καναλιού.
 • Παρέχει πολύ προηγμένες επιλογές ενσωμάτωσης βίντεο από το YouTube.
 • Προσαρμογή της εμφάνισης της ενσωματωμένης λίστας αναπαραγωγής σας.
 • Οι προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας και βελτίωσης περιεχομένου σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε βίντεο αμέσως.
 • Κάνει τα βίντεο σας να αποκτούν υψηλότερη κατάταξη στο SERP και απολαύστε βελτιωμένες προβολές.
 • Βοηθά στην αναζήτηση λέξεων-κλειδιών με μεγάλη ουρά.
 • Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τις δημοφιλείς ετικέτες.

Αξιολόγηση – 4.2 / 5

Τιμή – 9 $ (μηνιαία)

Πολύ χρήσιμο εργαλείο για την δημιουργία βίντεο στο youtube ειδικά όταν ξέρετε να κάνετε χρήση των tags

Ιστότοπος – www.tubebuddy.com

6. VidiQ

Η επέκταση VidIQ είναι ένα εργαλείο ανάλυσης του YouTube. Σας βοηθά να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε 1000 συνδρομητές στο YouTube δωρεάν. Το VidIQ προσφέρει επίσης ένα μάθημα βίντεο σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης του καναλιού YouTube σε 30 ημέρες.

Είναι από τα κορυφαία εργαλεία μάρκετινγκ βίντεο 2020 που μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε την οργανική προσέγγιση των βίντεό σας.
 • Αυτό το εργαλείο ελέγχου καναλιών YouTube δείχνει τομείς βελτίωσης και σας βοηθά να διατηρήσετε το κανάλι σας στην καλύτερη κατάσταση.
 • Σας επιτρέπει να κερδίσετε τον ανταγωνισμό γνωρίζοντας τι χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας για να κατατάξετε υψηλότερη θέση, ώστε να έχετε περισσότερες προβολές και ανταγωνιστές.
 • Συγκρίνετε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής στο YouTube με τη δική σας και μάθετε πώς λειτουργεί το περιεχόμενό σας σε πραγματικό χρόνο.
 • Με αυτήν την επέκταση προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να προσδιορίσετε τις τάσεις και τις δημοφιλείς ετικέτες. Μπορείτε να το αξιοποιήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας περιεχόμενο και να κατατάξετε αμέσως βίντεο στο YouTube.
 • Παρέχει βελτιστοποίηση τίτλου και ετικετών βίντεο και προτάσεις λέξεων-κλειδιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κατάταξη.

Αξιολόγηση – 4,5 / 5

Τιμή – 7,5 $ (μηνιαία)

Ένα ιδιαίτερο εργαλείο  όχι μόνο για την δημιουργία βίντεο στο youtube αλλά και για να σας βοηθήσει να στήσετε την κοινότητα σας στο youtube.

Ιστότοπος – vidiq.com

7. Animoto

Το Animoto είναι ένα διαδικτυακό λογισμικό δημιουργίας βίντεο για έμπορους, φωτογράφους, vloggers που αναζητούν ποιοτικά βίντεο σε χρόνο μηδέν. Γι \’αυτό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας στα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ βίντεο 2020.

Είναι μια επιλογή που συστήνουμε ιδιαίτερα σε όσους έχουν αναπτύξει ένα e-shop. Ο λόγος απλός. Η παρουσίαση ενός προιόντος είναι το Α και το Ω στο ηλεκτρονικό εμπόριο ( e-commerce ) και σε ένα e-shop / ηλεκτρονικό κατάστημα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε Παρουσίαση, Προσφορά, Κοινωνικά μέσα ή οποιοδήποτε βίντεο θέλετε.
 • Φορτωμένο με δεκάδες ενσωματωμένα πρότυπα storyboard που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και για τη δημιουργία βίντεο μάρκετινγκ.
 • Απεριόριστες επιλογές για γραμματοσειρές κειμένου, φωτογραφίες αποθεμάτων, χρώματα και μουσική που ίσως θέλετε να προσθέσετε.
 • Η προσθήκη ενός λογότυπου ως υδατογράφημα στο βίντεο για την αναγνώριση της επωνυμίας είναι επίσης δυνατή.
 • Ανεβάστε τα βίντεο, τις εικόνες σας και με εύκολο πρόγραμμα μεταφοράς και απόθεσης και δημιουργήστε εκπληκτικό περιεχόμενο.
 • Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα. Όλα όσα εργάζεστε θα αποθηκευτούν στην εφαρμογή που βασίζεται σε σύννεφο.

Βαθμολογία – 4/5

Τιμή – 33 $ (μηνιαία)

Ίσως το κορυφαίο εργαλείο  για την δημιουργία βίντεο στο youtube

Ιστότοπος – animoto.com

8. Wideo

Είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να δημιουργήσετε εξαιρετικά συναρπαστικά και συναρπαστικά κινούμενα βίντεο και παρουσιάσεις που αποφέρουν προβολές και συνδρομητές.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Το εργαλείο διευκολύνει τον καθένα να δημιουργήσει ένα βίντεο.
 • Η δημιουργία λίστας αναπαραγωγής μάρκετινγκ κατέστη δυνατή.
 • Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε επαγγελματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Κοινή χρήση και λήψη με ένα κλικ στο MP4.
 • Έρχεται με τη δυνατότητα εύκολης μεταφόρτωσης αρχείων ή επιλογής από δωρεάν βίντεο κλιπ από την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη.
 • Δυνατότητα δημιουργίας παρουσιάσεων παρουσίασης διαφανειών – πείτε όχι σε βαρετές διαφάνειες PowerPoint και μετατροπή οποιουδήποτε βίντεο σε παρουσίαση παρουσίασης με ένα μόνο κλικ.

Βαθμολογία – 4/5

Τιμή – 39 $ (Μηνιαία)

Ένα απλό στην χρήση εργαλείο για την δημιουργία βίντεο στο youtube χωρίς όμως μεγάλες δυνατότητες κατά τα άλλα.

Ιστότοπος – wideo.co

9. Filmora

Είναι ένας από τους καλύτερους επεξεργαστές βίντεο που διατίθεται το 2020. Το Filmora είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο με δυνατότητα λήψης. Υποστηρίζει Mac OS καθώς και Microsoft OS.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να κατεβάσουν την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για κινητά FilmoraGo. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Filmora για το YouTube και να αναπτύξετε το κανάλι σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Έρχεται με μια ισχυρή διεπαφή επεξεργασίας βίντεο και βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν μια διαδραστική λίστα αναπαραγωγής.
 • Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το εργαλείο για να δημιουργήσετε εξαιρετικά ενδιαφέροντα βίντεο που θα βοηθήσουν την επωνυμία σας να δημιουργήσει μια θέση για την ίδια στην αγορά.
 • Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Filmora διαθέτει πολλές δυνατότητες όπως εφέ χρώματος, ρύθμιση ταχύτητας αναπαραγωγής βίντεο, μεταβάσεις, εφέ βίντεο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά βελτίωσης.
 • Με την έκδοση Filmora Pro, μπορείτε να λάβετε λειτουργίες όπως εγγραφή οθόνης, εφέ σταθεροποίησης βίντεο, μείωση θορύβου ήχου και πολλά άλλα.
 • Αυτό το εργαλείο διαθέτει επίσης έτοιμα προκαθορισμένα πρότυπα, απεριόριστα κομμάτια ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
 • Προσθέστε εφέ παρακολούθησης κίνησης, ρεαλιστικά εφέ κίνησης της κάμερας στο κλιπ σας.

Βαθμολογία – 4.7 / 5

Τιμή – 9,99 $ (μηνιαία)

Πολύ καλό αλλά ταυτόχρονα και δύσχρηστο εργαλείο για την δημιουργία βίντεο στο youtube . Θα το εκμεταλλευτείτε πλήρως  μόνο αν έχετε κάποιες βασικές γνώσεις στο video editing

Ιστότοπος – filmora.wondershare.com

10. Powtoon

Είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία δημιουργίας βίντεο του 2020 που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε συναρπαστικά κινούμενα βίντεο, επαγγελματικές παρουσιάσεις και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δωρεάν ή επί πληρωμή ζωντανό και κινούμενο βίντεο HD ποιότητας στούντιο μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Εξαλείφει τις δαπάνες για την απασχόληση μιας ομάδας παραγωγής βίντεο.
 • Σας παρέχει μια τεράστια βιβλιοθήκη επαγγελματικών σκηνών, στηρίγματα, πρότυπα, ηχητικά κομμάτια, κείμενα και απεριόριστες λίστες αναπαραγωγής και πολλά άλλα.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικό προ-ηχογραφημένο περιεχόμενο σε χρόνο μηδέν χρησιμοποιώντας τις δικές σας μεταφορτώσεις πολυμέσων, GIF, βίντεο, φωνητικά και εικόνες.
 • Δημοσιεύστε εύκολα τα βίντεο σας απευθείας από την πλατφόρμα Powtoon καθώς προσφέρει ενοποιήσεις με το YouTube, το Twitter, το HubSpot, το Facebook, το Wistia κ.λπ.
 • Χρησιμοποιώντας το Powtoon, μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο κινουμένων σχεδίων, εικόνες, PPT, βίντεο ζωντανής δράσης και γραφήματα στον πίνακα.
 • Ο εύκολος επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης καθιστά πολύ πιο εύκολο να συνεργαστείτε με αυτόν τον online δημιουργό βίντεο.

Βαθμολογία – 4.6 / 5

Τιμή – 19 $ (μηνιαία)

Όπως και το filmora ένα εργαλείο για την δημιουργία βίντεο στο youtube υψηλού επιπέδου αλλά όχι η πρώτη επιλογή ενός αρχάριου στον τομέα.

Ιστότοπος – powtoon.com

Ελπίζουμε τα εργαλεία αυτά και μια πρώτη ενημέρωση που λάβατε για το πως η δημιουργία βίντεο μπορεί να βοηθήσει τόσο τις προωθητικές σας SEO ενέργειες όσο και το να αποτελέσουν τα εργαλεία σας για τις διάφορες διαφημίσεις σας στο internet να σας φάνηκαν χρήσιμα

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 74 84 84 5 ή να μας στείλετε ένα email στο s at dreamweaver dot gr ενώ μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο κανάλι μας στο Youtube εδώ

Rate this post
Close Popup