Αύξηση αναγνωρισιμότητας.Το κλειδί της επιτυχίας.


Η εταιρική εικόνα είναι η συνολική εντύπωση που η οντότητα προκαλεί στα μυαλά των ανθρώπων.H η εικόνα που συνδέεται με το όνομα μιας εταιρίας.

Η εταιρική εικόνα είναι, επομένως, η συνολική εντύπωση που προκαλεί η φίρμα της εταιρίας, σε αντίθεση με τη μεμονωμένη αναγνώριση της μέσω των διαφημίσεων, προωθήσεων ή χορηγιών.

Ένας παράγοντας που πρέπει να εξεταστεί όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα σε συνδυασμό με την εταιρική εικόνα είναι η οργάνωση της μνήμης. Οι πληροφορίες προϊόντων στη μνήμη αποθηκεύονται και οργανώνονται κυρίως με κριτήριο το εμπορικό σήμα

Αυτή η οργάνωση δεν ευνοεί την αβίαστη ανάκληση, ευνοεί όμως την αναγνώριση. Τα δημοφιλή minions τα οποία έχουμε χρησιμοποιήσει κατ΄ επανάληψη στις διαφημιστικές μας προσπάθειες για το 4epoxes.com μας έχουν βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια ανάκλησης και της αύξησης της αναγνωρισιμότητας του eshop του πελάτη μας.

Προώθηση ιστοσελίδας http://dreamweaver.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD.php

Διαφήμιση στο διαδίκτυο
http://dreamweaver.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet.php

Κατασκευή eshop
http://dreamweaver.gr/e-shop.php

Rate this post
Close Popup