E-Shop

Κατασκευή e-shop | Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος | Δημιουργία e-shop

Η αγορά καταρρέει. Το ηλεκτρονικό εμπόριο ανθεί.Η λύση προφανής

Gallery
Πελατολόγιο

Ανοιχτά όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Με ένα e-shop η επιχείρησή σας είναι ανοικτή 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αποκτάτε πρόσβαση στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κόσμο του διαδικτύου και προλαβαίνετε τις εξελίξεις προτού σας προλάβουν αυτές.

Πλατφορμα Open Cart
Κατασκευή e-shop Το e-shop μας To e-Shop μας στηρίζεται στην πλατφόρμα Οpen Cart μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο έχει δοκιμαστεί σε χιλιάδες καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό με επιτυχία.Είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο ηλεκτρονικό κατάστημα που επιτρέπει την ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος για μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησης σας στο Internet. Είναι ανεπτυγμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε η παραμετροποίηση, η συντήρηση και η ενημέρωση του περιεχομένου να γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να έχει κανείς εξειδικευμένες γνώσεις υπολογιστών και διαδικτύου. Εμπειρία στο e-commerce: Μετά απο την δημιουργία 450 και πλέον e-shop στην χώρα μας νομίζουμε δικαιούμαστε να πούμε χωρίς ίχνος αλαζονείας ότι είναι κάτι που το κατέχουμε ως αντικείμενο . Γιατί να προτιμήσω το e-shop σας; Είναι η οικονομικότερη πρόταση της αγοράς.
Είναι ένα πολυδοκιμασμένο προιόν το οποίο υλοποιείται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε ΑΜΕΣΑ να το κάνετε συναλλαγές. Αναβαθμίζεται ΔΩΡΕΑΝ με διορθώσεις & νέες δυνατότητες.Έχει συνεχή και γρήγορη ΔΩΡΕΑΝ τεχνική υποστήριξη τόσο απο εμάς όσο και απο την Cs-Cart με άδεια που εκδίδεται στo domain name σας. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και παραμετροποιήσιμο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δείτε το demo μας Μπορείτε να δείτε το demo μας κάνοντας κλικ εδώ σαν πελάτης.Αν θέλετε να δείτε και το περιβάλλον διαχειριστή απλά στείλτε μας ένα email στο sales@dreamweaver.gr ή καλέστε μας στο 210 7482904 για να σας δώσουμε άμεσα πρόσβαση.
Για τους συνάδελφους επαγγελματίες γραφίστες και web designers του χώρου υπάρχει η δυνατότητα να μεταπωλείτε το e-shop μας με την δική σας και ΜΟΝΟ σφραγίδα και σε προνομιακή τιμή.
Πακετα e-shop
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Τα πακέτα μας διαμορφώνονται στις τιμές των 390-485-990* ευρώ .
Όσα οι άλλοι χρεώνουν σε τετραψήφιους αριθμούς εμείς χρεώνουμε στα 390-485-990 ευρώ χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις & εκπλήξεις.
Χαρακτηριστικα
 • Απεριόριστος αριθμός κατηγοριών
 • Απεριόριστος αριθμός υποκατηγοριών
 • Απεριόριστος αριθμός προιόντων
 • Εύκολη και άμεση διαχείριση όλου του e-shop
 • Δυνατότητα δυναμικής μορφοποίησης του e-shop
 • Καταχώρηση ενημερωτικών κειμένων / σελίδων
 • Specials, Bestsellers, Reviews, What’s new
 • Προφίλ, Νέα, Ειδήσεις, Σχόλια, Ανακοινώσεις κλπ
 • Εμφάνιση του e-shop σας στο Google και αλλού
 • Αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter)
 • Υποστήριξη χρεώσεων για τα μεταφορικά τέλη
 • Διαχείριση των παραγγελιών
 • Έκδοση e-shop σε πολλαπλές γλώσσες
 • Δυνατότητα ιδιαίτερης προώθησης προϊόντων
 • Ολοκληρωμένο σύστημα αναζήτησης στα προιόντα
 • Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας
 • Πολλαπλές επιλογές πληρωμής και παράδοσης
 • Παροχή αναλυτικών στατιστικών στοιχείων
 • Υποστήριξη και συντήρηση περιεχομένου
Τα πακετα μας
Πακέτο 390 ευρώ
Δημιουργία e-shop Η έκδοση αυτή έχει πλήρη λειτουργικότητα.Στο σχεδιαστικό επιλέγετε ενα απο τα πρότυπα της συλλογής τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντα κλικ εδώ ή απλά δείτε το βίντεο μας στο τέλος της σελίδας μας . Σε αυτά προσθέτουμε το δικό σας λογότυπο και αλλάζουμε τα χρώματα του προτύπου για να ταιριάζουν σε αυτά του λογοτύπου σας. Οι εικόνες αντικαθίστανται με δικές σας που θα μας παρέχετε εσείς αρκεί να είναι ισομεγέθεις με αυτές του προτύπου
Πακέτο 485 ευρώ
Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος Φυσικά και η έκδοση αυτή έχει πλήρη λειτουργικότητα. Η διαφορά έγκειται στον σχεδιασμό αφού εκεί επιλέγετε ενα πρότυπο απο την συλλογή μας τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντα κλικ εδώ ή απλά δείτε το βίντεο μας στο τέλος της σελίδας μας αλλά οι γραφίστες μας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν τις εικόνες , logo και χρώματα πάνω στο πρότυπο καταθέτοντας μέχρι και 5 πρωτότυπες σχεδιαστικές προτάσεις τις οποίες εφαρμόζουμε στο e-shop σας.
Πακέτο 990 ευρώ
Κατασκευή e-shop τιμές Η έκδοση αυτή διαθέτει φυσικά την πλήρη λειτουργικότητα, πρωτότυπο σχεδιασμό αλλά και ενα δεύτερο e-shop στο FaceBook το οποίο θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε το τεράστιο κοινό του σαν πελάτες σας. Οχι σαν κάποιο σύνδεσμο αλλά σαν ολοκληρωμένο ξεχωριστό κατάστημα εντός του facebook . Μιλάμε για το e-shop σας με όλες του τις λειτουργίες πλήρως προσβάσιμο μέσα απο τη σελίδα σας στο FB όπου ο πελάτης-φίλος σας στο fb μπορεί να περιηγηθεί μέσα στο e-shop σας και να ολοκληρώσει την παραγγελία του χωρίς να αφήσει το facebook ούτε για 1 δευτερόλεπτο.Ταυτόχρονα δημιουργούμε και την έκδοση για κινητά τηλέφωνα και tablets του e-shop σας. Μην ξεχνάτε οτι η έκδοση αυτή είναι ειδκά κατασκευασμένη για να μπορεί να φαίνεται απρόσκοπτα και γρήγορα στην οθόνη των κινητών τηλέφωνων. Μαζί με το facebook e-shop η έκδοση για τα κινητά σας δίνει την δυνατότητα να απευθύνεστε σε ΟΛΟΥΣ τους πιθανούς πελάτες σας και οχι μόνο σε ενα κομμάτι αυτών. .
H παρέμβαση μας όμως στα social media και στο Google στην τρίτη έκδοση δεν σταματά εδώ τουναντίον τώρα ξεκινά.
Αφου μεταφέρουμε το e-shop σας στο facebook ξεκινάμε μια διαφημιστική καμπάνια με 1.000.000 αποδέκτες – χρήστες του της επιλογής σας (με κριτήρια όπως πόλη κατοικίας, ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα, επάγγελμα κ.α.) για να πλαισιώσουν την σελίδα – ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο facebook. Έτσι το e-shop σας “πατάει γερά πόδι” στον ιστοτόπο που διαθέτει 5.000.000 ενεργούς χρήστες στην χώρα μας.
Δημιουργούμε video για εσάς στο Youtube με τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας για να προβληθείτε τόσο εκεί αλλά όσο και στο Google το οποίο σαν ιδιοκτήτης του Youtube φροντίζει ώστε στα πρώτα 10 αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης να συμπεριλαμβάνει και ενα σχετικό βίντεο. Ακολούθως σας προβάλλουμε και στο Google στις λέξεις κλειδιά που εσείς επιθυμείτε για 100.000 εμφανίσεις εγγυημένα στην πρώτη σελίδα.
Έτσι διασφαλίζουμε οτι το e-shop που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα ανοίξει βήμα γοργό σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Σε όλα τα υπόλοιπα σημεία μπορείτε να μας συγκρίνετε με τον ανταγωνισμό.Έχουμε και παρακάτω μια οικονομική ανάλυση εμάς και του ανταγωνισμού μας. Οχι όμως στο σημείο προβολής του e-shop σας.
Εκεί απλά είμαστε εκτός ανταγωνισμού.Ταυτόχρονα κάνουμε search engine optimization στο e-shop σας στοχεύοντας 2 φράσεις κλειδιά (συνδυασμός 2 ή και περισσοτέρων λέξεων) της επιλογής σας με στόχο όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα σε αυτές τις φράσεις.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό. Κατασκευή eshopΥπάρχουν κάποιοι ανταγωνιστές οι οποίοι διατείνονται οτι είναι φθηνότεροι απο εμάς . Η αλήθεια όμως απέχει αρκετά απο αυτό.

Για να αποκτήσετε ενα e-shop χρειάζεστε τα ακόλουθα δεδομένα.

 • 1 (ενα ) ή και περισσότερα domain names κόστους αξίας 36,90 ευρώ ( σε εμάς το domain name κοστίζει 23,5 ευρώ για να κάνετε τις συγκρίσεις).
 • Φιλοξενία ενός έτους που και σε εμάς κοστίζει 121.77 ευρώ με 5 gb disk space και απεριόριστο traffic όταν άλλοι το δίνουν στην ίδια τιμή αλλά με περιορισμούς.
 • Άδεια λογισμικού την οποία δίνουν στην τιμή των 280 και πλεον ευρώ. Σε εμάς συμπεριλαμβάνεται στην τιμή σε όλα τα πακέτα.
 • Την εγκατάσταση του script ( δηλαδή για να σας εγκαταστήσουν τον μηχανισμό ) σας χρεώνουν με άλλα 61.50 ευρώ. Σε εμάς συμπεριλαμβάνεται στην τιμή σε όλα τα πακέτα.
 • Το σχεδιαστικό το δίνουν στην τιμή των 700 και πλεονευρώ!!!! (δηλαδή για να μην πάρετε έτοιμο – προκάτ design το χρυσοπληρώνετε). Σε εμάς συμπεριλαμβάνεται στην τιμή σε όλα τα πακέτα.
 • Την υποστήριξη ενός έτους 393.60 ευρώ ενω εμείς την παρέχουμε δωρεάν με το ετήσιο hosting που δίνουμε στην ίδια τιμή.
 • Κάντε τον λογαριασμό και για να πάρετε οτι σας παρέχουμε εμείς θα το πληρώσετε με τρετραψήφια νούμερα.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που τα δίνουν όλα αυτά με μόλις 600 ευρώ περίπου. Στα ψιλά γράμματα όμως θα δείτε οτι μια το κόστος φιλοξενίας, σύνδεσης με τράπεζα, σχεδιασμός , domain name, υποστήριξη δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και έρχονται ξεχωριστά.

Το ερώτημα απλό. Ακόμα και αν η τσέπη σας αντέχει σπατάλες σε περίοδο κρίσης αντέχει η επιχείρηση σας να συνεργάζεται με επιχειρήσεις που κρατούν οχι μόνο παλιές τιμές ουσιαστικά αλλά κυρίως παλιές πρακτικές;

Εσείς αποφασίζετε.


, , , , ,