DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

Radio Streaming

Το TV & Radio Streaming πλεον δεν αποτελεί το αύριο αλλά το σήμερα των media και εμείς ασχολούμαστε απο το χθές μαζί του.

Εξειδίκευση στο Radio Streaming

Το radiostreaming και tv streaming αποτελεί πλέον μια δημοφιλή πρακτική και αποτελεί την αυριανή δίοδο των fm. Μέχρι πρότινος τόσο οι μεγάλες χρεώσεις σε επίπεδο bandwidth, software & hardware εξοπλισμό αποτελούσαν απαγορευτικό παράγοντα για πολλούς.
Η λύση που σας προτείνουμε ΔΕΝ απαιτεί καμία ειδική γνώση απο την πλευρά σας, ένα απλο pc με σύνδεση στο internet (το pc σας) , το δωρέαν διατιθέμενο πρόγραμμα WinAmp και όλα τα υπόλοιπα τα παρέχουμε εμείς. Ακούγεται απλό απλούστατα γιατί είναι τόσο απλό!.
Φυσικά οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24 ώρο για να σας καθδηγήσουν και να επιλύσουν κάθε απορία & πρόβλημα σας. Ακολούθως σας αναφέρουμε τις τιμές μας οι οποίες εξαρτώνται απο δυο παράγοντες: την ταχύτητα με την οποία θα “σερβίρεται” ο σταθμός σας και το πόσοι ακροατές μπορούν να σας ακούσουν ταυτόχρονα.
Σύμφωνα με στατιστικές κάθε internet radio user έχει ένα μέσο όρο ακρόασης τα 45 λεπτά. Οπότε στο πρόγραμμα με μέχρι 150 ports / ταυτόχρονους χρήστες θα μπορούν κατά μέσο όρο να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σας σε ημερήσια βάση 2500 διαφορετικοί και πλέον χρήστες ενώ με 300 ports ο αριθμός αυτός κυμαίνεται στους πέραν των 5000 χρηστών την ημέρα περίπου.

Η εμπειρία μας σε radio & tv streaming απο το goldtv του Νίκου Μαστοράκη και σε δεκάδες άλλους σταθμούς μας επιτρέπουν να ισχυριστούμε οτι γνωρίζουμε την δουλειά μας καλά.

Πακέτα Radio Streaming

240 ευρώ

Radio 2500 – Ετήσιο Κόστος= 240 ευρώ

Ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Shoutcast streaming & TV Streaming που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο – τηλεόραση. Ενδεικτικές δυνατότητες όπως, ταυτόχρονη ακρόαση 150 ακροατών, χωρητικότητα που μπορεί να καλύψει περίπου 2500 χρήστες μέσα σε ενα 24ώρο, απεριόριστη ποιότητα μετάδοσης έως και 128 Kbps (κατ’ επιλογή σας), σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ενα αξιοπρεπή ραδιοφωνικό σταθμό κάτι που δεν σας επιτρέπουν πακέτα radio streaming όπως ανάλογα με 50 χρήστες και περιορισμούς στην ποιότητα μετάδοσης
Η υπηρεσία που σας προσφέρουμε χρησιμοποιεί το γνωστό και αξιόπιστο διακομιστή Shoutcast server του cpanel , ο οποίος συνεργάζεται με όλους τους media players (Winamp, Windows Media Player, Real Media Player, Apple Quicktime Player κ.λ.π).
Η web camera tv σας επιτρέπει να αναμεταδίδεται ζωντανά απο τον χώρο σας (όπως το zougla.gr radio ) και έτσι να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Φυσικά μπορείτε μια να παίζετε το ραδιόφωνο και την άλλη να το “γυρνάτε” στο τηλεοπτικό έτσι ώστε να συνδυάσετε τα καλύτερα στοιχεία και απο τις δυο υπηρεσίες

 

Web Camera TV για ζωντανή αναμετάδοση (max 10 concurrent users )

Αριθμός δικτυακών ραδιοσταθμών: 1

Αριθμός χρηστών (ταυτόχρονη ακρόαση): 150

Ποιότητα ήχου μετάδοσης (Bitrate): Οποιαδήποτε κατ’ επιλογή σας μέχρι 128kbps

Μεταφορά δεδομένων: απεριόριστη

Υποστήριξη όλων τον Media players

On Live player στην ιστοσελίδα σας

Centova cast, control panel

Υποστήριξη 24/7: Email Τηλέφωνο, Live chat

Daemon παρακολούθησης σωστής λειτουργίας

Διακοπές στην μετάδοση: Ποτέ

Εγγύηση 99,5%

330 ευρώ

Radio 5000 – Ετήσιο Κόστος= 330 ευρώ

Ενα πλήρες και ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Shoutcast streaming που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ενδεικτικές δυνατότητες όπως, ταυτόχρονη ακρόαση 300 ακροατών, χωρητικόητα που μπορεί να καλύψει περίπου 5000 χρήστες μέσα σε ενα 24ώρο, απεριόριστη ποιότητα μετάδοσης έως και 128 Kbps (κατ’ επιλογή σας), σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ενα αξιοπρεπή ραδιοφωνικό σταθμό κάτι που δεν σας επιτρέπουν πακέτα radio streaming όπως ανάλογα με 50 χρήστες και περιορισμούς στην ποιότητα μετάδοσης
Η υπηρεσία που σας προσφέρουμε χρησιμοποιεί το γνωστό και αξιόπιστο διακομιστή Shoutcast server του cpanel, ο οποίος συνεργάζεται με όλους τους media players (Winamp, Windows Media Player, Real Media Player, Apple Quicktime Player κ.λ.π).
Η web camera tv σας επιτρέπει να αναμεταδίδεται ζωντανά απο τον χώρο σας (όπως το zougla.gr radio ) και έτσι να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Φυσικά μπορείτε μια να παίζετε το ραδιόφωνο και την άλλη να το “γυρνάτε” στο τηλεοπτικό έτσι ώστε να συνδυάσετε τα καλύτερα στοιχεία και απο τις δυο υπηρεσίες.

 

Web Camera TV για ζωντανή αναμετάδοση (max 10 concurrent users )

Αριθμός δικτυακών ραδιοσταθμών: 1

Αριθμός χρηστών (ταυτόχρονη ακρόαση): 300

Ποιότητα ήχου μετάδοσης (Bitrate): Οποιαδήποτε κατ’ επιλογή σας μέχρι 128kbps

Μεταφορά δεδομένων: απεριόριστη

Υποστήριξη όλων τον Media players

On Live player στην ιστοσελίδα σας

Centova cast, control panel

Υποστήριξη 24/7: Email Τηλέφωνο, Live chat

Daemon παρακολούθησης σωστής λειτουργίας

Διακοπές στην μετάδοση: Ποτέ

Εγγύηση 99,5%

990 ευρώ

Dedicated Radio – Ετήσιο Κόστος= 990 ευρώ

Θέλετε να δημιουργήσετε ενα ραδιοφωνικό σταθμό με Web TV όπως το Zougla Radio και να σας τον παρέχουμε κυριολεκτικά με το κλειδί στο χέρι; Αν ναι τότε αυτό είναι το πακέτο σας;
Για να δημιουργήσετε ενα ραδιοφωνικό σταθμό απαιτούνται κάποια συγκεκριμένα βήματα. Πρώτο να κατοχυρώσετε το/ τα domain names απο τα  οποία θα εκπέμπει.
Δεύτερον να μισθώσετε ενα πακέτο φιλοξενίας σε κάποιον server στον οποίο θα φιλοξενείται η ιστοσελίδα σας.
Τρίτον να μισθώσετε ενα πακέτο radio streaming σε κάποιον server απο τον οποίο θα γίνεται η ραδιοφωνική εκπομπή και η ενσωμάτωση του αντίστοιχου κώδικα στην ιστοσελίδα σας .
Τέταρτον να έχετε κάποιον να σας υποστηρίζει δωρεάν σε όλο τον κύκλο παραγωγής και ανάπτυξης αλλά και στο ραδιοφωνικό σκέλος .
Αν θεωρείτε οτι ο σταθμός σας θα έχει πανελλαδική επιτυχία τότε χρειάζεστε ενα radio streaming server χωρίς περιορισμούς σε ακροατές.
Η web camera tv σας επιτρέπει να αναμεταδίδεται ζωντανά απο τον χώρο σας (όπως το zougla.gr radio ) και έτσι να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία και απο τις δυο υπηρεσίες.

 

Αριθμός δικτυακών ραδιοσταθμών: 1

Αριθμός Τηλεοπτικών σταθμών: 1

Μηνιαίο Bandwidth: 3.000 gb

Ετήσιο κόστος: 990 ευρώ

Αριθμός χρηστών (ταυτόχρονη ακρόαση): Απεριόριστος

Ταυτόχρονη εκπομπή σε πολλαπλά Bitrates

Ποιότητα ήχου μετάδοσης (Bitrate): Οποιαδήποτε μέχρι 128 kb

Υποστήριξη όλων τον Media players

On Live player στην ιστοσελίδα σας

Centova cast panel, Reseller

Υποστήριξη 24/7: Email, Τηλέφωνο, Live chat

Daemon παρακολούθησης σωστής λειτουργίας

Διακοπές στην μετάδοση: Ποτέ

Εγγύηση 99,5%

1250 ευρώ

Streaming Unlimited – Ετήσιο Κόστος= 1250 ευρώ

Για όλους εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε απεριόριστους ραδιοφωνικούς σταθμούς με απεριόριστους ακροατές. Μεταπωλήστε τις υπηρεσίες μας με το δικό σας panel και λογότυπο και εμάς να μην φαινόμαστε πουθενά.Καλέστε μας στο 210 7482904 ή στο 210 7482987 για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.
Απευθύνεται σε:
A) Συνάδελφους επαγγελματίες που θέλουν να ξεκινήσουν να παρέχουν radio streaming στους πελάτες τους αλλά δεν θέλουν να επωμιστούν το κόστος ενός media streaming server
Β) DJ που θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες περισσότερων του ενός πελατών τους και θέλουν να μειώσουν δραματικά το κόστος.
Γ) Επαγγελματίες, ιδιώτες και εταιρίες συστημάτων ασφαλείας που θέλουν να τοποθετήσουν κάμερες παρακολούθησης χώρου ή να αναμεταδώσουν τηλεοπτική ροή από έναν χώρο σε έναν άλλο, μέσω διαδικτύου (με δυνατότητα κωδικού πρόσβασης – ακρόασης).Φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με τα πακέτα μας tv streaming έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να μεταδίδουν και live απο τον χώρο τους χρησιμοποιώντας κάποιο απο τα ακόλουθα πακέτα tv streaming με έκπτωση 30% επι των αναγραφόμενων τιμών.

 

20 δικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί

Μηνιαίο Bandwidth: 3000 GB

Ετήσιο κόστος: 1250 €

Απεριόριστος Αριθμός χρηστών

Ποιότητα μετάδοσης: Οποιαδήποτε έως 128kB

Μεταφορά δεδομένων: απεριόριστη

Απευθείας εκπομπή από κάμερα ή άλλη πηγή από τον Η/Υ μας

Αναμετάδοση ραδιοφωνικού σήματος από άλλη πηγή

Πακέτο φιλοξενίας με χώρο 3.000 gb

Εκπομπή αρχείων από τον υπολογιστή σας

Ακρόαση radio stream: Όλοι οι media players & browsers

On Live player στην ιστοσελίδα σας / Embedded code

Script παρακολούθησης σωστής λειτουργίας

Διακοπές στην μετάδοση: Ποτέ

Εγγύηση: 99,5%

Όλα μας τα πακέτα radio και tv streaming παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ πακέτο φιλοξενίας με διαθέσιμο χώρο 1000 MB και απεριόριστο traffic για να φιλοξενήσετe την ιστοσελίδα σας . Σε όλα μας τα πακέτα εκτός απο live player που μπορούμε να σας χορηγήσουμε αλλά και να ενσωματώσουμε στην σελίδα σας αν θέλετε μπορούμε να προσθέσουμε επίσης τα εικονίδια απο όλους τους δημοφιλείς players όπως window media player, winamp, quick time και real player. Για την τεχνική αυτή υποστήριξη καθώς και για την υποστήριξη σε όλη την διαδικασία μέχρι να βγει στον αέρα ο σταθμός σας είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.