DreamWeaver.Gr

Όταν ξεκινήσαμε το 2001 το slogan μας ήταν ήρθαμε για να μείνουμε. Τώρα το 2017 διατηρούμε το ίδιο ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και όρεξη.

Συμβουλές για κατασκευή ιστοσελίδας October 11, 2018

 Συμβουλές κατασκευής ιστοσελίδας Αυτό το άρθρο απαριθμεί τις 5 καλύτερες συμβουλές κατασκευής ιστοσ...

περισσότερα...
Περιεχόμενο ιστοσελίδας. Τρόποι βελτίωσης του. October 4, 2018

Περιεχόμενο ιστοσελίδας. 4 Τρόποι βελτίωσης του. “Γιατί δεν βρίσκω την ιστοσελίδα μου στα αποτ...

περισσότερα...

E-Shop

Ανοιχτά όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Με ένα e-shop η επιχείρησή σας είναι ανοικτή 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αποκτάτε πρόσβαση στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κόσμο του διαδικτύου και προλαβαίνετε τις εξελίξεις προτού σας προλάβουν αυτές.

Κατασκευή eshop

Πλατφόρμα Open Cart

To e-Shop μας στηρίζεται στην πλατφόρμα Οpen Cart μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο έχει δοκιμαστεί σε χιλιάδες καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό με επιτυχία.

Είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο ηλεκτρονικό κατάστημα που επιτρέπει την ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος για μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησης σας στο Internet.

Είναι ανεπτυγμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε η παραμετροποίηση, η συντήρηση και η ενημέρωση του περιεχομένου να γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να έχει κανείς εξειδικευμένες γνώσεις υπολογιστών και διαδικτύου.

Πακέτα e-shop

Τα πακέτα μας διαμορφώνονται στις τιμές των 590-990-1490-1990 ευρώ.

Όσα οι άλλοι χρεώνουν σε τετραψήφιους αριθμούς εμείς χρεώνουμε στα 590-990-1490-1990 ευρώ χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις & εκπλήξεις.

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα τα πακέτα, τι διαφορές μεταξύ τους καθώς και τον ανταγωνισμό της αγοράς.

Εσείς αποφασίζετε. Εμείς περιμένουμε να μας καλέσετε στo 210 77 13 284 και στο s at dreamweaver.gr για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Demo e-shop

Δείτε το demo μας

Η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί μια διαδικασία απλή ακόμα και για τον αρχάριο χρήστη. Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα το eshop σας ακόμα και αν δεν έχετε εμπειρία στο internet ή στην πληροφορική.

Μπορείτε να δείτε το demo μας και το περιβάλλον διαχειριστή απλά στέλνοντας μας ένα email στο s at dreamweaver.gr

Ή καλέστε μας στο 210 7713284  για να σας δώσουμε άμεσα πρόσβαση.

GDPR / Data Protection Officer

Από τις 25 Μαΐου τίθεται εν ισχύ ο νέος κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR που αφορά όλα τα σημεία , φυσικά και ηλεκτρονικά, που διακινούνται δεδομένα με πρόστιμα που ξεκινούν από το 4% του τζίρου της επιχείρησης σας. Θωρακίζουμε τo eshop σας για να ανταποκρίνεται  σε αυτές τις απαιτήσεις και αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Data Protection Officer για εσάς. Γιατί υπογράφουμε και αναλαμβάνουμε ευθύνη για τα project μας. Μια ειδοποιός διαφορά από τον ανταγωνισμό που μόνο όσοι έχουν άγνοια κινδύνου δεν θα εκτιμήσουν.

Γιατί να προτιμήσω κατασκευή eshop από τη dreamweaver.gr

Γιατί να προτιμήσω το e-shop σας; Είναι η οικονομικότερη πρόταση της αγοράς και είναι πολυδοκιμασμένη.

Εμπειρία στο e-commerce

Εμπειρία στο e-commerce: Μετά απο την δημιουργία 450 και πλέον e-shop στην χώρα μας νομίζουμε δικαιούμαστε να πούμε χωρίς ίχνος αλαζονείας ότι είναι κάτι που το κατέχουμε ως αντικείμενο .

Η ομάδα παραγωγής μας αποτελείται από τους συυγραφείς του πρώτου και μοναδικού στο είδος του βιβλίο ” Ανάπτυξη e-shop με OpenCart ” από τις Εκδόσεις Φυλάτος ενώ ο υπεύθυνος παραγωγής μας Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής στο Elearning του Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο αντικείμενο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της προώθησης ιστοσελίδων .

Γρήγορη υλοποίηση

Είναι μια λύση κατασκευής e-shop το οποίο υλοποιείται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Σε 1-2 εργάσιμες ημέρες μπορείτε να περνάτε τα προιόντα σας , να εκπαιδεύεστε στην χρήση του από τους συναδέλφους μας και να εξοικειώνεστε με το περιβάλλον χρήσης του ενώ παράλληλα με τον developer μας να κάνουμε τις απαραίτητες σχεδιαστικές και λειτουργικές αλλαγές. Έτσι δεν έχουμε ένα ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ  στο οποίο εσείς περιμένετε να δείτε αν ο γραφίστας έχει φτιάξει κάτι που ενδεχομένως να σας αρέσει και μετά να αρχίσετε να εργάζεστε στο e-shop σας.

Ευκολία στη χρήση

Αναβαθμίζεται με διορθώσεις & νέες δυνατότητες και αποκτάτε πρόσβαση στην τεράστια κοινότητα του OpenCart κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς υποστήριξη και δέσμιοι του όποιου designer / developer όσο καλός και αν είναι αυτός

Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και παραμετροποιήσιμο σύμφωνα με τις ανάγκες σας ενώ η χρήση του σε χιλιάδες e-shop σε Ελλάδα και εξωτερικό διαβεβαιώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο για την εύρυθμη λειτουργία του

Καταξιωμένη ομάδα στη δημιουργία eshop

Η ομάδα κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων περιλαμβάνει καταξιωμένους επιστήμονες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως είναι η συγγραφική ομάδα του πρώτου βιβλίου ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος με το opencart καθώς και εισηγητές πανεπιστημιακών σεμιναρίων ecommerce .

βιβλίο κατασκευής eshop με το opencart

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

σμινάριο ecommerce

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα σεμινάρια πατώντας εδώ

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός πολυετούς επαγγελματικής και ακαδημαικής ενασχόλησης – έρευνας με το αντικείμενο μας παρέχει μια πολυδιάσταση προσέγγιση επί του ζητήματος

Τα πακέτα μας για την κατασκευή e-shop

590 ευρώ: Βασικό Πακέτο Κατασκευής e-shop + Logo + Banners

Φυσικά η έκδοση αυτή έχει πλήρη λειτουργικότητα και γραφιστικές εργασίες από την πλευρά μας

Στο σχεδιαστικό επιλέγετε ενα απο τα πρότυπα της συλλογής τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ . Απλά κάντε κλικ σε κάθε εικονίδιο και εντός της σελίδας που θα ανοίξει πατήστε live preview για να το δείτε σε πλήρη λειτουργικότητα και ανάπτυξη. Οι  γραφίστες μας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν τις εικόνες , logo και χρώματα επάνω στις αναλογίες και την δομή του προτύπου καταθέτοντας μέχρι και 3 πρωτότυπες σχεδιαστικές προτάσεις τις οποίες εφαρμόζουμε στο e-shop σας.

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή 3 μήνες hosting και εγγύηση καλής λειτουργίας και υποστήριξη για 1 έτος, το domain name καθώς και η σύνδεση μέσω paypal αλλά και τράπεζας για την αποδοχή και πιστωτικών καρτών

990 ευρώ: Πακέτο κατασκευής e-shop με προώθηση και ανάπτυξη

Η έκδοση αυτή διαθέτει φυσικά την πλήρη λειτουργικότητα, πρωτότυπο σχεδιασμό αλλά και ενα δεύτερο e-shop στο FaceBook το οποίο θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε το τεράστιο κοινό του σαν πελάτες σας.

Όχι σαν κάποιο σύνδεσμο αλλά σαν ολοκληρωμένο ξεχωριστό κατάστημα εντός του facebook .

Μιλάμε για το e-shop σας με όλες του τις λειτουργίες πλήρως προσβάσιμο μέσα απο τη σελίδα σας στο FB όπου ο πελάτης-φίλος σας στο fb μπορεί να περιηγηθεί μέσα στο e-shop σας και να ολοκληρώσει την παραγγελία του χωρίς να αφήσει το facebook ούτε για 1 δευτερόλεπτο.

Ταυτόχρονα δημιουργούμε και την έκδοση για κινητά τηλέφωνα και tablets του e-shop σας. Μην ξεχνάτε ότι η έκδοση αυτή είναι ειδικά κατασκευασμένη για να μπορεί να φαίνεται απρόσκοπτα και γρήγορα στην οθόνη των κινητών τηλεφώνων.

Μαζί με το facebook e-shop η έκδοση για τα κινητά σας δίνει την δυνατότητα να απευθύνεστε σε ΟΛΟΥΣ τους πιθανούς πελάτες σας και οχι μόνο σε ενα κομμάτι αυτών.

H παρέμβαση μας όμως στα social media και στο Google στην τρίτη έκδοση δεν σταματά εδώ τουναντίον τώρα ξεκινά.

Αφού μεταφέρουμε το e-shop σας στο facebook ξεκινάμε μια διαφημιστική καμπάνια με 1.000.000 αποδέκτες – χρήστες του της επιλογής σας (με κριτήρια όπως πόλη κατοικίας, ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα, επάγγελμα κ.α.) για να πλαισιώσουν την σελίδα – ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο facebook. Έτσι το e-shop σας “πατάει γερά πόδι” στον ιστοτόπο που διαθέτει 5.000.000 ενεργούς χρήστες στην χώρα μας.

Δείτε ένα facebook e-shop μας κάνοντας κλικ εδώ

Δημιουργούμε video για εσάς στο Youtube με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας για να προβληθείτε τόσο εκεί αλλά όσο και στο Google το οποίο σαν ιδιοκτήτης του Youtube φροντίζει ώστε στα πρώτα 10 αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης να συμπεριλαμβάνει και ένα σχετικό βίντεο. Δείτε βίντεο που έχουμε δημιουργήσει για εμάς και τους πελάτες μας κάνοντας κλικ εδώ

Ακολούθως σας προβάλλουμε και στο Google στις λέξεις κλειδιά που εσείς επιθυμείτε για 100.000 εμφανίσεις εγγυημένα στην πρώτη σελίδα.

Έτσι διασφαλίζουμε ότι το e-shop που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα ανοίξει βήμα γοργό σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Σε όλα τα υπόλοιπα σημεία μπορείτε να μας συγκρίνετε με τον ανταγωνισμό.

Έχουμε και παρακάτω μια οικονομική ανάλυση εμάς και του ανταγωνισμού μας. Οχι όμως όσο αφορά την προβολή του e-shop σας.

Εκεί απλά είμαστε εκτός ανταγωνισμού.Ταυτόχρονα κάνουμε search engine optimization στο e-shop σας στοχεύοντας 2 φράσεις κλειδιά (συνδυασμός 2 ή και περισσοτέρων λέξεων σε φράσεις χαμηλού – μεσαίου ανταγωνισμού) της επιλογής σας με στόχο όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα σε αυτές τις φράσεις. Παρακαλούμε για να πάρετε μια ιδέα το τι μπορούμε να επιτύχουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας κάντε κλικ εδώ

1490 ευρώ: Πακέτο κατασκευής e-shop με πλήρη προώθηση και ανάπτυξη

Η έκδοση αυτή διαθέτει όλα τα πληρή χαρακτηριστικά της τρίτης έκδοσης στα 99ο ευρώ. Η διαφορά του έγκειται στις προωθητικές μας ενέργειες στην φύση και στην έκταση.

Οι προωθητικές μας ενέργειες στα social media έχουν αριθμητικούς στόχους. 3.000+ μέλη στην σελίδα σας στο facebook και πάνω από 500 σε κάθε άλλο κανάλι. (google+, twitter, youtube ). Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 2-3 μήνες που διαρκεί η διαδικασία αποκτάτε μια “προίκα” που συνοδεύει την παρουσία σας στο διαδίκτυο αφού αποτελούν χρήστες – υποψήφιους πελάτες αγγίζοντας την ικανή μάζα για να προωθήσει τα προιόντα και υπηρεσίες σας.

Σειρά παίρνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Μέσα από ιστοσελίδες όπως το i-pharm.gr , folder.gr , infopolis.gr και πολλές διαδικτυακές κοινότητες μας στο fb και αλλού προωθούμε το μήνυμα σας όχι μόνο μέσω ενός απλού banner – video αλλά με την επώνυμη κατάθεση γνώμης για τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας. Η προσδιδόμενη αξιοπιστία από επώνυμους αρθρογράφους στο διαδίκτυο για τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας καθώς και οι αναφορές – ρεπορτάζ για αυτό προσδίδουν κύρος και αξιοπιστία. Αυτό μεταφράζεται σε φήμη και πωλήσεις. Διαβάστε εδώ σχετική αρθρογραφία του υπεύθυνου παραγωγής μας κου Θανάση Δαβαλά

Οι facebook και instagram influencers μας φροντίζουν είτε με την μορφή reviews – κριτικών , είτε με την μορφή σχολίων – comments να επιβεβαιώσουν την άριστη ποιότητα των παρεχομένων από εσάς προιόντων και υπηρεσιών. Μπορείτε εδώ να διαβάσετε σχετική αρθρογραφία για το ζήτημα του influence marketing στα social media εδώ.

Μαζί με το facebook e-shop η έκδοση για τα κινητά σας δίνει την δυνατότητα να απευθύνεστε σε ΟΛΟΥΣ τους πιθανούς πελάτες σας και οχι μόνο σε ενα κομμάτι αυτών.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με οπτικοακουστικό υλικό ( video , banners κ.α.) τα οποία θα προωθηθούν στα social media μέσα από τα διαφημιστικά τους κανάλια. Δείτε βίντεο που έχουμε δημιουργήσει για εμάς και τους πελάτες μας κάνοντας κλικ εδώ

Παράλληλα συνεπιλέγουμε δυο 2 φράσεις κλειδιά χαμηλού ανταγωνισμού για να βγάλουμε την πρώτη σας σελίδα στην πρώτη σελίδα του Google πάντα σε λέξεις / φράσεις που αυτό είναι εφικτό ή σας καλύπτουμε για περίοδο δυο μηνών μέσω του Google Adwords.

Αυτή η 2 – 3 μηνών διαφημιστική προσπάθεια θα οδηγήσει σε επίπεδα αναγνωρισιμότητας που θα επιτρέψουν την ευώδοση των επιχειρηματικών σας σκοπών. Το έχουμε πράξει με επιτυχία για τον εαυτό μας, για δεκάδες πελάτες μας μπορούμε να το κάνουμε και για εσάς. Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210.77.13.284 για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να χαράξουμε απο κοινού την στρατηγική μας.

1990 ευρώ: Πακέτο κατασκευής e-shop google oriented

Το πακέτο αυτό όπως προαναφέραμε είναι η ναυαρχίδα των επιλογών μας. Ο λόγος απλός.

Με την ολοκλήρωση του σχεδιαστικού της αρεσκείας σας ξεκινούμε τις προωθητικές μας ενέργειες όπως στο πακέτο των 1490 ευρώ. Με αυτό δημιουργούμε μια βάση που σηματοδοτεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ερχόμαστε όμως να σηματοδοτήσουμε το eshop σας

Δημοφιλές. Κάτι που αποδεικνύεται από την μαζική προσέλευση στα  social media σας.

Αγαπητό. Γιατί οι κριτικές των χρηστών για το eshop και τα προϊόντα / υπηρεσίες  σας αποτελούν την απαραίτητα βάση εμπιστοσύνης μεταξύ εσάς και του κοινού σας. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και αν έχετε πολυετή παρουσία σαν φυσικό κατάστημα/ επιχείρηση στο διαδίκτυο είστε απλά μια μέλισσα που κάνει το ίδιο ακριβώς βουητό με εκατοντάδες άλλες και κανείς δεν μπορεί να διακρίνει την δική σας παρά μόνο αν βρεθείτε σε περίοπτη / ευδιάκριτη θέση.

Μια βασική διαφορά είναι η εγκατάσταση κώδικα σε Google Analytics  / E-Commerce Tracking , Facebook Analytics Skroutz Analytics και τα συνδέουμε με το καλάθι αγορών σας και έτσι μαθαίνουμε το ποσοστό μετατροπής του (conversion rate) από τις επισκέψεις και τις τις πωλήσεις του.

Μέσα από την πρώτη λειτουργία μας και την πρώτη διαφημιστική περίοδο διάρκειας 1,5 – 2 μηνών διαπιστώνουμε με ακρίβεια τι είναι αυτό που “πουλάει” και τι ακριβώς πουλάει περισσότερο και άρα που πρέπει να επενδύσουμε διαφημιστικά και ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας στην πράξη και όχι σε θεωρητικό επίπεδο. (Να τονίσουμε ότι η τοποθέτηση του κώδικα του  Skroutz  σας εξοικονομεί ποσό 250 ευρώ από τα 360 που είναι το κόστος εγγραφής στο Skroutz το οποίο πιστώνεστε έναντι  μελλοντικά κλικ )

Έτσι λοιπόν το τέρμα της διαφημιστικής περιόδου που περιλαμβάνει το προηγούμενο πακέτο των 1490 ευρώ δεν είναι το τέλος των ενεργειών μας . Αφού έχουμε αφήσει την ισχυρή παρακαταθήκη μας στα social media ξεκινούμε παράλληλα τις ενέργειες μας για να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες μικρές πρωτιές σε λέξεις / φράσεις κλειδιά στο Google. Αυτό δίνει διαδικτυακές ρίζες στο eshop σας.

Παρακαλούμε κατεβάστε το ενημερωτικό pdf για το πως επιτυγχάνουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στο Google για την σελίδα σας εδώ ή κάντε κλικ στην σελίδα μας εδώ  . Πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε όχι μόνο για να έχετε μια σωστή εκτίμηση των προσφορών μας αλλά κυρίως για να σχηματίσετε άποψη για το αύριο του eshop σας. Γιατί η κατασκευή ενός eshop αποτελεί απλά το πρώτο βήμα , το πιο σημαντικό αναντίλεκτα αλλά δεν παύει να μην αρκεί για τον στόχο σας που είναι η εμπορική επιτυχία.

Χαρακτηριστικά όλων των πακέτων

Απεριόριστος αριθμός κατηγοριών
Απεριόριστος αριθμός υποκατηγοριών
Απεριόριστος αριθμός προϊόντων
Εύκολη και άμεση διαχείριση όλου του e-shop
Δυνατότητα δυναμικής μορφοποίησης του e-shop
Καταχώρηση ενημερωτικών κειμένων / σελίδων
Specials, Bestsellers, Reviews, What’s new
Προφίλ, Νέα, Ειδήσεις, Σχόλια, Ανακοινώσεις κλπ
Εμφάνιση του e-shop σας στο Google και αλλού
Αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter)
Υποστήριξη χρεώσεων για τα μεταφορικά τέλη
Διαχείριση των παραγγελιών
Έκδοση e-shop σε πολλαπλές γλώσσες
Δυνατότητα ιδιαίτερης προώθησης προϊόντων
Ολοκληρωμένο σύστημα αναζήτησης στα προιόντα
Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας
Πολλαπλές επιλογές πληρωμής και παράδοσης
Παροχή αναλυτικών στατιστικών στοιχείων
Υποστήριξη και συντήρηση περιεχομένου
Φιλικό σε κινητά & tablets
Σύνδεση με social media
Σύνδεση με Skroutz, BestPrice κ. α
Σύνδεση με Google Analytics και άλλα εργαλεία παρακολούθησης

Πακέτα Μεταπωλητών

Για τους συνάδελφους επαγγελματίες γραφίστες και web designers του χώρου υπάρχει η δυνατότητα να μεταπωλείτε το e-shop μας με την δική σας και ΜΟΝΟ σφραγίδα έχοντας έτσι τα δικά σας περιθώρια κέρδους.

Ανταγωνισμός

Σχετικά με τον ανταγωνισμό.
Υπάρχουν κάποιοι ανταγωνιστές οι οποίοι διατείνονται είτε ότι είναι φθηνότεροι από εμάς είτε ότι παρέχουν “πρωτότυπες” δημιουργίες οι οποίες αξίζουν το κόστος χιλιάδων ευρώ. Η αλήθεια όμως απέχει αρκετά από αυτό.

Για να αποκτήσετε ένα e-shop χρειάζεστε τα ακόλουθα δεδομένα.

Οικονομικά eshop

Το οικονομικό μας πακέτο των  990 ευρώ περιλαμβάνει ένα πλήρως λειτουργικό eshop έτοιμο να κάνει πωλήσεις  με  σχεδιαστικό υψηλής ποιότητας και πλήρη παρουσία στα social media και στις μηχανές αναζήτησης με τον μηχανισμό προώθησης έτοιμο προς λειτουργία από την πλευρά σας.

Κάναμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποτελεί  μια εξαιρετική πρόταση από όλες τις απόψεις.

Πανάκριβα eshop

Για όσους μιλούν για πρωτότυπα πλην πανάκριβα e-shop.

Όσο αφορά το σχεδιαστικό στον κόσμο του διαδικτύου , και όχι μόνο , από παρθενογένεση μόνο ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός.

Όλοι οι υπόλοιποι με την συνήθη διαδικασία.

Δείξτε μας ένα οποιοδήποτε e-shop στον κόσμο και θα σας παράγουμε ένα παραπλήσιο σχεδιαστικό με μια πρόσθετη χρέωση στα πακέτα μας αξίας 700 ευρώ.

Αξίζει να το πληρώσετε χρυσάφι;

Έλεγχος ορθής λειτουργίας

Όσο αφορά τον κώδικα και τις λειτουργίες του.Ένα e-shop απαιτεί εκατοντάδες σελίδες με χιλιάδες γραμμές κώδικα που αλληλοεξαρτούνται.

Αυτά απαιτούν τεκμηρίωση και κυρίως beta testing από πολλούς χρήστες σε πολλά επίπεδα λειτουργίας (κάρτα αγορών, σύνδεση με τράπεζα κ.α.)

Ένα πραγματικά τιτάνιο έργο το οποίο δεν κάνει κάποιες χιλιάδες ευρώ αλλά δεκάδες χιλιάδες ευρώ το οποίο με την επιλογή του OpenCart δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί. Χιλιάδες καταστήματα / eshop από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ έχουν δοκιμάσει και ελέγξει με εξαντλητικά  test και κυρίως μέσα από την πολυετή χρήση και εμπειρία των πελατών τους. Αφήστε τα πειράματα για  τους άλλους.

Κονσέρβα eshop

Φυσικά μπορείς να πάρεις μια κονσέρβα e-shop ( υπάρχουν πλήθος ) τα οποία με λίγη γραφιστική παραμετροποίηση και αλλαγή και στην καλύτερη των περιπτώσεων με κάποια μικρά πρόσθετα όσο αφορά την λειτουργία και έγιναν ως δια μαγείας πρωτότυπα.

Οι μοναχοί στον μεσαίωνα κατά την περίοδο της νηστείας βάπτιζαν το κρέας ψάρι και το έτρωγαν χωρίς να έχουν παραβεί την νηστεία τους.

Την κοινή λογική όμως σίγουρα την παραβιάζουν τέτοιες προσεγγίσεις.

Το ερώτημα απλό. Ακόμα και αν η τσέπη σας αντέχει σπατάλες σε περίοδο κρίσης αντέχει η επιχείρηση σας να συνεργάζεται με επιχειρήσεις που κρατούν όχι μόνο παλιές τιμές ουσιαστικά αλλά κυρίως παλιές πρακτικές;

Εσείς αποφασίζετε. Εμείς περιμένουμε να μας καλέσετε στo 210 77 13 284 και στο s at dreamweaver.gr για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.