DreamWeaver.Gr

Δεν βιοπορίζουμε απλά από το διαδίκτυο. Πιστεύουμε σε αυτό

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου March 7, 2019

Δημιουργία ιστοσελίδας μόνος μου με wordpress Κεφάλαιο 4 Δημιουργία κατηγοριών και ετικετών Στα τελε...

περισσότερα...
Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress February 25, 2019

Κατασκευή ιστοσελίδας με wordpress Κεφάλαιο 2 Εύρεση και εγκατάσταση ενός θέματος Στα τελευταία μας...

περισσότερα...

διαφήμιση-στο-internet-seo

Προβολή στα social media

Για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές είναι πολύ πιθανό να είστε ο κάτοχος μιας ιστοσελίδας. Δημιουργήσατε λοιπόν την ιστοσελίδα σας , η οποία σας έχει αφήσει ικανοποιημένους αισθητικά και λειτουργικά καλύπτει τις ανάγκες του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνεστε.

Το μόνο ζήτημα είναι ότι δεν έχετε επισκεψιμότητα. Ένα σημείο στο οποίο δεν δώσατε ιδιαίτερη βάση αλλά το οποίο είναι το σημαντικότερο γιατί απλά η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης έχει σκοπό να προωθήσει τις πωλήσεις , την αναγνωρισιμότητα και φήμη της εταιρείας και όχι απλά να υπάρχει σε μια κάρτα και ένα διαφημιστικό φυλλάδιο σας.
Στον τομέα αυτό της προβολής της ιστοσελίδας σας ερχόμαστε εμείς να καλύψουμε το κενό που υπάρχει. Η συνταγή που ακολουθούμε απλή και δοκιμασμένη.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την προώθηση ιστοσελίδων στην σελίδα μας εδώ ή την διαδικασία που σας προτείνουμε σε συνδυασμό με διαφήμιση στο facebook , στο youtbe και σε άλλα social media κάνοντας κλικ εδώ.

Στην συγκεκριμένη μας πρόταση προχωρούμε στην δημιουργία (εφόσον δεν υπάρχουν) 5 ουσιαστικών social media για λογαριασμό μας. Στο facebook , στο Youtube, στο Google+ , στο twitter και στο pinterest .

προβολή ιστοσελίδας

Δημιουργία social media

Θα μου πείτε αυτό μπορώ να το κάνω και εγώ. Φυσικά. Αλλά όχι όπως εμείς και σίγουρα όχι με τα αποτελέσματα που επιφέρουμε εμείς και εξηγούμαστε ευθύς αμέσως:

Μια σελίδα στο facebook για να είναι αποτελεσματική απαιτεί τα εξής. Ένα διακριτό επαγγελματικό facebook profile photo & cover που να είναι συμβατό με την ιστοσελίδα σας και κυρίως ένα τριψήφιο αριθμό ατόμων που να έχουν κάνει like.

Γιατί αυτό; Γιατί απλά μόνο έτσι θα παρέχει μια επαγγελματική εικόνα σε εμφανισιακό επίπεδο και θα διαθέτει ένα αριθμό χρηστών ( > 1000) το οποίο θα επιτρέπει τα post σας εκεί να διαβάζονται από ένα τριψήφιο αριθμό χρηστών ( > 100) αφού κάθε post σας διαβάζεται περίπου από ένα 10% από αυτούς που σας έχουν κάνει like.

Αν δεν διαβάζονται τα post σας τι νόημα έχει η σελίδα; Αν η εικόνα της εμφανισιακά είναι αντιεπαγγελματική και με ιδιαίτερα μικρό αριθμό ακολούθων μήπως αντί να ενισχύει την δημόσια εικόνα σας της αφαιρεί “πόντους”;

Εμείς αρχικά αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό ενός facebook profile & cover και την δημιουργία ενός διαγωνισμό που θα αποφέρει πάνω από 1000 πραγματικούς χρήστες . Μπορείτε να δείτε δείγματα δουλειάς μας σε facebook , twitter , youtube , google+  profiles στο ακόλουθο album μας στο pinterest

https://www.pinterest.com/dreamweavergr/social-media-profiles/

Με αυτόν τον τρόπο η ατμομηχανή του facebook μπορεί να πάρει μπροστά και τα υπάρχοντα likes σας να “αυγατίσου픨και το facebook να αρχίσει να εκτελεί πραγματικά χρέη “διαφημιστή” για την εταιρεία σας.

Ακολούθως συνδέουμε το twitter με το facebook ώστε τα post του facebook να αναδημοσιεύονται αυτόματα στην σελίδα στο twitter και έτσι να αποκτήσετε παρουσία σε ένα ακόμα σημαντικό social media χωρίς να απαιτείται διπλός κόπος ποσταρίσματος για τις όποιες προωθητικές σας ενέργειες.

Σε αυτό φυσικά με την δημιουργία ανάλογου επαγγελματικού εικαστικού το οποίο είναι σαφώς πιο δύσκολο από αυτό του facebook αφού δεν είναι συγκεκριμένων διαστάσεων με αποτέλεσμα μια ερασιτεχνική δουλειά αν στο facebook μπορεί ενδεχομένως να μην φανεί εδώ βγάζει μάτια.

Ακολουθούμε με το youtube όπου δημιουργούμε κάποια βίντεο βασισμένα στο logo σας. Σκοπός μας αφενός να δημιουργήσουμε ένα brand awareness για την εταιρεία σας και αφετέρου για μια επαγγελματική εισαγωγή στο 3ο πιο δημοφιλές site στον κόσμο που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στις μεγάλες ηλικίες. Σε συνδυασμό με τις νεαρές ηλικίες του facebook καλύπτεται έτσι όλο το ηλικιακό φάσμα του κυβερνοχώρου.

Δείγματα από βίντεο για πελάτες μας μπορείτε να δείτε εδώ https://www.youtube.com/user/dreamweaveratgr

Τα βίντεο αυτά ( 2 -3 ) που θα υποστηριχθούν από διαφήμιση στο youtube και θα έχουν εγγυημένα πάνω από 2.000 προβολές έκαστο θα είναι αφενός η βάση εκκίνησης σας στο youtube αλλά θα αποτελέσουν και το σύνδεσμο ( web ring ) με facebook και google+.

Τα βίντεο αυτό θα ποσταριστούν και στην σελίδα σας στο facebook και θα προωθηθούν και εκεί ώστε να γίνει αφενός ένας ιντερνετικός δακτύλιος ( web ring) που θα μετατρέψει τα social media σας σε συγκοινωνούντα δοχεία και αφετέρου ένα βίντεο είναι πάντα ανώτερο επικοινωνιακά από μια στατική εικόνα με συνοδεία κειμένου.

Τα βίντεο στο youtube κανάλι σας όμως θα αναδημοσιεύονται αυτόματα και στο Google+. Πιθανά θα αναρωτηθείτε πόσοι στις ημέρες μας χρησιμοποιούν το Google+. Ελάχιστοι αλλά το google όσο αφορά τα αποτελέσματα του λαμβάνει πιο σοβαρά την παρουσία μιας σελίδας στο google+ παρά σε οποιοδήποτε άλλο social media.

Εκτός του ότι εδώ έχουμε μια κλασική περίπτωση “το ένα χέρι νίβει το άλλο” νομίζουμε ότι μια προσπάθεια διεμβόλισης του facebook από την google (γιατί περί αυτού πρόκειται ουσιαστικά) δεν πρέπει να υποτιμηθεί και να αγνοηθεί επειδή σε αυτό το στάδιο δεν έτυχε ευρείας αποδοχής από το διαδικτυακό κοινό γιατί όταν υποστηρίζεται από ένα γίγαντα όπως η google ποτέ δεν ξέρουμε τι χαρτί μπορεί να τραβήξει υπέρ του από το μανίκι της.

Κόστος προβολής στα social media

Όλες αυτές οι συνδυαστικές ενέργειες στα social media θα τραβήξουν την προσοχή του google που μπορεί να δει την δημοφιλία των social media και να το προσμετρήσει στην συνολική εικόνα αξιολόγησης του site σας γνωστού και ως page rank. Είναι μια σειρά ενεργειών που θα μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα τους για εσάς. Τόσο σε επίπεδο του πως αντιλαμβάνεται το google το web site σας κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι θα ευνοηθείτε συνολικά σε όλες τις λέξεις κλειδιά που έχετε τοποθετήσει, όσο και σε επίπεδο προβολής της ιστοσελίδας και εντυπώσεων αφού ένα web site με social media με κάποιο περιεχόμενο, με θετικές κρίσεις επί αυτού σε επίπεδο like, share, views και συνδεδεμένων μεταξύ τους σας επιτρέπει τόσο να δώσετε πόντους στην δημόσια εικόνα σας όσο και στο να τα κάνετε συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους γεγονός που λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και όχι απλά προσθετικά στην διαδικτυακή σας παρουσία.

Με κόστος 195 ευρώ θα δημιουργήσουμε μια σελίδα στο facebook, μια σελίδα στο Google + , ένα κανάλι στο youtube , ένα λογαριασμό στο twitter  και στο pinterest που είτε βοηθήσουν σε επίπεδο seo συνολικά την ιστοσελίδα σας  ή μπορούν και να αποκτήσουν από μόνα τους μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία.

Φυσικά και μπορούμε να εστιάσουμε στα σημεία που επιθυμείτε και άρα να διαμορφώσουμε πακέτα ειδικά στα μέτρα και τις ανάγκες σας. Καλέστε μας στο 210 7713284  ή στείλτε μας email στο s at dreamweaver.gr ή μιλήστε ζωντανά με κάποιον εκπρόσωπο μας στο live chat το εικονίδιο του οποίου θα βρείτε στο τέλος της ιστοσελίδας μας δεξιά.